Tupperware termékek (beszélgetés)
szépek,mutatósak csak sztem elég drágák,nincs arányban az ár a minőséggel
tálaláshoz nem igazán esztétikus,mert mégiscsak egy "műanyag edény"
hasonló szépeket/CURVER pl./lehet találni bárki számára elérhető áron
Sziasztok!
Imádom az edényeket! van egy kelesztőtálam meg egy mix fixem és tényleg szuperek. Régebben mindíg a mixfixben kevertem össze a kicsinek a tápszert Tuti jó. Érdekelne hogy ha foglalkozni szeretnék ennek a terméknek a forgalmazásával akkor mi kell hozzá a belépéshez meg hogy mennyibe kerül?
Várom a válaszokat! Sziasztok!
Uzsidobozt és poharat vettem a gyerekeimnek évekkel ezelőtt.
Nem vált be.
A pohár "eresztett" a csavar résznél, a dobozt nem szerették a lányok, mert nagy volt, túl sok helyet foglalt el.
Az ország legelső termékforgalmazojaként kezdtem. Minden edényem megvan , ami eddig megjelent az országban.
Míg egyetlen műanyag edényt sem dijazok, ezeket imádom. Ha rendeltetésének megfelelően használod nem megy tönkre.
Nekem fontos, hogy a hűtőben is rend legyen, nagyon praktikus edényeik vannak erre. Tovább eláll benne az étel, tehát nagyobb mennyiséget lehet vásárolni is. Időmegtakaritás és természetesen pénz is.
Tálalni a kristály termékek csodálatosak.
A poharak nem törnek el. Amennyi pohár nálunk már leverődött, ha mind üveg, vagy porcelán lett volna...
Rengeteg előnyt tudnék még sorolni. Ha valakinek kérdése van, akkor szivesen válaszolok is.
Nekem is van mikró edényem, de sajna én mikro ellenes vagyok, így Zepterben párolom a zöldséget. Pedig olyan párolósat vettem, na az az egy porosodik. A többit szivesen használom tárolásra. Ha főzés után marad valamiből valamennyi, azonnap tupperba teszem és úgy a hűtőbe. Mostanában vettem egy sajttartót, tényleg elég sokáig eláll benne a trapista, de csak akkor, ha -amikor megveszem a kerek egész sajtot- a nagy darabokat felvágom olyan 2-3 újjnyi szélesre, és egy éjszaka kint hagyon az asztalom. Elég vizesek ezek a sajtok, így éjszaka egy vékonyabb kéreg szárad rájuk. De még akkor is az első nap ki kell raknom, és a párát letörölgetni róla. Na ez nem az edény, hanem a sajt hibája.
Viszont imádom a kenyérszelő késüket. Egyszerűen felülmúlhatatlan, meg a sajtszeletelőt. a konzervnyitóval még bajlódok, vigyorog is rajtam a családom.
Szóval tényleg drágák.
Hát ez így igaz, de ha olyan eszement leszel mint én, hogy megmelegítettem benne a spenótot, akkor bizony semmilyen nap nem segít.
A hideg spenót meg nem fogja meg :):)
A kenyeressel jártam úgy, hogy bent felejtettem a kenyeret és penészes lett. Akkor gyorsan kimostam sima vizzel, majd citromos vizzel és kiraktam a napra és tökéletes lett. A kenyeresnek a belsejéhez valahog nem akarok mosószert használni.
Egyébként nagyon szeretem, nagyon sok van. Főleg az átlátszók a kedvenceim. Amióta sok átlátszóm van, tök rend van a hűtőmbe :)
Rengeteg ilyen edényem van. Mindig belelkesülök megveszem, majd elteszem:) A micró edényeit használtam párolásra az nagyon bejött amikor fogyóztam. A kelesztőből a kutya evett, míg volt:(
Szeretem az uzsisokat a gyerekeknek ropogtatni valót, vagy szines ceruzát, mini játékokat szoktam beletenni, vagy maradékot a hűtőbe (felvágott, májkrém. Nem rég vettem egy kézi darálót vagy mit, az is jó, de sokkal drágább mint a gépi. Előnye, ha áramszünet van:) Most elromlott, viszem vissza cserére. Már cseréltek be eltört edényt, azt sem tudom hogy tört el. Ebben nagyon korrektek, örökös a garancia.
Ha kinyitod éedemes letörölgeti a párát, és valóban tovább elálnak az ételek, mint egy hagyományosban.
Igaz, nagyon jó, de méreg drága.
Én a kezdetektől használom.
Ha elszíneződött az azért van, mert melegítettél benne (pl én is azzal kezdtem, hogy az egyikben spenótot melegítettem, a másikban csirkepörkötet, a spenótos besötétedett, kimoshatatlan. A pörköltesnél meg a combcsont hozzáért a falához és megolvasztotta.) Vannak amikben nem lehet melegíteni, csak az elején mi ezt nem tudtuk.
Én vagy 10 évve ezelőtt vettem utoljára, szeretek benne tárolni, fagyasztani.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy kell tupperware-es joghurtos sütit csinálni?
- Hol tudok Szegeden Tupperware gyúrólapot venni?
- Mitől penészedett meg a száraz sütim a tupperware dobozban?
- Mennyibe kerül egy 7, 5 literes Tupperware kelesztő tál?
- Van valakinek Tupperware ablaktörlője vagy portörlője?
- Ismeri valaki a tupperware pizza receptjét?