Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? fórum

Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (beszélgetés)

82. alyce (válaszként erre: 81. - Alyce)
2009. szept. 22. 11:08
És szerintem ilyen esetben jogosan akadok ki...
81. alyce (válaszként erre: 80. - Alyce)
2009. szept. 22. 11:08
Mert én nem kapok tőle se ezt, se azt. Az évfordulónkat is elfelejtette volna, ha nem említem neki:(
80. alyce (válaszként erre: 74. - B2076ec79b)
2009. szept. 22. 11:07
De még mindig nem érted, min kaptam fel a vizet. Nem a csokin! A virágon:) Szerintem az már túlzás, és én igenis célzásnak és nyomulásnak vettem.
79. corinna (válaszként erre: 73. - Kirani)
2009. szept. 22. 11:06
igen, teljes mértékben egyetértek!
78. mimmo33 (válaszként erre: 76. - Alyce)
2009. szept. 22. 11:06
Szerintem nálatok más problémák vannak...ez a hiteles ügy csak egy csepp a pohárban:(
77. mimmo33 (válaszként erre: 74. - B2076ec79b)
2009. szept. 22. 11:05

:D

Igazad van:

Szerintem is túl van lihegve

76. alyce (válaszként erre: 70. - Kirani)
Persze, hogy nem éri meg. De eddig is az volt, hogy mindig én voltam az, aki többet foglalkozott vele, van úgy, hogy írok neki egy sms-t, nem is válaszol. Ha viszont ő ír, és 5 percen belül nem írok vissza, már elkezd járni az agya, hogy biztos megcsalom. Múltkor kitalálta, hogy az egyik vendégemmel összeszűrtem a levet (vendéglátásban dolgozom), és hogy azért dolgoztam sokáig egyik nap. Holott azt a srácot nem is ismerem, még a nevét sem tudom. Ő persze kitalálhat bármilyen fals dolgot, de ha én egy konkrét dolgon kiakadok, akkor az már rossz.
75. corinna (válaszként erre: 71. - Alyce)
beállítasz a bonbonnal, és azt mondod, hogy átgondoltad, és mindegyikőtöknek igaza van, neki is, meg neked is! És ha ő valóban megszeretné köszönni a segítséget, akkor odaadjátok közösen, ha meg nem, akkor megeszitek közösen a bonbont.
74. b2076ec79b (válaszként erre: 68. - Alyce)
2009. szept. 22. 11:03

Tényleg ennyire fel kell ezt fújni?

Te sosem adtál még a benzinkutasnak egy százast, vagy a buszvezetőnek, vagy a postásnak? vagy.....

Miért olyan nagy baj, ha vesz egy doboz bonbont?

Nyilván a hiteles csajnak nem adhat egy százast...

73. Kirani (válaszként erre: 65. - Corinna)
Látom, hasonlóan látjuk a dolgot ;-)
72. corinna (válaszként erre: 68. - Alyce)
légy te az okosabb! És ez egy jó gesztus lesz felé!
71. alyce (válaszként erre: 69. - Corinna)
2009. szept. 22. 11:02
De tegnap már megvolt a veszekedés ebből, és elég hülyén adná ki magát most meg, hogy előállnék ezzel a tuti ötlettel, amiről ő úgyis tudja, hogy feláll a szőr a hátamon tőle:)
70. Kirani (válaszként erre: 60. - Alyce)
2009. szept. 22. 11:02
Ne haragudj, de szerintem ez a legrosszabb, amit tehetsz. Gondolkodj egy picit a párod szemével: ő már azt sem érti, miért akadtál ki a virágon-csokin, de a kedvedért engedett, nem veszi meg neki. Ha ezek után elkezded hanyagolni őt, még inkább nem fogja érteni, mi a bajod. És egyáltalán nem biztos, hogy teperni kezd, ha ezt érzékeli Tőled. De előbb-utóbb arra jut, hogy valahogy más vagy, mint régen, és a Te sértettséged meg az ő negatív gondolatai nagyon rossz irányba vezetnek... Nem stresszelni akarlak, de gondold egy kicsit tovább: ha ezen kezd el elmérgesedni a kapcsolatotok, az lesz a vége, hogy "végül azért szakítottunk, mert ő akart vinni az ügyintézőnek egy csokit meg virágot, de végül nem is vitt". Megéri???
69. corinna (válaszként erre: 67. - 874eb11dfd)
2009. szept. 22. 11:01
na, látod, ezt mondom én is, ugye, hogy jót tanácsolok :)))))))))
68. alyce (válaszként erre: 65. - Corinna)
2009. szept. 22. 11:00
Igen, én voltam a rossz. Kérdeztem tőle, hogy neki hogy esne, ha egy pasinak vennék valamit azért, mert szívességet tett, azt mondta, hogy őt is bántaná. Na, akkor ilyenkor mi van? Természetesen az, hogy a férfinak mindent szabad, és mindent el kell nézni, a nőnek meg semmit.
2009. szept. 22. 11:00

sőt, talán te kezdeményezd,hogy átgondoltad a dolgot, vegyünk neki egy bonbont, vegyünk 1-2 szál virágot, és adjuk oda.

