Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (beszélgetés)
Sajnos igen, ma már minden csak a pénzről szól...szörnyű nálatok is a "sírrablás":( Jól is tetted, hogy leszedtél mindent. Az lehet, hogy gyerek volt az elkövető, de tuti volt vele felnőtt is...gyerek nem sűrűn jár temetőben egyedül. Sajnos nagyon oda kell figyelni már mindenkire.
Bizony, párom vetette fel a gyerekkérdést:) Meg is lepődtem rajta. De már múltkorában is mondta, hogy szóljak bátran, amikor felkészültem rá, és akkor ő is úgy "rendezkedik". Ugyanis kijelentette, hogy amint kiderül, hogy terhes vagyok, nem dolgozhatok tovább a kávézóban, ő vállal inkább pluszmunkát.
Meg ugye most is felhozta, hogy...háááát, az a karácsonyi pozitív terhességi teszt egy kicsit korai:) Szeretnék úgymond tisztulni a bogyótól, tehát egy ideig biztos fogunk védekezni. Meg hát menstruálnom is kéne, ugyanis tavaly amikor abbahagytam a gyógyszert egy évre, a világért sem akart megjönni:( És akkor írta fel a doki újra a bogyót.
Hát remélem ezzel a gondolkodással az igazi az én drága párom, sokszor azért megfordul a fejemben, hogy netán lesz egy gyerkőc, bejön neki a bogár, aztán itt hagy. Ő olyan könnyen tudja mondani, hogy akkor "ennyi volt...". Na de lehet, hogy akkor megváltozna, mert azért egy gyerek már felelősség, amit tudom, hogy 100%-ig vállalna.
Na, úgyhogy talán egy év múlva ilyenkorra már jöhet is a trónörökös:)) Bár általában úgy szokott lenni, hogy akkor jön, amikor az ember nem számít rá:D Anyu szerint legalább is...:)
Szia!
Igen, sajnos én is úgy érzem, hogy irigységből halkíttatták le a zenét, no de nem bánjuk végülis:)
Nagyon jó volt a hétvége így kettesben, nem is bánom, hogy nem mentünk közösségbe. Nemrégiben felhívtam Drágámat, mert reggelente nem indul a kocsija, és az enyémmel bikáztatja meg. Indulunk anyuval, hogy viszem dolgozni, erre nem találom a kulcsomat. Azt hittem ez a huncut elvitte magával, felhívtam. Úgy örült, hogy hallotta a hangomat. Mondta, hogy legszívesebben folytatná a kettesben létet velem:))) Na majd talán este. Ha időben bezárok, akkor bekukkantok hozzá kicsit.
Gondolom milyen rossz lehet a saját gyerkőcöd sírjához kimenni:((( Szörnyű, hogy már a temetőben sem tud az ember úgy otthagyni valamit, hogy ne lopják el....mamámnak pár éve a pénztárcáját lopták ki a táskájából:(
Már megijedtem, hogy mamidnak valami komolyabb baja van. Akkor ezek szerint amolyan "helyrejövős":) Az én mamim cukorbeteg, és év elején neki is be kellett feküdnie majdnem két hétre, hogy beállítsák neki, ugyanis nem igazán tartja be a diétát, és mindig magas volt neki. Ő is nagyon hazavágyott:)
Áááá, remélhetőleg a pesti disco-zás után nem lesz baj...a múltkori is nagyon jól sikerült, mindketten ittunk kicsikét, de nem sokat. A múlt heti afférnál az volt a baj, hogy párom elég sokat ivott, eléggé be volt állva...:( Még nem tudom amúgy, hogy mikor jutunk el bulizni Pestre, de minél előbb szeretnék már kicsit kikapcsolni úgy is. Nekem azért még hiányzik, páromnak már nem annyira, mert hogy ő már kinőtt ebből...
Tegnap este felemlítette, hogy ideje lesz már ráállnunk a gyerektémára, fiatal apuka szeretne lenni. Mondta is, hogy hagyjam a gyógyszert abba. Úgyhogy úgy néz ki, december elején beszedem az utolsó szemet, és pápá fogamzásgátló. Aztán utána már bízzuk az égiekre:)
Szia!
Sajnos eltelt a hétvége...nagyon jól sikerült a party!!!!:) Teltház volt! Csináltunk italakciókat, már a végén fogyóban volt minden, azon ment a varia, hogy mit adjunk utána:) Na meg még egy kis bibi volt. Reklamált a felettünk lakó, hogy hangos a zene, úgyhogy le kellett halkítani, de így már elvesztette a disco-feelingjét:( Úgyhogy olyan éjfél körül oszlott is a tömeg. Na de, este 8-12-ig sikerült olyan szép bevételhez jutni, hogy nem is bántuk, hogy előbb haza tudtunk jönni:P
Vasárnap este már meg tudtuk valósítani a pihit, fekvés, tévézés, ilyesmi. Tegnap szintén futkorászós nap volt, sajnos a hétfő az egyetlen olyan nap, amikor párom is el tudja intézni a hivatalos dolgait. De délutánra elintéztünk mindent, elment fodrászhoz fél 6-kor, én meg addig megnéztem a moziműsort. Úgy terveztük, hogy megnézünk egy filmet, aztán előtte vagy utána pizzázunk egyet. Sajna semmi jó filmet nem játszottak este:( Aztán elhatároztuk, hogy igazából egyikünknek sincs kedve kimozdulni a hidegbe, így maradtunk itthon:) Neten játszottunk, rendeltünk pizzát, szép este volt:) Nem is bánom, hogy nem mentünk sehova.
A múlt hétvégéhez képest, ez nagyon jól sikeredett, de mondjuk rám/ránk is fért:) Most még az van tervben, hogy egyik szombaton felmegyünk Pestre valamelyik nagyobb disco-ba egyet bulizni, tavasszal a Bed Beach-ben voltunk, nagyon tetszett.
Neked milyen volt a hétvége? Sikerült azért pihenni?
Volt 1-jén temetőzés? Vagy nálatok nem szokás? Nálunk igen, már évek óta tradíció, hogy elsején kimegyünk az elhunyt ismerőseinkhez. Sajna nagyon hideg volt, úgyhogy gyorsan lerendeztük a dolgot.
Mi a gond a mamád kezével?
Várlak akkor még ma:) Szia
Szia!
Olyan aranyos vagy, hogy örülsz az örömömnek! Annyira ritka az ilyen ember manapság!
Valószínű mi vagyunk a mag itt, hogy csak ketten tartjuk a frontot:P
Igyekszünk azon lenni ezek után, hogy ne viselkedjünk a másikkal bántóan. Igazad van, a múltat el kell felejteni, de sajnos elég nehéz nem felemlegetni:( Bár a kapcsolat érdekében bármit meg lehet tenni, ha az ember tényleg szereti a másikat.
Ma lesz a "nagy" nap, a halloween-party-nk...remélem jól fog elsülni. Bár ez múlik a bátyáimon is, hogy milyen zenével állnak elő. Sajna az osztrákok nagyon tahók:( Nehéz eltalálni az ízlésüket. De pont az a poén, hogy a mai fiatalokról múltkor így vélekedett egy idősebb pali is, aki mindig bejár kávézni....
Hétfőn igyekszünk kikapcsolódni. Én már említettem egy mozit is, de ha csak egy nagyot sétálunk, elzárjuk magunkat a külvilágtól, nagyon jót fog tenni. Párom is eléggé be van fordulva, és ez kell neki, hogy egy olyan nap teljen el, amikor nincs munka, nincs stressz.
Amúgy Nálatok minden rendben? Lakásfelújítás lesz, van, volt már?:)
Milyen munkarendben dolgozol (lehet, hogy már leírtad egyszer, de nagyon rövid az agyam, visszaolvasni meg lusta vagyok:P)?
Ha a hétvégén nem taliznánk, akkor kellemes és szép napokat kívánok Neked, és kedden jövök legközelebb!
Szia!
Igen, elég romantikus volt a tegnap esténk, az a tipikus szerelmeskedés volt, mondhatom így is:) Még a mai napig sem "hevertük" ki, párom írta, hogy annyira szép napja volt ebből kifolyólag, hogy csak na:)
Ő is mondta egyébként, hogy ne engedjük még egyszer, hogy ilyen durván elbánjon velem egy hülyeség miatt, akik szeretik egymást, nem szabad ennyire...Nagyon ritkán szokta kimondani, hogy "szeretlek", de ma is amikor eljöttem tőle, mondta.
Természetesen én mellette állok, és segítek kimászni a depiből. A hétvége munkával fog telni, sajnos nem tudunk kikapcsolódni, viszont mondtam neki, hogy hétfőn elmehetnénk fürdeni valahová. Kicsi kikapcs.
Nyugodtan olvasd a naplómat! Oda részletesen leírok szinte mindent, de természetesen a beszélgetést veled szeretném megtartani:)
Szia!
Bocsi, hogy ide a fórumba nem írtam a fejleményeket, csak a naplómba, de most akkor Veled is megosztom.:)
Kibékültünk végülis...:)
Még aznap este eltüntettem mindent, ami vele kapcsolatos, pl. iwiw, na meg összepakoltam a ruháit és leszedtem az ágyneműjét. Nagyon rosszul voltam, csak sírtam, mérgemben is, és fájdalmamban is. Aztán egyszercsak hív, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy miket csináltam, és a telefonban is elkezdett kicsit kötekedni velem. Aztán egyszercsak lerakta, azt mondta visszahív mindjárt. Hát eltelt egy óra, semmi. Másfél óra, semmi. Írtam neki üzenetet, hívtam, semmi. Aztán utána újra hívtam, mérgesen, hogy frankón visszahívott. A telefonban mondja, hogy épp valami autót néz, és a tulajjal beszélget, és örül, hogy idegesít, hogy nem hívott vissza. Mondta, hogy siet hozzám.
Közben beültem a kádba, mert rettenetes fejgörcsöm volt, a sok sírás, idegeskedés, teljesen rámegy a vérnyomásomra. Jött. Leült a wc-re, és csak nézett ki a fejéből, percekig nem szóltunk egymáshoz. Mondta, hogy nem szabad hagyni még egyszer, hogy így elfajuljanak a dolgok. Megállapodtunk abban, hogy ő többet nem iszik, ha meg mégis olyanja lenne, hogy inni akar, akkor engem hanyagoljon arra a napra, nem fogok megsértődni (szerencsére nem ivós típus). Ha meg mégis valami folytán együtt lennénk, akkor megpróbálok odafigyelni, hogy mit mondok neki. Azt mondta, hogy sajnos mostanában nem olyan az idegállapota és a lelkiállapota, és részegen még pláne komolyabban vesz mindent. Mondjuk valóban depressziós kicsit mostanság. Aztán este itt is aludt nálam. Tegnap meg én látogattam meg, mert kellett a Metro kártyája, kezdte megint valami hülyeségen a vitát, úgyhogy fogtam magam, hogy indulok, de mondta, hogy ne menjek, nem akarja, hogy úgy váljunk el, hogy összeszólalkoztunk. Utána beszélgettünk, és egy nagyon szép órát együtt töltöttünk. Már idejét sem tudom mikor volt ilyen szép...lehet ez a "kis" veszekedés jót tett nekünk, nem tudom. Érzem, hogy szeret, de mostanában sajnos nem úgy jönnek neki össze a dolgok, semmilyen téren, ezt mondta is. És azért van baja a világgal...de mondtam, hogy segítek kimászni a mókuskerékből, hisz a társa vagyok, és azon leszünk, hogy minél előbb helyrejöjjön a kis buksija:)
Ez is igazolja talán, hogy mi tényleg összetartozunk, és szeretjük egymást. Olyanokon átment már ez a kapcsolat, hogy kész...
Na szóval, még egyszer ne hari, hogy ide nem írtam le a fejleményeket, megmondom őszintén nem is néztem bele a kedvenc fórumjaimba mostanság, csak a naplóba irogattam:) Nem tudom, hogy azt olvasod-e, de ezek szerint nem:)
Szép napot, és nagyon aranyos tőled, hogy együtt érzel/éreztél, nagyon jól esik!
Szia!
Lehet, hogy most nem leszek nagyon bőbeszédű...sajnos szakítottunk a párommal:(( Eléggé kivagyok, bőgök csak folyamatosan. A bucsu így eléggé siralmasra sikerült, na meg a hétvégém sem volt rózsás:((( Szombaton elmentünk bulizni, beivott, és utána jól összevesztünk. Vagyis ő velem...Egy aprócska beszólásomon akadt ki állítólag, vagyis állítólag egész este b.szogattam, amit nem értek, hogy mire érti, na mindegy. Aztán hazafelé menet buliból kiakadt, elmondott minden köcsög k.rvának, buzinak, anyumat is lek.rvázta...nagyon kész voltam. Arra számítottam, hogy másnap bocsánatot kér, vagy ilyesmi, de semmi!!! Most értünk haza egy órája, elkezdi, hogy mikor beszélünk. Mondom neki, hát időszerű lenne (ugyanis egész hétvégén egy mukkot nem szóltunk egymáshoz), és képzeld, én voltam a hibás a hétvége miatt...ebből az egészből már nagyon azt kezdem levenni, hogy ő már nem is szeret igazán, mert jött a hülye kifogásokkal, hogy ő nem akar engem lelkileg tönkretenni, meg ilyen nagyon sz.r szöveg. Úgyhogy elvileg vége. Nekem rettenetesen fáj, a hétvégi dolga is, meg úgy összességében. Mert én nagyon szeretem őt, tudod, hisz vele terveztem leélni az életem...most egy világ dőlt össze bennem. De talán majd kiheverem...talán. Ne haragudj, nem tudok most többet írni, nagyon kész vagyok. Majd ha kicsit jobban leszek, jelentkezem.
szia
Szia!Nem akadok fel ilyen dolgokon,hisz minden szombaton dolgoznak páromék,nagy ritkán becsúszik egy - egy vasárnap is :S Meg aztán,nekem is olyan beosztásom van,hogy,minden másnap dolgozom a hétvégét is beleértve.Most is igy vagyok,Tibi dolgozik ma,holnap,én meg vasárnap :) Ez a hosszú kapcsolat titka!! :))) Az tuti,hogy ha eltervezi az ember,hogy valahová időben szeretne indulni,valami "csúszás" közbe jön :S De nem baj,majd pihentek a nagyinál :)) Húúú,de régen voltam bulizni,nem is hiányzik :S Ja,de voltunk,májusban szülinapi partin!!Párom egész este azzal traktált,hogy érezzem magam jól,ne üljek a sarokban,de sok kedvem nem volt,nem tudtam elengedni magam,még friss a gyász :((( Másfél éve lesz,hogy a babánk elment,de még nem bírtam levetni a fekete ruhákat :(((
Remélem párod tényleg csak első mérgében akart világgá futni.Majd lehiggad,átgondolja.Főleg,hogy valami váratlan kiadás mindig jön,az ember meg csak kapkodja a fejét !! Nálunk is vannak hullámvölgyek a melóhelyen,már egy hónapja "fél" műszakba járunk.Ha én nyitok reggel,akkor este 7-ig vagyok,ha délre megyek csak,akkor 8-kor én zárok.Így oldotta meg a főnök,hogy visszaesett kicsit a forgalom :S De változó,nem lehet kiszámitani,ahogy Nálatok sem :S Vannak erősebb,gyengébb napok,nincs mit tenni,az utcáról nem lehet berángatni az embereket,hogy vásároljanak :)))) Biztos,hogy a hétvégi bulira készül sok vendéged,azért csappant meg egy kicsit a forgalom :S De,majd lesz ez jobb is,meglátod :)) Reggel kalácsot sütöttem,barátnőm jött látogatóba,megnéztem a műsort,lassan párom is hazajön,aztán már este is van.Holnap kipörgetek egy pár adag rucit,ha ilyen jó idő marad,el is tudom vasalni,aztán vasárnap meg meló.Tibi is dolgozik majd,fát hasogat(legalább is azt tervezte),aztán husss,hétvége el telt :S Jó bulizást,érezzétek magatokat jól és vigyázzatok az uton,meg mindenhol.Kedden nem igérem magam,mert az én műszakom dolgozik,de ha időm engedi idelépek.Szép hétvégét,szia
Szia!
Úgy volt, hogy a héten nem kerülök már gép elé...és mégis:) Párom elaludt, nekem meg még van egy kis időm munkába indulás előtt:)
Hát nem irigyellek a hétvége miatt. De sajnos a pénz és a munka nagy úr...mi is úgy vagyunk egész héten, hogy nem látjuk egymást, mert mire ő hazaér, addigra én már elindulok. Csak a hétvégék "szabadok", hacsak nem jön közbe valami...:(
Alig várom már, hogy a mai nap elteljen...és reggel már indulunk is. Tuti most az lesz, hogy hajnalban tudok hazamászni, reggel 7-kor már kelhetek:( Jó, nem kötelező, de jó lenne mondjuk 9 körül elindulni, hogy napközben is tudjunk csatangolni Pécsen. Majd alszok a kocsiban, vagy majd a sírban!:P
Igen, a mostani bucsuk eléggé sz.rok:( Egy-két árus, aztán kifújt. Végülis itt nem is az lesz a lényeg, hanem a nagyijánál a nagy evés-ivás:) No, meg holnap este indulunk bulizni, már alig várom, nagyon rég sikerült kimozdulni, mindig csak az a fránya meló.
Hát hogy most mennyire elszánt az én Szerelmem...majd kiderül! Ma volt dokinál, kedden megy melózni. Szerintem nem fog felmondani, mert most is nyavalygott már, hogy alig ad le pénzt az automata (elég sok a mínusz). A kocsiját meg ki kellene fizetni hétvégén, az egyik haverja csinálja meg neki, nem tudom mit kell rajta szerelni, de 100 körül lesz:S Úgyhogy az egy jó kérdés miből lesz kifizetve.
Sajnos a kávézó sem megy jól a héten, 10-20 euro-kat forgalmazok naponta:( Vagy nagyon hó vége van már, vagy mindenki a hétvégi October-fest-re készül, 3 napos dínom-dánom. Amilyen szerencsém van, ma úgysem tudok időben zárni, amikor viszont nem lenne rossz:)
Remélem azért kellemesen eltelik a hétvégéd, szerintem többször már nem jelentkezek.
Viszlát kedden!:)
Igen, mi is belecsaptunk a lecsóba. Legalábbis párom, az én lakásomban rend és tisztaság honol:D Ma épp a kéményt csinálják kőművesekkel, meg vízvezeték szerelő van ott, szereli be a bojlert.
Ma reggel ténylegesen nem ment dolgozni, mondta, hogy hajnalban arra ébredt, hogy fáj a mellkasa...írt a főnökének egy sms-t, hogy beteg, nem tud dolgozni. Ma viszont nincs orvos, majd csak holnap reggel tud elmenni. Úgyhogy visszamenőleg kell magát táppénzre jelentetni. Sajna komolyan gondolja a felmondást...bár mondtam neki, hogy akkor anyagilag nagyon nagy sz.rban leszünk, ugyanis a kávézó épphogy annyit termel, hogy az én kiadásaimat itthon fedezi (kb. 220.000 Ft):( Azt mondja, hogy bárhova felvennék, mert jól és ügyesen dolgozik. Ezt természetesen nem kérdőjelezem meg, de sajnos ebben a válság időszakban nem dobálják az ember után a munkavállalásit, anélkül meg nem igazán lehet dolgozni...hát remélem meggondolja magát, ha nem, majd alakulnak a dolgok maguktól.
Szerintem ma egyébként nem azért mondta azt, hogy beteg, és nem megy dolgozni, mert ténylegesen beteg, hanem hogy ott tudjon lenni a kéményépítésnél:) Ravasz az én kis Párom:D Persze, mondjuk ez természetes is. Ha annyira beteg lenne, otthon sem dolgozna.
Már alig várom a hétvégét, holnap dolgozok utoljára a héten, ugyanis szombaton utazunk haza Jozsó szüleihez Bükkösdre. Bucsu lesz vasárnap. Már rám fér a kis kikapcsolódás, nem mindig a meló. Ma egyébként is előbb el kell indulnom, mert szórólapozni kell, eddig még nem tettem meg:) Lusta voltam:) Előtte benézek az én építkezős brigádomhoz, hogy mi újság van. Remélem most már minden stimmelni fog.
Ti terveztetek valamit a hosszú hétvégére?
Szia! Semmi gond, hogy eltűntél!:) Én sem vagyok hétvégén általában. Szombaton mi még dolgozunk este, vasárnap-hétfőn meg kikapcsolódás van általában (persze ha nincs intéznivaló). Mi is elfoglaltak voltunk, vasárnap szét lett szedve Jozsókámnál a cserépkályha, apuja és unokatesója jöttek fel (Pécs mellett laknak). Aztán képzeld, egész nap dolgoztak vele, és estére kiderült, hogy nem a kályha volt a mumus, hanem a kémény van kettényílva, és azért füstölt...:S Úgyhogy holnap jönnek fel újra, kőművessel, és kéményépítés lesz...szegény, úgy sajnáltam. Tiszta retek lett az egész lakás, mert bátyám meg beszerelte neki a villanyórát, és ő is fúrt-faragott-vésett...délutánig ott voltam a fiúkkal, aztán hazajöttem, mert itthon is volt tennivaló. Este meg visszamentem segíteni a takarításban.
Hétfőre meg szórólapozást terveztünk, Halloween-party lesz, de aztán nem érezte jól magát, inkább hazajöttünk. Le is betegedett Életem...:( Ma hajnalban filóztunk, hogy menjen-e melóba, de mondtam neki, hogy csak menjen, láza nem volt, csak náthás. Egy pasi meg már abba is bele akar halni:D De mondtam neki, ha nagyon szarul lesz, kéreszkedjen el, és menjen el a dokihoz. Amúgy most a legújabb heppje, hogy felmond szombaton....remélem jó messze akar dolgozni menni, és akkor már nem mondhatom, hogy pillanatnyi hóbort volt nála ez a múltkori:( Csak nem hagy itt...Tudja ő is, hogy nem bírná nélkülem. Ha már csak pár órára külön vagyunk, már rosszul vagyunk mind a ketten:) Úgyhogy úgy tűnik nem nyugodott le...de majd kiderül.
Látom nálatok is lesz majd szép világ, ha nekiálltok az építkezésnek. De nem baj, az vezéreljen, hogy egyszer majd kész lesz!:) A kőszegi házunkban is volt egy ilyen, az jóval nagyobb volt, mint a lakásom, 200 nm2 felett két szinten, olyan világ volt, amikor átalakítás volt...hajjaj!:) De hála égnek a kis lakásomban már csak festeni kell, de amikor lenne rá pénz, tél van, amikor már lehetne festeni, mondjuk nyáron, akkor elfogy a pénz másra. Majd egyszer tuti kész lesz...:)
Az én párom pontosan olyan, hogy hirtelen gondol valamit, és utána már ha kivitelezi netán, megbánja. De ez jellemző rá vásárlásnál is:) Felelőtlenül kiadni a pénzt hülyeségekre, az megy...:) Remélem ez az "elmegyek" heppje is elmúlik majd. Amióta vele vagyok, azóta azért változott, és tudok rá hatást gyakorolni. Én is annak vagyok a híve, hogy először átgondolni, megbeszélni, és utána cselekedni, nem pedig fordítva.
A cigi dologgal teljesen egyetértek veled. Egy kismama ne cigizzen!! Én nagyon elítélem az ilyet...:( Szerencsére mi nem cigizünk, párom is csak néha gyújt rá, amikor rá akar ülni a wc-re:D:D De azt sem szeretem különösebben.
A mi kapcsolatunk elején nagyon kevés volt a bizalom, ugye mondtam, hogy az ő barátnője mindig megcsalta, és eleinte azt hitte, hogy én is olyan vagyok. Na de úgymond bebizonyítottam neki, hogy nincs félnivalója, így már teljes mértékig megbízik. Régebben például nem engedett volna el bulizni egyedül, most meg simán. Ez nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy megbízzunk egymásban. Persze, az egészséges féltékenység nem rossz, ha már nem vagyunk féltékenyek, nem is szeretjük a másikat...
Hát talán egy kicsit lenyugodott az én kicsi Párom...tegnap bejött hozzám a kávézóba, hozott kettőnknek vacsit:) Megkajáltunk, egy kicsit dumcsiztunk, és ment is, mert fáradt és álmos volt. Igazából nem jött fel ez az elutazós téma, hát nem tudom. Ő nagyon hangulat ember sajnos. Minden téren. Tegnap is említette, hogy ha teherbe esnék, nem lenne baj. Talán ha ilyeneket mond, nem megy el messzire, talán nem gondolná, hogy egyedül hagyna egy gyerekkel...legalábbis remélem.
Na meg jobb kedve is volt már, mert kapott egy csomó borravalót, eladott egy halom gumit, amiből most már meglesz a villanyszerelésre a pénze, úgyhogy nincs az a nagy elkeseredettség.
Ahogy olvastam, mindkettőtöknek jócskán kijutott az életből, a kapcsolatokból, talán azért becsülitek meg egymást. Én azt mondom, néha kell, mert saját hibáiból tanul az ember. Az ex-em például cigizett. És akárhányszor mondtam neki, hogy szokjon le, csak az én kedvemért, annyi volt a válasz, jó jó...amikor szakítottam vele, és vissza akart hódítani, egyből letette, és azt hiszem a mai napig nem szívja. De az már késő sajna. Mindig időben kell gondolkodni, nem utólag.
A jelenlegi párom elég nehezen bízott meg bennem az elején, ugyanis neki is volt egy hosszabb kapcsolata, ahol a lány folyamatosan megcsalta. Szült is egy gyereket, amiről ment a varia, hogy kié...de állítólag nem a páromé. Úgyhogy érthető is, hogy nem bízott meg bennem, de bebizonyítottam neki, hogy én nem vagyok olyan. Eleinte nagyon sok volt a veszekedés, de rájött.
Igen, az előző kapcsolatom pont úgy volt, ahogy leírtad. Az eleje szép és jó volt, aztán a végefelé már le voltam szarva....de komolyan mondom, volt olyan, hogy mondtam neki, hogy hiányolom, hogy néha megsimogasson, cirógasson, mi volt a válasz: "mi vagy te, macska?"....Nekem erre igenis szükségem volt/van, de őt ez nem érdekelte. Én mindig próbáltam tenni ellene, de hiába. Neki egyszerűbb volt félrelépni. Folyamatosan megcsalt:(
Jozsókámtól mindent megkapok, amire vágyom, annyira figyelmes néha, hogy én érzem magam rosszul:)
Te is jól tetted, hogy a kicsapongó exet hanyagoltad! Szokták mondani, ha úgy van, az a gyerek felnő apa nélkül is. De neked ezek szerint kedveztek a csillagok, és teremtett egy olyan férfit, aki méltó a családapa szerepre.
Én ugyanezt érzem páromnál, de ma egy kicsit meginogtam:(( Este munka után benéztem hozzá (ugyanis nem élünk együtt, mindkettőnknek van saját lakása), és mondta, hogy elege van a mostani munkahelyből, folyamatosan kizsigerelik, pénzt meg nem lát belőle. És hogy el akar menni máshova, de Svájcba, vagy messzebbre...kérdeztem tőle, hogy akkor mi lesz velünk? Azt mondta hétvégén hazajár majd. Aztán mondtam neki, hogy ezt csak egy darabig fogja szorgalmasan űzni, utána meg fogja unni. Belátta, hogy igazam van. Azt mondta, akkor csak Bécsig megy...az annyira nincs messze, de így is kevés idő, ha csak hétvégén látjuk egymást. Na mindegy, nem török le, talán csak egy pillanatnyi fellángolás nála ez...legalábbis nagyon bízom benne. Nem akarom elveszíteni, de ha tényleg nagyon messzire megy dolgozni, és alig találkozunk majd, félek, hogy amilyen heves lánggal ég a tűz, úgy szép lassan elalszik a távolság miatt:((( Szóval nagyon bízom benne, hogy csak amolyan "tele van a tököm mindennel" időszaka van most, de elmúlik majd.
Az előző kapcsolatom nem volt rossz, 6 évig tartott, csak a végefelé már abszolút ellaposodtunk, minden téren. Próbáltam vele megbeszélni, de az egyik fülén be, a másikon ki. Egyedül kevés voltam ehhez. Kezdett már abszolút megszokássá válni az egész, anyu szerint olyanok voltunk, mint a 30 éves házasok:S Pedig ez ebben a korban, meg ennyi együtt járás után nem jó. Szex is kéthetente volt egyszer, de akkor is amolyan bedug-kihúz...ő nem nagyon figyelt oda rám már a végefelé. Na meg hát elég sokszor megcsalt....
