Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? fórum

Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
292. alyce (válaszként erre: 291. - Cuncika73)
2010. júl. 5. 17:07

Szia!!!

Na, hát a buli jól végződött...képzeld, feltörték a kocsinkat, és kilopták belőle a táskámat, benne volt mindenem, pénztárca, iratok, bankkártyák, adó-tb-kártya, lakáskulcsok, a fél életem....:(((( Iwiw-re feltettem egy felhívást, ha valaki netán látná a táskát, juttassa vissza. De sajna írt egy srác, hogy velük ugyanez, ugyanott, és ugyanígy történt 3 hete, a két csajszi táskáját kivették a csomeszből úgy, hogy a hátsó ablakot törte be. Úgyhogy kifigyelte őket a mocskos. Minket ugyanígy ezek szerint. Úgyhogy párom is nagyon dühös, az új autója most odavan...:(((( Na de elkapjuk a szemetet, szerdán este kimegyünk, én elviszem az én kocsimat, szépen hagyok benne egy táskát, és elindulok a disco felé, párom és barátja meg kifigyelik a mocsadékot. Aztán lecsapunk rá/rájuk. Tudod mi a poén? A rendőrök tudják ki az, de nem tudják rábizonyítani...vicc. Mondom az ujjlenyomatok alapján nem tudnak valamit csinálni? Erre kiröhög a buzi rendőrje, hogy ez nem a CSI...na mondom szép. Úgyhogy egy gyenge 100-as kárt csinált most ez a patkány nekünk. MIre minden iratomat elintézem, elfizetem a gatyámat is. Ja, arról nem beszélve, hogy két mobilom is volt a táskában, mind a két sim-kártyával természetesen, úgyhogy annak is lőttek. Nagyon magam alatt voltam tegnap, ma már azért jobb, de ezt feldolgozni kell még egy kis idő. Ma kint voltunk Ausztriában, kértem egy új bankkártyát (az is a pénztárcámban volt), a régit le akartam tiltatni, de azt mondta a néni, hogy felesleges, mert úgysem tud hozzáférni a számlámhoz, ha nem tudja a kódot, pénzt meg csak nekem adnak ki, ha személyesen én megyek ki. A másik bankkártyát, hitelkártyát még vasárnap hajnalban telefonon letiltattuk, hát képzeld, ezek is olyan mocskosak, más kárából még pénzt húznak! 10.000 Ft lesz, hogy letiltattam a hitelkártyát, meg 1000valamennyi a bankkártya. Őrület, mi? :(

Ma vettünk párommal a vodafoneban két telót, előfizetéssel, mondjuk erre már régebben készültünk, hogy egymás között ingyen tudjuk cseverészni. Na most ez aktuális is lett. Mondjuk annyiból jól jártam most, hogy 70 Ft-ért kaptam egy jobb telót, mint amilyenem volt (az már nagyon szét volt mondjuk esve). Viszont maga a táska, a benne levő cuccaim nagyon hiányoznak :((( Ilyenkor jön rá az ember, hogy milyen értékesek is azok a kütyük, amik az ember táskájában vannak. Na mindegy, ezt visszacsinálni már nem lehet sajnos. Annyi segítséget kaptam, hogy van egy ún. Áldozatsegítő Szolgálat, hozzájuk szerdán megyek be, mikor meglesz a jegyzőkönyv, és őt tudnak pénzbeli segítséget nyújtani az új okmányok megcsináltatására. Hát kíváncsi leszek...

Amúgy a buli jó volt, bár nem éreztem magam olyan fergetegesen, de mégis kimozdultunk. Vasárnap ugye meg nem mentem melóba, felhívtam a főnököt, hogy papírok nélkül, meg kulcs nélkül nem tudok. Ja, mert vasárnap gyors zárat is kellett cserélni, mert ez a szemétláda hozzájutott a lakáskulcsaimhoz is, meg hát ugye a címemet is megtudta. Biztos ami biztos. Most még majd egy gázspray-t kell beszerezni, az is a táskámban volt. Sosem lehet tudni, hogy éjszaka nem figyel-e ki, és esetleg le akar ütni, hogy újra lenyúlhasson....jobb félni, mint megijedni.

Sajnos most nem vagyok jó hangulatomban, remélem nem haragszol, ha most nem leszek bőbeszédű.

Legyen további szép napod, ne dolgozz sokat! :))

PUSZI!!!

291. cuncika73 (válaszként erre: 290. - Alyce)
2010. júl. 3. 16:49

Szia éjjeli bagoly!!! :)))) Nem semmi időpontokban esel haza :S Pótlékot fizetnek?? Mert jár ám az is. Mindenhol pangi van,az emberek,ha tehetik lemennek a strandra,élményfürdőbe vagy otthon hűsölnek :S Ez a gond,hogy a költségeket fizetni kell,árut kell hozni,béreket ki kell kalkulálni,akár van bevétel,akár nincs :S Hétvégén van,mikor be sem jön egy vásárló sem,esetleg ilyen délelőtti veszünk kaját,ha már itt vagyunk nézzünk körül,aztán oszd be :S Ááááá,már nem is írom,mert unalmas :S

Komoly egy hűtő ez hallod-e !! :))) Most elképzeltem,ahogy csákányolod a jeget,sajna nagyon vizuális vagyok :)) De,bosszantó,hogy plusz munkát csinál,meg hát nem is veszélytelen :P Nem is olyan rossz ez a beosztásod,leszámítva azt,hogy a hétvégéid vannak lefedve :S Mert ugye,alapesetben az ember pont hétfőtől dolgozik,Te akkortól vagy szabadnapos :S Párodnak is jó cifra egy beosztása van!!! :S B.nőmnek is,soha nem tudom követni,múltkor már beírogatta a naptárunkba,de most ha kérdeznék se tudnám,hogy dolgozik :S Ja és akkor szokta ám mondogatni,hogy egyszerű,ekkor dolgozok,ekkor szabad,utána héten akkor dolgozok,akkor szabad :))) Hát Neki könnyű megjegyeznie,hisz évek óta ott dolgozik :))) De,mindig kutyulnak,kevernek,csak az a bibi,hogy mindig a dolgozó bőrére megy!! :S De,hol nem?? Legjobb sorsuk a kutyusoknak van,na nem mindegyiknek csak a sajátunknak :))) Kiváncsi leszek a holnapi fürcsire,mert pároméknál is lesz mosdatás :))) Nekik is van kettő kutyuska. A spáni az tűri,de a puli,az eléggé pipiske a bundájára :))) Mondtam páromnak,hogy majd fürdetheti a pulit,mert legyen csurom vízes Ő :)))) Egy kis birkóparti kinéz Nekik :)))) Az tuti,hogy a legjobb dolog a világon,ha az embernek van egy kutyusa,annyi örömet okoznak és igazán szeretik az embert.Csak az a borzasztó,hogy "hamar" elmennek :(( Az a 10-15 év (jobb esetben),amit mellettünk töltenek kevés.Amikor a németjuhászt kellett elengednünk,kijött a doki,ugye szuri,miegymás,hát azt mondta,nagyon erős szíve van ennek a kutyusnak,gazdi sem engedi könnyen :((( De,muszáj volt,mert nem tudott már menni sem,izületi kopása volt,ez fajta betegség egyébként náluk :( Na,de ez az élet rendje,amíg velünk lehetnek,szeretjük őket,amennyire csak lehet :)) Aztán holnap mégis megyünk szőlőzni,ma este befűzünk,meg kötözünk,holnap hajnalban permetezni kell :S Ezer a dolog,mi lenne,ha rendes beosztásban dolgoznék??? :))) Ellepne a sok teendő,mondjuk így is.Lehet,hogy nálam az a baj,dirrekt keresem a teendőket?? :)) Na,sürgősen el kell mennem dolgozni rendes beosztásban,akkor nem lesz időm egyéb teendőket keresgélni!! :))) Bár,ahogy kinéz a helyzet,szerintem maradok az egyéb teendőknél. Mennem is kellene,mert fel kell húznom az ágyneműt,akad vasalnivaló megint,meg aztán este megyünk szőlészkedni.Elvileg párom is "korábban" végez,nincs mese,fel kell emelnem elkényelmesedett hátsóm aztán hajrá!!! :)))) Jövő héten rá kell magam szánni a telefonhívásra,mert az idő megy.Jó lenne nyugisabb körülmény,de az ember stresszelhet az miatt is,vajon jön-e a gólya :S

Aztán nekem ügyesen partizzatok ám :))) Szép fehér ruha nehogy szottyos legyen!! :))) Hát úgy néz ki,hogy a holnapi grillparti elmarad,nem hiszem,hogy be tudjuk iktatni.Majd meglátjuk,páromnak mennyire lesz kedve elmenni,meg hát,hogyan,mikor végzünk. Na,azt hiszem eltolom a biciklimet,már 5 óra lesz,elvileg hatra hazaér mikkamakkám,addigra útra kész kell legyek. Jó legyél,vigyázz magadra,sokat ne dolgozz,az árt a szépségnek,egészségnek :))))) Pusssszantás,szióóóóóóka!!! :))) Szép hétvégét!!! :)))

290. alyce (válaszként erre: 289. - Cuncika73)
2010. júl. 3. 02:23

Szia!!! :)))

Mivel ma péntekhez képest hamar zártam, gondoltam írok. Hazaértem, és éhes voltam, csináltam magamnak egy kakaót és egy sajtos, vajas zsemlét, és hogy ne teljen csak "úgy" el az idő, és az evészet, leülök általában a gép elé.

Ezek a nyári munkanapok nem stresszesek, szegény főnökömet nem irigylem most, a bevétel kevés, minket viszont ki kell fizetni, na meg a rezsi, áru....ezekről nem is beszélve. Pláne, hogy most júliusban meg kell kapnunk a 13. havi fizut. Na még a holnapot (vagyis már a mai napot) kell kibírnom. A szombatok mindig olyan hosszúak, ugye 4-kor én nyitok, és hát záróráig vagyok, ami kiszámíthatatlan. Azt hiszem holnap nekiállok takarítgatni, már múlt héten akartam, csak az a hülye hűtő megint befagyott, állhattam neki kalapáccsal ismét, hát az sok időmet elvett megint. :((( Na majd holnap. Ja meg még ott van a vasárnap is, ami gyorsan elment múltkor is. Hála égnek csak kisegítőként vagyok, 3-ra megyek, és olyan 9-10-ig kell lennem, amíg sokan vannak. Minden hétvégén megyek, úgyhogy ez is kis plusz. Ja, ki sem látunk a melóból, de most jól is jön ez a vasárnapi, ugyanis júliusban szerdánként nem kell mennem dolgozni :S

Párocskámnak letelt az első napja, ma van második napja, éjjeles Életem. Szegénynek nem annyira tetszik, nagyon sokat kell dolgozni, szabadnap meg alig. Ja, és úgy van neki is, ahogy írtad az ismerősödnél, hogy pl. ezen a héten csütörtökön 8-4-ig volt, ma, azaz pénteken éjszakás, és akkor szombat-vasárnap itthon. Hétfőtől szombatig meg délutános, utána vasárnap megint szabad, tehát ilyen elég baca beosztása van. Mondta nekem, hogy keresgessek neki Ausztriában. De átmeneti megoldásnak jó ez is. Szegényem le volt törve, hogy alig talizunk, de mondtam neki, hogy megoldjuk. Én mostantól úgyis itthon leszek hétfő-kedd-szerdán. Úgyhogy azért tudjuk egymást látni.

Az én kutyuskámnak bélgyulladása volt, azért volt egy kicsit rosszabbul, és rosszabb a helyzet. Na de most már odafigyelünk arra, hogy minőségi kaját kapjon. Biztos arik lehetnek a te kutyáid is, és való igaz, hűségesebb az embernél. Ő mindig vár, és üdvözöl, ha hazaérsz, nem hagy cserben. Én is veszítettem már el kutyusainkat, hát a mai napig nem sikerült az egyiket feldolgoznom, pedig már 3 éve lesz :((( Gyönyörű hófehér spicc kutyi volt. Szegényem megbolondult, fura dolgokat csinált, a végére már nekiállt mindent szétrágni, kábelokat is. Akkor azt mondta az állatdoki, hogy az ember, és az emberi értékek ilyen esetben fontosabbak, mint a kutya. Sajna el kellett altatni. Attól féltünk, hogy ha nem vagyunk itthon, olyan kábelt rág meg, hogy legyen egy zárlat, ne adj isten tűz, vagy esetleg jött volna a kutya nekünk. Na ezt nem akartuk megvárni. Szegényem, a mai napig fáj az elvesztése....:'(

A muki, a közgázos nem jelentkezett, úgy érzem, nem gondolta komolyan eddig. Én azt hiszem a tőlem telhetőt megtettem, elküldtem neki az önéletrajzom, innentől az ő dolga lenne engem felkeresni, időpontot egyeztetni, stb. Úgyhogy azt hiszem rá sajna nem pocsékolom az időmet, pedig jó lett volna.

Igazad van babavállalás ügyben, ha tényleg kalamajkák vannak családi téren, addig nem szabad. Terhesség alatt pláne nem ajánlatos idegeskedni, a Te esetedben pláne! Úgyhogy akkor várjátok meg, amíg elcsitulnak a dolgok, aztán irány a kórház! :)

Basszus, hazafelé jövet a kocsiban majdnem elaludtam, most meg nem vagyok álmos...jó, mi? Pedig el kéne magam tenni, még vár rám két húzós nap. Jaj, ma nagyon örültem, ugyanis 14.-én Pesten az egyik disco-ban az én és a Párom kedvenc DJ-je lép fel. Na most, az öröm tárgya az volt, hogy pont el tudunk menni, ugyanis én szerdán ugye nem dolgozok, párom ugyan igen, de délelőttös lesz, és csütörtökön csak éjszakára megy, én meg ugye estére. Úgyhogy party-zunk ismét egy jót. Tavaly is voltunk már ott, nagyon élveztük. White Party lesz, fehér ruhában lehet csak menni, párom vett nekem múltkor egy feszülős fehér nyári rucit, úgyhogy meg is van az öltözékem! :))

Kicsit irigyellek, hogy te azért többet vagy otthon, persze mindennek megvan az előnye, meg a hátránya is. Én szívesen lennék főállású anya, csak azzal kell foglalkozni, hogy a gyerekek el legyenek rendezve, háztartás, főzés, takarítás :) Na de majd eljön az én időm is. Annyira nem sietek ezzel.

Idén nekünk is kimarad a nyaralás, munka, munka, munka. Talán egyszer-kétszer eljutunk a strandra, aztán kifújt:) Na sebaj, nem halunk bele, a pénzünk is megmarad! :P

Na azt hiszem zárom soraimat, légy jó!!!

Puszika!!!!!!

289. cuncika73 (válaszként erre: 288. - Alyce)
2010. júl. 2. 11:17

Sziaaaa! :))) Semmi gond,ha nem tudsz "rendszeresen" jönni :S Én sajna ráérek idekukkantani,pláne,ha el nem felejtem :D Tudod,korral jár :))))) Hát elég rendesen ki vagyok téve a noszogatásnak,minap is azzal indít párom,hogy olvasta a blikk-ben,hogy valaki színésznő vagy ismert nőszemély 40 akarhány éves és hamarosan meglesz az első babája! Nem is volt semmi célzás ebben a hírben,igaz??? :))) Rá kell magam szánni,hogy azt a kisműtétet megcsinálja a dokim,pláne ha az előző beavatkozás óta nem tűnt el az a bizonyos dolog onnan :S Amit írtam is Neked múltkor.De,megmondom őszintén,kicsit besokaltam,elég stresszes mostanában a helyzet drága sógorom miatt,volt egy csúnya húzása nemrég,plusz még követelőzik,úgyhogy a gond a nyakunkig ér :P De,látom "mikkamakkámon" is,hogy nincs minden rendben,hiányzik az életéből valami,valaki,amit,akit tőlem vár el.De,mondtam Neki,amíg nem lesz nyugság,addig ha a fejem tetejére állok,sem fog jönni a gólya,le kell tisztázni a családi hovatartozásokat,lezárni egy-két kapcsolatot a rokonokkal(sógorral) ,aztán akkor talán.Ha állandóan stressz,gond vesz körül,akkor megette a fene az egészet!! Az tuti,hogy azon amin mi már keresztül mentünk,nem kívánom senkinek!!! Sok esetben együtt sem maradnának a párok,mert mindegyik a másikat hibáztatná előbb-utóbb :S Na,de ez van,így jártunk,ezt vissza csinálni nem lehet.

