Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani? (tudásbázis)
Ez a felejtés jól hangzik, elolvastam a porton.
Tudod mi jut róla eszembe? A légcsavar. Azt láttad? Nekem tetszik (de az nem horror meg nem is thriller)
na megyek tovább a listádon :)
Akkor hajrá :)
Én inkább az elgondolkodtató filmeket szeretem. A horrorokat annyira nem, olyan "viccesek". Simán elalszom rajtuk :)
A ragyogást sem láttad? Nem is olvastad?
Felejtés- szerintem egyszer megnézhető :)
De ja vu- ezen elgondolkodtam :)
Most megy a mozikban a Paranormal activity. Látta valaki? Érdemes megnézni?
Hajni, én ezeket nem láttam!
Sebezhetetlen?
Na és a szintén klasszikusnak számító Bárányok hallgatnak trilógia :) Hopkins zseniális!!
Ragyogás Jack Nicolson-al? A 3 részes változat...
Na az ütős volt :)
Viszont a Jelek, és a Világok harca.....
szerintem borzasztóan sz@rok :( Láttátok őket?
Szinte csak ilyeneket nézek :))) De címeken gondolkodnom kell....
Ami még bejött nekem (de azt hiszem ezek is már elhangzottak): A kocka, 13. emelet,
Gondolkodom még :)
Ühhüm, arra gondoltam a Johnny Deep-esre gondoltam!
Láttál még valami ezekhez hasonlót? Szeretem az ilyeneket.
A Johnny Deep-es?
Stehpen King könyvéből? Ezt mindig keverem valamivel, a könyv címe: Titkos ablak, titkos kert. olvastam és láttam is :)
Ha erre gondolsz, akkor igen és nagyon jó volt, bár a könyv sokkal izgalmasabb :)
Szia!
A Bújócska nekem is az egyik kedvencem! :)
A titkos ajtót láttad már?? Egy kicsit hasonlít rá!
Sziasztok!
Pár napja olvasgatlak titeket :) Ajánlásotokkal tegnap megnéztem a Más világ-ot. Nem rágtam le a körmeimet, de azért érdekes volt. Ami az én két nagy kedvencem, persze ugye ezek alapfilmek: Hatodik érzék és Bújócska :)
A Feltámadás-t is meg szeretném nézni de sajnos nem találtam még meg :(
Most néztem a neten, az egyik filmkatalógusban, hogy A barlangnak (The Descent) van 2. része is már, 2009-es film, tehát nagyon új... Jaj, meg kell majd vhonnan szereznem...
Ha vki látta, írjon pár sort róla :)))
Én meg némán nézem :)))
Mivel a kisfiam ebben a szobában alszik mikor nézem, így én meg hang nélkül kukkolom :)) Gondolhatod!!! De még így is félelmetes ;) Amúgy ebből a szempontból a feliratos filmeket jobban szeretem, ha már nem hallom, legalább olvasom.
A szem
A barlang:)
The Crypt -- ez pedig szerintem egy jó "csajos" horror. (nálam a csajos horror az, ahol többnyire csajok menekülnek...:) )
Sírokat akarnak rabolni fiatal lányok + 1 srác, de az ottani halottak szellemeinek ez nagyon nem tetszik...:(((
További ajánlott fórumok:
- Nagyon ritka magyar vezetékneveket tudtok ajánlani nekem?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Nem tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol be tudnám írni a horror/thriller témájú novelláimat egészben?
- Tudnátok mondani néhány filmcímet thriller, psztichothriller, horror, vígjáték kategóriában?
- Tudtok ajánlani karácsonyi thriller-horror könyvet?
- Tudtok nagyon jó filmparódiákat, mint pl. Leépített szépség, Horrorra akadva stb...