Tüdőrák tünetei (beszélgetés)
Ezekkel a tünetekkel volt már a háziorvosánál?
Egy influenza is hasonló tünetekkel jár. Ha nem fekszi ki, nem kezeli akkor az elhúzódhat.
Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni!
Csak Grimm meséket tudtok, gyógyulást nem
Magam vagyok az élő példa, foltokkal, körzeti mondta hogy ez Kékgolyó lesz, aztán megsem
Tüdőorvosnő adott többféle inhalátort
Mi segitett mi nem, nem tudom, de a bagót abbahagytam
Különösen az ünnepek alatt könnyen kapsz időpontot, gondolod?
Nem nézek utána, de inkább keress egy magánorvost akinek rtg-je is van és tudja is értékelni, netán CT
Kopp-kopp, idáig megúsztam pedig COPD és folt is a tüdőn
Hogy a bagót hogy és miért tettem le nem ide tartozik. Letettem és egy darabot nem hiányzik, lehet szerencsés vagyok, pedig sokat szívtam
COPD is lehet!
Az nem javul meg sosem, de lehet karbantartani!!!!
Minél gyorsabban kap gyógyszert, annál jobb állapotban tartható az állapota!
Nem, nem fejlődött, sőt!
Egy ismerősömnek ugyan ez volt, hát fájás, 2,5 hónap múlva meghalt. A hátfájás már a gerinc áttét miatt volt.
A sőt, pedig azért van, mert a vizsgálatokra egyre többet kell várni. Nem számít, hogy rák, várja ki a több hetet...
Amikor én vártam egy biopsziara, legszivesebben raboritottam volna mint3? +ndent mindenki fejére.
De maradtam annál, hogy az élet szép (lesz).
Kiszolgaltam
KP-t csinaltam
Desszertet és salátákat a vak sötétben (felújítás után nem volt pénz arra, hogy lámpát csereljenek xd)
Azért ne temesd magad!
Én is sokat kohecselek, folyik az orrom, mukinnyet használok a legkondi alatt.
Egy stortolo másod-unokatesom 3 hónap meghalt.nagyon hirtelen at terjedt mindenre amikor tini voltam.
Ki maradt a meccslabdadol.
Egy barátom egy even belül 30 adta fel.
Barátnőm férje csak köhécselt. 1 hónapig tűrte, aztán elment az orvoshoz hogy adjon rá valamit mert idegesíti a köhécselése már a családot is. Akkor megröntgenezték, de túl késő volt már.
Nem biztos hogy rákos a férjed. Te aggódsz. Ő annyira nem hogy letegye a cigarettát. Ha nem rákos, akkor is előnyére válna a tiszta levegő belégzése.