Húúúú,micsoda jó hírek!! :))) Gondolom,most pároddal madarat lehetne fogatni,olyan boldog,hogy sikerült egy régi álma!! :)))) Hát,nem egyszerű az ügyintézés,akárhogy oldja is meg az ember :S Mi is kínlódunk az ügyintézéssel,de még sehol semmi,jól rá is fáztunk :( Na,de mindegy,késő bánat eb gondolat,most már talán jó helyre küldik a papírokat. Förtelem,ami egyébként a szolgáltatóknál megy.A jobb kéz nem tudja,mit csinál a bal és ebből van sok kalamajka :P De,feljett rendszerben dolgoznak,két katt és megvan,aztán a nagy túrót,az a jó,ha minél bonyolultabb a dolog,ő ráér,mert ez a munkája,te meg várj türelemmel,mert csak ügyfél vagy! :S De,szupi,hogy Te is szabadabban tudsz mozogni,nem kell összehangolni,ki, mikor, hova vigyen el,ha kell :))) Pláne,hogy több vasat tartasz a tűzben !!! :))))) Nagyon örülök neki,hogy jól sikerült a próbanapod :D Gondolom volt pörgés,jól el is fáradhattál! :S De,ha megfizetik,akkor nyomatni kell,nincs mese,a pénz az nagy úr,meg a számlák is :S Szupi hely lehet ez az étterem :)))) Díjazom a hambit,volt,hogy itthon is csináltam,vettem hambizsemlét,húspogit,aztán mindenféle finomságokkal megpakoltam,nyami.... Húúú,arra nem emlékszem,hogy milyen időközönként kell menned :S Csak hétvégén,vagy ha sokan vannak?? Mert akkor azt jól össze kell hangolnod az állandó melóhellyel :) Tényleg,a muki nem jelentkezett közgáz munkaügyben???? Mert ugye,még az is áll elvileg.Dúskálsz a jobbnál jobb állásokban,egyet-kettőt nem passzolsz át nekem ??? :))) Anyud is jól teszi,ha lép egy kedvezőbb helyre,mert a vendéglátás elég strapás hely,Neki kijár már valami nyugisabb meló :D Nálunk pang a piac,most a balaton partot nyomatják,de szezonális,max. egy bő hónap,aztán vége :S Felszolgáló,konyhalány,pizzasütő,lángosos stb....,az megint 0 !! Úgyhogy marad a jól megszokott alig fizetős melóhely sajna :P Nem nagyon akaródzik változni a beosztás,pedig van amikor kellene a plusz eladó :S Na,de ez van,szerintem azt lesik,várják,hogy ki megy már el szülni.Aztán,bepöccenünk,elmegyünk minden,akkor ki áll be a pult mögé ? :)))) Nem találna még egy ilyen csapatot,akik ennyire odafigyelnek a vásárlókra,mint mi,pláne ennyi fizuért. Na,de majd a gólya eldönti,mikor akar felszállni,lehet,hogy azért nem indul útnak,mert magas az uv. sugárzás és nem tanácsos napon,levegőben tartozkodnia :))))))

Sikerült pároddal megbeszélni az első nap élményeit?? Tetszett Neki az új melóhely??? Remélem oké Nála minden és nem jár pórul,mint az előző munkáltatójával :S Mondjuk ez gyár,itt elvileg vannak szabályok,amit be kell(ene) tartania a munkáltatónak. B.nőm is gyárban is dolgozik,hát.....Néha égnek áll a hajam,amiket mesél,rengeteg túlóra,most átálltak egy új rendszerre és van úgy,hogy dolgozik mondjuk hétfő-kedd-szerda éjszaka,csütörtök szabadnap és péntek-szombat este megint megy,vasárnap reggel fejezi be a heti műszakot :S Össze-vissza,minden héten más-más napra esik a szabadnapja :P Most majd szabin lesz két-három hét múlva,már várja nagyon. Mi úgy terveztük,hogy augusztusban elmegyünk erre a repülőnapra Kecskemétre,aztán 20-ai héten Tamásiba 2-3 napra fogathajtó versenyre,de lehet,hogy ez elmarad,ugyanis kilátásban van pároméknak egy határidős munka,pont jövő hónap elejétől és 20 nap alatt végezniük kell,de úgy,hogy az ács,festő,bádogos stb...mindenki kész van,különben kemény kötbért kér a megbízó :S Úgyhogy egyenlőre talon,de mondtam is páromnak,hogy ne görcsöljön ez miatt,dolgozni muszáj,mert csak most tudnak,télen úgy sincs meló,ki kell termelni most a téli költségeket,meg aztán el tudunk menni aug. végén is,melegfürdő,okt.-nov. nyitva van,legfeljebb lemaradunk a lovasversenyről :S Aztán,ha idén elmarad a "nyaralás" ,akkor sem dől össze a világ,amúgy is kell a pénz másra sajna :P Na,majd kiderül,megyünk-e,lehet,hogy kutyuskák is zokon vennék,ha eltűnnénk pár napra :P Örülök neki,hogy kutyusod jobban van!!! :)))) Hála égnek,hogy kezd helyrejönni,majd szépen apránként meggyógyul :))) Sokat jelent a szeretet,szerintem az a legjobb gyógyír. Van,mikor a pulink is elrontja a pociját,mert mindig puncsol a falatért,akkor szabályosan bújik oda hozzám,hogy simázzam,masszirozzam meg,mert fáj a hasa :P Hanyatt vágja magát,lábai az égnek és olyan hálás szemmel nézi,ahogy simogatom,hogy azt látni kell,leírni,elmondani nem lehet. Az biztos is és kövezzenek meg érte,de ki merem mondani,sokszor egy eb többet ér,mint egy ember!!!!! Mert a kutya tiszta szeretetet ad,míg az ember sokszor csak érdekből szeret :S Nem is tudnám elképzelni a mindennapjainkat kutyus nélkül.Amikor a námetjuhászunkat el kellett altatni 5 éve, kb. 2 hónapig nem volt kutyánk,hát,rossz volt,hogy az ember hazajött az üres udvarba,nem volt aki örömmel üdvözölje a kapuban,húúúú,nagyon nem volt jó :( De,most van kettő is,puli,mint a hét ördög,németjuhász viszont nagyon juhász,úgy helyrerakja ez a törpe puli,mint annak a rendje!! :))))) Tereli,sarokba állítja,pedig a németjuhász hasa alatt elférne ez a kis sz@ros!! :))) Az biztos,hogy öröm a kutya a háznál,akárki akármit is mond!!!! Na,ezzel a lendülettel el is köszönök,megyek megnézem ebeimet,cserélek Nekik megint vizet,naponta többször is,mert legyen előttük friss víz,Ők is szomjaznak,melegebbük is van,hisz bundát hordanak :S Hétvégén megint meg lesznek fürdetve,úgy élvezik,főleg a puli :))) Van egy kiszuperált műanyag fürdetőkád,még a lányom pici volt,amikor vettük őket,az egyiket befogtuk a kutyusoknak,hát,ne tudd meg,a juhász az meg sem mozdul,amíg fürcsi van,utána megrázza magát,aztán kész,de a puli,az haláli!! :))) Kijön a kádból,megtöröljük,le -fel fut az udvarban,utána nekiállja "dörzsölni" az orrával a betont,közben morog-vakkant,jelzi,hogy elégedett :))))) Kész bohóc a puli :)))) Na,tényleg lépek,délután vasalok,mert még megy az utsó adag ruci a gépben,holnap nem tudom mit csinálok,lehet,hogy sütök valami nasit,vasárnap meg el kellene mennünk halgrillpartira párom kollégájáékhoz :) Na,majd kiderül,kell-e menni a szőlőbe permetezni vagy befűzni.Kocsitakarítás,ebfürcsizés is be van ütemezve,ki sem látszok a sok teendő alól :)))))) Majd jövök.Vigyázz magadra,jó legyél,óriás hambikkal óvatosan,nehogy bekebelezzenek :))))))) Szép napot,ha esetleg nem érsz ide(ami tényleg nem gond) ,akkor jó hétvégét! :)))) Pusssssszantás,sziiiiiióóóókaaa!!!!!!!! :)))))))

288. alyce (válaszként erre: 287. - Cuncika73)
2010. júl. 1. 12:06

Szia Drágaság! :))) Na ideértem, végre.

Hallom Párod noszogat...hát én is noszogatlak ám csáje! :) Most már aztán beszélek a gólyával, és megmondom neki a címeteket! :P Viccet félretéve, szerencsésnek mondhatod magad, hogy olyan párod van, aki kitart melletted, és átsegít mindenen.

Jelenleg az én párom is megemberelte magát, lekopogom, nincs vita, harag, ilyesmi. Hétfőn reggel elindultunk haza, jobban mondva Győrbe először, mert vett Drágám egy autót (Honca CRX-et, olyan volt neki régen), és aztán onnan Büki. Úgy örült neki, egész nap simogatta, nagyon édes volt :))) Hát igen, mondtam is neki, hogy most aztán lecsúsztam a második helyre, de mondta, hogy nem :) Jó kis tütü, volt vele a két napban elég kalamajka, ugyanis külföldi papíros, de megoldottuk ;) Nem írom le hogyan, mert... :) De gondolom tudod, sejted. Úgyhogy tegnap azzal jöttünk már haza, nagyon jó volt, végre nem szüttyögtünk 60-nal, mint a Lupoval :D:D:D:D

A vasárnapi meló jól sikeredett, 3-tól fél 10-ig kellett dolgoznom. Rengeteg család jött fagyizni, pizzázni, vacsizni. Ez az étterem olyan, hogy van L, XL, XXL-es hamburger, rántott husi. Hát hogy azok mekkora adagok!!! :)))) Egy XL-es hambit rendeltek nálam vasárnap, akkora, mint nálunk a kicsi pizza, talán nagyobb is. A hozzá járó sültkrumpli mennyiségről nem is beszélek..:D A főnök nagyon jó fej, aznap este ki is fizetett, 8 eurós órabért kaptam, ami nagyon jónak számít. A vendéglátóban 6-7 eurót adnak óránként. Úgyhogy most vasárnap is megyek, jól is jön a plusz pénz. Az autó probléma is is megoldódott hála égnek, ugye Drágám most megvette a Hondát, és szombat-vasárnap járhatok ki azzal. Ő ma kezdett a gyárban, kíváncsi leszek milyen élményekkel tér haza. Remélem tetszik neki.

Anyu tegnap bent volt a munkaügyiben valami rehabilitáción, vagy min, mert ugye most az államtól kapja a támogatást, és felajánlottak neki a rendőrségen egy melót. Ha tényleg üresedés van, azt mondta elmegy. Hétköznapokon itthon, hétvégén kint. Még a végén ki sem látunk a sok munkából :)

Jaj, nekem is kéne itthon dolgozgatni, vasalni, porszívózni, csak hát így, hogy 5 napot dolgozok, már nehezebb. Főleg, hogy a két szabadnapomon most nem is voltam itthon.

De nem baj, legalább a pénzügyi problémák megoldódnak szép lassan. Mondtam is páromnak, ha mindketten szabadok leszünk majd, irány a Balcsi, vagy valamelyik tó. Már ránk is ránk fér a kis pihi, kikapcs. Ti készültök valahova nyaralni? Mi sajna így, hogy Életem dolgozik, nem igazán hiszem, csak ugye egy-egy napra, vagy délutánra.

Majd jövőre! :P

Kutyuskám képzeld, jól van!!!! :))) Úgy örültem. Hétfőn reggel, amikor elmentem itthonról, még szarul volt, aztán kedden délelőtt anya írja, hogy nekiállt falni, de aztán nem engedte neki. Nehogy átessünk a ló túlsó oldalára, és most meg azért betegedne le. Most 3-szor kap kicsiket enni, és persze minőségi kaját, mert a dokinéni arra tippel, hogy a konzervben volt valami nem odavaló...na ja, NO NAME kaja volt :( Szegényem nagyon lefogyott, rettenet gyenge volt, de most napról napra erősebb. Olyan hihetetlen, most aztán megenné még a vasszöget is, ha eléraknánk:) Újra kunyerál az asztalnál, most is figyeli anyut, hogy főz, hátha leesik neki egy-egy falat :) Eddig meg, a húst elétettük, aztán elmenekült :( De hála égnek, helyrejött. A doki mondta, hogy sokat számított az is, hogy rettenet mennyiségű szeretetet kapott, és segített neki a gyógyulásban.

Jaj, ma lehet előbb kell mennem melóba, mert a héten fejeződik be ezeknek a normáltalanoknak az iskola, és lehet ünnepelni fognak...már előre félek. Ja, és persze ez azért lesz szuper nekem, mert párom 4-ig dolgozik, és akkor nekem 4-kor kell már elindulnom, pont nem találkozok vele :((( Nem tudom meghallgatni az élménybeszámolót. Na sebaj, ez majd kiderül, főnököm fog írni, ha előbb kell mennem. Mondtam neki, hogy 3-ig szeretném megkapni az értesítést, mert ugye nekem egy óra, míg kiérek.

Na azt hiszem most zárom soraimat, te se dolgozz ám sokat!!! Légy jó, és várom válaszod!! PUSZI!!!

287. cuncika73 (válaszként erre: 286. - Alyce)
2010. jún. 29. 09:37

Szia drága!!! :))) Nincs semmi gond,hogy csak most tudtál jönni :) Hisz beszéltük is,hogy dolgozol minden nap,van amikor én sem érek ide,mint pl. tegnap,pedig sok dolgom nem volt,csak eltötyörögtem az időt :))) Ma viszont vasalnom kell,lánykám beigérte a pórszívozást,délután meg "mozizunk" egyet itthon :)

Remélem kutyuskád már jobban van!!! Azért ez bosszantó,hogy az ember vigyáz rájuk,gondozza őket és akkor a nekik gyártott ételektől betegszenek meg!!! Mondjuk,ha belegondolunk abba,hogy mi milyen moslék kajákat kell,hogy vegyünk, együnk,nem csodálkozom a kutyakaják minőségén!!! :S Borzalmas egyébként,amit a gyártók megetetnek az emberrel :S Na,de hagyjuk is,felkeveredik a gyomrom :(

Húúúú ez nagyon szupi,hogy sikerült plusz melót szerezned :D Biztos fárasztó lesz,de remélem megéri :)) Nálunk helyzet a béka segge továbbra is,nem tudom mi lesz.Valamit kellene lépni,de sajna nincs más lehetőség :S Így, marad ez,bár szárazkenyérre sem elegendő a "fizu" ha szabad ilyen erősen fogalmaznom arról a csekély pénzről :S Pedig van amikor tele a bolt vevővel és mégsem változtatnak a beosztáson! Inkább vállalják a lopás lehetőségét,minthogy elfogadható módon alkalmazzanak! Ja,de leltárfelelősséged van.Hát NINCS,mert nem biztosít megfelelő árú és személyvédelmet,tehát innentől kezdve.....Na,de mindegy.Párom most azon rágja a fülem,,hogy csináltassam meg azt a "kisműtétet" ami még hátravan aztán akkor remélhetőleg sikerül a baba. Ja,csak éppen ki sem látszunk a gondok,problémák alól! :( Drága sógorom kéri a ház rá eső részét kp-ban,most hivatunk szakértőt,aki felértékeli a házat,aztán ha sóginak nem tetszik,akkor értékeltesse fel ő 60-70 ezer ft-ért.Azt hiszi ám,hogy az öccsét felveti a pénz,mert vállalkozásban dolgozik!!De,az nem jutott eszébe,hogy vannak kényszervállalkozók is,akik másképp nem boldogulnának a szakmájukban??! Hát,ha olyan jól menne a szekér,akkor mellényzsebből le lenne tudva a drága tesó,nem azon görcsölni,mit miből fizessünk ki!!! De párom rágja a fülem,hogy legyen baba,csak éppen nem jön össze :( Amennyit stresszelni kell a drága családtagja miatt,nem is csodálom!!! De,muszáj lesz valamit lépni,mert soha nem lesz vége ennek.Egyszer megszabadulunk tőle,aztán mehet a híd alá,mert az lesz a sorsa a mostani drágája mellett.De most olyan vak szerelmes,hogy nem látja a fától az erdőt,de jön még patkányra úthenger,fog ő még könyörögni az öccsének,hogy fogadja vissza,mert földönfutó éhező pára lett!!!!Na,majd akkor lehet beszélni a jó testvér hozzáállásáról,akkor meg sajna késő lesz,mert párom nagyon haragszik rá.Na,családból ennyi is sok,hogy tovább fárasszalak vele. Örülök,hogy párodnak is,anyudnak is jól mennek a dolgok,remélem ez hosszú távon így is marad :))Na,lassan el is köszönök,mert mindjárt berreg a pórszívó,meg aztán a vasaló is szemezget velem :))) Nekem elég "jó" az időbeosztásom,úgyhogy sűrűbben tudok ide jönni :P Majd holnap be is kukkantok. Sokat ne dolgozz,csak finoman :))) Bizti tetszeni fog az új hely,majd kérem a beszámolót :) Jó legyél,vigyázz magadra! :)))) Puszillak,szép napot,jó munkát és kitartás!! :)))) Szióóóóókaaa ! :))))

286. alyce (válaszként erre: 285. - Cuncika73)
2010. jún. 27. 02:04

Szió!!!! Ezer bocs, és egy anyamedve...csak most értem ide:)

Jajjj, a múlt heti buli nagyon jóra sikeredett, éjfélkor odamentünk már, és 4-ig nyomtuk :) Nagyon jó muzsika ment, jól éreztük magunkat. Vasárnap egész nap pihizgettem, meg unatkoztam :( Anyu dolgozóban volt, párom meg csak hétfőn jött haza.

A kutyát közben vasárnap reggel elvittük az állatkórházba az ügyeletre, mert anyu már nagyon aggódott érte, hányt szegényem, hasmenése volt, és rettenet le volt gyengülve. A doki egyből infúzióval, meg mindenféle hülyeséggel riogatott bennünket. Adott neki pár szurit, azt mondta másnap vigyük vissza. Na de nem oda vittük, ugyanis a csajszi, aki sétáltatja, meg eteti Mumukámat, ő egy állatorvos dokinéni mellett volt évekig asszisztens, és hozzá visszük mi is mindig a kutyát. Hétfőn reggel az volt az első. Hát annyit mondott, hogy valószínűleg a konzervben lehetett valami, és hosszú folyamat lesz, mire meggyógyul, egyrészt, mert öreg már szegényem, másrészt mert nagyon sokat vártunk vele :(((( Annyira le volt gyengülve életem, hogy menni nem tudott, étvágya természetesen nulla, a mai napig :(( Hát nem tudom mi lesz vele, remélem helyrejön, nem is tudom mit csinálok, ha valami baj lesz :((( Most két napja megint elkezdte a hányást :((( Szurival etetjük, joghurtot kap, csomó bélflóra visszaállító, immunerősítő porokat (a doki csak homeopátiás szerekkel dolgozik), na meg konzervet kapott, diétásat, azt kell neki a joghurtba belekeverni. Szegényem nem akar enni...

Ez a hetem hosszú volt basszus...szerdán kezdtem a haknizást, ma fél 1-kor fejeztem be, és képzeld, jó hír a határon! :))) Kedden elmentem a vendéglátóshoz megbeszélni azt a kisegítő munkalehetőséget, amit kínált, és felvett. Holnap kezdek, délután 3-ra megyek, és kb. 10-ig kell ott lennem, amíg tömeg van. Úgyhogy kicsit stresszes lesz, de egy kis plusz pénz lesz belőle. A kocsi a gond, mert ugye anya is dolgozik hétvégente, ezen a hétvégén szerencsére párocskám szüleinek tütüjével tudok járni, mert azzal jött haza. Jövő héten, ha jól alakul minden, már párom Hondájával tudok menni, persze ha sikerül neki megcsináltatni. Talált egy alkatrésznek való autót, Győrben van, holnap elvileg munka után irány haza Bükkösd, ők apujával reggel már mennek tovább Győrben elhozni a kocsit. Szegényem ki fog fulladni...De sajna neki is kell autó, amúgy őt is felvették most itt Szhelyen a kuplunggyárba :)) Pont a szülinapján, úgyhogy szép ajándék volt. Én sajna idén nem tudtam neki akkora meglepit okozni, sajna így pénz szűkében nehéz. Csináltam viszont neki egy túrótortát, nagyon örült.

Jaj, úgyhogy ez a hét nekem egy kicsit hosszú, és eseményteli volt/lesz. Lassan elteszem magam, tegnap 3-kor tudtam lefeküdni, és fél 9-kor már arra ébredtem, hogy a szomszéd kalapál valamit. Komolyan mondom, néha olyan mérges vagyok, tuti akkor fúr-farag, amikor én aludnék, de őt különösebben nem érdekli. Na meg arra ébredtem, hogy rettenetesen csikar a hasam, hasmenés...:S:S Valamit benyelhettem, vagy nem is tudom, mert tegnapelőtt meg fájt a gyomrom. Nem tudom mi lehet. De mára már jobb, este úgy megkívántam a tonhalas bagettet, muszáj voltam enni, de olyan jól esett (pedig állítólag a hal nehéz...). Ami jól esik, az nem is árt meg elvileg.

Na most aztán tényleg nem koptatom tovább az ujjaimat, holnap még vár rám egy munkanap, kipihenten kell menjek, mert rettenet sok odafigyelést fog megkívánni a holnapi betanulós napom.

Légy jó, és vidám, nem tudom, mikor jelentkezek, lehet, hogy csak szerda magasságában. Ugye holnap éjjel irány Büki, és ott csigalassú a net:)

Puszika!!!!

285. cuncika73 (válaszként erre: 284. - Alyce)
2010. jún. 21. 15:22

Szióóóóókaaa! :)))) Nagyon meg kell,hogy dícsérjem magunkat,leszámítva a tegnapi kis lyukasórát :))))) De,nem értem ide,egész délutánig futi ide,futi oda :))) Reggel bolt,aztán felmentünk a bátyám kollégájához,mert telefonált szombat délután,hogy rengeteg kálájuk nyílik,szeretne belőle adni,vigyük ki a pici sírjára. Akkor ott is elbeszélgettünk majd' fél órát,onnan kiszaladtunk a temetőbe elrendeztük a vázákat,onnan haza,aztán irány kaszálni a cocáknak zöldet,már dél volt :S Ebéd után cocatakarítás,aztán beszélgettünk egy kicsit,megnéztük a nincs kettő négy nélkül című filmet,cobra 11-et,aztán jöttünk át hozzánk :S Este 8 után már úgy voltam vele,hogy nem indítom el a gépet,mert olyan lassú néha szegénykém,hogy a csiga hozzá képest futóbajnok :))) Meg aztán eléggé lógott a vihar lába,esett,mintha dézsából öntötték volna,dörgött is :S

Hogy sikerült a buli?? :))) Jobb is volt így,hogy nem melóból kellett menned fáradtan,hanem tudtál gyúrni az estére :)))) Majd bepótolod ezt a szabadnapot,ahogy főnökbácsit ismerem! :)))) Nem tudom,mit szólna hozzá,ha mondanád neki,hogy kisérőnek plusz bér jár(na),mert a dajkaságot külön kellene,hogy fizesse ! :))) Húúú,azt ki nem állhatom én sem,amikor bunyó van!!! :S Eléggé fel megy az adrenalinom már akkor,ha csak veszekedés van,nem hogy ütleg :S Na,meg amikor a kisgyerekek érzik magukat nagynak pár pohár ital után,aztán ha kapnak egy igazi atyait,akkor még ők sértődnek be!!! :S Ilyenkor jobb félrevonulni,nem csak azért mert az ember fostos,de jobb kimaradni az ilyenből,mások hülyesége miatt faggassák az embert a rendőrök ne adj' isten :S Volt olyan,hogy az isminket egyszer, minden előzetes nélkül orrba vágta egy fickó :S Hogy miért..? Azt nem tudta megmondani,csak "nem tetszett a pofád" és ezzel el is intézte,jó mi???!! Azt nem is írom,hogy ki-miféle volt az erős legény :S Na,de mindegy,jobb a békesség.

Kutyuskád jobban van már ??? Remélem semmi komoly :(( Elrontotta talán a pociját,vagy valamit beevett séta közben??Füvet rágcsál ezt-azt megkóstol,aztán lehet,hogy nem tetszett Neki :S A mi pulink is zokon vette,hogy nyári frizurát csinált Neki a kozmetikus :)))) Most olyan angyalom,mint egy pudli :)))) Szoktam is Neki mondogatni,hogy csufimadár,kopaszka :))))

Tényleg,van valami hír a közgázos melóval kapcsolatban?? Ja,mondjuk pont szabadnapos voltál szombaton :S Hát remélem,hogy sikerrel jársz :)))) Anyudnak,hogy tetszik a melóhely???? Jól érzi magát,be tudott illeszkedni??? Húúú,nem semmi egy "apósod" van!!!!!! :P Tán Ő még nem hallotta azt a mondást,hogy házinyúlra nem lövünk???!! Gondolom,hogy belopta magát anyud szívébe ezzel megnyilvánulásával!! :S Amúgy az ilyen pasikat ki nem állhatom!!! Azt hiszik magukról,hogy ők akkora ászok,hogy minden nő a lábuk elé heveredik,beszólogatnak,de olyan modorban,hogy az ember legszívesebben képen törölné,húúúúúúúú,de utálom!!!! Párszor volt ilyenben részem,de így kajakra,heló,mi újság van, bla-bla,leszel a barátnőm??? Aztán amikor mondtam,hogy köszi,de inkább nem,mi volt a válasz??!! Ne törödj az asszonnyal,vele már uncsi,de te feldobhatnád a mindennapjaimat!!! Hát,az anyja pi...ját!!!!Tudod kit nézzen rib@ncnak!!!! Jah,mert ez úgy működik,hogy ha egyedülálló nő vagy ráadásul gyereked is van,(akkor még nem voltam együtt párommal) akkor mindenre kapható vagy!!!! A mai napig is,ha találkozok az ipsével,heló,szia,hogy vagy,én meg heló,jól,aztán szeva!!!Ki is mutatom az utálatot,van úgy,hogy nem is köszönök,ha megy az utcán és én kocsiban ülök. Na,de sajna,mindenhol akad férges alma!! :S

Hát,készülünk a programokra,bár ahogy az időjárást elnézem...... :S Ki tudja,mi lesz Augusztusban! Tiszta bolond az idő,most is esik,fúj a szél,őszi idő van :S Egész hétre ilyen időt jósólnak,de szerintem az egész nyár így telik el :S Pár nap nyár,utána egy hét ősz :S Mindegy,repülőnapra elmegyünk,mert a jegyeket előre meg szoktuk rendelni,kényelmesebb,árban is kedvezőbb,meg aztán órákig kellene a helyszínen sort állni jegyért,na azt már nem. Tamásiba is megyünk,mert ott is előre foglaljuk a szállást,ha esetleg olyan pocska az idő,lehet Tv-t nézni,laptop is működött ezidáig,mert fogta a netjelet,kártyát,társast is szoktunk vinni,úgyhogy szerintem megyünk :))) Lassan megyek is,na nem nyaralni,mert az odébb van,hanem pakolászok egyet. Jó legyél,vigyázz magadra,kölcsönzőket kerüld el :))))))) Majd jövök,holnap szerintem. Puszillak,ügyi legyél és gyorsan írj választ!! :)))))) Sziaaaaaaaaa,puszkaaa :)))))

284. alyce (válaszként erre: 283. - Cuncika73)
2010. jún. 19. 12:11

Sziaaaaaaaaaaa!!!!!! :)))) Hát tényleg szuperek vagyunk, na! :) Pikk-pakk mennek a levelek. De igazad van, csak ne kiabáljuk el...

Képzeld, mára kaptam szabadnapot. Az egyik szemem sír, a másik nevet. Mert ugye ezzel a nappal rövidebb is lesz a bérem, az óráim száma, viszont ma készültünk bulizni unokahúgommal, úgyhogy ez problémamentes lesz így :) Mert ha dolgoznék, úgy lett volna, hogy ő jön ide hozzám 2-re, és innen együtt mentünk volna munkába, és remélhetőleg éjfélkor be tudtunk volna zárni, hogy még a buliba is eljussunk. Na de ez a para ma nem lesz. 8 körül jön, elkészülünk, aztán gyíííí! :)

Jaj, tegnap főnököm nagyon kiütötte magát...rettenet lerészegedett megint :) Persze záróra után át kellett mennem vele meg pár vendéggel megint a parasztdisco-ba, de nem volt nagy humorom hozzá. Fáradt voltam, álmos voltam, fél 3-kor zártam, egy órát voltam ott. Na meg állandóan bunyó van ott, a hülye parasztja megiszik két sört, aztán keménykedik. És tudod mi a vicc? Hogy ezek ilyen kis mitugrász emberek, ha valaki olyannal kötözködne, kapna kettőt, aztán megtudná hol a helye...:D:D Na mindegy, szóval elkezdődött a bunyó, aztán én léptem is, nem vártam meg, amíg tömegverekedés kerekedik, ne adj isten még én is kapok.

Most délelőtt felkeltem már korán, kidobott az ágy, de nem baj, délután tudok hunyni! :)

Szegény kutyuskám meg már pár napja hány, meg hasmenése van, hát ha ez így folytatódik, hétfőn doki lesz. Remélem addigra azért megjavul szegényem. Egész nap csak fekszik, hála égnek azért iszik, bár nem sokat :S Kicsit aggódok érte, egyetlen kis bogárkám.

Párom nem tudom mikor akar hazaszállingózni, délelőtt beszéltem vele, mondta, hogy az unokatesójáék rohamozták meg őket gyerekestül, maradnak egész hétvégén. Én örülnék neki, ha minél hamarabb jönne, már hiányzik :)

Bizony, jól emlékszel, az volt az az ominózus buli, amikor nála aludt az egész bagázs, egymás hegyén-hátán. Aztán akkor úgy volt, hogy ő nálam alszik, de megint felb@szta bennem a cukrot, így otthagytam :) Jaj, ez az ember sosem javul...bár az alma nem esik messze a fájától! Az apuja ugyanilyen :((( És tudod mi a durva? Hogy ülünk a nappaliban, és ő mellettünk a laptopon társkeresőket böngészget!!! Csalja a feleségét fűvel-fával. Anyumra is rámozdult egyszer, képzeld! Még a kezdetek kezdetén, amikor párommal összejövőben voltunk, itt volt apuja Szhelyen, aztán meghívtam magunkhoz, és anyu mesélte, hogy amikor ketten beszélgettek a nappaliban (mi azt hiszem lementünk italért a kútra), célzásokat tett, meg ilyenek. Durva!

Jaj, biztos szupi lesz az összes kiruccanásotok! A pacikat én is megnézném, én annyira imádom a lovakat!!! Ha lenne rá módom, és lehetőségem, vennék lovat, gyönyörű feketét, és sátán lenne a neve! :) De hát sajna egy ló fenntartása rengeteg pénz, na meg annak terület is kell....de a héten láttam ám szép pacikat! :) Párom kivitt a faluba, ott vannak tehenek, bocik, pacik, csikók, nagyon édesek voltak :)

Most, hogy ma itthon vagyok, nekem is kéne valamit sütni, mert halálra fogom magam unni egész nap :) Takarítanom kéne, de ahhoz semmi kedv, majd holnap. Mára marad a süti sütés, meg a bevásárlás azt hiszem.

Na azt hiszem most én is zárom soraimat, kámfor koktél nem lesz remélhetőleg :) Most szerdáig itthon vagyok. Még főznöm kell rizst az ebédhez. Légy jó, és jó hétvégét!!!

PUSZIKAAAAAAA!!! :))))))

283. cuncika73 (válaszként erre: 282. - Alyce)
2010. jún. 18. 17:21

Sziaaaa! :)))) Nagyon ügyik vagyunk,rég volt ilyen gyors levélváltás! :))) Csak el ne kiabáljam!! :S Na,hát tegnap bementünk a hivatalba,szerencsére ahhoz az ügyintézőhöz kerültünk,aki anno is intézkedett,egy kattintás és átírta a papírokat,bár mondta,hogy van egy kézbesítés,ami már fel lett adva 15-én a központból,az valószínű,hogy még a régi rendszer szerint lesz kiküldve :S De,azt mondta,küldjük vissza ha nem stimmel,aztán újra postázzák és akkor már a módositott adatokkal :S Kész kabaré ami a hivatalok között megy,megérne egy misét vagy egy showder estét! :S Egyszer majd a végére érünk,csak győzzük kivárni :S

Én speciál szeretek utazni,nyáron megyünk Kecskemétre repülőnapra,bátyámék régóta lejárnak,én 3-4 éve csatlakoztam a bandához.Nagyon szép,látványos a program,buszt szoktunk kérni és akkor összeverődik a társaság,nagyon jó bulik kerekednek :)) Bár idén "maszek" alapon megyünk,mert a srác aki eddig szervezte,most azt mondta,hogy tavaly volt egy arc(akinek ráadásul Ő szólt legelőször),aki igencsak kilógott a sorból :S Hát,egyszerű,nem kell szólni,aztán kész,de már lefixálta a haverjával,hogy külön mennek 5-en.Jó,hát,mi is el tudunk menni úgy,kocsi van,jogsi van(nekem nincs),reggel megyünk,este jövünk.Aztán a nyár végén megyünk Tamásiba fogathajtó versenyre,hát az meseszép!! :)) Olyan gyönyörű paripákat kerek e világon nem találni,látni,mint amik ott vannak.Tavaly is voltunk,ki is fogtuk,mert bucsu is volt,lányom nagyon élvezte :))) Van ismi panziósunk,mindig a legnagyobb lakosztályt adja,még anno bátyámék fedezték fel,azóta visszajáró vendégek vagyunk.A strand és gyógyfürdő kb 5-10 perc kényelmes séta,pár percre van szupimarket,pizzéria,pékség,szinte minden helyben van.Remélem,hogy párod is hazatalál a hétvégén :))) Ilyenkor csigatempóban megy az idő,bezzeg amikor az ember csak úgy ejtőzne egyet a párjával,családdal,akkor pikk-pakk egy hét el is repült :S

Azt említetted,hogy a főnököd szólt valami bércsökkenésről,de egyenesebb lett volna,ha kajakra megmondja a visszajelentést.Hát a túlórát köteles kifizetni,vagy kiadni csúszóba.Bár azzal sokra nem megy az ember,annyi a haszna,hogy több a szabadnap,viszont a bér nem lehet kevesebb.Majd hétvégén tiszta víz lesz öntve a pohárba :))) Én nagyon remélem,hogy sikerül valami szupi dolgot kialkudnod a "közgázos" mukival :))) Küldöm a drukkot!!!! :))

Az autós dologgal kapcsolatban,ezt nem hallottam,hogy ilyen előfordulhat :S Hát,nem tudom,lehet,hogy az illetőt palira vették...? Az a baj,hogy nincs kölcsönzős ismim,meg ez nekem azért is tűnik hülyeségnek,mert a nagynénémék is béreltek anno kocsit, visszavitték,felszálltak a repülőre,aztán viszlát!!!Soha nem említette,hogy csekk,vagy felszólítás ment volna nekik a kölcsönzőtől,pedig biztos mondta volna az áldást róluk :))) Nem tudom,de nekem nagyon átverés szaga van ennek a fizessél utólag,mert elromlott az autó című történetnek :S Meg,különben is,amikor a kölcsönző átvette,aláírta(gondolom) ,hogy az ügyfél ekkor-akkor sérülés mentesen visszavitte,akkor milyen jogon reklamál utána a bérbeadó???!!! Ez nekem bűzlik.... :S Mondjuk,van egy olyan kiskapu,hogy az ügyfél,milyen szerződést ír alá,hoppá!!! De,én akkor is azt érzem,hogy azt a szegény embert átverték anno :S Ha esetleg sétáltok még egy kört kölcsönző ügyben,rá kell kérdezni ezekre a dolgokra,aztán majd kiugrik a nyúl a bokorból :S

Jaj,tényleg,anno mesélted is,hogy párodnál milyen dzsemburi volt,amikor egymás hegyén-hátán aludt mindenki és Te otthagytad őket!! Ez volt az a buli,ugye?? Valami ismi csaj jött vidékről és párod felajánlotta neki,hogy alhat ott és ezen borult ki a bili köztetek.Ő az,jól emlékszem??? Mondjuk,így pláne merész manit kérni :S Húúú,nem csoda,hogy kiment Nálad a biztosíték :S Mert ha közeli barát,de csak BARÁT a szó jó értelmében,akkor azt mondom,oké,persze,hogy segít az ember,de ilyen tálalással,hát.... ? Na,de ne is firtassuk,párodnak kell mérlegelnie,hogy tud-e,akar-e adni és,hogy ez Téged mennyire érint.

Bolondokról ne is beszéljünk :))) Ha csak eszembe jut,már felmegy a pumpám,húúúúú,de mérges tudok rá lenni a gyerekei miatt!!!De,majd még szeretné Őket,csak addigra a gyerekek olyan szinten el fognak távolodni tőle,hogy a fejére sem fognak sz@rni!!!! A volt sógornőm is tiltotta egy időben a gyerekeket anyóstól,pedig egy házban laktak,de úgy működött a dolog,hogy a gyerek kint volt a nappaliban játszott,rajzolt vagy bármit is csinált,anyós kilépett a szobájából,gyerek uzsgyi be a szobájukba :S Most,hogy ugye szögletre lett rúgva a nő az "új asszony" miatt,költözés stb...,látogathatják a mamit,már nem tiltja a gyerekeket! Ja,mert talán most ébredt rá a b@rm@,hogy miből esett ki!!! Jó volt 20 évig az anyós,sógor(párom) aki felét fizette a rezsinek,ő meg vígan szülte a gyerekeket,most meg egyedül kell ,hogy eltartsa Őket albérletben!!! Ezért nem szabad a gyerekeket belevonni a felnőttek dolgaiba,mert mindig a gyerek veszít rajta sajna :(( Megverte az isten az ex sógornőmet,sok rosszat tett,mondott,most kapja vissza,előbb-utóbb sógorom is arcra esik :S De,nem érdekel,csak ne jöjjön hozzánk sírni,ha bajba kerül :S Na,bolondokháza becsukta kapuit,vége a látogatási időnek :))

Lassan én is zárom bolondos soraimat,aztán nekem nehogy kámfor koktélt keverjél magadnak!!! :))) Csak óvatosan a kémiával!! Holnap idelépek,azt nem tudom,hogy mikor,mert vasalnom kell(ene) meg tallért szeretnék sütni rágcsának. Na,majd egyszer csak ideillanok :))) Jó légy,vigyázz magadra,sokat ne dolgozz,az árt az egészségnek :)))) Puszillak,sziaaaaa ! :))))))

282. alyce
2010. jún. 17. 16:42

Sziókaaa!!! :))) Hát nagyon ügyik vagyunk :) Na de meddig...:P ;) Számomra elkezdődik a szokásos mókuskerék. Egy órája értem haza, 4 órát utaztam, hát már azt hittem sosem érkezek meg :) Rossz volt páromat ott hagyni, de remélhetőleg minél előbb tud utánam jönni. Vagy vasárnap, vagy majd csak kedden :(

Jaj, a hivatalokról ne is beszéljünk...én nem is szívesen megyek be egyikbe sem, mert tudom, hogy csak a töketlenkedés megy. Jó, tisztelet a kivételnek, van azért olyan hely, ahol gyorsban lerendezik a dolgot, na és persze tisztességesen!

Főnököm is érzékeli a válságot, nekem amúgy 2-3 hete mondott valamit, hogy nem annyit fogok kapni, amennyi a 30 óra után jár, hanem annyit, amennyit ténylegesen ledolgozok. Mert ugye előző hónapokban volt olyan, hogy nem is dolgoztam le a heti 30 órámat, de megkaptam érte a fizut. Talán ezért jelentett vissza 24-re, és bízom benne, hogy a túlórákat kifizeti. Most egyenlőre várakozó álláspont van júliusig, a következő fizuig.

A közgazdász állással kapcsolatban talán szombaton tudok meg többet, jön be a muki, írt, hogy megkapta az önéletrajzom. Reméljük zöldágra vergődünk :) Ha igen, akkor a vendéglátóshoz nem is megyek el. Ez majd alakul.

Anyu csak azért parázik az autóbérléstől, mert állítólag olvasott olyan fórumot, ahol azt írták, hogy a kocsi visszavitele után rásóztak az illetőre nem tudom milyen költségeket, mondván, hogy a kocsi meghibásodott...na most szerintem erre is van azért megoldás, amikor az ember visszaviszi a tütüt, meg kell egyből nézetni. Ez is olyan, hogy pénztártól való távozás után reklamáció nincs...vagy? Hát ezt a hetet megoldjuk, bár ha párom hazaér még szombaton, akkor meg van oldva, ha nem, akkor talán jövő héttől.

Jaj, nem nő be a feje lágya ennek a bolondnak! :( Amúgy ez nem az exe, hanem még anno, mielőtt összejöttünk, csapta a szelet az uncsitesója szobatársának. Csak aztán a csajszi lerázta, engem meg megismert közben, és elfelejtődött a történet. Jajám, csak egy-két hónapja itt voltak a csajok bulizni, és nála aludtak (azt hiszem mondtam is), és mint utólag kiderült, csapta megint a szelet a csajszinak ott. Naná, hogy most kiakadok olyan sms-en, hogy a csajszi tőle kér pénzt...egyből arra gondoltam, hogy ezek között van valami. Nagyon haragudtam, tegnap egész nap alig szóltam hozzá, de látta, hogy bűnös, ment a pacsi. Este elmentünk egyet bowlingozni, levezettem a dühömet :) Ma meg már nem tudtam rá annyira haragudni, én nem vagyok olyan. Néha sajna...:):( Rossz volt őt ott hagyni, elválni :((

Na de az élet megy, én dolgozni járok, és el is kell mennem, neki meg ott van a mocija.

Látom akkor nálatok is van bolond a családban...én már nem is hergelem magam, szegény anyum idegesíti mindig fel magát, mondjuk valahol meg is értem, hisz' a gyereke, és ráadásul az unokái is el vannak tőle tiltva :( De senki nem bírja annak az idióta birka nőnek megmagyarázni, hogy a két picinek a felnőttek vitájához, haragjához semmi köze. Bolond lyukból bolond szél fúj. Ne félj, fordul még a kocka!! Egyszer fent, egyszer lent.

Hát remélem sikerül a mai ügyintézésetek, azért ne futkorássz nekem sokat, nehogy belefuss egy kölcsönzőbe, aztán még a végén ihletet kapsz, és felpróbálsz egy kámfor jelmezt!! :D:D

Azt hiszem én is befejezem a körmölést, lassan eszek, öltözök, aztán mehetek munkába. És koktélest...jáááááj, de szeressük!! :):P

Na, légy jó és vidám! PUSZIKAAAAAAA!!!! :)))

281. cuncika73 (válaszként erre: 280. - Alyce)
2010. jún. 17. 11:06

Szia csaj!! :)))) Na,milyen ügyes vagyok én is?? Pikk-pakk mennek itt a levelek fennakadás nélkül! :))) Úgy is lesz olyan helyzet,amikor nem tudunk jönni,mert vagy munka lesz vagy ügyintézés :S Ráadásul a jelmezkölcsönző is a közelben van,meló is akad,futkároznivaló is előfordul :S Nálunk ma az utóbbi lesz,hihetetlen,milyen bürokrácia van a hivatalokban :S De,könnyű,gyors ügyintézés ugye,mi már negyedszerre megyünk vissza,de még mindig nem úgy vannak a dolgok,ahogy kértük!!! :S Mert ugye a régió ügyintéz,viszont a központba nem ér oda időben,ezáltal a papírmunka a régi mederben történik!!!Egyszerűen nem bírom megérteni,számítógépes rendszerben dolgoznak,állítólag 3 héten belül átáll a rendszer,azóta eltelt egy hónap,hogy elkezdtük tisztázni a dolgokat és már kétszer rossz helyre küldték a papírokat!! :S Komolyan mondom,ezt külön iskolában tanítják szerintem!!! Na,de hagyjuk,csak felpaprikázom magam :S

Na,bummmm,főnököd is érzékeli a gazdasági válságot?? De,azért tök jó,hogy "időben szólt" róla,nem???!!!! Ez nem volt gerinces dolog tőle,mert tájékoztatnia kellett volna erről a módosításról!!!!! Jah és akkor ennek a tetejében még ki is használ(na) !!! Lehet,hogy azért is akar behívni a szabadnapokon,hogy kicsivel több legyen a fizud.De ez úgy lett volna korrekt,hogy szól,nézd ez a helyzet ezt meg kell lépnem,de így és így meg tudjuk esetleg oldani,ha Neked nem gond a egy-egy szabadnap "elvesztése" .Igazad is van,minden lehetőséget kutass fel,mérlegelj és a kellő időben lépj.Sajnos a pénz az nagy úr,akár tetszik,akár nem,az diktál,mert a számlák jönnek kérés nélkül és azokat befizetni muszáj!!!

Kocsi bérlés kapcsolatban nekem nincs tapasztalatom,de a nagynénémék sokszor béreltek anno autót.Jó,mondjuk Ők általában Bécsből jöttek kocsival M.o-ra,mert az Usa-ban laknak és akkor nem igazán volt közvetlen járat Pestre.De,soha semmi gond nem volt a céggel,autóval sem.Egyszer béreltek itthon autót,de nem panaszkodtak,annyi volt a néném bánata,hogy autómata váltós autót nem kaptak,Ő meg a simát nem tudta vezetni :))) Hát nem tudom,hogy lehetne/kellene anyudat megnyugtatni ez ügyben.Az az igazság,hogy ahány ember annyi vélemény! Ha valaki ne adj' isten 100 esetből egyszer rossz autót fog/kap ki,az élete végéig szídni fogja a bérbeadó céget,de ott a másik oldal,aki dícsérni fogja,mert pozitív volt a tapasztalata.Nehéz dolog az tuti,jobb más kárából tanulni,de néha kell/muszáj kockáztatni.

Örülök neki,hogy minden oké volt a dokinál,lehet,hogy egy kis szőrtüszőgyuszit szedtél össze :S Az,ha begyullad,tud fájni,dagadni rendesen :S

Bátyádon el vagyok csodálkozva!! :( Nem semmi egy fickó,képes lenne elnézni,hogy az édesanyja az utcán tengődjön???!!! Ja és akkor Te vagy a rossz,mert segítő jobbot nyújtottál a szülőnek??!!Miért mit várt Tőled??Magaslabdát???!!! Megáll az eszem,sajnos minden családban előfordul az,hogy "férgesedik az alma" ,ha rossz helyen van :S Gyönyörű egy írmag a sógornőd is!!!!!Tiszteletet érdemelne az anyósa azért,hogy szűlt egy fiút,aki az ő párja!!!Elsüllyedhetne szégyenében!!!!Nekem is ilyen volt a sógórnőm,ráadásul alkesz is volt,na már elváltak,most az új asszony...hát az még rosszabb,mert állandóan okosítja a sógorom,hogy milyen jogai vannak,csak egy valamit elfelejtettek,hogy a jog mellé kötelezettség is jár!!!!! Ez az enyém,az az enyém,de a kölségeit fizesse a másik!!!!Hát,majd lesz ez még így se!!!! Jön még kutyára úthenger,csak akkor már késő bánat eb gondolat!!!!! Egyszer szabaduljunk meg az ilyen szép "családtagoktól" aztán béke lesz.Sógornak is én vagyok a rossz,mert én nyitottam fel az öccse szemét,én miattam nem tudja fejős tehénnek nézni,mint eddig a majd' 10 év alatt,miattam nem jöhet oda lakni az új szerelme,mert én telebeszéltem a párom fejét a saját tesója ellen és még sorolhatnám napestig!!! :S De,nem baj ám,elmúlik majd a szerelem,elfogy a mani,sokba kerül majd az albérlet,aztán eltűnik a rózsaszín függöny a szeme elől,de akkor majd lesz pofára esés!!!!! Mert a párom nem fogja visszafogadni,ha földönfutó lesz,akkor sem!!! A barátnője,aki a család ellen fordította,az rendezze a jövőjét,úgy ahogy tudja!!! Na,de a család bolondjaiból ennyi elég is :S Párod sem bír megférni a bőrében???!!! Úgy látszik nem tanul,ki akarja húzni Nálad a gyufát!!!Mi a bánat köze van Neki ahhoz,hogy az ex pénzzavarral küzd????? Ez röhej,ennyire nem lehet segítőkész,az egész világot is megváltaná vajon???? Na,de pasiból van!!! Annak örülök,hogy apuddal minden oké és az új "asszony" is pozitívan áll hozzátok.A gyerkőcök hihetetlen dolgokra képesek,megnyitják az utat a felnőttek között :) Ők a béke nagykövetei :))) Na,lassan zárom is békés soraimat,készülnöm kell ügyintézni.Remélhetőleg most már 4. nekifutásra megértik,mit szeretnénk :S Holnap nem tudom mikor érek ide,lehet,hogy csak délután.Mosás,vasalás,napi teendők,majd ideérek.Aztán,lehet,hogy Te sem jutsz ide,hisz dolgozol. Na,majd kiderül :) Szép napot,sok kedves vendéget!! :))) Puszillak,vigyázz magadra,szióóóókaaaaa!!! :)))))))

280. alyce (válaszként erre: 279. - Cuncika73)
2010. jún. 16. 13:46

Szia!!! :)))

Na látom egyikünk sem kámforozik mostanság :) Csak maradjon is így...bár magamat ismervén, holnap elkezdek dolgozni, nem igazán fogok sokat gép elé ülni. :P

Jaj, ne is mondd, itt is rengeteg a szúnyog, és én is utálom őket, de Szombathelyen viszont nem találkoztam még eggyel sem! Úgyhogy eddig úgy tűnik, szerencsés helyen lakom ;)

Igen, hála égnek a múlt hét szombat megoldódott, de tegnap hívott drága jó anyám, hogy nem tud kocsit bérelni (meg nem is akar), mert valami fórumon teletömték a fejét...:S Mondtam neki, hogy akkor szépen intézzen valami járművet, mert én nem akarom még egyszer átélni azt, amit múlt héten. Meg közben felhívtuk a kinti társadalombiztosítót, és kiderült, hogy főnököm 30 óráról visszajelentett 24-re...hát nem örülök. Ez annyit jelent, hogy a fizetésem is gyérebb lesz. Úgyhogy összeszedtem minden kapcsolatomat, munkaajánlómat, írtam tegnap e-maileket, az irodai munkával kapcsolatosan (közgazdászos, tudod) jön be hozzám majd az illető a héten, és megdumáljuk. Közben nálam jelentkezett egy másik vendéglátós is, hogy nem tudnék-e neki felszolgálót ajánlani, aztán úgy döntöttem, hogy ajánlom neki magamat! :) Úgyhogy oda is mehetek a héten valamikor megbeszélésre. Aztán amelyik jobbat ajánl, már megyek is. Sajna bánni fogom a mostani melóhelyet, mert nagyon szupi, de én is pénzből élek, és sajna az eddigi fizetésem sem volt elég, hát ha most még kevesebbet kapok :( :S

Úgyhogy rá leszek kényszerülve arra, hogy lépjek. Talán a sors is így akarja...

Jaj, tegnap ugye haza akartam menni, mert ma nőgyogyihoz készültem otthon, de aztán közben írt főnököm, hogy a csütörtök lesz az első napom a héten, párom meg egyből, hogy maradjak. Na aztán anyósom mondta, hogy itt is van egy jó doki, úgyhogy tegnap délután oda vitt az utam/utunk. Kijött rajtam egy dudor, ami egy hete még csak egy kis csomó volt, mostanra meg már kicsit fájt is, meg megnagyobbodott picit. Utánanéztem a neten, hát én már mindenfélét olvastam, Bartholin-mirigy gyulladástól elkezdve mindent. Úgyhogy volt para, de aztán képzeld, kiderült, hogy valószínűleg borotvával megsérthettem, és a doki kinyomta. Hááát, kifolytak a könnyeim :(( De megszabadultam tőle. Azt mondta, valami véres, gennyes cucc jött belőle. De már jól vagyok, betadinnal kellett kenegetni. Lett volna másik variáció is, vizes dunsztot rátenni, de az megint egy örökkévalóság lett volna, míg elmúlik. Így igaz szenvedtem pár percet, de már kutya bajom. Úgyhogy a nagy ijedtségből hála égnek csak egy kis bajocska lett :)

Sajna bátyus már lassan két éve nem áll szóba velem, mint kiderült, ugye anyura haragszik, mert tartozik neki, énrám meg azért, mert anyut befogadtam magamhoz. Hát múltkor azt vágta anyuhoz a telefonban, hogy ha én nem fogadom be, akkor ő most földönfutó...hogy lehet ilyet mondani egy anyának??? Lesülne a képemről a bőr. Na de a feleség hülyítette ám meg!! Ha majd kidobja tesót, hozzám aztán jöhet, és akkor nem is tudom ki lesz földönfutó. Már két éve nem köszönt fel szülinapomon, még annyit sem büfög, hogy lóf@sz a seggedbe...és akkor mi a válasz? Nem tudta, hogy ekkor van...jó vicc. Na mindegy, ahogy írtad is, jön még kutyára kamion!!! De akkor majd én fogom őt semmibe venni, és nem fog érdekelni a nyomora. Tudok én a nagyon aranyos, kedves lányból átváltozni szemétládává is, na persze csak akkor, és annál, aki megérdemli.

Apuval természetesen béke van, másfél évesek a kisgyerekei (ikrek), tündériek, főleg az egyik nagyon hozzám nőtt. Olyan édes :))) Megbékéltem a barátnőjével is, pedig őt nagyon utáltam, de hát az idő...igen. Nem is jó a harag egyébként, én sosem voltam haragtartó.

Párocskámra rágtam be nagyon, mert megint kihúzta nálam a gyufát! Ülünk a gép előtt, egyszercsak megcsörren a telója. Kérdezem ki az, erre ő, hogy az unokatesójának az egyik barátnője az, aki pénzt akar kérni tőle. Na aztán mondom neki, akkor miért nem ír vissza. Felolvasta az sms-t is nagy nehezen, amit előtte írt, mint kiderült, annak a csajnak kell a pénz, akivel még előttem kavart, meg most pár hónapja is rámozdult a csajra. Naná, hogy kiakadtam!!! Kérdeztem is tőle, ő mit gondolna az én helyemben. Én úgy gondolom, ha semmi nincs köztük, akkor a csaj miért hozzá fordul segítségért?! Na mindegy, bocsánatot kért, de nekem ez fáj, és bánt. Úgyhogy lesz egy szép napunk ismét...de ezt nem fogom olyan könnyen lenyelni azt hiszem, túl sok van már a rovásán neki. És akkor ő fenyegetőzik, meg vádaskodik állandóan, amikor én meg olyan vagyok, mint egy angyal. Na mindegy, nem hergelem fel magam.

Itt is kicsit hűvösebb most az idő, de pont kellemes. Az eső nem is kell, reméljük az árvizes részeken meg pláne nem lesz, szegényeknek nem hiányzik még egy adag víz...

Ez az időjárás teljesen meg van bolondulva, én is néztem fél szemmel a híreket, borzasztó. Ma délelőtt kaptam a Generali-tól egy sms-t, hogy a mi környékünkön erős szélre, jégesőre kell számítani, vigyázzunk értékeinkre, meg csukjuk be az ablakokat. Jó, mi? :)

Na azt hiszem lassan zárom soraimat, mert megyünk be Pécsre valamit intézkedni.

Légy jó, és sok-sok Pusziiiii!!!! :))))))

279. cuncika73 (válaszként erre: 278. - Alyce)
2010. jún. 16. 10:42

Sziaaa ! :))) Na,ideértem :) Tegnap mozgalmas volt a mi napunk is,délelőtt tevékenykedtem egyet "melóhelyemen",utána start haza,lánykámnak évzáróra kellett mennie,pulinkat fodrászhoz vitték anyuék,közben a bátyám nem ért haza,így páromat kellett riasztani,hogy vigye el Őket a kutyakozmetikába :S Addig itthon "vigyáztam" a nagy kutyára meg a papagájunkra :)) Hétfőn felhívtam az upicit,mert anyuék szobájában péntek óta nem működött a médiabox :S Pedig kapcsolgattam,áramtalanítottam,kártyát ki-visszatettem,de mindig azt írta ki a képernyőre,hogy nincs jel,ellenőrizze,be van-e dugva minden.Hát én dugdozhattam ki-be,össze-vissza,csak nem működött.Na,kaptam magam felhívtam őket,bár nagyon nem szeretek nekik telefonálni.Felvétel indul,ez a gomb ez a funkció stb.... munkatársunk jelentkezéséig ennyi-annyi perc,ááááá,na mindegy.Bejelentkezett egy nagyon kedves csaj,elmondtam,mi a gond,kért partnerszámot,mondtam Neki,az sajna nincs kéznél,jó nem gond,irányítószám is jó.Elmondta a lépéseket,mikor mit csináljak,küldött frissítést a rendszerre,én meg tolmácsoltam Neki,hogy reagál a doboz,na,aztán sikerült,azóta bejönnek a csatornák.Amúgy is lehet nézni a Tv-t csak nem sok csatorna maradt az alapcsomagban :S Úgyhogy zajlik az élet nálunk is :S Az este levezetésképp kimentünk a temetőbe virágot ültettünk,majd' megettek a szúnyogok minket,pedig siettünk is,de így is fél 9 volt,mire végeztünk :( Erre írtó sok vérszívó van,nem vagyok állatgyűlőlő,de remélem írtani fogják őket!!!! Egyszerűen nem lehet megmaradni a szabadban,van úgy,hogy napközben is csípik az embert,estére kelve meg menekülni kell előlük :S

Jaj,Te szegény,jól megjártad a szombati nappal :( Ezer szerencse,hogy az utsó pillanatban meg tudtad oldani!!! Azért bátyádtól nem volt szép,hogy sz@rban hagyott,pláne,hogy olyasvalamiért haragszik Rád,amiben aztán teljesen ártatlan vagy!! :S De,nem baj ám,lesz ez még így se!!! Megy Ő még Hozzád "hugicázni" !!! Én is tisztában vagyok azzal,hogy sógorom is előbb-utóbb jön majd puncsolni,hogy így öcsém-úgy öcsém,jó testvérek vagyunk,segíts rajtam stb....,na akkor jön majd kutyára dér!!!! De,a gyerekeitől is jól esne majd egy tányér leves 80 éves korában,de ha le sem sz@rják,remélem nem fog csodálkozni rajta!!!!! Most minden szép és jó,rózsaszín a világ,dúl a szerelem,de egyszer minden elmúlik,akkor jön a pofáraesés,hogy mit dobott fel egy hadd ne írjam le kiért-miért!!! Sajnálom,hogy Neked is át kellett élned hasonló szitut,de azt mondják a bölcsek,hogy az idő minden sebet begyógyít,illetve nemes ember az,aki meg tud bocsátani.De,írtad is,hogy jó köztetek a kapcsolat és ez a lényeg,a múlt az múlt,gondolom apud is azon van,hogy minél tartalmasabb legyen egy-egy közös programotok.Ez a fontos,a többi másodlagos dolog kell,hogy legyen.

Nagyon is egyet értek Veletek ebben a gyere gyorsan dolgozni című történetben!!!!Jót tesz az ember egójának,az tény,csak az a hátulütője,hogy vissza is élnek azzal,ha első füttyentésre ugrik is az ember!! :S Meg kell szabni egy határt,aztán a többit oldják meg.Amúgy meg,ha szabadnapon berángatnak,akkor minden plusz költség a munkáltatót illeti!!!Ha a világ másik végére utaztál,vagy befizetett programod van/volt és berendelnek,akkor keményen térítenie kell a munkáltatónak a hazautazást,meg minden költséget!!Neked is jár a pihenés,magánélet és nem sértődhetnek meg,ha egyszer-egyszer nemet mondasz!!! Egyébként meg,a munkarend változást is 48 vagy 72 órán belül köteles bejenteni a munkáltató,a kivétel,ha rendkívüli dolog történik! (kolléga lebetegszik pl..) De,az,hogy a műszakban levő főnök gondol egyet és el akar menni a haverokkal bulizni,na az nem rendkívüli helyzet! :))) Anno tanultam kereskedelmi jogot,amikor a boltvezetőit csináltam. Na,de lassacskán én is elköszönök,pórszívoznom kell.Mondjuk sok kedvem nincs,de nem tart semeddig.Szakad az eső,néha dörrenik egyet,remélem nagyobb volumenű vihar nem kerekedik! :( Jaj,tegnap is mutatták a híradásokban,hogy hatalmas fákat gyökerestől kitépett a szél,villanypóznákat kettétört a vihar! :((( Ez,biztos,hogy nem normális,ha így folytatódik,kutya világnak nézünk elébe!!! Lehet,hogy így megy egész nyáron,pár nap hőség utána egy hét eső,vihar :( A nagy meleget én speciál nem szeretem,akkor jó az idő,amikor az ember kimegy a szabadba egy lenge kis blúzba vagy valamilyen felsőbe és nincs az,hogy 2 másodpercen belül csurom izzadság :S 20 fok,az tökéletes. A tavasz a kedvenc évszakom (már ha egyáltalán létezik még ez az évszak) ,ahogy életre kel a természet,csiripelnek a madarak,virágba borulnak a fák,az csodaszép! :))) Szeretem az esőt is,(de csak akkor ha nem kell menni valahova) kiállok a teraszra és nézem,ahogy esik.Tök jó. Azt hiszem erre a hétre kinézelődhetem magam,vasárnapig csapadékot igértek! :S Jó lenne,ha az amúgy is elárasztott megyéket elkerülné,szegényeknek nem kell a víz :(( De,ebbe sajnos nem tudunk beleszólni,az időjárás nem rajtunk múlik,illetve tehetnénk ellene,ha nem lenne szennyezve a környezetünk!Na,lassacskán be is zárom esős soraimat :S Vigyázz magadra,sokat ne dolgozz.Pihenjél,romantikázz! :))) Puszillak,szióóóóóka :))))

278. alyce (válaszként erre: 277. - Cuncika73)
2010. jún. 15. 11:56

Szia Drága! :)))

Nem baj, hogy késve jöttél, szombat óta én sem tudtam gép elé ülni. Jaj, a szombat....hát nagyon durvára sikeredett! :( Ugye aznap, amikor írtam Neked, elmentünk anyuval az autókölcsönzőbe, de sajna arra a hétvégére már nem volt autó...aztán közben ment a fejmunka, hogy ki tudna engem elvinni melóba. Tesót kérdeztem, sajna ő ment lagziba, nagybátyám dolgozott. Más autós ismerős nem jutott az eszünkbe. Na aztán felhívtam Páromat, ő ajánlotta nekem a havert. Le is fixáltuk, hogy szombaton ő kivisz, csak előtte szóljunk rá. Na aztán szombaton fél 12 körül hívom Párom, nem veszi fel. Nagyon nehezen tudtam utolérni, mert úton volt valami motoralkatrészért. Mondtam is neki, hogy hívja fel a Zolit, hogy 3-ra jöjjön akkor. Erre kiderül, hogy a Zoli elfelejtette ezt a dolgot, és lerészegedett....na én majdnem agyvérzést kaptam!!!! Na mondom most lőttek a munkahelyemnek. Bár a Zoli mondta, hogy nyugodtan vigyem el a kocsiját, de ez volt fél 2-kor, úgy kellett volna elsétálnom hozzá, ami legalább fél óra, aztán vissza, meg még zuhany, kaja...na szóval nagyon kész voltam. Elkapott a sírógörcs két pillanat alatt :((( Mondtam Páromnak, hogy próbálok még valamit intézni, nem szívesen viszem el más autóját, történjen bármi, akkor az gáz. Na aztán próbáltam tesót, de mondta, hogy semmiképp nem fér bele az idejébe, a másik bátyám meg szó szerint leszarta a fejem (velem is haragban van, mert anyu tartozik neki pénzzel...). Na aztán még maradt unokatesóm, szegényt úgy ébresztettem fel, de azt mondta, hogy elvisz (ő meg dj-ként dolgozik, gondolom reggel érhetett haza). Úgyhogy nagy nehezen megoldódott, anyu meg munka után átjött értem, és zárás után együtt haza. Úgyhogy gyönyörűre sikeredett a szombatom. Írtam is anyunak, hogy erre a hétre intézzen valamit, mert én ezt nem csinálom még egyszer végig.

Vasárnap korán felkeltem, ugyanis Párom meg nagybátyja jöttek motorért, amit hoztunk ide Bükkösdre. Úgyhogy most itt vagyok. Úgy volt, hogy ma délután elmegyek haza, ugyanis szerda meló, meg aznap délután el akartam menni nőgyogyihoz. De aztán főnököm tegnap este írt, hogy csütörtökön kell csak mennem, úgyhogy csütörtök délelőtt megyek haza, a nőgyogyit meg lerendezem itt. Anyósnak állítólag van valami jó dokija itt.

Jaj, amit a sógorodról meséltél, ismerős nálunk is. Amikor apu rátalált a nőjére, én is suttba lettem dobva :( A nő fontosabb volt mindennél, engem le sem szart. Akkor nagyon haragudtam rá, de most már kihevertem.

A fizum hála égnek pénteken rajta volt, úgyhogy fel tudtam venni. Tegnap bent voltunk Pécsen, lerendeztem a bankot, meg az Apeh-os csekkemet. El sem hiszem, már csak szeptemberig kell fizetni, és letelik. Már ideje! :)

Szúnyogok nálunk Szombathelyen nincsenek érdekes módon, de itt délen...katasztrófa mennyi van! Bár engem annyira nem csipáznak egy ideje, de azért volt már, hogy úgy csapkodtam le magamról egy-két szúnyogot.

A UPC-vel nekem is sok gondom van, a leggyorsabb netszolgáltatásra fizettünk elő elvileg, de néha olyan, mint a csiga. Meg nekem is volt már olyan, hogy nem ment a net, meg világított a piros lámpa. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és ott egy hibaelhárítást beszéltek, hogy meg kell csinálni. Annyi, hogy ki kell pár perc erejéig húzni a modemből a csatlakozót, utána meg vissza. És működött is. Ha netán ilyen lenne nálatok még egyszer, próbáld meg ezt!

Jaj, főnököm nagyon bemelegedett ebbe a "gyere be szabadnapodon dolgozni" dologba...szombaton is felhívott, hogy nem tudnék-e szerda helyett kedden menni. Én meg mondtam neki, hogy sajna nekem vasárnap reggeltől programom van, elutazok. Úgyhogy így járt. Anyu is mondta, hogy nem szabad rászoktatni arra, hogy ha neki éppen mehetnékje van, akkor engem ugraszt munkába. A hangjából ítélve nem tetszett neki a helyzet, de ez van. Nem fogom az előre eltervezett programomat miatta felborítani. Most úgyis olyan keveset talizok Párommal, sajna ő csütörtökön nem jön vissza velem, ki tudja megint mikor talizunk :((( Ki kell használni minden percet.

Na azt hiszem most zárom soraimat, nem tudom megígérni, hogy hamar jövök, de amint tudok, itt leszek, és írok!!

Gyönyörű napot kívánok Neked, ne dolgozz sokat, élvezd a napsütést és a jó időt!!

PUSZI!!!!

277. cuncika73 (válaszként erre: 276. - Alyce)
2010. jún. 13. 10:53

Szia drágaaa! :))))) Jelmezbolt még a közelemben sem volt,mégsem tudtam jönni :S Pénteken annyira készültem feljönni,délelőtt elvégeztem,ejtőztem egyet a Tv előtt,na gondoltam beüzemelem a gépet,megnézlek.Hát ez mind szép és jó elképzelés volt,csak éppen nem volt net!!!! Valami karbantartást csinálhatott a drága upici,de azért a csekket add ám fel a teljes szolgáltatásról,nem ám kiszámoljuk részarányosan az ügyfélnek,a nagy fenét!!!!!! Na,mindegy,gondoltam majd szombaton fellépek.Délelőtt melózgattam egy kicsit,olyan 4 óra körül gép bekapcs,akkor már láttam,hogy nincs jel,két visszajelző lámpa villog csak a dobozon.Na,azért hátha,megnyitom a netet,hiba bla-bla-bla!!!! Mérgemben kikapcsoltam,aztán olyan fél 6 fele megjött párom,hogy menjünk el az obiba valami kütyüt venni a permetezőhöz.Ja,mert ugye péntek este 8-kor még kimentünk a szőlőbe,párom,bátyám,én befűzni,permetezni.Olyan volt a szőlő,mint a dzsungel! :)))) Eső,napsütés jól megnyújtotta a vesszőket,pedig egy hete még kicsik voltak a hajtások.Na,akkor gyorsan befűztünk,agyon ettek minket a szúnyogok,pedig hosszú nadrágot vettünk fel,gyors permetezés,párom gépe megadta magát,úgyhogy tök jó volt.Este 3/4 10-kor végeztünk.Ma is kimentek gyomírtózni,én nem tartottam velük,mert segíteni nem tudok,anyuval feldobtuk az ebédet,amíg fő,addig meglátogatlak :))))

Rossz is az,amikor a szülők két különböző helyen laknak,én csak a sógoromból tudok kiindulni :S Látom a gyerekeit szinte minden nap és látom a szemükben a szomorúságot,ezt kitörölni nem lehet :( Pláne,hogy alig fél év alatt fenekestűl fordult fel az életük,egyik napról a másikra,költözni,válóper stb....,sajnálom Őket,hisz Ők szenvedő alanyai az egésznek. Ezért haragszom egyébként a sógoromra is,hogy ott van neki 4 gyönyörű gyereke,le sem sz@rja őket,mert az új asszony fontosabb az új asszony gyerekei különbek,mint a sajátja,de mi az egy szem közös gyerekünket el kellett,hogy veszítsük!!!!!!!!!!Van igazság,mi???!!! Más mit nem adna,hogy a gyerekei a közelében legyenek,ő meg elfordítja a fejét,ha véletlen összefut velük a városban!!!!! Szégyenlje magát az ilyen szülő!!!!!!! Na,de hagyjuk is,mert csak felpaprikázom magam!!!

Anno páromnak volt egy "ezer" éves mercije,szoktuk is mondogatni,hogy mivel öreg autó fel kellene turbózni,aztán kiállításokra vinni.Szép álom volt,mert több milla lett volna,szalonba vinni,mert csak akkor lehet oldtimerként (vagy mi az ördög) levizsgáztatni,eredeti cuccokat berakni,stb.... Jah,csak se pénz,se idő nem lett volna,meg aztán öreg mercike dolgozós autó is volt,plusz autót venni,hát az kissé luxus lett volna pláne a nagy semmiből!!

Tán csak nem papucs drága főnököd??? :))) Abbóla szempontból nézzük,akkor jó,hogy Téged hív be,mert remélhetőleg több lesz a fizud,viszont kevesebbet tudsz pihenni,párodnak van/lesz oka hisztizni,hogy már megint elhanyagolod,de a munka az munka. Húúúú,néha kiakasztóak tudnak lenni a suttyó kölökgólyák! :) De,egy kicsit mi is ilyenek voltunk,azt hittük,miénk az egész világ,aztán,felnőttünk :)))) Nagyon vizuális típus vagyok,elképzeltem ahogy a vendégeid aerobikoznak a hűtőajtóval :))))))) Jó,tudom,ez nem nevetséges,sőt,mi több kínos és bosszantó is,mert a vendég,vendég és nem segéd :S De,gondolom egy sóhajodra ugrik bármelyik,hogy segíthessen,ha elakadsz :)))) De,"jó" lehetett a szitu,mondom írtó vizuális vagyok :)))) Csak ugye a hátulütője,hogy plusz munkát ad egy-egy ilyen probléma,frankó lehetett hajoldozni ott a jégdarabokért :S

Jaj,olyan szupi,hogy felfelé ível a sorsotok! :)))Gyorsan le is kopogtam :)))) Na,szép vagy,mondhatom,dúskálsz itt a melóhelyek között,nem óhajtasz egyet-kettőt átpasszolni nekem??? :))))))) Akár postagalambbal is küldheted :)))

Na,miket olvasok,párod elhívott magával?? :))) Csak megjön Neki a jobbik esze! :)) Hát,a fizuról ne is beszéljünk,2-3 ,van mikor több nap késéssel kapom meg én is,azt a pár ezer ft-ot :(( Arra elég,hogy feladom a vízet,telefont,aztán vegetálás a következő bérig! :( De,mit csináljunk,a semminél ez is több,igaz,hogy a mai árakhoz viszonyítva egy kalap sz@r,mert egy hétvégi nagybevásárlásra nem lenne elég,de ez van :((

Most,hogy bejött ez a kánikula,ha nem muszáj,az ember ki sem dugja az orrát a lakásból :S Az biztos,hogy ezt az emberiség saját magának köszönheti!!! Az is előfordulhat,hogy az isiben már azt fogják tanítani a gyerekeknek,hogy az év két évszakból áll,nyár és tél :S Alig van átmenet,egyik nap nagykabát,másnap kánikularuha!!! :S Ez nem normális,az biztos,de sajna hiába beszélünk róla,a nagy kutyák(gyárak,üzemek) ugyanúgy szennyezik a folyókat,földeket és senki nem tesz ellene semmit.Ha meg van valami "megtorlás",röhögve kifizeti a bírságot,aztán,mintha mi sem történt volna,tovább csinálja! Tornádó,ciklon,hurrikán....,én nem csodálkozom rajta :(( Egyszer olvastam egy szaklapban,egy tudóssal volt interjú és az éghajlati változásokat vesézték ki.Akkor azt nyilatkozta ez a tudós,hogy azért vannak a földön ezek a "furcsaságok",mert a föld néhány fokot lecsúszott a pályájáról és ez ebben nyilvánul meg.Hát amikor először felvetődött ez a dolog,mindenki elképedve hallgatta a híradásokat,hogy itt és itt hó esett,soha az emberiség történetében ilyen nem volt,lásd nálunk tornádó,ami erre a földrészre nem volt jellemző soha és még sorolhatnánk. Na,lassan én is elköszönök,megyek burgonyát hámozni az ebédhez,brassói lesz ma a menű. Ha kábelszolgáltató barátunk engedi,akkor holnap jövök :))))))

Jó legyél,vigyázz magadra.Szép napot! Puszillak,sziaaaaa :)))))

276. alyce (válaszként erre: 275. - Cuncika73)
2010. jún. 10. 13:08

Szió!!! :))) Na a kámforjelmez kölcsönző most nem esett utamba! :)

Jaj, nagyon sajnálom, hogy az egyik szemed sír, a másik nevet! Tudom, hogy nagyon nehéz, és míg él az ember, ilyet nem igazán lehet kiheverni! :(((

Képzeld, amúgy apum is ma született, 55. szülinapja van! :) Írtam neki egy vicces kis sms-t, meg képeslapot is küldtem neki, na meg Facebook-on is írtam neki. Úgyhogy kitettem magamért :) Kár, hogy nem tudom személyesen is felköszönteni:( Na de most nagyon úgy néz ki, hogy elköltöznek Budapestről ide Szombathelyre, vagy Kőszegre, vagy a környékre. Hát már várom, jó lenne apu itt a közelben...amúgy én mindig is apás voltam inkább, és nagyon rossz, hogy 3 éve messze van tőlem, és évente 1-2-szer tudunk csak találkozni :(

Jah, párom "meggazdagodott", de meddig...a szülei már beosztották a pénzt!! :( Vennie kell nekik egy kisbuszt, meg az anyukájának is adott egy szép kis summát (elég rossz anyagi helyzetben vannak), úgyhogy igazából a mociját megcsinálja, aztán kész. Bár délelőtt beszéltem vele, azt mondta, hogy a kis Hondáját is elkezdi megcsinálni, talált olcsó dolgokat hozzá :) Az az ő élete, másik autókban abszolút nőnek érzi magát :D:D:D Tudod, sportautó, megy, mint az állat, nem egy szüttyögős kis városi autó :D:D

Hát főnököm jól eltűnt most két napra, kedden ugye egyáltalán nem láttam, tegnap meg két pillanatra ugrott be a feleségével. Természetesen a nő miatt kellett hirtelen felmennie Bécsbe, tudod ez úgy működik náluk, hogy a nő sír egy sort a telefonba, ez meg ugrik....én meg menjek be a szabadnapomon dolgozni!! Na mindegy. Tegnap jól megszívtam, egész héten érettségi van, aztán nálam ittak a fiatalok. Nem azt mondom, a borravaló és a bevétel is szép volt, csak már a hócipőm volt tele éjjel 1-kor :S Ja, és ugye 5-re mentem tegnap, mert a kolléganőmet én váltottam. Na meg a hűtővel is meggyűlt a bajom tegnap, állandóan beragadt. Aztán mindig valami vendéget kellett riasztani, hogy segítsen kinyitni, de még ők is megkínlódtak vele! Na aztán jött a taxis, ő mindig bejár, tök jófej, vele voltam bulizni is, kiszedtük a rekeszeket, és kb. 5 cm vastag jég volt belül, leverte kalapáccsal :DD Na utána volt dolgom, a sok jeget kitakarítani, kimosni, na de addig is ment az idő. Mert estig aztán nagyon hullaság volt. A mai naptól már előre félek, koktélest, még mindig tartanak az érettségik...pfff...éjjel amikor hazaértem, kb. 3-kor, az volt az első, hogy bedobtam magam a zuhany alá, mert ragadtam, mint a fene. Pedig munka előtt lezuhiztam, na de ilyen melegben nem sokat dob...

Jaja, úgy néz ki, hogy fortuna ránk kacsintott, anyuval ma délután megyünk nézni valami autóbérléses helyet, mert ugye szombaton megy dolgozni, de én is megyek, és csak egy tütü van, úgyhogy bérelni kell egyet. Közben az egyik vendéglátós kolléga írt nekem Facebook-on, hogy nem tudok-e pincért ajánlani neki, mert meg van szorulva. Ajánlottam neki hétvégékre bátyámat, mert ő csak akkor ér rá, de nagyon profi. Azt mondta, rendben, meg közben kérdezte, hogy én mikor érek rá...lehet engem is el akar hívni dolgozni?! :) Meg még közben a taxis Danielünk is mondogatja már, hogy menjek el hozzájuk takarítani, természetesen szép órabérért, úgyhogy még a végén annyi munkánk lesz, hogy azt sem tudom mit és mikor vállaljak el...:S:)

Lehet vasárnap megyek párocskámmal haza, mert jön a nagybátyjával fel Szombathelyre, el kell vinni Bükire a kismotorját, ugyanis van rá vevő, kisbusszal jönnek, és kérdezte, hogy nem mennék-e én is velük akkor. Mondtam neki, hogy ha holnap fel tudom venni a fizumat, akkor elmegyek, de ha nem, akkor ugye hétfőn kell kimennem a bankba, nekem még aznap utalnom kell a lakástörlesztőt. Ja, mert tudni kell, hogy a fizetésem még a levesben...pedig 6.7.-e körül rajta szokott lenni, most nézem, semmi...írtam főnökömnek egy sms-t, hogy mi van a fizetésemmel, azt írta, hogy tegnap elutalta. Na akkor lehet már rajta van, csak a netbank egyébként is késve mutatja. Úgyhogy éjjel munkából jövet megállok a banknál, és meglesem. Mert ha holnap le tudom venni, hétfőn Pécsen is fel tudom adni már a feladnivalót.

Én személy szerint örülök a melegnek, végre nem kell fagyoskodni. Igaz, ez a drasztikus változás nem igazán jó, amúgy én is érzem, pedig elvileg nekem semmi bajom. Szegény anya, neki a szívével meg a vérnyomásával van gond, na ő érzi, fekszik, meg szenved szegényem.

Sajnos ez már egy visszafordíthatatlan dolog, az emberiség annyira tönkre tette a földet :(( A sok árvíz is azért van ám, és ezt azt hiszem Nostradamus meg is jósolta, hogy rengetek természeti katasztrófa lesz. Hát már nálunk is van tornádó...pedig elvileg eddig csak Amerikában ütötte fel a fejét :S:S Izgis ez a világ, mi? :)

Na lassan én is lelépek, anyuval elsétálunk az autókölcsönzőbe, remélhetőleg kapunk valami járművet megfelelő áron.

Kívánok Neked további szép napot, ne tessék szomorkodni, mindennek megvan a maga miértje!! A Te Kis Angyalkád bárányfelhőkön játszadozik a többi Angyalkával, és üzeni, hogy ne légy szomorúúúúú!!!

Na nem akarlak ám letörni, tényleg fel a fejjel, élvezd a napsütést, ne dolgozz nekem sokat!!! :))

PUSZI!!!!!!!

275. cuncika73 (válaszként erre: 274. - Alyce)
2010. jún. 10. 09:31

Sziókaaaa! :))) Na,bagoly mondja verébnek,hogy nagy a feje! :)))) Én "litániázok" itt a kámfor jelmez miatt,aztán eltűnök,mint az aranyóra :)))) Tegnap délelőtt dolgoztam,kolléganőm még nincs toppon,így mentem helyettesíteni.Aztán délután leültem a Tv elé,néztem a felvett sorozatomat,utána fogalmaznom kellett egy levelet hivatali ügyben,jól elbogaráztam vele,közben megjött párom,irány a városba ajándékot venni illetve én délután vettem egy palack bort,de párom azt javasolta vegyünk mellé egy polót is a bátyámnak.Ma van a szülinapja,csak kár,hogy nem tudunk felhőtlenül ünnepelni,mert a pici babánk is ma lenne 2 éves :(((((( Az lett a köztes megoldás,hogy tegnap köszöntöttük fel,de semmi pezsgőbontás,csak puszi-puszi,aztán ennyi.Délután meg megyünk ki a temetőbe,elég nagy baj ez,hogy a virágot nem Neki,hanem a sírjára kell tegyük :(((( Na,de nem akarom elrontani a kedvedet,"témát" le is zárom.

Szupi hír,hogy párod el tudta adni az autóját :) Így Neki is rendejött egy kicsit az anyagi helyzete,helyre tudja pofozni a mociját.Én általában buszhoz vagyok kötve,de aki megszokta az autót,annak nehezebb alkalmazkodnia a tömegközlekedéshez.

Egyik szemem sír,a másik nevet,hogy berendelt a főnököd.Egyrészt ugye programod volt,másrészt viszont ez jó jel,hogy Rád gondolt a helyettesítés miatt.Nálunk ez úgy működik,hogy amikor indul haza az ember,délután,este vagy amikor lejár a műszak,akkor kérdeznek rá,hogy ekkor-akkor tud jönni??Végülis,ilyen beosztás mellett igencsak mobil az ember sajnos :S Remélem,hogy ez a közgazdász állás pozitív elbírálásban részesül,aztán majd meglátod,mit tudsz kialkudni velük. Jó lenne,ha a próbaidő alatt a kávézót is tudnád csinálni,mert így nem lenne az a veszély,hogy két szék között a pad alá esel.Ha nem jön be az egyik,megmarad a másik.Anyudnak is sikerült az interjú,nagyon örülök neki,drukkoltam is ezerrel :)))) Néha rá is fér az emberre egy kis szerencse a sok hullámvölgy után! Csak az a baj,hogy nem bőkezű fortuna,kicsit garasoskodik,meg sokszor nem oda köszönt be,ahova kellene! :S De,hát azt mondják a bölcsek,hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.Hát rajtunk nem múlik,ütjük mi a vasat amíg csak lehet :)))

Ez az idő tiszta bolond,pár nap alatt 20 fokot emelkedett a hőmérséklet,ez sem normális :S Az a baj,hogy nincs átmenet,nem fokozatos a felmelegedés,hanem drasztikus.Tegnap 18 fok,ma 37 ez durva!Ja és akkor ne csodálkozzunk,hogy a mentő egész nap szirénázva közlekedik!Ez az ingadozás még az egészséges embert is megviseli,nemhogy a betegeket,pláne aki szívbeteg! Sajnos igazuk lesz a "vészmadaraknak",hogy az emberiség saját magát fogja "kipusztítani",ezzel a rengeteg környezetszennyezéssel,a föld adta lehetőségek mérhetetlen kihasználásával.Párszor foglalkozott vele a Tv,hogy nagy üzemek,gyárak szemrebbenés nélkül engedik le a különböző vegyi anyagokkal szennyezett vízet a folyókba,kimegy az illetékes szerv,eljárás,bírság stb...,utána visszamegy a stáb forgatni és ugyanúgy hömpölyög a habos víz a folyóban!!!Ja,és akkor te,mint kis ember,gyűjtsd szelektíven a hulladékot,hogy óvjuk környezetünket!!!! Na,de ezen kár bosszankodnunk,kis halak vagyunk mi ehhez :S

Tegnap megfürdettük a kutyusokat,úgy élvezték,hogy csak na!!! Van egy németjuhászunk,Ő 4 éves,meg van egy kis pulink,Ő két éves lesz ősszel.Fiú kutyák,elvannak,bár néha összekapnak,mert a puli elég öntörvényű eb,meg ugye a vérében van a terelés,így előfordul,hogy a németjuhászt megcsípkedi.Pedig fele akkora ám az a kis sz@ros,de úgy sarokba állítja a nagy kutyát! Azon szoktunk nevetni,hogy a Szultán szinte vigyázzba ül a teraszon,a Bobi meg szétvetett lábakkal áll előtte és nézi! :))))) Haláliak tudnak lenni,két bohóc,mondjuk a Szultán amúgy is békésebb természetű kutyus,ami nem is baj,mert akkor komoly bunyók alakulnának ki az ebek között.Bobi meg ki is használja a "bátyja" türelmét,mert mindig gyepálja a Szultit :)))) Nagy az udvar,a mozgásigényük ki van elégítve,a lakásba is bejöhetnek bármikor.

Árvíz?? Én már azon a szinten vagyok,hogy nem is nézem a híradásokat,mert összeszorul a szívem,látva a sok síró,kétségbeesett embert :(( Na,meg a másik "kedvencem",amikor x.y. leutazik a fővárosból terepszemlét tartani és bizonygatja,hogy a segítség nem marad el!!!Na,de ez kényes téma.Most,hogy jó idő van,remélhetőleg hamarabb visszahúzódik a víz és talán helyre lehet hozni a károkat.Most tényleg nagy szükség van a segítségre,emberek százai lettek földönfutók egyik pillanatról a másikra! Sokat beszélgetünk erről a témáról itthon is,és mindig felvetődik az a kérdés,hogy anno miért adtak azokra a területekre építési engedélyt???????? Hisz tudva lévő dolog volt,hogy bizonyos helyeken nagy a kockázat a víz közelsége miatt.Na,ez megint kényes téma,hagyom is :S Lassan el is köszönök,most kora reggel elvasaltam,már csak el kell pakolnom,kihűltek már a ruhák,pórszívoznom is kell(ene) megint,aztán szerintem mást nem csinálok.Puszillak,holnap jelentkezem,hacsak nem esik utamba a kámfor jelmez kölcsönző!! :))))) De,szerintem délelőtt vagy napközben valamikor ideugrok.Ha nem dolgozol,akkor jó pihenést,ha meló lesz,akkor sok szomjas vendéget!!!!! Amilyen jó idő van,a folyadék igény ilyenkor megnő!! :)))) Vigyázz magadra,jó legyél,pusziiiiiiiiii :)))))))) Sziókaaaa!!! :)))

274. alyce (válaszként erre: 273. - Cuncika73)
2010. jún. 9. 12:48

Szia Drága! :)

Na a kámfor jelmezt én is letettem...reméljük egy ideig nem is veszem fel :P

Párocskám reggel elment haza, úgyhogy ilyenkor mindig kicsit több időm van irogatni.

Igen, azt én is észrevettem, hogy amikor hazajön, olyankor mindig kicsit furcsa...hát remélem nem nő van a dologban, de én úgy vagyok ezzel, hogy inkább nem is rágom magam ezen, amit nem tudok, nem fáj. Amúgy ez a két hét harmóniában telt, nem volt vita, se veszekedés. Amúgy azért ment haza, mert azt mondta, hogy most már tényleg meg kell csinálni a mociját, hogy legyen valami közlekedési eszköze, ugyanis a hétvégén sikerült eladni az autóját. Úgyhogy most biciklire, és robogóra kényszerül.

Tegnap estére beterveztünk egy kis biliárdot, darts-ot, erre 6-kor hív a főnököm (épp fagyiztunk, sétálgattunk a fő téren), hogy sürgősen menjek dolgozni, mert neki Bécsbe kell mennie...hát mondhatom, nagyon örültem neki :S De elmentem, igaz, mondtam neki, hogy csak 8-ra érek oda, előbb nem, de hát ilyen esetben örüljön, hogy egyáltalán elvállaltam. 6-8-ig meg a munkatársnőmet riasztotta, ő szerencsére helybeli. Ma meg már 5-re megyek 7 helyett...úgyhogy ahhoz képest, hogy azt mondta, hogy az óráimat ezekben a hónapokban úgy fizeti, amennyit ténylegesen ledolgozok, hát, szerintem így is meglesz annyi, amennyit eddig kaptam :) Ja, mert mondta, hogy nagy a sz@rság sajna, és nem 120 óra után kapom a bérem így nyáron, hanem a ténylegesen ledolgozott órák után. Eddig minden hónapban egy-két óra mínuszom volt, de mégis teljes bért kaptam ugye.

A közgazdász állással kapcsolatosan még nincs fejlemény, múlt héten szerdán adtam postára az önéletrajzom, de mivel Ausztriában csütörtök ünnepnap volt, és ebből kifolyólag a péntek szabadnap a legtöbb helyen, így körülbelül a hét elején kaphatta meg a levelem. Lassan azért már esedékes a válasz. De addig lehet, hogy meg is fut nálam a pasas, és akkor szóban le tudjuk zsírozni :)

Képzeld, anyunak sikerült egy állás, szombaton kezd, rendes főállás, pincérként fog ő is dolgozni. Nagyon jó fizuval, úgyhogy úgy néz ki, hogy az anyagi gondjaink megszűnnek. Hát már ideje volt, hogy egy kicsit ránk kacsintott fortuna....

Egyik nap elmentünk egyet a kutyussal a csónakázó-tóra, olyan szép idő volt, hát nem lehetett kihagyni! :) Én személy szerint nagyon örülök a nyárnak, és maradjon csak így. Most már esténként is kellemes az idő, utáltam mindig beöltözni :S Jaj, ez a torokfájás, köhögés most nagyon benne van a levegőben! A buli után megfájdult a torkom, és a fiúk is mondják, hogy nekik is. Tuti valami bacit benyeltünk a dizsiben :)

Az árvízi helyzetet én is követem, ahogy tudom, hát csak szörnyülködök :(((( Hihetetlen tényleg, hogy egyik napról a másikra megszűnik több ezer ember otthona, élete. Nem egyszerű, az biztos.

Igen, nekem is érdekes azért, hogy mindig akkor van a kapkodás, amikor már nagy a baj!! Meg ahogy írtad is, tuti nem tanulnak ebből az ideiből, levonul az ár, és jövő évben, ha netán újra árvíz lesz, ugyanígy fog lezajlani az egész, mert nem fognak megelőzéseket tenni...:(

Na lassan én is befejezem, ebédelek, szusszanok még egyet, és 4-kor indulhatok újra...

Légy jó, ne dolgozz sokat, élvezd a jó időt! :)

PUSZI!!!

273. cuncika73 (válaszként erre: 272. - Alyce)
2010. jún. 8. 08:32

Szia Te drága! :)))) Már nagyon vártalak! :)))) A kámfor jelmez szabad,mert tavasszal visszavittem a "kölcsönzőbe",de ne használd nagyon sűrűn!! :))))

Örülök,hogy jól sikerült a buli,kell is néha egy kis lazítás,máskülönben az ember teljesen befordul :S Viszont,annak nem örülök,hogy párod meggyanúsított :( Amikor olvastam,el sem akartam hinni,hogy ilyen mondat elhagyta a száját!!!!!! Kissé durva,mintha valami olcsó ledér csaj lennél,ez nem volt szép Tőle! :S De,érdekes,hogy mindig akkor "hisztizik",amikor haza megy!Észrevettem már,hogy amíg együtt vagytok,egy helyen "laktok" addig minden happy,hazamegy pár napra és úgy jön vissza,mint a pulykatojás! :S Most vagy valaki felhúzza az agyát,vagy a legjobb védekezés a támadás taktikával palástol valamit :S De,nem vészmadárkodok,hisz azóta szent a béke ismét :)) Izgalmas a kapcsolat,nem fásultok el egymás mellett,mert mindig van valami "akció" :S Csak párodnak sem így kell(ene) fellendítenie a kapcsolatot.De, Ő is férfiből van,mit csináljunk velünk,terelgetni kell őket,különben elvesznek :))) Csak nehogy anyud fülébe jusson ez a kis nézeteltérés,mert akkor aztán átmegy "sárkány üzemmódba" pároddal szemben(ami valljuk meg,de jogos is lenne), pedálozhatna életed,mire ismét megbékélne Vele anyud :S Remélem még nem tud róla,mert akkor,lesz ne mulass! :))

Tetszik nekem ez a parasztdiscó :)))))) Tök jó neve van :))) Akkor gondolom,viselkedéstanilag sok minden belefér,pláne,hogy illuminált állapotban célszerű ellátogatni oda :S Hát igen,szokták is mondani,hogy részeg embert/embereket csak részegen lehet elviselni! :)))

Végülis tegnap elmentetek kirándulni?? A friss levegő,séta,az nagyon fincsi! Nagyon tuti idő volt,mondjuk én dolgoztam,be kellett mennem helyettesíteni a kolléganőmet,mert szegénynek nagyon ronda torokgyulladása van,hétvégén ügyeletre kellett mennie,tegnap volt a háziorvosánál,meg is "dícsérte" a doki,hogy tudott ilyen gyulladást összeszedni :( Én is köhögök lassan 4-5 napja,valószínű,hogy múlt héten megfújt egy kicsit a szél :S Olyan kiszámíthatatlan az idő,délelőtt eljössz otthonról,tök jó az idő,kardigán, mellény semmi,aztán 1-2 órán belül meg feltámad a szél,de olyan bolond módon,hogy majd' elfújja az embert :S Valószínű,hogy egy kicsit megfáztam,de se láz,se orrfújás,csak köhögés.Tudod,az a sok cigaretta... :)))

A múlt hétvégén kertészkedést terveztünk,végülis én nem mentem,mert úgysem tudtam volna segíteni,max a kocsi mellett állni,itthon maradtam anyunak segítettem főzni.Rakott kelt csináltam,anyu meg töltött húst,de most nem a szokásos töltelékkel,hanem darált húsival,rizzsel.Anno egyszer a szomszéd asszonya csinált ilyet,orosz töltött húsnak hívta a néni,most kipróbáltuk,jól sikerült.

Jut eszembe! Van valami fejlemény a közgazdász állással kapcsolatban???? Azóta találkoztál azzal a két vendéggel,akik ajánlották Neked ezt a lehetőséget??? De jó lenne, ha visszajeleznének Neked! Sajnálom,hogy nem megy úgy a bolt,ahogy eddig ment :(( Lassan jönnek a szabadságolások,aki megteheti,az elmegy üdülni,van aki csak otthon ül.Nálunk sem rózsás a helyzet,valahogy már nem is csodálkozom rajta :( Nyáron meg hajaj,pang a piac :S Ha rossz az idő,akkor betódul a sok német turista a városba,járják a boltokat,visitoznak a gyerekek,kiabál a felnőtt is,szörnyű,ahogy némelyik viselkedik :S Ja és sok esetben nem is vásárolnak,csak feltúrnak mindent,aztán röhögve kimennek,na ettől viszont kész vagyok! :S De,hát ez van,a legnehezebb szakma a miénk,pláne a Tiéd,mert a józan bolond,az bolond,de a részeg bolond,na az már keményebb.Emberekkel foglalkozni nem egyszerű,de megoldható :)) Anyudnak is küldöm a drukkot,hisz ma megy/ment interjúra!! :)))) Remélem jó hírekkel tér haza! :)))

Nem elég a gazdasági válság,tetőzi még az árvíz is! :((( Az a legszomorúbb az egészben,hogy az amúgy is legszegényebb megyéket teszi tönkre a víz,hány de hány ember élete munkája,egyetlen vagyona megy/ment tönkre napok alatt!!!! :((( CSak engem az bosszant,hogy a "nagyok" mindig akkor sírnak,amikor már ott a baj!!! Nem hiszem el,hogy a megelőzés nem kivitelezhető szárazság idején!! Van egy ismerősöm,Ő 2 éve költözött ide M.o-ra,Ő mesélte,hogy náluk ilyen nincs,pedig a Duna seggében laktak,de ott normálisan meg vannak csinálva a gátak,jó tudom,az más tészta,hisz a Duna ég és föld a kis patakokkal szemben,amik most kiöntöttek,de valami megoldás kell legyen,hogy az emberek meg tudják védeni a házaikat.Majd megint az fog történni,hogy levonul az ár,visszahúzódik a medrébe a víz,aztán akkor jó,nem kell csinálni semmit,majd jövőre ismét lehet rettegni,ez így nem buli.De,nem is okoskodok,hisz mondani könnyű,de ha nem megoldható,akkor sajna nincs mit tenni.Az unokabátyámat is kirendelték Fehérvárról Miskolcra,Ő a rendőrségen műszerész és mennie kellett,hívták,hogy két órán belül mennek érte,pakoljon,legyen útra kész.Persze,hogy az ember azonnal ugrik,ha ilyen kérés van.De,ezen hiába szomorkodunk,szegény emberek a sajnálatunkkal nem sokra mennek :((( Lassan elköszönök,pórszívozni akarok,tegnap elvasaltam,hétvégén csináltam egy nagyobb takarítást,fürdő-wc csempe,úgyhogy most csak a "napi" apróságok vannak. Holnap jövök,megnézlek,hogy a jelmezt visszatetted-e a helyére! :)))) Legyen nagyon szép napod és remélem lesznek vendégek,akik a finom kávédra,italodra szomjaznak! :))) Puszillak,sziókaaaaa :))))))))))))

272. alyce (válaszként erre: 271. - Cuncika73)
2010. jún. 6. 03:11

Szia!!! :))))

Na most meg én kámforoskodok...de hosszú idő után újra itt!:)

Jaj, a buli jól sikeredett múlt hét szombaton, hála égnek időben be tudtam zárni, siettem haza, átöltöztem, és csatlakoztam. Hát természetesen már mindenki részeg volt:) Akarták, hogy én is igyak, de kocsival mentem be a városba, és nem akartam ott hagyni, így maradt a jó kis red bull :)

Ne is mondd, párocskámmal vasárnap sikerült megint összekapni...bár nálunk ez már nem is csoda?!? Hívtam egyből felkelés után, és kérdeztem, hogy mikor érkezik, erre ő, hogy nem siet, mert minek?! Na én erre felháborodtam (szerintem jogosan), hogy talán itthon várja a szerelme, aki miatt kellene sietni. Na mindegy. Aztán végülis amikor hazaért, jó kis vita kerekedett, mert ő is jött a hülyeségeivel, hogy biztos felhoztam magamhoz az egyik osztrákot buli után, és azért vagyok ilyen undok vele....nem bírta felfogni, hogy ez nem undokság volt, hanem megbántott. Na mindegy. De aztán kibékültünk, úgyhogy azóta szent a béke :) Úgy fest már anyuval is békében vannak, csak maradna így...ami sajnos nálunk/náluk nem szokott hosszadalmas lenni :(

Ez a hét nagyon gyorsan elment, szerdán dolgoztam, csütörtökön kaptam egy szabadnapot, a péntek-szombat meg elszaladt hamar. Bár a mai nap nagyon keserves volt, nem volt vendég egész nap, a 10 ujjamon meg tudom számolni, hogy mennyien voltak bent :( Úgyhogy éjfél előtt még bezártam, aztán az utcán találkoztam a szomszédban dolgozó magyar sráccal, aki átinvitált egy üdítőre a disco-ba. Mondanom sem kell, nagyon élveztem...nem tudom meséltem-e már, parasztdisco-nak hívják az ottaniak, de szó szerint az is! Oda csak úgy érdemes menni, hogy az emberben van már jócskán alkohol :D Úgyhogy mivel én ma nem ittam, meg egyébként sem, amikor vezetek, nagyon nem tűrtem :D Úgyhogy egy órát voltunk, aztán irány haza. Most meg gondoltam Rád, és leültem a gép elé. Úgyis éhes voltam, becsaptam két szelet nutellás kenyeret, közben gépezés :)

A holnapi nap jó lesz már alig várom. Párommal megdumáltuk már, hogy délelőtt főzök, sütök valami finomat, aztán délután kimegyünk a kutyussal az emlékműhöz egyet. Jó lesz a kis szabadság...bár a héten mondta főnököm, hogy sajna mivel nem megy jól a bolt, ezért a nyár folyamán csak úgy tud kifizetni, amennyit ténylegesen ledolgozok. Mert ugye 30 órára be vagyok jelentve, és eddig 120 óra után kaptam a fizum. Na most nem így lesz. Úgyhogy izzítanom kell a másik állást azt hiszem...anyu is keresgél most, kedden megy egy állásinterjúra, valami fagyizó-kávézó szintén ausztriában, hát remélem sikerül, mert akkor sz.rban lesz a haza :S

A koktélok sem mennek, pénteken egy darabot sikerült eladni :( Az is alkoholmentes volt ráadásul. Úgyhogy nem tudom mi van az emberekkel mostanában. Talán ott is érződhet a válság?!

