Tornázzunk otthon!! Ki tart velem? Együtt könnyebb. (beszélgetés)
Szia! ...és akkor szerdáig?
... a ma reggeli tornám is hosszított program volt. Jól esett, de azt érzem, hogy minél többet tornászom... annál inkább hiányzik. :o)
Ez megengedett távollét:-))
Nekem szerdától megy el a nagylány, akkor húzok bele.
... mert én hoxa helyett is tornászom! ;))
Ma hosszított programom volt, mert a "bébik" leléptek, így egyedül vagyok. Sőőőt még ha este belefutok valami nézhető filmbe, akkor az alatt is végigcsinálom egyszer. Csütörtökön jönnek haza a gyerekek, addig minden nap belehúzhatok. :o)
Mondjuk most a kajába is kicsit lazítottam... sok volt ez a négy nap... és csak csipegettem... csipegettem... de azt folyamatosan egész nap. :o(
Mekkorák a gyerekeid?
Velem is szokott a kicsi (14hó), mindegyikhez kifejlesztett magának kombinációt.
Fenék: négykézlábra ereszkedj, lábemelés oldalra és fel. Kis terpeszben 8ig számolsz, közben leguggolsz, majd vissza.
has: lebegőülés, lábemelés, felülés.
Mellre nem tudom.
Akkor hétfőtől jelentéseket kérünk:-))))
Üdv a csapatban!
Lusták vagytok tornázni, vagy csak írni.
Nekem most nehezen megy az ugra-bugra, megjött. De azért dolgozok. Ti is , hajrá!!!
Úgy látom a hétvégén nemcsak én lazsáltam. :-))
Vagy csak nem írtatok? Én bevallom 2 napot nem tornáztam. De ma belehúzok. Ti?
Sziasztok!
Én is veletek tartok.
Minden nap szoktam itthon tornázni.
Egy dvd, vagy videó kazettát mindig végig csinálok.
Az a 20 perc nem igen túledzés:-))
Köszi az infót. Olvastátok, akciós gyúrógépek...
CSAJOK!
MÁTÓL EGYES TESCO ÁRUHÁZAKBAN LEÉRTÉKELÉSEK VANNAK KONDI ÉS FITNESS GÉPEKBŐL!!!!! SZALADJATOK VÁSÁROLNI.
Én minden nap. Legalábbis terveim szerint.
De, hogy 2x egy nap... Camea le a kalappal. :-)
Sziasztok! Tegnap Rubint Rékáztam. Lenyomtam a 20 perces hasat,de nagyon nehéz volt,ugyanis minden porcikámban izomláz van. De ma már sokkal jobb.
Ti hányszor fogtok tornázni egy héten?
Ma izomlázam van. Tegnap Timike alvása alatt tornáztam, nem zavart, bele is húztam, és ez lett a vége. De sebaj, legalább hatnak a gyakorlatok:-)))
Ti hogy haladtok?
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!