Tupperware termékek (beszélgetés)
Eladó UltraPro 2,5L alj!!! Ár: 3.000 Ft
Ha valakit érdekel írjon!!
Szia!
A gyúrólapot vagyis az asztalt egy kicsit törlővel nedvesítsd be és már ott is marad.
Az a baj,hogy (tisztelet a kivételnek) nem minden tanácsadónő mondja el mit hogyan kell használni.
Én nagyon szeretem a gyúrólapot a kenyértertót és még nagyon sok mindent ami Tupperware.
Ha kérdésed/etek van nyugottan írjatok.
:) jót mosolyogtam amit irtál:)
Van férjem:)
nem kell élettárs!:):)
Kicsit fáradt vagyok, azt olvastam, hogy élettársat is szeretnél. :o
Hirtelen elgondolkodtam, hogy mi köze ennek a Tupperhez, műanyag pasit még nem láttam a katalógusban. :)
Felavattam a kenyértartót.
Kapásból rosszat csináltam,beleraktam a sós kiflit.
Minden megereszkedett benne.
Olyan szemecskés tárolóm nekem is van. Az őszibarack épp egy hete van benne,már amennyi maradt,és semmi de semmi baja.
Süteményt is tettem bele,almásat és krémeset is.Friss maradt az is benne.Az beválni látszik.
Van mini éléstáram is.Beleteszem a kolbászt,szalámit,császárszalonnát és jól megmarad.
Persze időnként azt is el kell mosogatni .
aha bisztos jó lehet az is!
nekem a gyúrólapjuk nem vált be...most én hűtőtárolot akarok vagy mit:) hűtőbe tett dolgokat kell beletenni:)
Nagyon várom a kerek pro sütőt is.
Úgy tudom az az,amelyik microban is és sütőben is használható.
Amikor nálam volt a bemutató akkor abban pirítottunk a microban.A sütőbe nem tettük.
Annyi nekünk is elég lesz,mert azért 2 naponta lehet kenyeret venni!
meg aztán,ha mrad annyi,akkor este megcsinálom bundás kenyérnaek.De csakis a legalább 2 naposat.
nem,nem használtam,a napokban mentem érte,és az este mosogattam el,gondoltam ma délután beavatom.
csak annyi negatív vélemény van,hogy lehet előbb olvasom,akkor nem is vettem volna meg.
No de bizakodó vagyok!!
Reménykedem benne,hogy ameddig nem esszük meg a kenyérkét,addig talán nem lesz baja.
Láttam én is azt a fóliás féle szellőzőt.Olyan valami mint a mini tárolómon.Óvatosan kell vele bánni.
Azzal például maximálisa elégedett vagyok.Mindent beleteszek,kolbászt,sajtot,szalámit.És megmarad amíg nem fogy el.
A multkor pl. a lányom meghagyott egy medve háromszögsajtot,persze kibontva.Beletettem,és csak 2 nap múlva ette meg az uram,és semmi,de semmi baja nem volt.Egy csöppet sem száradt össze,mint egyébként szokott.
Üdv Nektek!
Jó lenne a tapasztalatokat megosztani!
Akkor most bevásároltam a kenyértartóval?
Most vettem,és nagy reményeket fűztem hozzá!
pontosabban azt,hogy esetleg 2 nap múlva is jó benne a kenyér! És nem zacsi ízű,meg ereszkedett.
A nokedliszaggatóval maximálisan elégedett vagyok,csak éppen a tésztafőző lábasom kelle nagyobbra cserélnem,mert a régire nagy.A nagyobb kereket vettem.Tényleg gyorsan,könnyen elmosható.
A keverőtálban kevertem ki a tésztát,arról is könnyen lejött a tészta.Viszont a fakanalammal,amivel kikavartam szórakoztam egy ideig.
A konzervbontót nagyon szeretem legalább 6 éves.
Beletettem a kész kaját a mediterrán tálalóba és mikor este el akartam tenni a hűtőbe még mindig meleg volt.Pedig kiszedtem a nagyobból a kisebbet!
Ezt is szeretem.
köszi. akkor vannak a tuppernek rosz termékei is... amik nem nagyon vállnak be....
Hmmm:)neked mi az ami nem vált be még?
Édesanya kapott valamelyik kollégás bulin, de utálja. Semmi másra nem használja csak ha a hűtő rácsai valaminek túl szélesek akkor belerakja, hogy ne essen át vagy ne nyomódjon meg.
Egyébként ha félbe vágsz eyg citromot és átdörzsölöd vele a deszkát, úgy hagyod egy kicsit és hideg vízzel leöblíted, elvileg lejön a szag.
Nekem csak fa deszkáim vannak, még Erdélyből, elpusztíthatatlanok. Van egy húsos, egy zöldséges és egy tésztás (azokhoz amihez nem veszem elő az asztalnyi gyúrótáblámat).