Ez a párom még megvolt, amikor a mostanival az akkori munkahelyünkön összebarátkoztunk. Abszolút barátság volt, részéről lett volna több is, de én nem engedtem. Emlékszem egyszer este a kocsiban kért puszit, és az arcára adtam neki, jól meglepődött:D:D Na aztán szeptemberben elmentünk buliba, külön, és utána az iwiw-es levelei között megtaláltam egyet, amit egy csajjal váltott, és a hétvégi bulin ismerte meg. Az írások alapján a csaj nem is tudta, hogy én vagyok Neki, tervezgették már a közös jövőt...aztán itt betelt a pohár, mondtam, hogy hagyjuk ezt, legalábbis egy időre. Na akkor egy jó darabig nem találkoztunk, nem írtunk, nem hívtuk egymást, és hát a mostani párommal eléggé összemelegedtünk. Természetesen akkor már hagytam magam átadni a kísértésnek:P Meg kell mondani, hogy mindenféle szempontból ő volt az, akit én megálmodtam magamnak. Abszolút, mind az ágyban, mind az élet összes napján. Szépen lassan kezdtünk egymásba szeretni (vagyis ő már belém volt zúgva, amikor én még csak barátként néztem rá). Aztán amikor már elég jól alakultak a dolgok, felbukkant az ex...:hogy ő ezt nem bírja, béküljünk ki stb. Nagyon nagy szarban voltam! Sírt nekem, hozott virágokat, régi fotókat bekeretezve, könyörgött, ilyenek. Aztán amikor mondtam neki, hogy én már nem szeretem őt, nagyon összetört. A munkahelyéről hazaküldték, mert hányt az idegtől, rettenetesen lefogyott, nagyon szarul nézett ki:( Mindent megtett azért, hogy visszaszerezzen. Tudta, hogy a kedvenc állatom egy kisspitz, december 6.-án beállított egy kölyökkutyával, hogy nekem hozta karácsonyra...sajnos vissza kellett kutyástól utasítanom, ugyanis akkor vettem egy hónapja újonnan a lakásomat, vadiúj bútorokkal, és láttam már előre, hogy ha az a kutya nő, váltja a fogait, mi lesz itt...Sajnáltam szegényt, nagyon sajnáltam, de be kellett látnom neki is és magamnak is, ha őhozzá mentem volna vissza, az csak sajnálatból lett volna. És most már nagyon bánnám, ha így döntöttem volna. Hála égnek jól döntöttem. Jozsóval nagyon szeretjük egymást, az előző kapcsolatom ettől fényévekre van! Ebben a kapcsolatban nincs semmi olyan, amit ne kapnék meg. Ő volt az a férfi, akit egész életemben kerestem, az álompasi. És én már elhatároztam, hogy nekem nem kell más. Remélem ő is így gondolja ezt, és sokáig fog tartani a mi kis boldog életünk.
Szerintem a gyógyszer tette tönkre a ciklusomat, már nagyon régóta szedem, 8 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal...:S Azért is szeretném abbahagyni, mert hiába gyengéket szedtem, az ígyis-úgyis hormonbomba. Hát kénytelen lesz az orvos valami más módszert alkalmazni, mert meg fogom neki mondani, hogy nem szeretném már többet szedni. Nagyon sokszor van hányingerem, szédülök, ami szerintem a gyógyszerre fogható. Amúgy Yadine-t szedek. Meg hát félek, hogy elmegy megint a libidóm, mert az előző gyógyszernál ez történt. :( Párom abszolút pártolja, hogy hagyjam abba, főleg azóta, amióta megnézte a gyógyszer lehetséges mellékhatásait (trombózis, ilyenek).
Amúgy ő is helyrejött, most nagyon nagy a harmónia, és mondom, nagyon ráállt a gyerek-témára:) Már minden kisgyereket megnéz az utcán, és mondja, hogy ő is akar:D Na majd idővel.
A vállalkozás is kezd beindulni, nekünk ez a hideg idő kedvez, mert az emberek beszorulnak. Ugye mindenki szinte az építőiparban dolgozik, vagy nyugdíjas, és most már nincs jó idő tevékenykedni a kertben, a szántáson. Épp éjjel beszélgettem anyuval, hogy november első két hetében egymást váltva kipróbáljuk a két műszakot. Ha a délelőttök is olyan jól fognak menni, mint a délutánok, akkor fel fogok venni egy pincért, és reggel 8-kor lesz a nyitás.
Már lassan készülgetünk a Halloween-partyra, meg kell csinálnom a szórólapokat, amiket hétfőn ki kell szórni...ugyanis jövő hétvégén hazautazunk párom szüleihez Bükkösdre, nagyijánál bucsu lesz.
Hát, én is azt mondom Neked, kitartás. A mai világban tényleg kitolódott ez a gyerekvállalásos téma. A türelemnek mindig megvan a gyümölcse szerintem. Ha valamit görcsösen akar az ember, az úgysem úgy sül el:(
Én is nagyon drukkolok Nektek folyamatosan, kitartás!