Ti szoktátok kielégiteni orálisan párotokat? (beszélgetés)
Felnőtt emberek vagyunk! Ha megtiszteljük párunkat a maximális higiéniával, miért ne sikerülne a félelmekkel küzdőknél is? Kit érdekel olyan maflaság, hogy a szappancsata megmérgezi a szexet? Szerintem a szag méginkább!
Amelyik Lány nem akarja bekapni a rudit, az csak puszilja meg még garbójában! Játszon vele és ne erőlködjön! Ugyanez működik fiúknál is. Minden a személyes higiéniám múlik.
Nem kell túlszagosítani. Elég tisztán tartani.
Ha a partner elfogadta az orális közelséget, akkor pedig kár szégyenlősködni. Hiszen minden porcikát kíván , ami elérhető. Legyen az egy golyó csókja, vagy egy mélyebb neyelvcsapás :)
Innentől csak idő és türelem kérdése az égész.
Lehet, hogy először zsibbadni fogy az álkapcsod és azt kívánod, hogy menj már el!
De hidd el, hogy hamar lehet alkalmazkodni az időszükséglethez. De ha fáradt vagy, pillanatnyilag játsz csak a kezeddel!
Minél tovább tudod tartani partneredet az orgazmus előtti platofázisban, annál nagyobb lesz a respekted! De tartsd az utolsó lépcsőfokon!
És állj meg, ha kell ! Majd könyörögni fog a beteljesülésért. Ez lesz a Te dicsőséged!
A tudás hatalom. Dugni majdnem mindenki tud. De puncit nyalni, vagy egy fütyit szájjal kielégíteni, az ritka tudás. Ez már nem szimpla reszelés.
Az ilyen partnert nem is szabad hirdetni!
:)
a szàmbol vetted ki...
:-D
Ez sajnálatos :(
De ahogy írod is a bemutatkozódban, az Élet megy tovább. És biztos vagyok benne, ha meg akarod találni az új párod, akkor meg is fogod!
Úgyhogy készítheted magad az oralitásra! ;-)
na miért...mit gondolsz....;)
de én is szeretem csinálni....
engem kifejezetten imád a férjem szájjal kielégíteni...
azt mondja a finom az "ízem" és ilyenkor "más a hangom" közben... ;)
szia mindenkinek,
most találtam rá erre az oldalra. egész jó.
szóval minálunk ez természtes. mindketten szeretjük.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Ha nem működik a szex egy kapcsolatban otthagynátok a párotokat?
- Ti mit tennétek ha párotokat havonta megkeresné valamelyik ex szexpartnere, ( táncoslányok), és valamilyen munkát ajánlana neki a háza táján
- Ti mennyit szoktatok fúszodni?
- Hogy lehet egy nőt a legjobban kielégíteni!?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?