Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. (beszélgetés)
Sziasztok!
Hogy vagytok? Nalam egy kicsit besurusodtek az esemenyek. Vegul is dontottunk. Visszamegyunk. MEg nem vettuk meg a repulojegyet, mert ki akarunk menni aposomhoz is nemetorszagba kocsival. Eljon tesom is es o hozza vissza a kocsit, mi meg onnan megyunk tovabb. Vegul is magamra ill. magunkra is gondolni kell. Ugy dontottunk, hogy sajnaljuk nagyon, h apukam beteg, de nem ullhetunk allandoan a korhazba. Anyukam is megertette, h sajat kulon eletunk is van. Lehet, h ez igy elegge onzo dolog es igazabol nem tudjuk, mi lenne a helyes megoldas. Mi most visszamegyunk es ha valami tortenik, amjd ujra eljovunk. Vegul is mar november 7-e ota itt vagyok. Ami meg a fogyit illeti, egyre tobben kerdezik meg, h fogytam-e. Ezek szerint latszodik valami. Hat igen, vegul is valahova el kellett tunnie azzan a tizen valahany kilonak, nem?
Nagyon nagyon ügyi vagy! Gratula!
Én is belekezdek újra.Maradok az update-nél és mozgással fogom kombinálni!
Szia!
Halgass a szivedre,szerintem te érzed mit kll tenned.?Vaygy nemjol gondolom?Te mit szeretnél?
No aki még mindig nem tudja, hogy hogy kezdjen neki a fogyásnak, az vegye meg az Ideál magazin februári számát. Annak a melléklete -8 kg-t igér 14 nap alatt.
Ahogy elolvastam nem is kivitelezhetetlen, 100 kiló vagy affölöttieknek.
Sziasztok lányok!
Na,ki mennyit fogyott?Kicsit eltűntem,de itt vagyok megint,újult erővel!
Tudod mi jutott eszembe ahogy olvastam a sztorid ?Ez ak is párbeszéd :
Mkior mész legközelebb lombikrA? Mire te :És te mikor mész? Csak nem adod fel?És te?/Ja meg a közöd hozzá is befurakodotta gondolataimba./
Teljesen igaz. Nem elég hogy kibabráltak velem a hormonjaim, még ma a három ember tette fel ugyanazt a kérdést: "Mikor mész megint lombikra?" a válasz nem tudom erre a kérdés" Csak nem adtad fel?"
Hát ma rágcsálnivalófaló kedvem van....
További ajánlott fórumok:
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!
- 3 hós a babám. Tudom, hogy csak 4 hós kortól lehet elkezdeni a hozzátáplálást, de mégis mikor? És mivel?
- Nem tudom hogy is fogjak hozzá....
- Hogyan tudom kiírtani a darázsfészket? Kecskedarazsak költöztek hozzánk:-(
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Társadalomismeret a választott tantárgyam. A mediációt választottam mint projekt munkát, de nem tudom hol találok hozzá anyagot?