Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tudna valaki segíteni ebben? fórum

Tudna valaki segíteni ebben? (beszélgetés)

11. Amaunet (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 19:06
Azért csak jelentkezz!
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Amaunet)
nov. 16. 16:48
Nagyon szépen köszönöm, sajnos nem beszélek angolul :(
9. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 16:01

"Home Agent munkavégzés (távmunka) feltételei:

okostelefon tulajdon

megfelelő munkakörnyezet – min. 4-6 m2-es munkaterület, amely adatvédelmi okokból a lakóterület többi részétől le kell, hogy legyen választva (külön helyiség)

munkavégzéshez szükséges megfelelő irodai eszközök (munkaasztal, munkaszék)

a belépés napján az általunk biztosított technikai eszközök biztonságos hazaszállítása

stabil internetkapcsolat: 50Mbit/sec letöltési sebesség; 10Mbit/sec feltöltési sebesség; Max Ping:20ms; Max Jitter:50

Munkavégzés ideje:

megszakítás nélküli munkarend (hétfőtől-vasárnapig 06:00 – 00:30 közötti munkavégzés, 8,5 órás munkaidő, a munkavégzés pontos idejét a mindenkori munkaidő-beosztás határozza meg)"

[link]

8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 15:57
Úgy mondjad hogy te csak olyanokat ismersz, mert valami akadályoz hogy tájékozódj.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 0583b0ab1e)
nov. 16. 15:47
Ha tudna, akkor én írnék neki, de köszönöm.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
nov. 16. 15:46
Igen, vagy bármilyen otthonról végezhető munka. Az a baj, hogy amik vannak azok vagy MLM vagy Crypto valuta, ami csalás :(
nov. 16. 13:30
[link] Ezt valaki másnak kerestem. A 3. bejegyzésben sok lehetőséget találsz.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 13:22
Ügyfélszolgálati munkára gondolsz? Telefonszolgáltatóknál érdemes érdeklődni.
3. 0583b0ab1e (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 13:20

Kedves Barbi, ha valaki tudna is itt neked segíteni, az sem tud téged privát elérni, mivel FI. vagy.

Az önéletrajzodon is rajta vannak az adataid, meg az elérhetőséged, hiszen pozitív választ vársz.

Az anonim megjelölés nekem kicsit furcsa, de ezt te jobban tudod.

nov. 16. 13:16
Nem nagyon van már ilyen. A covid alatt voltak, de most már egy ideje mindenkit rendelnek vissza az irodába.
nov. 16. 12:41
Sajnos a jelenlegi munkahelyemet fizikálisan sem mentálisan nem birom, megváltozott munkaképességű dolgozó vagyok. Nagyon szeretnék otthonról végezhető telefonos vagy internetes munkát. Rengeteg helyre adtam be az önéletrajzom, de még nem írtak vissza. Nagyon szükségem lenne egy ilyen munkára, ha valaki tud esetleg írjon ide. Köszönettel: Barbi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook