Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tupperware termékek fórum

Tupperware termékek (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
92. bálna21 (válaszként erre: 86. - Airzsike)
2011. jún. 8. 13:14

Szia!

valakitől hallottam ,hogy a rizsfőzőben lahet zöldséget, krumplit is készíteni. Tanácsadóként tudnál erről valamit mondani?

91. 7cdf5b0d96 (válaszként erre: 89. - Pimpy)
2011. jún. 8. 09:30
41.900 Ft egy palacsintasütőért?????? Aztabetyár...Ez nem semmi...
90. airzsike (válaszként erre: 89. - Pimpy)
2011. máj. 31. 18:22
Kedves Pimpy! A bevonatos edények esetében a bevonatra 3 év garancia van. Ez benne van a dobozban található leírásban is. Ebben egyébként sok mindent találsz a használattal tisztítással kapcsolatban annak érdekében, hogy a vásárlót ne érje csalódás. Tedd a szívedre a kezed, és ha úgy gondolod, hogy a sérülés a rendeltetésszerű használat ellenére következett be, úgy kérd meg a tanácsadódat (már ha van ilyened, és nem interneten keresztül vásároltad), hogy a Területi Képviselet vezetőjével vizsgáltassa meg az edényt. Egyébként mikor vetted? Én már több éve használom őket (több bevonatos edényem is van) de szerencsére eddig még nem tapasztaltam ilyet. Ha esetleg tudok még segíteni valamiben írj!
89. Pimpy
2011. máj. 27. 14:53
SZiasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e köztetek olyan aki vett esetleg fémedényt és esetleg problémája volt vele? Nekem a 41900.os palacsintasütőm alja felhólyagosodott és NEM CSERÉLIK!!! SENKINEK NEM AJÁNLOM HOGY FÉMEDÉNYT VEGYEN!!! nem vállalnak garanciát rá!
88. gne2 (válaszként erre: 88. - Gera Ibolya)
2011. máj. 10. 20:48
Köszi! :)
87. gne2
2011. ápr. 29. 15:46

Sziasztok! Én a nokedliszaggatóval szemezek egy ideje, anyukámnak, tesómnak és magamnak is vennék egyet. Akinek van vele tapasztalata, megírná?

Mennyire karcolódik? Mosogatógépben is biztonságosan mosható? (tudom, a tájékoztató szerint igen, de én tapasztalatokra vagyok kíváncsi ;))

Ahogy ráteszem az edényre, akkor valamennyire csak túlnyúlik rajta. Nem árt meg neki ez, nem olvad szét?

Ha esetleg bénázok, és belecsúszik a főzővízbe, az sem tesz benne kárt?

Köszi, ha valaki válaszol! :)

86. airzsike (válaszként erre: 85. - Kismarcsi)
2011. jan. 4. 11:25

Szia !

Bocsi, de csak most láttam a kérdésedet. Ha még aktuális, a következőket kellene figyelembe venned a használat során:

A termék csomagolásában volt egy használati utasítás, ami szerint 300 g rizshez 500 ml vizet adva készítheted el 10-12 perc alatt a mikróban a rizst. Tanácsadóként már sokat használtam más-más mikróban, illetve más-más fajta rizzsel, így tudom, hogy nem szentírás az, ami a használati útmutatóban van, mert ezek mind befolyásolják a főzési időt és a szükséges víz mennyiségét. Én beleteszem a rizset, felöntöm dupla mennyiségű vízzel, és berakom 10 percre. Ha letelt a 10 perc, szórok rá sót, összekeverem (ilyenkor ellenőrizheted az állapotát is, hogy mennyire kemény vagy nem kemény még a rizs) és még visszateszem 2 percre 750 watton a mikróba. A rizset újabban nem mosom meg előtte, mert egy szakember szerint nem szabad.

Ha ezt végig csinálod, tudsz majd szükség szerint változtatni a főzési időn, hiszen nem minden fajta rizsnek azonos a főzési ideje. Nagyon vigyázz, hogy a mikród nehogy grillezős funkcióra legyen állítva, mert az megolvasztja az edényt, és ebben az esetben sajnos nem él a garancia.

Remélem ez segít, és Te is lelkes rajongója leszel a Tupperware termékeknek.

2010. nov. 27. 20:39

Sziasztok!

Most találtam a fórumot,és írok hogy előre kerüljön,hátha.....

Most vettem meg az első termékemet.Rizsfőzőt.Tudja valaki a szakszerű használatát?A bemutatón sajna nem írtam fel.

84. airzsike (válaszként erre: 83. - Lisbett)
2010. aug. 24. 07:53

Szia Lisbett!

Remélem még nem késő! A termék kiváló, teljesen kinyomja a fokhagymát (és nem az oldalán ahol nem kellene, hanem az alján). Én imádom! Olyan intenzíven présel, hogy a fokhagymaolajat is látod, ezért kicsivel kevesebb fokhagyma is elég a megszokottnál. Használni úgy a legkönnyebb, ha az alját letámasztod a vágódeszkára, így felülről nagyobb nyomást tudsz rá gyakorolni. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy valakinek gyengébb a keze (a szorítása) és nehezen tudja összenyomni. Ha a megajándékozott tudja hogyan kell használni, nagy örömét leli majd benne!

Egyébként szimpatikus, hogy úgy szeretnél ajándékot adni, hogy annak tuti örüljenek!

Szép napot Neked!

2010. aug. 4. 11:36

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek fokhagymanyomója és mi a tapasztalat vele.

Mennyire használható? Teljesen kinyomja a fokhagymát, vagy a fele benne marad, mint általában a többinél? Ajándékba szeretnék adni. Jó lenne ha szuperül működne és a megajándékozott örülne neki. Köszi a választ előre is.

82. airzsike (válaszként erre: 81. - Molnárka)
2010. júl. 25. 11:55
Fejből sajna nem megy, de utánanézek és küldöm. Szép napot mindenkinek.
81. molnárka (válaszként erre: 78. - Airzsike)
2010. júl. 23. 22:06

Kedves Airzsike!

Köszönöm szépen a segítséget és a teljes körű tájékoztatást!Így már mindent tudok az új kenyértartómról!

Azt olvastam az adatlapodon, hogy szeretsz új recepteket kipróbálni. Biztosan vannak most is jó dolgok amiket partikon szoktatok készíteni. Volt egy lekvárkészítés mikróban, amiről sajna lemaradtam. Nem tudod véletlenül hogyan kell?

2010. júl. 23. 08:33
Hát látszik hogy nem vagyok gépíró... Most látom csak mennyi hibával írtam! de talán elnézitek nekem, hiszen nem erre koncentráltam
79. airzsike (válaszként erre: 68. - Ricordi)
2010. júl. 23. 08:31
A gyöngyszemhez recepteket nem fogsz találni, hiszen ez nem főző, hanem tároló edény! Frissentartásra, tálalásra használhatod illetve a mikroban való MELEGÍTÉSRE! Mivel a mikrohullámú sütők jellemzője az, hogy a széleken sokkal jobban felmelegíti a Gyöngyszem alján lévő fánk formának köszönhetően egyenletesebben melegszik majd az étel benne. A fagyasztásra szánt készételeket beletéve fagyasztóba rakhatod, és onnan kivéve pár perc pihentetés után már teheted is a mikróba melegíteni, olvasztani, Kérlek főzésre ne használd, mert ha így sérül meg, elveszíti a garanciáját!
78. airzsike (válaszként erre: 77. - Molnárka)
2010. júl. 23. 08:24

Mindkét változatesezében nagyon fontos, hogy amikor beleteszed az új adag kenyeret, a rágiről lehullott morzsát ürítsd ki belőle, mert egyébként olyan hatást váltasz ki vele, mintha a friss tejet a mosatlan tejes edénybe tennéd bele. Az új változat nyitogatást nem igényel, hiszen ezért találták ki rá az un. condens controll betétet, ami a szellőzést biztosítja. Tisztításnál ügyelj arra, hogy a szellőző betétet pattintsd ki a helyéről, mivel azt mosogatógépbe tenni TILOS!!! és csak a többi részt rakd gépbe. A szellőző betétet kézzel, langyos mosogatószeres vízzel mosd el, (a szivacs dörzsis felét használni TILOS!) és az új használat előtt alaposan száríts ki. Ügyelj arra, hogy mosogatás közben a belső oldalán lévő fólia nehogy megsérüljön, mert ebben az esetben elveszíti a különleges képességét.

Ami mindkét változatra igaz, és ezzel remélem másoknak is tudok egy kicsit segíteni, az az, hogy nem szabad szekrénybe bezárva tárolni! A konyhában olyan helyre tegyétek, ahol nincs közvetlen hőhatásnak kitéve (hűtő, mikró teteje, tűzhelyhez közel, nyáron ablak előtt erős napfényben). A régi változat esetében nem mindegy, hogy melyik részét tartod alul és melyiket felül (találkoztam már fordított tárolással)hiszen az alján kis "lábacskák" vannak, amik az alulról történő szellőzést biztosítják az edénynek. Arra is ügyeljetek, hogy közvetlenül olajsütő mellé ne kerüljön, mert a lerakódó olajgőz eltömíti a pórusokat, így mekadalyázozza a szellőzést.

Remélem tudtam segíteni, bár egy kicsit hosszúra sikerült!

77. molnárka (válaszként erre: 76. - Airzsike)
2010. júl. 22. 22:41
Igen, igazad van! Én vásárló vagyok régóta, így tudom, hogy a felhasználás lehetőségeit és az edényekkel való bánásmódot csak bemutatókon lehet megtanulni. Én is azért vettem aukciós oldalról a kenyértartót, mert harmadáért kaptam meg és rég szerettem volna ezt az újat. A régi már bevált, csak kicsi. Gondban is voltam, mert nem tudtam igényel-e valami különös bánásmódot./ pl. a másikat naponta fel kell nyitni.../Sok infót tanácsadótól sem tudtam meg erről az újról. Sztem ő sem ismeri eléggé.. Van valami amire oda kell figyelnem?
76. airzsike (válaszként erre: 72. - Tsukiko)
2010. júl. 22. 19:57
Egy kis kiigazítás: a termékek nem "mesterséges", hanem "mérgező" anyagokat nem tartalmaznak. Éppen ezért lehet bennük tovább eltartani az élelmiszereket, mint más hasonló funkciójú edényekben. A baj az, hogy nagyon sokan úgy veszik meg ezeket a termékeket, hogy nem kapnak hozzá megfelelő instrukciókat. (ezért találták ki a partirendszert, ahol a vendégek "működés közben" láthatják az edényeket.) Szóval ebből már rájöhettetek, hogy tanácsadóként dolgozom a T-nél, és mindenkinek azt a jótanácsot szeretném adni, hogy csak partin Tupperware tanácsadótól vásároljon termékeket, aki segítséget ad a megfelelő használathoz, illetve ha ajándékba kaptátok keressetek egy ilyen embert és kérdezzétek meg őt. Akkor talán nem lesz ilyen sok a csalódott ember, vagy a bizonytalanság pl. a kenyértartóval kapcsolatban sem. Ha nem tudtok a környezetetekben ilyen embert, akkor kérdezzetek priviben, hogy a saját problémátokra konkrétan tudjak válaszolni.
75. airzsike (válaszként erre: 69. - Nikiti)
2010. júl. 22. 19:46
Ha szándékodban áll megvásárolni, biztosan van egy tanácsadód, aki a használatát el tudja majd mondani Neked, illetve ellát praktikus jótanácsokkal. Csak katalógus alapján, vagy személytelenül interneten keresztül nem érdemes ezeket a termékeket megvásárolni, mert ilyen tanácsok nélkül nagy lesz a csalódás. illetve nem rendeltetésszerű használat esetén a garanciaigény sem érvényesíthető.
74. f3454b066e (válaszként erre: 73. - Molnárka)
2010. júl. 14. 00:34

bocs a késői válaszért, de nem voltam e fórumon már rég óta.

le lehet pattintani a szellőző részt, és minden mást is róla , az elmosáshoz. az egész teteje is le pattintható!

73. molnárka (válaszként erre: 71. - F3454b066e)
2010. jún. 1. 20:09
Hogy nyitod ki a szellőzőjét?
72. tsukiko (válaszként erre: 66. - F3454b066e)
2010. máj. 31. 10:25

Nem bántásból mondom, de ezeknek az ügynökös rendszereknek az a lényege, hogy eladják a drága termékeiket, nem kell annyira bedőlni nekik. Nem csoda termékeket árulnak. Nem mondom, hogy nincs bennük jó dolog, de a körítés is sok náluk. Szóval azt mondom az ember ne kezdjen el felesleges ezreket költeni olyanra ami nem ér annyit. Inkább gondolkozzunk mi az ami ténylegesen megérné. Ja és olyan műanyag ami nem tartalmaz mesterséges anyagot tényleg furán hangzik. :)

Ismerősi körben vannak ilyen termékek, de az én tapasztalatom szerint pl. a kenyértartóban megsavanyodik a kenyér (mondjuk egy műanyag zárt dobozban hogy lenne máshogy), na mindegy. Szerintem körbenézni egy háztartási boltban jobban megérné néha, és nem kell gagyi dolgokra gondolni, lehet találni minőséget is, és lehet nem ilyen pénzekért. Na mindegy ez az én véleményem, engem nem hatottak meg ezek a termékek, szerintem ugyanolyan műanyag mind.

2010. ápr. 19. 16:06

szia! nekem van új kenyértartóm, avval különb hogy szebb,kényelmesebb mert én kiteszem a pultra mivel kamránk nincsen és teljesen kényelmes. de a régit én mindig szekrényben tároltam mert nem illik a pultra.

viszont kis levegőző nyilás van az új fajtán még ha leis van csukva az ajtaja akkor is levegőzik ha kinyitot ilyen rácsos valami.

multkor kipróbáltam úgy hogy 1 szelet kenyeret tettem bele és nem nyittam ki a szellőzőjét, a kenyér 5 napon keresztűl volt benne és puha maradt de penészes lett. szóval ki kell nyitni .. szerintem praktikusabb de nem féltétenűl sokkal jobb.

2010. ápr. 17. 22:02

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy miben különbözik az új kenyértartó a régitől? Az árkülönbsége jelentős!

69. Nikiti
2010. ápr. 14. 11:45

Sziasztok

el tudja vki mondani mire/mikre lehet használni főzés-sütés az ultrapro3,5l es tálat mert tervezem a vételét csak szükségem lenne hpgy milyen ételek elkészitásáre alkalmas milyen hőfokon lehet használni

Köszi

2010. ápr. 6. 13:26

Sziasztok!

Múlthéten kaptam ajándékba egy Gyöngyszemet, de sajnos eddig az instant tésztán és a főtt krumplin kívül nincs receptem bele :( Nézelődtem már a neten, de semmi érdemleges.. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm!

Üdv:

Ricordi

67. emagdi (válaszként erre: 66. - F3454b066e)
2010. márc. 31. 20:27

hogy érted, hogy egy műanyag termék "nem tartalmaz semmi mesterséges anyagot" :))

bocs, de ez így elég furcsán hangzik:)

2010. márc. 17. 00:23

sziasztok!de régen volt irva a topikba!

én most lettem rabja ezeknek a terméekenek. Hát őszintén szólva azért,mert én mikrózni csak is, tányérban szoktam műanyagban ne, mert azok a gagyi műanyagok olyan anyagot bocsátanak ki ami nem használ... És amiatt meg tényleg mivel nem tartalmaz semmi mesterséges anyagot igy szerintem előnyére váljn... Én ezért veszegetek dolgokat no meg tényleg drága ..és nem mondom hogy annyira elengedhetem magam,de nálunk is tört már el sok sok pohár,volt hogy észre sem vetük hogy megvan repedve a pohár és abból ittunk ,még jó hogy nem vágott meg, igy ilyen poharaim is vanna a tuppertől, én nem csalódtam bennük..Bár van amit nem vennék meg, de tároló dobozom nem sok van agyan csak amennyi kell,de gagyi műanyag nincsen.... azt én sokkal fölöslegesebbnek látom megvenni...

késeit nem próbáltam. kérdeznék a malomról mert most rendeltem ezt hogy mik a tapasztalatok róla, és a kenyértartóról az uj generációsról.

mindenttudót is szeretnék venni, kiváncsi vagyok a véleményekre. Ami nekem még jó a hagymaszeletelő nagy az nagy csúcs!utáltam hagymát szeletelni...

65. veronikalad (válaszként erre: 53. - Léna79)
2009. nov. 3. 20:13

Lénának és mindenkinek: általában pozitív a tapasztalatom, de a legújabb termékek már Kínában készülnek, és ez meg is látszik rajtuk. A 30 év garancia sem úgy működik már, mint régen. Ha valamit cseréltek, mert eltört, ragaszkodjatok a tető cseréjéhez is! Most jártunk úgy, hogy a vadi új tál (Csillagfény - ha jól emlékszem) magától elpattant. A cserénél nem nézték a tetőt, rá se megy az újra. Azt nem cserélték ki. A sajt tárolóval nekünk is bajunk van: megpenészedik benne a sajt.Konzervnyitóból viszont

sokat vettem már ajándékba is (amikor akciós).

A frissentartó edények jók, az Ultra Plusz szuper, sütőbe, mikróba használom.

A Polytupperek mikróba is tehetők.

Sajnos ahogy az ár emelkedik, úgy romlik a minőség az új termékeknél.

64. emagdi (válaszként erre: 63. - Léna79)
2009. okt. 15. 22:12
értem:) köszi a választ!
63. Léna79 (válaszként erre: 62. - Emagdi)
2009. okt. 12. 14:11

Szia!

Például azért mert minimum 3-4 nappal tovább tudok benne tárolni pékárut,száradás,penészesedés nélkül,mintha a konyharuha kontra zacskó megoldást választanám.Én nagyon szeretem.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook