Ti mit szóltok ehhez? (beszélgetés)
Nem tudom kidobni, szeretem. Rosszul esik, csúnya dolog amit művel, de nem bírom (egyenlőre még) elengedni.
Lehet, most azt mondjátok, hogy akkor meg is érdemlem, hogy így megaláz.
Egyszerűen nem tudok ennyi évet csak úgy eldobni.
Ez nem más mint kapuzárási pánik.
Amit tehetsz: Kidobod, mint macskát carni.
Figyelmen kívül hagyod, mert ez csak
átmeneti, majd abbahagyja, ha elmúlik a pánik.
Tedd azt, amit ő. Miért ne élhetnél Te is egy kicsit "fiatalosan" Szépítkezz, öltözködj, járj szórakozni. Hidd el egyedül is lehet. Nem mondom, hogy pasizz, bár ez is belefér, de töltődj fel pihenéssel, szórakozással. Lehet hogy észreveszi és észhez tér. Ha nem, akkor is azt teszed, amit már rég nem tehettél meg és ez jól fog esni.
Igazat kell adjak neked.
Márpedig keresgél.
Azt, hogy már nem kötődik hozzád, nem érdekli a véleményed, elmúlt a tisztelet. Ahogy lesz lehetősége és kicsit lanyhul a figyelmed, menni fog újra.
Ha a megcsalás őt is megviselte volna, akkor teperne érted, és le se tojná, milyen nők vannak a neten.
Megbocsátottad a hűtlenséget ez nagyon fontos, de ő vajon mit tett ennek érdekében?
Bocsánatot kért? Mutat megbánást? (ez a facebook dolog nem éppen annak a jele)
Neki is a helyreálláson, helyreállításon kellene dolgozni úgy érzem, ez csak együtt megy. Szerintem.
Szerintem ez nem is megbeszélés kérdése.
- ne lajkolgass fiatal csajokat, mert ...
- jó, nem / jó, de mérbajaz?
Hát igen, neked most pont arra lenne szükséged, hogy feléd jelezze ezerrel a tetszését, ne mások felé.
Neki is elismerésre van szüksége, ezt kielégíti a fiatal nők viszont-lájkjaival a virtuális világban. Tényleg szánalmas.
Ha neked fontos, esetleg ha jobban érzékeltetnéd vele, hogy micsoda férfi még mindig?
Próbáld vele megbeszélni,vezesd rá,hogy ez neked rosszul esik.
Ha pedig nem tudsz vele beszélni,állítsd választás elé..
Tudod, ennyi év után már kötődik egyik a másikhoz, nehezebb az elválás mint 5-6 év után.
Amúgy, nem bánik rosszul velem (igen, tudom, ez sem jó), nem bánt , nem aláz. „Csak így”
Őszintén? Erre gondolok.
Bár tetszettek neki mindig a nők, bókolgatott, de mint mondtam, nem vagyok kifejezetten féltékeny fajta, nem igazán érdekelt.
Valóban szánalmasnak tartom én is, viszont nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy még mindig keresgél.
Részemről, azt jelenti, hogy kezdenénk helyreállni, hogy megpróbálom megemészteni és újat kezdeni.
Ennyi?
Közölném vele hogy utolsó esély! Még egy és válás.
Bár itt bizalom az nincs. Mire vársz egyébként?
A kezdenénk helyreállni nem tudom, mit jelenthet. Mit jelent?
Én nem tudom, hogy tudnék helyreállni egy hűtlenség után, de feltételezem, hogy semmi sem lenne már a régi. Így kb. csak szánalommal röhögnék a lánya lehetne korabeliek lájkolgatásain.
További ajánlott fórumok:
- Mióta kell hogy kiérdemlési alapon alapuljon, egy 17-18 éves fiúnak lehessen egy külön kis szobája ha az megoldható... Ehhez ti mit szóltok?
- Apa-lánya kapcsolat, mit szóltok ti ehhez?
- Mit szóltok ehhez az időhöz?
- Szellemtéma. Ti mit szoltok ehhez a sztorihoz?
- Mit szóltok ehhez az arany cipőhöz? Mivel viselnétek?
- Mit szóltok ehhez?