Munkahelyi bántalmazás (beszélgetés)
ma 18:07
3 hónapja dolgozok egy munkahelyen, ahol eddig nagyon jól éreztem magam. Jó a fizetésem, könnyű a munka, egy régebbi kolléganőm is ott dolgozik. Rettentő arrogáns és nagyhangú, kötekedő típus, az előző munkahelyről fegyelmivel küldték el, de eddig engem nem bántott. Azt tudni kell, hogy nagyon pályázott a meós pozícióra, ezért azt a kolléganőt folyamatosan inzultálta. Táppénzre ment, 5 nap alatt ellene fordította az egész csapatot. A telephely vezető addig fenyegetett, míg el nem mondtam mi történik a meós háta mögött. Végül közösen összefogva míg én 1 napot hiányoztam, rám hárítottak mindent. A vége az lett, hogy a felbujtó kolléganő rám támadt, fojtogatott és a fejem beleverte az asztalba. Pont jött aznap az Igazgató, tudott az esetről. Kaptak egy ejnye-benjét majd távozott. Ígérete szerint másnap másik csoportban dolgozhatok, ami reggelre megváltozott. Másnap 10 óráig bírtam, olyan trágár és megalázó dolgokat mondtak nekem, megsértették halott Édesapám emlékét. Hiába szóltam a vezetőnek semmit nem intézett. Írásban ma közöltem a vezetőséggel, hogy vizsgálják ki az ügyet, de munkaügyi bíróságra megyek. Az ügyvédem szerint ez komoly bűncselekmény. Mit javasoltok?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Toxikus, bántalmazó közeg
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?