Túlvilági lakótársak (beszélgetés)
Ismerős a címe,de nem ugrik be a történet.
Sok jót láttam már,de még több gagyi,unalmas,pocsék filmet.
Nekem továbbra is a Más világ.
Abban végig jelen volt a feszültség, és a végén jött a csattanó.
Nekem a legrémisztőbb film a Paranormaly activity 3.
Moziba néztük,3D-ben,hát.....:-)
De a kedvencem a Kaptár!Az a legjobb,a története is jó,és a színésznő nagyon jól játszik!
A Feketeruhás nő nekem nem tetszett,többet vártam.
15-20 perc volt benne, -mikor éjszaka a házban történnek vele dolgok - ami ijesztő volt.
Lehet, hogy én vagyok túl kritikus, de ez a film is tele volt már ezerszer látott jelenetekkel.
Hogy vagy jegeskávé?
sikerült aludnod?
Mi tegnap előtt néztük meg éppen.
uram jött haza, hogy van egy új film, ami érdekelhet.
nem volt olyan rossz, de láttam már jobbat is
Én is sok mindennel egyetértek veled.
Amikor az ember egyedül lesz éjjel, és már előre fél, mindentől megrémül, amit máskor szinte észre sem vesz.
Ez abszolút igaz.
Én is voltam anno így, a férjem régebben éjszaka is dolgozott, úgyhogy volt alkalmam megtapasztalni az érzést, ráadásul elég f@s*s is vagyok...:D
De mindezeken túl időnként tapasztaltam olyan jelenségeket IS, amik a mai tudomány szerint nem megmagyarázhatók.
Bár a szellemjárás szerint az csak átmeneti minden esetben, mert azzal felhergelik a szellemeket, vagy démonokat, és a végén ördögűzés szükségeltetik...
(hogy írjuk, hogy szükség? jól írom, k-val??)
Az mondjuk igaz, hogy az agy képzelő ereje hatalmas, és ha valaki fél, akkor minden zajra azt gondolja, hogy ártó szellemek...
Ha vannak is, a félelemből táplálkoznak... Aki fél, attól el tudják szívni az energiát...
Sok igazság van abban amit írsz. Bár én nem hiszem, hogy bármit is bevonzana az ember, inkább bebeszél magának. Mert én továbbra sem hiszem, hogy ezek szellemek, -vagy nevezzük őket bárhogy is- lennének.
Tudja előre, hogy ezen vagy azon a napon egyedül lesz, és már előre fél mi fog vele történni.
És ilyenkor minden apró zajra felfigyel , olyanra is, amit ha ott van mellette a párja, figyelmen kívül hagy.
Jegeskávé!
Nagyon sajnállak a szitu miatt.:(
Jópár napja én is írtam már a fórumba,velem is történt már ez-az.
Azóta nem kísértem figyelemmel a hsz-okat.
Valamit kérdeznék.
Ha ennyire kiborítanak ezek a jelenségek (amin nem csodálkozom!), miért provokálod ezt a mezőt azzal, h ilyen tartalmú filmeket nézel?
Azt megértem, h érdekel, engem is érdekel, de NEM nézek ilyen tartalmú filmeket, pont azért, mert ezzel épp azt az energiát vonzaNÁm magamhoz, amit viszont NEM szeretnék.
Szerintem ha a mindennapi életben kicsit eltolnád a fókuszt erről a témáról, máris kevesebb ilyen jelenség venne körül.
Hisz a vonzás törvénye alapján amire rezegsz, abból kapsz még többet.
Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban.
Gondolj bele. Mindig akkor történnek ezek a dolgok Veled mikor egyedül vagy.
Győzd le a félelmed és hidd el semmi sincs a lakásban csak a fantáziád játszik Veled.
Ettől függetlenül sajnállak, mert tudom rossz félni.
Nem történhetett meg az, hogy nem jól volt lenyomva a kikapcsoló gomb?
Mert már én is jártam úgy, hogy a lámpát nem kapcsoltam le teljesen, és hol világított a foglalatban az izzó hol nem.
Ami azt illeti... nem akartam leírni, hogy egyik hajnalban, amikor felébredtem, nem szoktam kikapcsoni a gépet, sem bezárni a böngészőket, mert kettőt is használok, a firefoxot mindenre, a facebookot meg a google chrome -on nyitom meg, mivel több ablak is meg van nyitva...
lényeg: soha nem zárom be a böngészőket sem, ha aludni megyek...
Egyik éjjel: be voltak zárva a böngészőim, amikor felébredtem, és bele kukkantottam a netbe... valahányszor felébredek, mindig bele nézek a gépbe...
Szegény.
Tarts ki.Tudom,könnyű mondani,de ne engedd ki a félelmedet.
További ajánlott fórumok:
- Kedvelem a lakótársam...
- Mi lehet a megoldás arra, hogy a lakótársaim (egyetemisták) éjjel is fent vannak, beszélgetnek, nem tudok ezért aludni?
- Hiszel a túlvilági életben?
- Hogyan lehet kidobatni egy lakótársat?
- Párkapcsolatokból lakótársak
- Egyetemistaként jó ötlet egy egyszemélyes szobába költözni? Vagy keressek egy értelmes lakótársat?