Ti szoktátok kielégiteni orálisan párotokat? (beszélgetés)
A fórum címéből pontosan kiderül, miről szól! Ha nem tetszik minek nyitod meg?
Annyira szeretem, mikor valaki csak azért írogat, mert beszólhatnékja van!!!
Kiegészités.
Ha valakinek gyerekei vannak és véletlen nyitva hagyja az oldalt.És a géphez leülő gyerek ezt találja akkor a szülőnek a szemrehányást önmagában kel lerendeznie.
Tehát hol is hagytuk abba?Megvan,az orális szexnél.
Sziasztok!
Ahoz hogy valaki erre a forumra jusson ahhoz állandóan a szex szóra rá kell kattintania, vagy nem. Ha viszon igazam van akkor meg mit vár az az ember, hogy itt a 7 törpével fog találkozni na meg a mese elemzésével?
A regisztrációnál az első mondat.
"A portál 18 éven felüliekhez szól! Amennyiben ennél fiatalabb vagy, ne regisztrálj!
"
Azt hiszem a 18 as karikát ki kellene írni a fórum címe mellé!
Nem vagyok prűd, de vannak gyerekeim, és szerintem ez nem ide való. Vannak szex-oldalak, szexshop-ok , akinek ilyen igényei vannak , ott mindent megtalál.
Na azért a kettő között van egykis különbség!
Ezt csak akkor mond ha todod milyen az ha a szádba spriccel egy nagyadag.... :-(
Sziasztok
Igaz én pasi vagyok, de szerintem igen jó dolog, gondoljatok magatokra, nektek milyen az hogy végig orálisan elégitenek ki?
Sziasztok!
Persze,hogy igen!
Annál nincs izgalmasabb,mikor a pasid arcán látod az izgalmat és közben megfeszűl minden izma és szinte a szemével könyörög,hogy "csináld még"!:)
Fantasztikus élmény!
Én is szeretem ha nekem csinálja!
Ha jót akar kihozni belőlle az ember,akkor mindenképpen ismernie kell mindkétfélnek a saját testét is.:)
Szoktam-e?
Remegve várom a lehetőséget, hogy felfaljam!!!
Van, aki egy főttkolbászban gondolkodik. És van, aki többfogásos vacsiban.
Utóbbiaknak ez az aperitif :)
Akár desszert!
Megteszem.
Az ilyenfajta hedonizmussal összefüggő kínzásokhoz pedig nagyon értek, bár szexben még nem vetettem be. Legalábbis most hirtelen nem jut eszembe ilyen eset. :)
Tedd meg, amit kell !
És kínozd a könyörgésig!
:)
Köszi ezt a részletes írást, nagyon jól megfogalmaztad.
Elolvasva, máris kedvet kaptam hozzá. :)
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Ha nem működik a szex egy kapcsolatban otthagynátok a párotokat?
- Ti mit tennétek ha párotokat havonta megkeresné valamelyik ex szexpartnere, ( táncoslányok), és valamilyen munkát ajánlana neki a háza táján
- Ti mennyit szoktatok fúszodni?
- Hogy lehet egy nőt a legjobban kielégíteni!?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?