És máskor is elmond neked mindent, semmit nem fog a hátad mögött csinálni:)

66. 874eb11dfd (válaszként erre: 59. - Alyce)
2009. szept. 22. 10:57
hát mivel hogy férfi, úgy gondolja,hogy a legtöbb nő szereti a virágokat :) Nincs ebben semmi. nem kellett volna emiatt veszekednetek! így a párodnak most talán rossz, hogy kedvességet nem tud viszonozni :) Meg hát elmondta neked...ami nem arra utal,hogy ő most akar valamit a másik nőtől..
65. corinna (válaszként erre: 60. - Alyce)

hát ez az ennek soha nem lesz vége!!! Csak magadat emészted! Légy te az okosabb! A férfiak nem értik meg, ha egy nő féltékeny... úgy gondolják, még te vagy a rossz... ezzel felülkerekednél rajta, és látná, hogy okosabb vagy, mint gondolta:), és megértetted a "lényeget", persze, ha az a lényeg, hogy hálálkodni akar, és nem kikezdeni vele!!!!

Csak tanács!!!!

64. alyce (válaszként erre: 61. - 874eb11dfd)
Hát ha te mondod...:) Én nem vagyok az a hálálkodó típus, csak akkor, ha úgy érzem, tényleg megérdemli valaki!
63. Kirani
2009. szept. 22. 10:56
Szerintem ez teljesen természetes, eszembe sem jutna problémázni rajta. És igen, valószínűleg egy férfi ügyintézőnek egy üveg italt vett volna. Ez csupán egy nagyon kedves gesztus. Nőnek virág, bonbon, férfinak ital. Partnercégtől én is kaptam már csokit, sálat, virágot (nőktől is, természetesen), pedig én is csak a munkámat végeztem. Ez egy plussz elismerés, és nagyon jól tud esni.
62. b2076ec79b (válaszként erre: 1. - Alyce)
2009. szept. 22. 10:54

Szia!

Szerintem kicsit túlreagálod a dolgot. Velem is előfordul, hogy kapok csokit, vagy virágot, ha elintézek egy hitelt, vagy valamit.

Szerintem csak kedves akar lenni. Pénzt ugye nem adhat.... Nem hiszem hogy ebbe akármit is bele kéne gondolni.

És igen, ahogy valaki írta, velem is előfordult már, hogy úgy kaptam bonbont hogy nem volt nyomulás, viszont volt, hogy úgy írtak alá egy adás-vételit, hogy az már nyomulás volt....

61. 874eb11dfd (válaszként erre: 50. - Alyce)
2009. szept. 22. 10:53

hát biztos nagyon segítőkész volt a nő, meg kedves, gondolom nem csak 5 percet foglalkozott a pároddal :) És ez miatt, hogy párod nem ért hozzá (gondolom), és a nő meg magyarázott sokat, segített kiválasztani melyik hitel stbstb.. és úgy érzi párod, hogy meg kell "hálálnia".. :)

ebben nincs semmi.. :)

60. alyce (válaszként erre: 58. - Corinna)
2009. szept. 22. 10:53

Köszi, aranyos vagy!

Én szerintem már lezártam ezt a dolgot vele, ha akar, úgyis vesz valamit annak a nőnek, engem meg nyugodtan elhanyagolhat továbbra is. Majd én is hanyagolom őt, aztán majd csak kapcsol!

59. alyce (válaszként erre: 55. - Burkuska)
2009. szept. 22. 10:51
De nekem nem is a csokival volt gondom, hanem a virággal!!! Az is beletartozik még a hálálkodásba vajon?
58. corinna (válaszként erre: 53. - Alyce)
2009. szept. 22. 10:51
szerintem egy csinos lány vagy! A helyedben vennék egy bonbont, és odaadnám a páromnak, hogy vigyétek el a csajnak. Kicsípném magam, hogy esélye se legyen a másiknak arra gondolni, hogy akar valamit!
2009. szept. 22. 10:49
Szerintem lehet, hogy kedves is volt az ügyintéző és tényleg segítőkész, de biztos, hogy a külső adottságai is belejátszottak a dologba. Mindenesetre a férfiak másképp működnek mint mi nők, a legjobb leülni Vele és megbeszélni, hogy ezt miért gondolta így... stb. Az viszont jelent valamit tuti, hogy elmondta, és nem tartotta titokban.
56. zsugabubus007 (válaszként erre: 55. - Burkuska)
2009. szept. 22. 10:49

"Ilyen gesztussal kapcsolatokat is szerezhetsz és tudod, manapság kapcsolatok nélkül halott vagy!"

YES!

55. Burkuska (válaszként erre: 1. - Alyce)
2009. szept. 22. 10:47

Szia!

HA szívességet tett és neki köszönheti,h megkapta a hitelt vagy a csaj hozzáállása rendkívüli volt,akkor ez egy szép gesztus.

Igen,természetes!Pl.nyáron pihentünk pár napot egy panzióban és a recepciós csaj nagyon segítőkész volt mindenben.A végén vettünk neki egy Raffaellót.

Ilyen gesztussal kapcsolatokat is szerezhetsz és tudod,manapság kapcsolatok nélkül halott vagy!

54. mimmo33 (válaszként erre: 36. - Cicaanya)
2009. szept. 22. 10:45
Amikor a kocsit meghitelezik akereskedésben , ott kap jutalékot az üzletkötő, de banki hitelügyintéző, bankban szerintem nem;), hacsak nem külsős
53. alyce (válaszként erre: 49. - 874eb11dfd)
2009. szept. 22. 10:45
Áááá, tegnap lezártuk a dolgot annyival, hogy akkor nem vesz semmit a csajnak. Bár ki tudja, hogy amíg én dolgozok, nem viszi-e oda...de már nem is érdekel, csak nagyon bántott ez a dolog, és a mostani pillanatig is bánt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook