Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti mit tennétek a vaddal, ha már felnőtt... fórum

Ti mit tennétek a vaddal, ha már felnőtt... (beszélgetés)

10. 3da8f53e4a (válaszként erre: 9. - 2325947e75)
2010. jan. 10. 19:01

Mi is próbáltuk... de nem ment el. Állatkert pedig nincs a közelünkben. Nem hiszem,hogy meg kellett volna várnunk,hogy az 5-6 éves gyerekemre ráugorjon, volt,hogy bementem hozzá etetni és nekem jött. A szarvát beleakasztotta a nadrágomba és alig bírtam tőle megszabadulni!! Eléggé megijesztett az erejével, ezért is került a bográcsba. De nem mi vágtuk le, hanem hentes vágta le. Én nem láttam - nem is néztem meg!! - mert bőgtem volna miatta...

De ha valaki be tudja adni az állatkertbe, az tegye meg.

2010. jan. 9. 18:11
Ha mar nagyon vad lesz en elengednem tavol az otthontol egy termeszetes kornyezetben.
2010. jan. 9. 12:44
nekünk van egy hektár akácerdőnk,ott gyakran látni mókusokat,peléket,őzet,szarvas,és rókát...a párom alig tudta elzavarni...kölyök róka volt,és nem félt...
7. 6c5f346e46 (válaszként erre: 5. - 4278f24526)
2010. jan. 9. 12:43
állatkereskedésben szerintem tudsz venni...az amerikai csíkos mókusok aranyosak...
6. 6c5f346e46 (válaszként erre: 4. - Pipőci)
2010. jan. 9. 12:42

szia....

újra itt...:)

pont azért kérdem,hogy mit tennétek vele,mert nekem sem lenne szivem levágtni,megenni meg főleg...lehet,hogy én is beadnám az állatkertbe...

2010. jan. 9. 01:49
Sziasztok! Volt/van valakinek közületek mókusa? Már régóta szivem vágya beszerezni egyet, de nem ismerem őket..
4. Pipőci (válaszként erre: 2. - 3da8f53e4a)
2010. jan. 8. 21:14
Az őzbak a veszélyes, azt valóban nem érdemes befogadni, mert elvadul, amikor ivarérett lesz. Sem megszabadulni nem lehet tőle (mindig visszatér), sem együttélni vele. A lány őzek, suták nagyon szelídek egész életükben, nem értem, miért kellene valamit is csinálni velük, ha felnőnek?
2010. jan. 8. 20:48

Nekem biztos nem lenne szívem levágatni.

Inkább keresnék neki helyet állatkertekben. Szerintem bevennék oda, ahol van gyereknek kialakított rész, ahol simogathatják az állatokat.

2010. jan. 8. 20:42

deee sajnos mi is levágattuk :( és megettük :)

De tényleg! Nálunk a zártkertekben csapódott hozzánk és befogadtuk. Tündéri volt.... de ahogy nőt úgy vadult...:( Már kocsival sem lehetett beállni az udvarba mert össze-vissza rohangált. Egy másik tágas helyre volt elkerítve. Az agancsával állandóan nekünk jött.

Végül a férjem elvitte egy helyre és ott levágták, persze a kisfiam úgy tudja, hogy borju húst adtak az őzikéért cserébe... Sokáig nem lehet őket tartani, mert bevadulnak és még a gazdának is neki mennek....

2010. jan. 8. 20:33

ti mit tennétek a vaddal ha már felnőtt????gondolok itt őzre,szarvasra,vaddisznóra...

az utcában van egy őz,a háziak nevelték fel,nagyon szelíd...oda jön a kerítéshez,szaladgál a gyerekekkel,a család kutyái közt alszik...

a párom szerint levágják majd később,szerintem nem,az ember nem vágja le a kedvencét...tettem fel a naplómba képet róla,megengedte,hogy lefényképezzem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook