Tüdőrák esetén melyik korház a legjobb (beszélgetés)
10. semleges
ma 15:19
Korányi.
9. alinka01 (válaszként erre: 8. - Kedvesenfanyar)
ma 14:05
Nem ismerem a Korányit. Ismerősünket évek óta az egyik vidéki klinikán kezelik nagyon eredményesen kísérleti készítményekkel.
8. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:22
Nem tudom hol éltek.
Ha nekem kellene dönteni azt választanám, adjon a háziorvosotok beutalót a Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe.
Kitűnő szakorvosokkal működik, ők sebészek és onkológusok, az ottani vizsgálatok alapján dönt az orvos a műtét, vagy a kemoterápia mellett.
Egy time dolgozik, mindenkinek szenélyre szabják a kemoterápiás kezeléseket is. Kemoterápia esetén, a Kékgolyó utcai kórházzal dolgoznak össze, 5 éve így volt legalábbis.
Felépülést kívánok Édesanyádnak, Neked kitartást!
7. Csitt (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:20
Főleg, hogy nyár van. Leletekkel érdemes akkor gyorsan felkeresni egy onkológiai ambulanciát, ott előbb mindent átnéznek, adnak időpontot ONKOTEAM elé és ott fognak dönteni a továbbiakról. Orvost sajnos nem tudok ajánlani, én nem Pestre jártam kemoterápiára.
ma 13:02
Köszönöm az eddigi hozzászolásokat! Még nincs onkológusunk. Tudnatok ajánlani jo onkológust? Gyakorlatilag a magán tüdőgyógyász és a háziorvosa között pattogunk.A tüdőgyogyász nem tud bronhoszkopiara beutalot adni, ezért a háziorvoshoz küldött. A háziorvos visszaküldött a tüdőgyógyászhoz, hogy ajánljon kórházat es orvost, ahová írja a beutalot. Közben pedig fogy az értékes idő....
ma 11:03
Jobbulást kívánok!
4. Csitt
ma 10:37
Onkológusa van már?
3. bnedora
ma 00:22
Először is onkológushoz menjen minél előbb, aki intézkedni tud a betegséggel kapcsolatban. Jobbulást és kitartást!
2. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:31
A Korányuba, vagy a Kékgolyó utcaiba.
tegnap 23:02
72 éves édesanyámnál Ct eredménye alapján sajnos rossz indulatú tüdődaganatot diagnosztizáltak, és valószínűsitik a nyirokcsomó áttéteket. Melyik korházba érdemes a további vizsgálatokkal továbbindulni. Esetleg orvost tudnátok ajánlani.
További ajánlott fórumok:
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Mit vinnél a legjobb barátnődnek, ha szülés után meglátogatnád a kórházban?
- Szerintetek mi a legjobb lúgosító sok sav esetén? Green mix?
- Melyik budapesti kórház szülészete a legjobb?
- Rejtett kancsalság esetén, kik a legjobb szakemberek a magyar világban?
- Ki a legjobb szülész a Szent István kórházban? 27 hetes terhes vagyok-mikor kell orvost fogadni?