Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani? (tudásbázis)
30 Days of Night 2007-es horror
Nagyon jó! Csak erős idegzetűeknek! És ne egyedül nézzétek töksötétben, különben nem alszotok akkor éjjel!!!
Valami ilyesmi volt benne. Én már évekkel ezelőtt láttam (biztos van vagy 5 éve...).
Majd írd meg, hogy tetszett...
Én alapban nem rajongok a szellemes horrorért. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy tudok félni utána...:S
lehet hogy 13 szellem...
nagy vonalakban: valaki vesz/örököl egy házat, minden szuper, de kiderül hogy a pincében 12 szellem van és még egy hiányzik a nagy valami megvalósításához, ezért a házban rekedt 12 szellem nem engedi el a családot...
Vagy valami ilyesmi :DDD ezt láttad te is?
Én a 13 szellemet láttam (most nemtom, hogy ez az akar-e lenni vagy ez tényleg a 13. szellem??).
Mindenesetre amelyiket én láttam, az egyszer nézhetős...
Sziasztok!
Nem pont horror vagy thriller, de akit érdekel javaslom megnézni a Pszichiátria-A Halálipar című dokumentumfilmet. Sokkoló az biztos.....
Kíváncsi lennék véleményekre ha estleg valaki már látta.
Solstice -- nemtom pontosan mi a műfaja, de én misztikus thrillert mondanék. Nekem tetszett, de amúgy "egyszernézős"...
A főszereplő (lány) barátaival az erdőben lévő házukba mennek kikapcsolódni. Látomásai lesznek (korábban meghalt a testvére), s végülis nyomoz azután, hogy hogyan halt meg a testvére.
A sötétség leple :)
Utánakerestem, ez a címe...Nem tudom miért fogtündér címet "adtam" neki :)
Fogtündér
Ez a konkrét címe, de az eredetit nem tudom. Magyarul így fordították.
Pont tegnap láttad? :)
A lányomnak tegnap kiesett egy foga és este várta a fogtündért, erről jutott eszembe ez a film...
Borzasztó, mikor így várjuk a fogtündért és nekem mindig az a fogtündér jut eszembe.. BRRRRR
Szerencsére az igazi fogtündér én vagyok :DDD
További ajánlott fórumok:
- Nagyon ritka magyar vezetékneveket tudtok ajánlani nekem?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Nem tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol be tudnám írni a horror/thriller témájú novelláimat egészben?
- Tudnátok mondani néhány filmcímet thriller, psztichothriller, horror, vígjáték kategóriában?
- Tudtok ajánlani karácsonyi thriller-horror könyvet?
- Tudtok nagyon jó filmparódiákat, mint pl. Leépített szépség, Horrorra akadva stb...