Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Azon ne múljon,már ugrok is a boltba...:))
Finom bor mellé,finom sajt-így megfelel?:D
Hogy eltudnánk beszélgetni,tényleg kell szervezni egyet!
De édes vagy szívem!♥
Tényleg a nagy találkozás! :)))))
Megcsináltam a fürdőt,de csak azért,mert ha már eljössz hozzám Zsu,akkor inkább főzök egy kávét,leülünk és jót beszélgetünk!:)Nem hagynám ám,hogy dolgozz-főleg helyettem:DD
Többiek is jöhetnek...:)
Új találkozót kell majd szerveznünk:)))
Várlak,addig még ülve maradok:)))
Cilu,én szeretek vasalni:D
Örülök,hogy minden ok mindenkinél!:))
Lehet neki állok vasalni...,ja meg kitakarítom a fürdőt végre-Zsu elfelejtettél jönni!:)Na sebaj én majd megyek vasalni hozzád csak szólj!:)
szia!!Épp vacsi után vagyok,jóllaktam és jól vagyok,köszönöm szépen:))
Talán alakul valami majd munkaügyben is:)
Sziasztok!
na újra egyedül vagyok,itthon...Kisasszony elment a mamához,mert reggel korán megyek suliba.Mondjuk szeretek magamban lenni:))
Szia Gábor!Köszi szépen,ha valamit eltervezek....azt meg is valósítom:))Ma töltöttem a 8hónapot.
Zsu!Még szerintem rosszul is lennél tőle,szédülés,fejfájás,íszonyú rossz szájíz!!!
Cilu!Helyzetjelentést kérek,mi újság feléd?:)
Fel a fejjel!
Azért mégis vannak jó dolgok az életedben, aminek örülni kell! És ez a lényeg!
Most elnézést kérek mindenkitől, egy kis dolgom akadt. Este visszajövök! Ez nem fenyegetés:)))
Igen...nekem is azért annyira kevés, mert beteg mertem lenni és ez a bünti...., hiába lenne normális a nyugdíjam, életem végéig a csökkentettet kapom.:(
Ti meg, hogy kaptok-e....az a jövő zenéje...:(((
Nem tudom Drága, vacak a hangulatom, mondhatnám úgy is, hogy "Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Kicsit belém szállt a boldogtalanság"....
Jézusom, gyerekek, én ma nem vagyok magamnál! :((((