Ti mit szóltok ehhez? (beszélgetés)
Én azt gondolom, mindent túl lehet élni. Daniela nem tudom hány éves vagy, de 26 évnyi házassággal azért inkább az 50 környékén. Én nem gondolom, hogy akkora nagy dolog lenne, hogy az ember feladja azt, hogy "tiszta és hűséges" Főleg, ha a férje épp semmibe veszi, és nem is hajlandó róla beszélni. Miért nem próbálod ki magad? Csak úgy.. az érzés kedvéért. Nem bosszúból. Azt mondod nem vagy pasizós. Hát nem tudom. Max kijöttél a gyakorlatból. Ne csodálkozz, ennyi idő után.. Nem baj. Akkor találj mást, kezdd el jól érezni magad, barátnők, gyerekek, hobbi, stb. Nem kell mindenről beszámolni. Legyen "énidőd". Fizikailag, lelkileg is.
És ne hagyd, hogy a féltékenységgel, birtoklási vággyal kalitkába zárjon. Az elfojtáso mindenféleképpen robbanással ér véget. Vagy fellázad az ember, vagy beteg lesz, mert az elfojtás testi tünetekbe torkollik idővel.
Mi az hogy féltékeny, ha ő pedig megtette? Neki lehet? Hagyjuk már ezt a hülye dumát.
Újraépíteni egy kapcsolatot csak úgy lehet, ha minden dolgot végig tudtok beszélni, a szexualitástól a bántásokon keresztül, és mindketten felismeritek, milyen játszmákat játszottatok, és azt meg tudjátok szakítani. Piszkosul nehéz.
Kapuzárási pánik, igen. Férfiakét nem ismerem, de mint nő én is megtapasztaltam.. milyen amikor megérezzük, hogy esetleg ennyi volt.
Nem bőröndben 😅 hanem bőrödben 🙃 de akár képletesen is érthetjük 😁
Gyere ki a bőröndből, ahová bezártad magad önsajnálatból. Tavasz van ;)
Én őszintén kérdeztem, hogy mit tudnál tenni érte. Érzed e alkalmasnak magad arra, hogy újra tőled kapja meg az elismerést mint férfi, ami most hiányzik neki, ezért pótcselekvésbe menekül virtuálisan.
Járható utat az üljünk le beszéljük meg-ben nem látok. Mert mi történik? Újra csak szembesül azzal, hogy neked miben nem jó ő, mi mindennel vagy elégedetlen.
Elsősorban magadat kell elfogadnod: úgy nézni magadra, hogy te is szép vagy, te is NŐ vagy, téged is lehet szeretni. Gondolatilag! Plusz pici változások. Picit nőcisebb ruhák, harisnya, lapos futkosós cipők helyett pici sarok, hogy halld te is a kopogását :) Kis smink, nem vakolat .. Már sokkal jobban éreznéd magad a bőröndben, hidd el. De legfőképpen MOSOLY és mosoly és kedvesség, figyelmesség. Reggel, ha elmegy, megsimítani, hogy várod haza. Lehet, meglepődik elsőre :) Kérdezni, mit főzz. Érdeklődni, hogy telt a nap. Apró érintések, amik eddig nem voltak ...
Mindez az, amiből törődést, figyelmet érezne felőled, hogy ő is fontos neked.
Valószínűleg ez hiányzik neki, nem a fiatal nők lájkja a neten.
Azt mondtad tegnap, neked ehhez nincs erőd.
Hát szerintem legyen :)
Rajta, kezdd el :)
Részemről nagy szerelem volt, nem mondom, hogy első látásra. Ő, mint utóbb kiderült nem volt éppen annyira szerelmes belém, de én talán meg is haltam volna érte annyira szerettem. Most is szeretem, persze ennyi év után már átalakult. Ha nem folytatom vagy ha menteni szeretném a házasságomat, mit tanácsolsz?
Őszintén mondom, érdekelne a tanácsod, tanácsotok.
Mindegy!
Én neki is csak azt kívánom álljon talpra!
Itt irja hogy megalázta,kihasználta a csaj!
Akkor mi a rossebet szeret rajta?
Igy már értem!
Hát igen az,és ez a Lacko gyerek még mindig oda van ezért a nőért!
Hagya a csudába szerintem egy betüt nem érdemel egy ilyen nő nem könnyeket!
Szerintem nem sírt rítt, csak beszélgetni szeretne. De tényleg mindegy.
Csak mi a francért akartál főzni vele, ha utána gyorsan kiderül, hogy mégsem... 🤔 Igazából az is mindegy.
Hát úgy olvastam, volt gond a csajjal bőven. Átverte, szivatta, hülyítette. Lackó meg bevett mindent, mert oda volt érte. Aztán az ilyen csajok mikor megunják a játékot, lazán kidobják a srácot: nem kellesz, mert szerintem ( ! ) megcsalsz 🙃
Nem érzed, milyen gagyi dolog?
Mindegy ők tudják mit akarnak!
De hogy pasi létére itt sír rí az gáz!
Én már a helyébe ha szereti a nőt.már rég tettem volna érte!
Csaj sem bizik,meg Lackosem...
Igy hagyni kell a csudába
További ajánlott fórumok:
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Apa-lánya kapcsolat, mit szóltok ti ehhez?
- Mit szóltok ehhez az időhöz?
- Szellemtéma. Ti mit szoltok ehhez a sztorihoz?
- Mit szóltok ehhez az arany cipőhöz? Mivel viselnétek?
- Mit szóltok ehhez?