Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tüdőrák tünetei fórum

Tüdőrák tünetei (beszélgetés)

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Kristo_f)
tegnap 21:00
Kèpzeld el hogy gondolom.Maszekba 16-dikàra kaptam
21. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:58

Ezekkel a tünetekkel volt már a háziorvosánál?

Egy influenza is hasonló tünetekkel jár. Ha nem fekszi ki, nem kezeli akkor az elhúzódhat.

Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni!

tegnap 16:12

Csak Grimm meséket tudtok, gyógyulást nem

Magam vagyok az élő példa, foltokkal, körzeti mondta hogy ez Kékgolyó lesz, aztán megsem

Tüdőorvosnő adott többféle inhalátort

Mi segitett mi nem, nem tudom, de a bagót abbahagytam

19. kristo_f (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:05

Különösen az ünnepek alatt könnyen kapsz időpontot, gondolod?

Nem nézek utána, de inkább keress egy magánorvost akinek rtg-je is van és tudja is értékelni, netán CT

Kopp-kopp, idáig megúsztam pedig COPD és folt is a tüdőn

Hogy a bagót hogy és miért tettem le nem ide tartozik. Letettem és egy darabot nem hiányzik, lehet szerencsés vagyok, pedig sokat szívtam

18. levarosbukta (válaszként erre: 14. - Channa*)
tegnap 14:21
Tévedsz, az orvostudomány fejlődik folyamatosan.De azt nem lehet az orvostudomány hibájául felróni hogy MO-on az orvosi kapacitás, létszámhiány a béka segge alatt van. Azt sem lehet felróni hibául, hogy sokan még mindig az utolsó pillanatban fordulnak orvoshoz, nem járnak szűrővizsgálatokra.
17. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:48
Autoimmun is lehet
16. Anyagi (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:41

COPD is lehet!

Az nem javul meg sosem, de lehet karbantartani!!!!

Minél gyorsabban kap gyógyszert, annál jobb állapotban tartható az állapota!

15. 55Judit (válaszként erre: 14. - Channa*)
tegnap 09:19
Az orvostudomány fejlődik, csak ebből nem a tömegek profitálnak. Ahhoz meg hogy annyi a beteg hogy már egymást tapossák minden vizsgálaton nagymértékben hozzájárulhat az életmód. Persze van amit ránk erőltetnek, de sokat teszünk vagy nem teszünk mi magunk is.
14. Channa* (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 08:51

Nem, nem fejlődött, sőt!

Egy ismerősömnek ugyan ez volt, hát fájás, 2,5 hónap múlva meghalt. A hátfájás már a gerinc áttét miatt volt.

A sőt, pedig azért van, mert a vizsgálatokra egyre többet kell várni. Nem számít, hogy rák, várja ki a több hetet...

13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
tegnap 03:33

Amikor én vártam egy biopsziara, legszivesebben raboritottam volna mint3? +ndent mindenki fejére.

De maradtam annál, hogy az élet szép (lesz).

Kiszolgaltam

KP-t csinaltam

Desszertet és salátákat a vak sötétben (felújítás után nem volt pénz arra, hogy lámpát csereljenek xd)

12. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
tegnap 03:29
Xarok vagy "rekedtesek" az alt hangszalaim.
tegnap 03:27

Azért ne temesd magad!

Én is sokat kohecselek, folyik az orrom, mukinnyet használok a legkondi alatt.

10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 03:26

Egy stortolo másod-unokatesom 3 hónap meghalt.nagyon hirtelen at terjedt mindenre amikor tini voltam.

Ki maradt a meccslabdadol.

Egy barátom egy even belül 30 adta fel.

9. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:20
Egyik ismerős nő tavasszal köhögött, szedett antibiotikumot is, de nem gyógyult meg, és a színe is kicsit szürkébb lett.Aztán a tüdőRTG kimutatta a rákot. Kezelték, kemoterápiával is, operálni nem lehetett, pár hete meghalt.
8. globus (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 21:20
Anyu is sokat köhécselt. Ő nem dohányzott sosem, a tüdejében már áttét volt. Nem találták meg az elsődlegest.
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:00

Barátnőm férje csak köhécselt. 1 hónapig tűrte, aztán elment az orvoshoz hogy adjon rá valamit mert idegesíti a köhécselése már a családot is. Akkor megröntgenezték, de túl késő volt már.

Nem biztos hogy rákos a férjed. Te aggódsz. Ő annyira nem hogy letegye a cigarettát. Ha nem rákos, akkor is előnyére válna a tiszta levegő belégzése.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnapelőtt 19:49
Holnap kèrek mindenkèppen.Nagyon aggódom, remélem idèn mèg sikerül elmenni
5. globus (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:42
Mellkas rtg? Kérj beutalót elhúzódó köhögésre hivatkozva.
tegnapelőtt 18:52
Köszönöm.A pàromnak vannak vissza visszatèrő megfàzàsos tünetei.Láz,izzadàs,izületi fàjdakol,köhögès.Sajnos dohànyzik,elèggè aggódom
tegnapelőtt 18:44
Anyósom onnan tudta, hogy vért köhögöt fel. Mivel idős ember, így évek óta nála nem változik a tumor, így kezelésekre sem jár, csak évenkénti kontrollra.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:43
Hát és derékfájás volt az első tünet. 3 hónap múlva meghalt. Igaz ez régen volt. Csak fejlődött azóta az orvostudomány.
tegnapelőtt 18:31
Sziasztok.Azoktól kèrdeznèm akiknek van tüdőràkos csalàdtagjuk,vagy ők maguk szenvednek ebben a szörnyű betegsègben hogy milyen tünetek voltak ami miatt orvoshoz fordult? Köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook