Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
:D)!!!Mintha csak én írtam volna!
Ezembe sem jutna beleolvas a férjem leveleibe,sem emaijeibe,sem a telefonján nem piszkálom.Bízom annyira benne,hogy ha bármi történik,őszinte lesz velem!
na látod,ha ennyire zavarja őket, biztos van mit rejtegetni.
Ha valaki becsületes, legyen felháborodva,ha nyomoznak utána.De ha mellékutakon jár,jobb,ha lapít...
Ez igy van!
És még ők vannak felháborodva, hogy nem bizol bennük, nyomozol és kutakodsz utánuk.
Nos lehet amilyen hirtelen haragu és agressziv vagyok, akkor én biztosan bevertem volna egyet neki.
Na és persze a párom sem maradt volna ki!
Igen, én is igy gondolom.
Véleményem szerint legyünk udvariasak, készségesek, barátságosak az ilyen kapcsolatoknál, de azért az már tulzás, hogy "drága"-nak nevezzük a másikat, vagy azzal mentegesse magát,hogy a munkahelyen sok a nő, és akkor tud rendesen haladni a munkájával, ha kedves hozzájuk.
Azt hiszem, itt már kezdődnek a gondok. Amiket felsoroltál, azt szerintem flörtölés. Elkötelezett pasi/nő ne flörtöljön, mert az megbántja és megalázza a társát.
ha ezt valaki nem tudja, az gond.
Hát igen, ez dilemma. Én is kirúgtam volna a helyedben.
Patkányság megcsalni valakit. Pláne lapítani, titkolózni.
Olvasgatom ezt a fórumot és felötlik bennem a kérdés. Vajon milyen határig tolerálhatjuk párunk kapcsolatait.
Gondolván az olyanokra, mint munkatársak, ismerősök, régi kapcsolatok.
Hol a határ, amikor azt mondhatjuk, na most már elég!
Vajon egy férfi ad e okot a féltékenységre, amikor e-mailozgat, képeslapozgat különböző munkatársaival, barátainak barátnőivel, volt munkatársakkl. Vajon lehetünk e féltékenyek, amikor az iwiw-en olyanokat ir egy régi ismerősnek, aki bejelölte őt, hogy "igen emlékszem rád, te vagy az a szexi gesztenyeszemü".
Vajon itt már kezdődnek a gondok?
Reni, a hibákat, helytelen viselkedést felnőttek esetében már nem másokhoz kell mérni, és aszerint megítélni, hanem a már mialakult erkölcsi normákhoz. normális esetben, ha valaki elkövet valami hibát, akkor bűntudatot érez miatta, akkor is, ha valaki már egy másik hibát elkövet. Nem ment fel az, ha mások is helytelenül cselekszenek.
biztos hallottál már ilyesmit.
....tényleg....mi gond van abban ha belenézünk egymás telefonjába???
én nem veszem se sértésnek ,tisztelethiánynak...
ha semmi eltitkolni valóm sincs...akkor miért kéne felháborodjak ezen???
:)))
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval