Túlvilági lakótársak (beszélgetés)
Ha valaki hát úgy gondolom én elég szeretet kaptam otthon gyerekkoromban és véleményem szerint most is.
Mégis mindig szerettem az ilyen témájú filmeket.
Persze nem azokat mikor a főhősök bokáig gázolnak a vérben. Inkább az elgondolkodtató filmeket szerettem és szeretem a mai napig.
DE nem értem, hogy miért a szeretethiányos emberek nézik a szellem-es filmeket, és a horrort is...
Én speciel szeretethiányban nőttem fel, de nem vagyok negatív, nem képmutatással mosolygok emberek szemébe...
Viszont a horrort azt én sem nézem, azt már nem bírom, mert nem bírom sem az erőszakot, sem a vért, sem a verekedést, semmilyen ilyesfajta stílusú filmet...
Úgyhogy ez a feltételezés sem állja meg a helyét, hogy a szeretethiányosok horrort néznek...
Az az elmélet sem állja meg a helyét, hogy aki szeretethiányos, az negatív!!
A szeretethiányos emberek pont hogy mindenkivel kedvesek, mert annyira szeretethiányuk van, hogy koldulják a szeretetet azzal,hogy ők is szeretettel fordulnak másokhoz, hogy ugyanazt kapják vissza, ami szeretetet adnak másoknak...
Jó,de közben nem vagyok sem szeretethiányos,sem önbizalomhiányos,és negatív beálítottságú sem. :D
Akkor lehetek szenvedéyes? :D
Elég sok buktatója van ennek a "fantasztikus" elméletnek. :P
Ez nekem is furcsa... akkor minden szenvedélyes ember azért szenvedélyes, mert megszállta a gonosz...
Elég hülye megállapítás!!!!
Nem kell ezt ennyire komolyan venni.
Az ember saját magának is teremti a démonjait. Igazából a személyiségünk sötét oldala tele van démoni energiával. De az ember ha durva filmeket néz, azzal csak tovább teremti magának ezeket.
Úgy tudnak hozzád kapcsolódni, hozzád teremtődni ha alacsony az energiaszinted, szeretethiányos vagy, önbizalomhiányos vagy és negatív beállítottságú vagy. Ez nagyon jó táptalaj a démoni energiáknak.
Ha nincsenek tudatosítva, feldolgozva az árnyoldalaid, akkor azok pszichés és testi betegségek formájában jelennek meg.
A démoni energia fő ismertetőjele az elutasítás, a tagadás, szenvedély, egoizmus, félrevezetés...
Ha valaki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik az már mondhatni démoni hatás alatt van.
Azért, mert félős, ha egyedül van...
De ez olyan megint... aki nézi a Szellemjárást, nem kell ahhoz egyedül lenni, ha valahol démonok vannak,hogy bárkit megtámadjon... Egész családokat támad meg, hisz bemutatta számos esetben a sorozat...
Én meg egyszerűen nem tudok félni, nem érzek ilyet, teljesen semleges ez a dolog...
01.55h-kor, és 02.45h-kor ismétlik.
KÖzte szellemlabor megy...
Bocsánat :-))
Megyek is és lefekszem, hátha még javíthatok valamit a helyzetemen :-))
Jó éjszakát , illetve aki nézi ezeket a DOKUMENTUM filmeket jó borzongást!
Sziasztok! :-))
További ajánlott fórumok:
- Kedvelem a lakótársam...
- Mi lehet a megoldás arra, hogy a lakótársaim (egyetemisták) éjjel is fent vannak, beszélgetnek, nem tudok ezért aludni?
- Hiszel a túlvilági életben?
- Hogyan lehet kidobatni egy lakótársat?
- Párkapcsolatokból lakótársak
- Egyetemistaként jó ötlet egy egyszemélyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?