Titkos sms a párod telcsijében (beszélgetés)
...
akkor viszont erosen affektal :)
basszus, sajnalatos de mindig lesz valaki aki jobb nalunk valamiben. de hasonlo okokbol nezem en is oket :)))
multkor pl. igy utolag igen vicces szitu bontakozott ki.
eppen a kedvesemnel voltam a barban, ultem a teraszon a kordnadragomban meg a rozsaszin zoknimban...echte sportosan, mikor lattam csipobol mozogva kozeledni az exnot...hasonloan mint en ma biztosan 4 orat allt a furdoben hogy rendben legyen...mit ne mondjak azert kitett magaert...hahah...nem gyoztem hangsulyosan ugy ulni...hatha feltunik mar neki basszus: te nyertel :)))
hiaba huzogattam a kurva nadrag szarat, vegyen mar eszre...csak akkor megy mikor bali ruhaban vagyok ejjj :))))
Hahaha.
Az orok mondas. Az biztos, 50 kilosan, felfele agaskodo mellbimboval a 20-as eveiben jaro nonek nagyobb az arfolyama :)
bevallom oszinten jartam mar abban a cipoben, hogy ugy meg kellett neznem egy pasit...csak azert hogy este fejben megszexeljem :)
ebben nincs semmi, egy jo not en is megnezek. multkor pl. az egyik belvarosi boltban egy fekete no allt elottem a penztartnal, kb. 185 magas volt, hosszu labakkal es hatalmas mellekkel.
Neztem is :))))
Igen, ezt hallottam en is...szerintem mukodik is.
Amugy a partnerkapcsolatban a megerzes szo tok hulyen hangzik...szerintem egesz egyszeruen arrol van szo, hogy valami valtozik...vagy a korabbiakhoz kepest a stagnalas es alatta a jellemzo.
Es eppen ezert furcsa is, miert nem errol az oldalrol vilagitjuk...hiszen akarhogyan akarom magamnak behazudni, hogy tenni kell egy kapcsolatert...nem minden aron, hiszen a masik is epp ugy jelen van benne...
anyai osztonben
ez alatt mit ertesz?
Erre a kockaztatos kerdesre is kaptam valaszokat...mar tobb ferfitol. Az utobbi az volt, hogy a kockazat nem abban dol el (van-e aktus), hogy kockaztatja -e a kapcsolatot ha egy masik novel van egyutt szexualisan, hanem a helyzetben...adodik egy alkalom es mennyi az eselye a bukasnak...marmint abban a helyzetben.
Mint tudjuk a punci hatalom :)
Sose kerulj olyan helyzetbe, hogy csalodsz a tarsadba, akiben vakon biztal! Olyankor magaban is csalodik az ember, hogy nem volt resen es elnyomta a rossz erzeseit es talan bizni sem fog tudni tobbet, csak annyira, mint mondjuk en, tobbesszamban nem irhatok, mert nem tudhatom, hogy masok hogyan vannak ezzel.
Az anyai osztonben vakon hisznek a nok, hat ezt sem kell elnyomni, ha ott dobol az ajton.
Viszont a ferfiak is merlegelnek, megeri-e a jelenlegit kockaztatni. Ha belebonyolodnak barmibe, az azt jelenti, hogy valamiert megeri.
Azert nem konnyu 2 emberre/nore/ferfire figyelni, kinek mit mondott, szamon tartani, megprobalni ugy viselkedni a semmit sem tudo fellel, hogy az ne erezze, hogy a figyelem megoszlik. Sok arulkodo jel lehet, es erre figyelni kell. Nem esz nelkul gyanusitani, de ha indokoltnak erzi egy no, hat legyen okos, nem mindegy hogy az idonket kire pazaroljuk el.
Hát visszaolvastam,kicsit előbbre is és újra.Be kell látnom,hogy igazatok van,a saját szemszögetekből.Már értem hogy miről próbáltatok meggyőzni,és meg is győztetek,egy bizonyos fokig.
Ha bárkit megbántottam volna,tényleg nem volt szándékomban.Azt hiszem ,most amiket írtam,azok nagyon -nagyon magán vélemények voltak,és eszembe sem jutott más helyzetébe belegondolni.
Persze,így sem tennék ilyen dolgokat,de már megértem ,hogy ti miért teszitek meg.
Mert féltitek a szívetek,és a lelketek,még egy csalódástól,még több fájdalomtól.Azt hiszem,ez mindent megmagyaráz,mégegyszer bocsánat,ha megbántottam volna valakit is!
Hasonloan gondoltam en is. Nagyjabol igy, igen.
Bar hozzateszem mas a felallas ugy, ha korabban kapcsolat volt ket ember kozott.
Arra gondoltam es gondolok most is, hogy minden embernek imponal az, ha szamunkra vonzonak tartott ember kerulget minket.
Arra azert en sem mondok nemet...de aztan van az eddig...es ne tovabb.
Amolyan flortszeru, csak ugye tudni kell hol a hatar :))
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval