Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani? (tudásbázis)
Bakancslista?
Beletrafáltál a másik kedvencembe!! :))
Akkor a Kill Bill 2 részét nem is láttad? Mi a zenéjét CD-n meg is vettük.Sokszor hallani belőle részleteket,nagyon el van találva!Lesz 3. rész is,várom már!
Azért szoktunk nézni finomabb filmeket is,pl.a Bakancslista sírós-nevetős..
Összebújva??? Amelyik film őt érdekli, ott nem bújik össze velem, hanem külön ül a fotelban, mert ő csak úgy tudja nézni, ha koncentrál... :S De nekem így is oké, legalább "együtt" vagyunk.
Bezzeg, ha nem érdekli a film, csak engem! Akkor nem kell a külön fotel, csak piszkálni tudjon!!! ;DDD
Káár!
És mit néztetek helyette?
Le lehet tölteni, ráadásul nagyon jó minőségben.
Mi is úgy néztük.
A zene is nagyon jó, meg a fényképek az elején.
Zseniális!!
Ne is mondd!!!! Anno a moziba vittem el erre a filmre. Kb. a 20. perc után egyfolytában fújta nekem, hogy "Ő ezt nem nézi. Menjünk el. Ilyen marhaság..."stb... Alig bírtam leállítani. Egyfolytában mondogatnom kellett neki, hogy fogja be már... ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!:PPPPPPPPPPPP
Azóta nem is voltam vele moziban!!!!
Pedig nagyon jó, meg az előbb említett Angyalok és démonok is...:DDD
Na látod :)
Egy jó kis esti program :))
Mi is ketten néztük, összebújva. Úgy máris türhető volt :DDDD
Láttam.
Nekem az már egy kicsit elvont...
Igen, meg ahogy a könnycsepp folyt végig az arcán...
Nekem még mindig a kísértetjárás Connecticut-ban tetszik a legjobban. Brutál horror(nem véres), de simán lehet rajta sírni is, olyan megindító jelenetek vannak benne. Csak ajánlani tudom!!!!
Igen, az én férjem is a kalandfilmeket nagyon szereti, meg a háborús filmeket minden mennyiségben... Van, hogy ezeket én is nézem vele, de csak, ha nem olyan oltári hosszúak (volt olyan, amely több, mint 3 órás volt...)...:P
Én is vagyok úgy, hogy ha nem tetszik a film, akkor nem nézem tovább (pl. ma elkezdtem nézni The Other Man-t Liam Neesonnal. Az egyik kedvencem a pasi, de ez a film rettenetes uncsi...). Bár már voltam úgy, hogy a félidőtől lett érdekes, és a kedvenc filmem lett (pedig az elején leszóltam). Ilyen: A szerelem hídjai. Ez romantikus film, és már legalább 20-szor megnéztem, és mindig pityergek a végén (pedig nem vagyok olyan típus...).
Próbáltam én is nevelni, de nemnagyon jött be. Mondjuk nem panaszkodom, mert a pl. a Holtak hajnalát megnézte velem, s arra azt mondta:"nem olyan gagyi, mint a többi...", meg pszicho-thrillereket is "nézettem" már vele. Amitől nagyon ki van kattanva, az pl. az Ómen, nem bírja, ha ilyen vallási dolgok köré szövődik horrortörténet, meg a nagyon véresek sem tetszenek neki, de alapjáraton a horror nem...
A 24-et, a Szökést, a Helyszínelőket, az NCIS-t meg tudom nézni vele, de azok krimik...
hogyne láttam volna :)
"legjobb" rész amikor kidugja az ujját a csatornafedelen az egyik szereplő :))
nem tudok válaszolni, nem engedi fel a hozzászólásomat a rendszer :)))
Ha érdekel megírom priviben. Ja, és feliratos volt.
Amúgy nektek a párotok is horror-"rajongó"?
Vagy úgy vagytok, mint én, nézhetem magamban...:S
Szia!
Honnan szerezted a Fűrész 6-ot? Szinkronos vagy felíratos volt?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon ritka magyar vezetékneveket tudtok ajánlani nekem?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Nem tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol be tudnám írni a horror/thriller témájú novelláimat egészben?
- Tudnátok mondani néhány filmcímet thriller, psztichothriller, horror, vígjáték kategóriában?
- Tudtok ajánlani karácsonyi thriller-horror könyvet?
- Tudtok nagyon jó filmparódiákat, mint pl. Leépített szépség, Horrorra akadva stb...