Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » ASMR videókról mi a véleményetek? fórum

ASMR videókról mi a véleményetek? (beszélgetés)

7. jooeva (válaszként erre: 2. - Globus)
ma 18:25
Én is😃
6. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Kingus06)
ma 18:14
Engem kifejezetten zavar az erőltetett nevetés vagy az alá jázszott hang az ilyen videóknál.Akkor inkább legyen valami jó zene.
ma 17:37

Az a kedvencem, mikor barber szalonba behúznak egy állítólag 15 éve utcán lakó hajléktalant. Fényes, dús haja, köldökig érő szakálla van, és öltönyös úriemberként kiengedik az utcára.

Meg az indiai utcai kaják, pff.

4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Kingus06)
ma 17:19
Nekem zavaro. Állítólag ez olyan hogy van akinek nagyon jól esik ezeket hallgatni, másokat zavar. Engem zavar.
ma 17:08
Hallottam már. Engem idegesít, mikor sejtelmesen suttogni próbálnak. Van olyan, aki erre gerjed. De elég sok furcsa gerjedés van az emberek között, én már meg sem lepődök ezen, vannak rosszabbak.
2. globus (válaszként erre: 1. - Kingus06)
ma 17:01
Minden videót némítva nézek :) Ami így nem érthető, lapozás.
ma 16:56
Miért buknak az emberek az asmr videókra? Ezek azok a különböző hangokkal, kaparászással, cirregéssel mahináló videók. Létezik, hogy valakiben ezek jó érzést váltanak ki? Bennem pont ellenkezőleg, ütni-vágni, csapkodni, örjöngni tudnék tőlük. Hallottatok már ilyet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook