Tudna valaki segíteni ebben? (beszélgetés)
"Home Agent munkavégzés (távmunka) feltételei:
okostelefon tulajdon
megfelelő munkakörnyezet – min. 4-6 m2-es munkaterület, amely adatvédelmi okokból a lakóterület többi részétől le kell, hogy legyen választva (külön helyiség)
munkavégzéshez szükséges megfelelő irodai eszközök (munkaasztal, munkaszék)
a belépés napján az általunk biztosított technikai eszközök biztonságos hazaszállítása
stabil internetkapcsolat: 50Mbit/sec letöltési sebesség; 10Mbit/sec feltöltési sebesség; Max Ping:20ms; Max Jitter:50
Munkavégzés ideje:
megszakítás nélküli munkarend (hétfőtől-vasárnapig 06:00 – 00:30 közötti munkavégzés, 8,5 órás munkaidő, a munkavégzés pontos idejét a mindenkori munkaidő-beosztás határozza meg)"
Kedves Barbi, ha valaki tudna is itt neked segíteni, az sem tud téged privát elérni, mivel FI. vagy.
Az önéletrajzodon is rajta vannak az adataid, meg az elérhetőséged, hiszen pozitív választ vársz.
Az anonim megjelölés nekem kicsit furcsa, de ezt te jobban tudod.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek tudna segíteni anyagilag rajtam valaki, ebben a nehéz világban?
- SZJA visszatérítés javítás után jár vissza, valaki tudna segíteni ebben?
- "3D-s" thomasos tortát szeretnék készíteni tudna nekem ebben valaki segíteni?
- Hol lehet német gyártmányú Manhattan kozmetikumokhoz hozzájutni Mo.-on? Tudna ebben valaki segíteni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?
- Győri nőgyógyászt, szülészorvost keresek! Tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm :)