Töltött patisszon készítésnél meg kell hámozni a patisszont? (tudásbázis)
6. békéséva (válaszként erre: 5. - Fa96ed4cf8)
2013. jún. 29. 18:12
Most ez a patisszonom tényleg zsenge, nem öreg.... akkor hagyjam rajta?
azt mondjátok?
5. fa96ed4cf8
2013. jún. 29. 17:53
ugy tudom, hogy amikor gyonge a patisszon, akkor nem kell, mert nem szalas a heja; de amikor rantjuk, savanyitjuk, idosebb, akkor mar igen;
4. gizus58 (válaszként erre: 1. - Békéséva)
2013. jún. 29. 17:36
A patiszont meg kell hámozni, a cukkinit nem.
3. Carpediem*
2013. jún. 29. 17:08
patiszont sose hámozd meg..
az úgy jó.
és töltöttnél is hagyd rajta.
2. békéséva
2013. jún. 29. 17:08
Egyik receptben ugy irja,hogy meg kell hámozni, a másikban meg nem irja,
Akkor melyik megoldás a jó?
Ti csináltatok már töltött patisszont?
1. békéséva
2013. jún. 29. 17:06
Töltött patisszon készítésnél meg kell hámozni a patisszont?