Ti szoktátok kielégiteni orálisan párotokat? (beszélgetés)
Hát pedig 79-ben születtem :-)).
Nem akartam kiírni, még friss vagyok, és zavart.
Azaz érzésem,te nem 29 éves vagy!:) Az a valami,az sperma,ondó,akár hívhatod magoknak is!
De "az a valaminek",ami kijön onnan csak egy tini hívná!
Bocsi!:) Én mondom, aki még fiatalabbnak írta magát!:)
Sziasztok!
Én szeretem adni és kapni is. Szerintem jó dolgog, igaz a drágámmal soha nem várjuk meg, hogy az a valami kijöjjönn, nem engedi meg.
:)
Így lenne ötösöm a lottón!
Bármilyen hihetetlen, de megfelelő táplálkozással befolyásolható a ondó íze.
Tejtermékek kesernyéssé és kellemetlen szagúvá teszik.
A gyümölcsök édesítik - erre különösen a narancsot tartják kiválónak.
A sörtől nagyon kellemetlen szagú lesz.
A kellemetlen szagot okozhatja még a hugyúti gomba fertőzés is. Érdemes ilyenkor orvoshoz fordulni, mert nagyon hosszú ideig ez az egyetlen tünet. A húgycső hossza miatt idő kell amíg felkúszik a prosztatáig, majd a hólyagig, ahol már okoz fájdalmas tüneteket.
Tehát, Hölgyek: orális szexre fel, segít megőrizni a férfiak egészségét:-)
engem szeret a párom szájjal kielégíteni mert azt mondja olyan finom édes ízem van....
pasik is lehetnének édes ízűek!!!
:DDDD
Egyébként manapság divat a lúgosítás, szóval még előfordulhat, hogy az egészséges életmódot folytató hölgyek ráállnak a témára...
XDDD
Pemete: párom ha hazatér péntekenként, egészen BEARANYOZZA a hétvégémet! XDD
Szrobi, ne szerénykedj!:)
:DDDDD
Az emberi hülyeség határtalan!! De szerintem sokkal nagyobb poén lett volna, ha összegyűjti a hölgy, és elviszi egy ékszerészhez, hogy gyűrűt csináltasson belőle...
Pemete, nem fogod elhinni, de olyat is hallottam, hogy egy csajnak bemagyarázta egy pasi, hogy a sperma aranyat tartalmaz.
Az a hülye liba meg a hajára kente...Merthogy arany van benne... Fúúúújjjj!!!!!
Szrobcsek: mindenhová kell a férfiszakértő...;)
De ez még semmi! Vannak olyan pasik, akik azt akarják elhitetni a csajokkal, hogy nagyobb lesz a mellük, ha lenyelik:D
Ti hallottatok már ilyet?
Kern, ezt azok a pasik mondják a csajoknak, akik nagyon meg akarnak fűzni, hogy nyeljük a patront...:D
Sőt, valaki még a kicsi kalóriaértékre is felhívja a figyelmet...De ő már nagyon elvetemült!!!XDD
Szrobcsek: nem is te lennél, ha nem folytál volna be ide is!!!:DDD
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Ha nem működik a szex egy kapcsolatban otthagynátok a párotokat?
- Ti mit tennétek ha párotokat havonta megkeresné valamelyik ex szexpartnere, ( táncoslányok), és valamilyen munkát ajánlana neki a háza táján
- Ti mennyit szoktatok fúszodni?
- Hogy lehet egy nőt a legjobban kielégíteni!?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?