Tupperware termékek (beszélgetés)
Köszönöm,hogy válaszoltatok!Én most tesztelem őket:-)
A kenyértartó egyszerűen csúcs!A sajtreszelővel együtt.
Nekem van pár termékem tőlük. (Kaptam mindet.) Van, amelyik bevált, van, amelyik egyáltalán nem, de amivel elégedett vagyok, az sem tud többet, mint ugyanaz jóval alacsonyabb árkategóriában.
Én sosem adnék ki ennyi pénzt értük, szerintem baromi drágák.
Nagyon gondolkodom én is a kenyérseletelön elöször és utánna a többi.
Ezeket a mai kenyereket igen nehezen lehet szeletelni lehet hogy azzal könnyeb:))
Ajánlom mindenkinek a tesz-vesz oldalát:)
Én is legeltetem a szemem:))
Valaki használ tupperes kést??
Tapasztalatok???
Sziasztok!
Én is használom a termékeket, és imádom őket!
Kedvenceim a szilikonok,a kelesztő, az ultra plusz, a sajt tároló, a zöldség...
Bea
Lehet kérni infót, az aktuális akciókról, újdonságokról?
Sziasztok!
Én is elég sok terméket használok, és engem drága anyósom fertőzött meg (ő tényleg nagy gyűjtője a Tupperware termékeknek). Én főzés után mindig ezekben a tálakban (a honlapról lestem ki Csodatál és Új hullám ) pakolom be az ételeket a hűtőbe. Egyedül ami vicces a termékekben az az elnevezés mi a férjemmel mindig ezen kacagunk egy csomót. Ezeken kívül nálunk még mindennapos használatban van pár dolog a poharak, hámozók, szűrős tál(Tálalómester :-)) és a kajaszállítós edények (Hit parádé és színes saláták). Nálunk a férjem mindig itthonról, vagy az én munkahelyemen menzán készült ebédet viszi másnap ezekben az edényekben. Még egyszer nem borult ki belőle a leves vagy a saláta leve, szóval ezért különösen szeretem. Igazából a melegítés és a mindennapi használa látszik rajtuk, de nem igazán zavar, mert szerintem nagyon jól funkcionálnak. Én kifejezetten szeretem ezeket, csak ajánlani tudom azoknak akik ki is tudják használni. Mert nem túl gyakori használatnál kicsit borsos az áruk és ne mbiztos, hogy megéri.
Amit mi sem használunk gyakran és emiatt nem jött be: porcukor szóró, liszt szóró, miniaprító masina, de ezeket mind anyós pajtitól kaptam:-)
Köszi hát kiprobálom bizom benne be fog vállni majd:))
Az ultrapluss receptfüzet mennyire jönne ki postaköltséggel eggyütt??
Köszi
itt a tanácsom a következő lenne:ha kiveszed a hűtőből mindig töröld ki a párát egy kéztörlővel,szilviával,vagy konyharuhával-igy sosem lesz gondod vele,és eláll a sajt probléma nélkül!
szia:Bea
Használja valaki az ultra pluss edényt??
Mi kaptunk esküvönkre egyet de nem tudom mit szabad és mit nem.
Valami jo receptetek van hozzá esetleg??
Köszi
Szia!
A Tupperware zöldségtárolókban valóban tovább frissen marad a zöldség, gyümölcs. Saját tapasztalatom a fejes saláta másfél hétig friss ropogós maradt. Ez tesztelés volt a részemről, nem tudom meddig bírta volna még, mert megettük. :-)
Két igazán zöldség tárolásra kifejlesztett termék a Szupersztár, és az Intelligens termékcsalád. Nekem a Szupersztár a kedvencem, mivel sokoldalúan használható. A doboz 6 literes, a belső rács állítható magasságú, és kivehető. Az Intelligens termékeken jelmagyarázat is van, hogy melyik zöldség, milyen tárolást igényel. Sőt a dobozok mérete igazodik a család igényeihez (tárolt zöldség mennyisége, hűtő mérete, stb). Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok minden kérdésedre, megosztom további terméktapasztalatomat is.
Szép napot, jó egészséget kívánok! Anciemi
sziasztok!
szeretnék érdeklődni tőletek, mint tapasztalt tupperware használóktól, hogy vajon a zöldségeket tényleg tovább frissen lehet-e tartani a tupperware edényekben (a hűtőben), mint egyébként?
ha igen, akkor kb hány nappal bírják tovább ezek az edény hatására, és konkrétan melyik típust javasoljátok a kínálatból?
köszi előre is!!
szia!
én is tanácsadó vagyok, bár már nem elég aktívan.
nekem is volt olyan esetem,hogy valaki a neten árulta a tupper termékeket, apronet, vagy nem is tudom hol, és szoltak neki a képviseletről, hogy vegye le.
nem tudom, nem értem, hogy miért nem lehet.
a tuppernek van saját honlapja, lehet hogy itt a bibi.
de azért ne menjen el a kedved a termékektől és azok forgalmazásától!
nekem csak annyi bajom van vele, hogy nem jutok el a megbeszélésekre, ahol megtanulhatnám, hogy hogyan kezeljem az elutasításokat amkior partit szeretnék szervezni.
Sziasztok!
Szeretném most inkább a Tanácsadók segítségét kérni abban, hogy is van az, hogy én nem készíthetek honlapot? Ugye már írtam, hogy kész van és többen is jelezték, hogy szuper....a szerződést is átolvastam, de nem találtam arra utaló jelet, hogy nem árulhatom a neten a termékeket! Meg persze láttam, hogy más is ezt teszi!
Erre kaptam egy telefont a csoportvezetőmtől, hogy felháborodva hívták, hogy én hogy képzelem, hogy az Ő terméküket árulom, az Ő logojukkal???? És azonnal vegyem le, mert különben az ügyvédjük beperel!!! De hiszen partin is ezt teszem!!!
Akkor most mi a helyzet?
Nagyon sajnálom a dolgot, mert szeretem a termékeket és azért lettem Tanácsadó, de egy ilyen háttérrel már semmi kedvem együtt dolgozni:((((
Azért nektek szép estét! Ha már az enyém ilyen rosszul is sült el!
szia!
ha be szeretnél lépni, akkor egy tanácsadót keress meg, vagy a lakásodhoz közeli képviseletet.írd meg merre laksz és megmondom hol a hozzád legközelebb lévő képviselet.én is tanácsadó vagyok. sokan ebből élnek, de baromi nagy elhivatottság kell hozzá és talpra esettsség.sok a visszautasítás.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy kell tupperware-es joghurtos sütit csinálni?
- Hol tudok Szegeden Tupperware gyúrólapot venni?
- Mitől penészedett meg a száraz sütim a tupperware dobozban?
- Mennyibe kerül egy 7, 5 literes Tupperware kelesztő tál?
- Van valakinek Tupperware ablaktörlője vagy portörlője?
- Ismeri valaki a tupperware pizza receptjét?