Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
Azt hiszem, én mindenhez értek :)
Ma mondta a párom, miután felszolgáltam a vörösborban pácolt kakukkfüves csirkét. A tegnap éjjelről nem is beszélve ;)
Szerinetem a barátnő nem arra való, hogy házicseléd legyen. Arra van a bejárónő meg az étterem. Hülye pasi az, aki keveri a kettőt.
Nekem pont elég lenne a szakértelmed :-))
Én tuti hogy nem:-)Én nem főznék,mosnék,takarítanék egy pasinak sem:-p
Márpedig a feleségtől elvárják ezeket.
És őszintén,nem tudok főzni,nem tudom hogy kell elindítani egy mosást és utálok takarítani ezért én nem szoktam.belőlem nem lenne jó feleség,én máshoz értek:-)
Te is nős vagy?:-))
Azokra bukom :-))))))))))))))
Lettike, ha ráunsz, akkor szólj nekem!
:-))))))
Hát nem tudom.....de úgy érzem a házaságom,a férjem szerelme sziklaszilárd,és próbálkozhatna 100 bomba,szuper "lányka" is a férjemnél,nem sikerülne nekik "belepiszkítani" a házasságunkba.
Ha valahol sikerül nekik,ott már gond van a házassággal.És a problémát nem ők okozták,ők már csak "okozatok".Gondolom nem kellemes,megtudni,ha valakit megcsal a férje,de lehet ez intő jel,hogy valami nem stimmel a kapcsolatba .
Lettikén vezetitek le a férjetek iránt táplált haragotokat. A pasi a hibás, ha megcsalja a feleségét. Lettike független, tisztában van a szituációval és vállalja. Hol itt a probléma?
Egyébként a legártatlanabbnak tűnő többgyerekes feleségek is megérik a pénzüket, tudnék mesélnei. :-DD
Ne bántsátok már!!!!
Értékeljétek az őszinteségét!Nem az ő hibája,hogy mindíg vannak férjek,akik őt akarják!!
"nem akarom hogy elhagyja miattam a feleségét,meg nem is hagyná el szerintem ez tuti,csak jól érezzük magunkat és kész"
Errol van szo draga kis ferjecske elviseli ha van egy "cseled" a haznal aki mos,foz ra.Gondolom a szorakoztato eszkozebol ki se tudja nezni,hogy eltudja vegezni a hazimunkat.Miert nem ot valasztja ha vele minden olyan tokeletes?Ez egyertelmuen arra utal,hogy teged is csak kihasznal.De ha neked igy jo...
En sajnalnam a fiatalsagomat egy "csirkefogora" elpazarolni akivel meg az utcan se lehet vegig menni,bujkalni kell.Milyen elet ez?Sot meg megmutatni se tudod senkinek olyan,mintha nem is letezne.
igazad van!..ha nem veled,mással....
az a szomorú,hogy sokan gondolkodtok igy....
valoszinü egyszer te is leszel feleség...
Igen egoista vagyok soha nem is tagadtam én legalább őszinte vagyok.
És nem érdekel tényleg a felesége,mert ha a férjét nem érdekli akkor engem miért kellenne hogy érdekeljen?Ha nem velem csalná a férje akkor csalná mással,meg lehet csalja is...
Lám, milyen bőszen nekiestetek Lettikének, pedig ő nem is panaszkodott. Mitől ez az ingerültség?
Csak nem ti vagytok azok, akik a szegény pasik mobiljában és a cuccai között turkáltok?
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval