Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Már nem a dicséretet, hanem a főzést, sütést.:))))
Gyuszika, én megszoktam.....
***(nem csak sütés-főzés terén)
Igen, rád gondoltam...aki ennyi mindent felvállal..le a kalappal előtte..(nem sütés-főzés terén) :)
Gyuszikám, ez én lennék????:)
erre mondják azt, hogy a keze aranyból van...s a szívére pedig nincs kimondható szó....
Tudod, mit? Megcsinálom azt is!!:)))
Na éhes is lettem!!!És ki rántja a sajtot,mert az nekem mindig kifolyik....tök mindegy hányszor panírozom be:(((
Akkor már csak az a kérdés, hol lehet valami pihe-puha párnára fejet hajtani..mert ennyi finomság után én biztos nem bírnék telehassal hazáig utazni :)
A francia-palacsintából készült tortát elészítem!!! Az vállalom! :)))
Én hajlandó vagyok mások somlóiját is elfogyasztani, ha "ferde szemmel" néznek rá:)
jaj de jóóóó..akkor a feltételezett talin rántott sajt az már biztosan lesz :)
Rendben, Dorkám, akkor Te eszel sósat, mi meg Gyuszival somlóit.:)))
Na,akkor a desszerten sem veszekednénk,nekem valami sós jöhetne:)))
Pont tegnap ettem rántott sajtot,szeretem nagyon:D
Habár lehet lecsúszna 1-2palacsinta...
A rántott trappista jöhet, meg a somlói is!!!
Zsu, tudom nem illik a korról kérdezni egy hölgyet..de ha már a csukamájolajat említetted..Te tényleg 43-as születésű vagy? Elnézésed kérem, ha ezzel öregítettelek...de nekem anyum mesélt erről a szörnyűségről anno...:)
Szívem a Te gyerekkorodban már senki nem evett ilyen borzalmat....Az még az ősidőkben volt divat.:))))
Háááát ha szabad akkor egy picikét igen....:))
Persze Pálpusztait nem érdemes rántani, ezt tudom bárgyú férfiúi fejemmel is..de egy standard Trappista az jöhet...és a sör csak is előtte..utána én például egy fincsi somlóit tudnék desszertnek elképzelni..no jól van szóljatok rám nyugodtan, hogy bilibe lóg a kezem..de nem tehetek róla...nekem ez a mézesmadzag :)
Én ilyet soha nem ettem!
De ez tényleg nem büdös,én a tonhalat sem eszem meg:)
Gyerekkorom csukamájolaj szagát idézi nekem minden hal....:(((
Na,akkor jól van:)))
Egyébként én ajánlanék nektek egyet,ami nagyon finom rántva és sóval-borssal befűszerezve kevés olajon megsütve,ezt az egyet eszem csak meg,mert nem büdös és nincs benne szálka,ez a Pangasius hal-tényleg isteni:)
Én sem nagyon eszem halat.
Én sem!!! Általában semmilyen halat nem szeretek, mindegyiknek érzem a szagát...
Hát nekem sem a kedvenceim,én szeretem ha az ételnek finom illata van.A büdös halakat sem tudom megenni!
Fiamék szeretik a mindenféle büdös francia sajtokat. Az én életemből kimaradnak már az biztos...:(
Na már válogatunk is?:)))Akkor Neked sör,a pián nem veszünk össze már látom:DDD
Én mondjuk nem minden sajtot eszek meg,na erről Icu jutott eszembe...egyszer erről beszélgettünk már,ő mondta,hogy van olyan sajt ami büdi,de mégis milyen finom:)))Remélem most csuklasz Icukám:DDD
Te is jó ember lehetsz akkor :)
Bor helyett lehetne inkább söröcske? :D
További ajánlott fórumok: