Na pókok meg palacsinták:)Én is kinyírom a pókokat,ha lesz szerencsém valószínű nélkülük is lesz,ha meg nem akkor nem és legalább nem szövik be a lakást:))
Ari!Én eddig csak főzni tudtam-(na nem vagyok nagy képű,még van mit tanulnom nekem is)és palit nem tudtam sütni,azt kb.2-3éve sütöm csak:)
Soha nem késő semmit elkezdeni vagy megtanulni:DDD
Tényleg utálom ezeket a jószágokat..annyira pofátlanok..reggel az ember megy ki a kertbe a blökiket üdvözölni, meg friss levegőt szívni..és ezek a ragadozók tuti, hogy fejmagasságba fonták meg az est folyamán a hálójukat..szóval én rettentő dühös vagyok rájuk, mert utálom, mikor az orromba kapaszkodva farkasszemet néz velem azzal a nyolc rusnya szemével...
jáááj, egyszer átmentem egy barátnőmhöz régen, mondom ott mászik egy pók a falon, adj egy zsepit leszedem. erre ő: nehogy már, szerencsét hoz. na hozzon szerencsét ha a szádba mászik éjszaka. :D
Én soha sem csináltam még palacsinta tortát...megboldogult párom isteni finoman tudta csinálni...de én esélytelen vagyok hozzá..emlékeimben nagyon fincsiként él azért...