Ti szoktátok kielégiteni orálisan párotokat? (beszélgetés)
Ha egy jól működő párkapcsolatról van szó, ahol már összeszokott a páros, akkor ez hozzátartozhat a szexuális élethez...
Ráadásul a változatosság gyönyörködtet: egyszer így végződik, másszor aktussal!
De hangsúlyozom: nem AKÁRKINEK teszem meg, csak ha igazán szeretem a párom! :)
Hát érdekes dolgok ezek!
Nekem volt egy barátnőm nem sokáig mert nem láttam értelmét igazából a folytatásnak.Kollégista volt egy másik városba,hétvégén hazajött,találkoztunk.....és szopás.(bocs a szóért)Pedig szeretkeztünk is és nagyon jó volt neki azt mondta meg érezhető is volt a dolog,de ő azt mondta neki elég ha leszophat (bocs).Mondjuk pszihikailag nem volt rendeben a lány!!!na nekem ez kurvára nem tetszett így,biztos más palinak nem lett volna gond!Én ilyen vagyok!!Ímádok adni!!!Nekem már az felér egy orgazmussal,hogy érzem a nőnek jó!
ez teljesen így van
mert kiderült hogy van neki másik bnője aki meg csinálja neki rendszeresen (mármint az orálisan kielégítést)
volt olyan pasi az életembe aki állandóan csak a fejemet nyomkodta volna lefele ahelyett, hogy szeretkeztünk volna
ha előfordult rendes szex akkor csak a sima póz és kész
ritkán van az, hogy orálisan kielégítjük egymást, de az rendszeres, hogy izgatjuk egymást ilyen módon.Engem az izgat jobban ha a férjemet izgathatom(ez egy kicsit béán hangzott, bocs), de az is óriási ha csinálja nekem, de jobban szeretek adni
én inkább szeretem a pózokat cserélgetni
nekem ez jobban bejön
lehet gáz vagyok
Nem hiszem el, hogy tényleg van olyan nő aki ezt ne szeretné, de komolyan!!! Aki ilyet mond az hülye! :D
Én igazság szerint jobban szeretem kapni, mint adni, de azért igyekszem;) Az utóbbi nálam hangulatfüggő.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Ha nem működik a szex egy kapcsolatban otthagynátok a párotokat?
- Ti mit tennétek ha párotokat havonta megkeresné valamelyik ex szexpartnere, ( táncoslányok), és valamilyen munkát ajánlana neki a háza táján
- Ti mennyit szoktatok fúszodni?
- Hogy lehet egy nőt a legjobban kielégíteni!?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?