A péksütemény az nekem a kifli és a zsemlét jelenti. Minden féle magtól, tölteléktől mentesen. Pont azért kaptuk a kenyértartót anyukámtól, mert a férjem utál boltba járni és nem szereti a másnapos péksütit. Az első két hónapban tökéletesen működött, hogy még három, négy nap múlva is meg lehetett enni. Utána gondolt egyet és meghülyült.
Hagymát aprítani, kézi aprítóm van, még az a fajta amelyik nem zsinóros volt, hanem tekergetni kell. Szeretem de csak akkor veszem elő, ha több hagyma kell. Egy fejet deszkán is elszelek. Hámozónk egy ősrégi van (még az NDK-ból), de még mindig olyan az éle mint az újnak.
Fémedényeit én sem vennék. hihetetlen drágák.. annyit azért nem ér meg akár milyen jók is.
Nekem még eddig bevált a kenyértartó!de ha jól tudom akkor pék árukat nem is szabad beletenni, csak kenyeret kiflit és zsömlét.
Viszont, 2 nap után tény és való hogy penészesedik a cuccos ami benne van. nemtudom miért,de mivel mi 1 nap és megesszük igy gond nincs vele, viszont kinyitom a levegőztetőjét is.
konzervnyitó tényleg jó, nekem is vannak edényeim, kelesztő tál is nagyon jó, kései is, a hámózó az nagyon de nagyon jó!!!!
poharai is mert tényleg nem folyik ki sosem belőle az üdítő. viszont a gyúrólapjuk nagyon nem jó!jó lenne ha oda tapadna az asztalhoz de nem tapad oda!!!!!!!még a tupperes nő se tudta odaragasztani..
ja a mindentudó daráló apritóba csalódtam még,m nekem nem vált be sőt elég rosz!!!!!nem használom...
ha sokat teszel bele pl hagymát akkor akadozik nem vágja el kelőképp , ha keveset meg kinlódhatsz sokáig.. keverésre meg elég sokat kell keverni ahhoz inkább botmixert használok..
Ja és a rázóval tökéletesen sima palacsintát és pudingot tudok keverni, nem szeretem hozzá a habverőt. A nokedli szaggatóm és a ravioli készítőm most fog használatba kerülni. Megvan a 9 literes tálam is, ami miatt rendeltem, az a franciasaláta amit a családom imád és sosem volt elég, amióta ilyen "kis" mennyiségben készül, nem volt panasz.
Amit soha nem vennék belőle azok a fémedények az áruk miatt. Egy-egy darab áráért készleteket lehet kapni és ha az ember jobban megnézi miért fizet nagyon sokáig bírják. Amiről nem tudtak meggyőzni, az a nyújtó és a lap, nekem esztergált fa sodrófám van, fa nyújtótáblával, sokat használom, de semmire nem cserélném.
Nekem mikrós tészta főzőm van eladó, 2.990Ft + postaköltségért. Kétszer használtam, de más okból kifolyólag mikrót kellett cserélnünk és az újba nem fér bele.
A kenyértartóra rácsesztem, kettő hónapig csodálatosan működött, azóta sorozatosan megpenészedik benne a péksütemény.
A szerecsendió örlő, a konzervnyitó, a fagyasztó edények, a kelesztőtál nagyon jók, sokat használom. A hűtőben is sokszor ebben van a maradék, vagy a felvágott és valóban tovább bírja benne. A lélegzőkincstáram szuper, de ami a pálmát viszi azok a késeink. A sajtkést a férjem tőle kaptam, évekkel ezelőtt és nagyon jó. A másik késem nevét sajnos nem tudom, azt az esküvőnkre választottuk a tortalapáthoz. Kicsit szívtam a fogamat 20.000Ft-ért a kettőt, de végül nem bántam meg a kés miatt.
Tupperware újgenerációs kenyértartó,beépített vágódeszkával eladó!Fél évet használtam.
8900 Ft,ingyen posta
Ha érdekel,ide írj:t.melcsi0725@gmail.com
Kedves bálna21!
Nem próbáltam még a zöldséget és a krumplit a rizsfőzőben, de nem tartom kizártnak, hogy megpárolható benne. Én erre a célra a speciális szintén tupperes párolóedényt /MikroGourmet/
használom, ami árban egy magasabb kategória, de azt már a húsok, halak elkészítésére is lehet használni.
A rizsfőzőben legfeljebb csak vízben tudsz "párolni", míg a párolóedényben gőzben párolódnak az ételek, és a különleges anyagának köszönhetően abszolút kizárja a mikrohullámokat.
Mindenesetre ha a rizsfőzőt kia karod próbálni erre a célra, feltétlenül tartsd be a használati utasításban leírtakat.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy kell tupperware-es joghurtos sütit csinálni?
- Hol tudok Szegeden Tupperware gyúrólapot venni?
- Mitől penészedett meg a száraz sütim a tupperware dobozban?
- Mennyibe kerül egy 7, 5 literes Tupperware kelesztő tál?
- Van valakinek Tupperware ablaktörlője vagy portörlője?
- Ismeri valaki a tupperware pizza receptjét?