Most néztem a neten, hogy milyen durva helyzet van Edelényben...basszus, hihetetlen, hogy olyan magas a víz, hogy az autó tetejét lehetett csak látni :(((( Szörnyű :(((( Emlékszem, amikor Kőszegen laktunk, mi is elég közel voltunk a folyóhoz (mondhatni majdnem az árterében laktunk), és amikor kicsit megduzzadt a sok esőtől, folyamatosan rettegtem az árvíztől. Hála égnek nem tudtam meg milyen, és most már nem is fogom, ide az első emeletre talán nem jön fel semmilyen víz, vagy max. akkor, ha már özönvíz lesz. Na de visszatérve, hát nem irigylem őket. Egyik netes barátnőm is ott lakik, szegény, nem is tudom mi lehet vele :((((

Na azt hiszem most elteszem magam holnapra, vagyis már mára :)

Elnézést a kései jelentkezésért, sok szeretettel várom válaszod! :)

Puszi!!!:))))

2010. máj. 29. 11:46

Sziaaa! Ilyen gyors levélváltás sem volt mostanában!! :)))) Bár,tegnap nem értem ide,mert munka után nekiálltam vasalni,közben néztem a sorozataimat és eltötymörögtem az időt :S De,most ráérek,párom dolgozik :S Holnap viszont,ha nem esik az eső,akkor megyünk ki a hegybe kikaszálni a gazt a szőlő sorok között,aztán rotálni akar párom,mert el kellene szórni a lucerna magot.A múlt héten már elkezdte felrotálni a kertet,de szokás szerint esett az eső,olyan sár volt,hogy nem tudta folytatni :S Most is igérgetik a csapadékot,pedig már nem kellene,majd akkor ha szárazság lesz.Majd meglátjuk,mit hoz a holnap :S Amikor volt ez a jég,párom is meg volt illetődve,mert a kocsi kint állt a kapuban,(itt volt nálunk) és félő volt,hogy elveri a festéket rajta.De,szerencsére nem esett baja.

Egyébként én is azon meditáltam,hogy jó lenne úgy megegyezned a jövendőbeli munkáltatóddal,hogy a próbaidő alatt a jelenlegi állásod is maradhasson.Aztán,ha úgy alakul,mindenképp jól jössz ki az adott szituból.Vagy az új,vagy marad a régi :) CSak maradjon titok egyenlőre.

Nálunk is párom nagyon édesszájú,főleg a csokist imádja.Egy bánatom van,hogy a gyümölcsös sütiket nem díjazza :( Húúú,pedig olyan fini sütik vannak,feketeerdő torta,vagy egy egyszerű gyümitorta is nagyon fincsi,de Ő nem,meg sem kóstolja.Lehet,hogy írtam is Neked,a télen valamikor a kolléganőm mesélte,hogy sütöttek a sógornőjével almás piskótát.Na,gyorsan "elkértem" a receptet.Semmi extra,annyi csak,hogy a tésztába bele kell reszelni 2-3 szem almát+fahéjjal ízesíteni.Na,kaptam magam,megsütöttem.Este jött párom,kínáltam,hogy milyen fini,kóstolja meg,bele sem szagolt :S Pedig,anyós szokta mesélni,hogy gyerekkorában mindenféle sütit befalt.Erre mondta a párom,hogy ja,persze,mert akkor még gyerek voltam,nem tudtam mit tukmálsz belém :)))

Hát tudod,ha belegondolok,lehet,hogy én is "sárkánykodnék" a lányommal :))) Anyud "csak" szeretetből kukacoskodik,jó lehet,hogy pároddal egy kicsit ellenszenvezik is,de ez sajna érthető reakció a részéről.Nagy a valószínűsége,hogy hasonló helyzetben én is megmorognám a vőjelöltemet :) Addig úgy is mufurc lesz anyud,míg párod nem bizonyitja,hogy igenis komoly a szándéka,őszinte,tisztel,becsül Téged és még sorolhatnám mi mindent kell leraknia az asztalra,hogy anyud megbékéljen Vele.Aztán idővel kiderül,hogy elég lesz-e ez anyudnak.Biztos,hogy a későbbiekben is lesznek kisebb "harcok",de ez valószínű,hogy a természetéből adódik :S Ez nem is baj, a szülők már "csak" ilyenek,szokták is mondogatni,hogy "nekünk az a dolgunk,hogy aggódjunk" :)))

Én is remélem,hogy párod okosan viselkedik :))) Ne is agyalj ezen,annál rosszabb.Te megadtad felé a bizalmat,innentől kezdve az Ő lelkiismeretére van bízva,hogy mit kezd vele. A minap néztük a Tv-t,aztán valami olyan szitu volt,hogy a pasi megcsalta a párját vagy minden útjába kerülő nővel hempergett,nem tudom már pontosan,na mindegy,aztán mondom a páromnak,hát ja,pasiból vagytok,erre azt mondta,senki nincs fából :)) Mondtam is Neki,akkor mész a háztól csapodár alak! :))) Erre Ő,nem kell izgulni én nem csinálok/csináltam olyat. Mondjuk én ezt mondtam Neki,ha úgy adódik,akkor le is út,fel is út,több esély nincs,csak egy,ami jelenleg van. De,Ő amúgy sem volt soha egy széllelbélelt fickó :))))

Nálunk is sz@r a helyzet továbbra is,ha nincs vendég,akkor lehetünk mi bármennyire bájosak,kedvesek,mosolygósak,az üres bolt nem értékelni :S De,majd most a "nagyok" megoldják!!!!Lesz annyi munkahely,hogy nem győzünk benne dúskálni!!! :S Na,attól félek én is,nincsből nem lehet építeni :S Na,de ez nem a mi asztalunk,csak mi érezzük a bőrünkön a pénztelenséget!! :S De,sajna ez van,több a semminél az a pár ezer ft is.

Szóval,mész bulizni!! :))) Kell is néha egy kis kikapcsolódás,nem mindig csak a munka,meg a gondok. Hát,én beszélek,amikor egy éve voltunk szülinapi bulin,azóta semmi,meg most majálison a főzőversenyen :S Jól belehúztunk,mi?? Szép egy züllős,mulatós banda vagyunk,ugye??? :)))) Na,de sajna nálam ez úgy működik,de szerintem sokan így vannak vele,hogy a rákészült,tervezett buliban vagy nem érzem jól magam,vagy nem úgy sikerül,ahogy elképzeltem :S Az tuti,hogy a spontán "jött" bulik a legjobbak :))

A hétvégén vigyázz magadra,a zsivány,alattomos koktélokkal óvatosan!! :)))))))) Legyen szép napod és érezd magad nagyon jól!! :)) Puszillak,holnap nem bizti,de hétfőn várlak :))))))) Sziókaaa!!! Pusziiii ! :))))))

270. alyce (válaszként erre: 269. - Cuncika73)
2010. máj. 27. 13:06

Szia!!!!:))))

Gyors voltál. Én is ügyi vagyok, ugye?:)

Párom tegnap este hazament, úgyhogy igazából ilyenkor a délelőttöm-délutánom szabad, van időm kicsit gépezgetni is.

Örülök, hogy nem tett nagy kárt a kertben a jég és az eső. Én is mindig félek a jégtől, nehogy a kocsit szétverje :S Nekem az elég keményen munkaeszköz, és ha valami baja is lenne, anyagi keret sincs megcsináltatni. De inkább nem is gondolok erre, reméljük nem lesz rá példa.

Sajna a héten elmaradt az önéletrajz nyomtatás, így majd vasárnap, amikor párom megjön (neki van otthon nyomtatója). Aztán akkor hétfőn postára adom, és várakozó álláspontot veszek fel :D Tuti behívnak, köszi a drukkot, hát meglátjuk mi lesz. Én igazándiból az elején szeretném a mostani munkahelyem is megtartani, meg ott is kicsit gyakorlatozni, hát majd meglátjuk, hogy így belemennek-e....

Na látom akkor jó evőkétek van nektek is :D Én is megcsináltam vasárnap a kuglófot, hát hétfőre már nem is volt belőle :D:D Mi is nagyon édesszájúak vagyunk, főleg párom. Aranyos volt, még régen, amikor egy munkahelyen dolgoztunk (én pincérként, ő motorszerelőként), beteg volt, és az ebédjét nem ette meg, nem kívánta, bezzeg a süti jöhetett!! :)) Ari volt. Anyu is nagyon szereti elpusztítani az édességet, de megcsinálni már kevésbé :) Bár mostanában, amióta itthon van, egyre többet üt össze valami finomat. De csak az egyszerűbbeket, ilyen kikeverőseket, mert ő nem szeret babrálni, és könnyen el is szúr egy-egy sütit. Úgyhogy a nehezét inkább én csinálom :)

Hát igen, nekem a legrosszabb, mert tényleg két tűz között vagyok, és ez a legrosszabb. Anyumat is megértem, mert tényleg a párom olyan, mint az időjárás, de bizony, kell néha nekem is döntéseket hozni. Talán rájött ő is, mert ismerem milyen, ha veszekedés után szóba áll velem, akkor nekem adott igazat :) Csak nem vallja be :)

Páromért aggódok kicsit, tudod, a bizalom...:(:S Most megint messze van tőlem, ki tudja, hol, mikor...jobb is nem gondolkodni ezen. Bár tegnap este írt egy sms-t, hogy higgyem el neki, hogy olyan lesz, mint egy angyal, és csak engem szeret. Talán rájött, hogy milyen rossz lehetett nekem megtudni a disznóságait.

Délelőtt beszéltem vele, mondta, hogy hazafelé menet lerobbant a kocsija, hála égnek már közel volt a célhoz. Az egyik haverjától nem messze adta meg magát a kis kocsi, úgyhogy ott töltötte az éjszakát, és reggel apuja hazavontatta. Úgyhogy amikor beszéltünk, akkor babrált a kocsival épp, az olajcső posszant el, ami adagolja az olajat a váltóba (automata). Úgyhogy szegényem hazament, hogy motort szerel, és autószerelés lett belőle :S

Tegnap annyira sz.rság volt a munkahelyen, alig csináltam valami bevételt, főnököm mondta, hogy tegnapelőtt még rosszabb volt :( Ez nekem sem jó, mert a borravalómon is meglátszik :(

Jaj, képzeld, most ez az új örömöm (nem nagy cucc ám! :)), tegnap vettem a Sparban ezt a wc-duck korongot, amit csak bele kell nyomni a wc-csésze alá. Na annyira izgatott ez a dolog, hogy délelőtt neki is álltam gyors kipucolni a wc-ket, és kipróbáltam. Tök tuti!!! :) Lehet ismered már...nem tudom. És gazdaságos is, mert több használatra elegendő. Párom szokott rajtam mosolyogni néha, hogy milyen kis dolgoknak is tudok néha örülni. De ha már az ember a kicsinek sem örül...:)

Szombaton meg megyek bulizni, a vendégeimmel, meg elvileg az egyik munkatársam is jön. Bár állítólag nagyon szerelmes, el sem lehet érni, nem válaszol az sms-ekre sem...kész a pali. Elhívtam unokahúgomat is, jól kirúgunk a hámból:) Párom mondjuk még nem tudja, majd beadagolom neki....:P

Na azt hiszem most zárom soraimat, gyönyörű napot kívánok neked, és várom válaszod!

PUSZI!!!

269. cuncika73 (válaszként erre: 268. - Alyce)
2010. máj. 27. 08:20

Sziaaaa!! :))) Már vártalak!! :)))) Most végre nálunk is jó idő van,bár tegnapelőtt este jókora vihar volt ismét :S Ez az eső már igazán nem kell,tartalékolhatna inységesebb időre is,ha nagy szárazság lesz :S Úgy néz ki,hogy a vetést elkerülte a jég,talán a szőlőben sem csinált kárt,legalábbis ismerős gazdák azt mondták,nem lett baja a leveleknek, fürtöknek.Halkan jegyzem meg,hogy lekapcsoltuk a kazánt,remélem November előtt már nem kell beiktatni.

Húúúú,izgulok ám,vajon milyen lesz az állásinterjú!! :))) Én nagyon bízom benne,hogy az elképzeléseid szerint fog lezajlani és az ott hallottak is kedvezőek lesznek számodra!!! :)))) Küldök egy hatalmas zsák drukkot :)))) Aztán,majd meglátod,addig úgy is titokban tartod a jelenlegi helyeden,hogy kacsingatsz-e kifelé.

Nálunk sem volt semmi extra az ünnepek alatt,szokásos anyóshoz megyünk ebédre,anyósék jönnek hozzánk ebédre,aztán ennyi.Megsütöttem azt a kijevi krémest,amiről múltkor írtam,nagyon jól sikerült.Használtam sütőpapírt és gyönyörűen egészben maradt a tészta,bár óvatosan kellett lefejteni róla a papírt,mert eléggé törékeny a tésztalap.Sajtosat nem sütöttem,mert szombaton délelőtt dolgoztam,pénteken meg nem akartam nekiállni,mert akkor hétvégére elkopott volna :))) Két kiló lisztből is szoktam csinálni,hát nem akarok nagyot mondani,de nem egészen két nap alatt elfogy :))) Anyós is sütött 3 féle sütit,kuglófot,linzert,kókuszkockát,úgyhogy kapott a vércukor rendesen :))) Elvoltunk,beszélgettünk,hála égnek,mindenki mindenkivel jól elvan,konfliktus nincs,páromat imádják a szüleim,Ő is viszont Őket,anyóssal is nagyon jól kijövünk :)))

Sajnálom,hogy anyud összekapott pároddal :(( Neked a legrosszabb,mert két tűz között vagy,hisz mind a kettőjüket szereted és igazából egyikük pártjára sem tudsz úgy állni,hogy abból ne legyen még nagyobb sértődés :( Elhiszem,hogy anyud félt,sőt 60 éves korodban is az Ő kislánya maradsz,leszel,de igazad van,felnőtt nő vagy és az élet hozta helyzetekben NEKED kell döntened,hogy tapasztalatokat szerezz és tanulni tudj abból,amit ne adj isten rosszul döntöttél el :S Nem egyszerű,az biztos,de majd anyud is megbékél,ha látja,hogy rendes kerékvágásban van az életed.De ehhez párodnak is le kell tennie az asztalra nem is keveset.Szerintem anyud is azért kukacoskodik Veletek,mert néha-néha meginog a kapcsolatotok :S Ha biztos kezekben tud Téged,hidd el,nem fog vezényelni. De,most ne hari,de sürgősen be kell fejeznem a mondokámat,mert párom hívott,mennünk kell az Eon-hoz ügyintézni,mert aztán nekünk is annyi szerencsénk van ám bármihez is,mint k@rvának a jámbor élethez !!!! :S Puszillak,legyen szép napod és bocsi,hogy így összecsaptam a levelem :))) Szióka,pusziiiiii!!!! :))))

268. alyce (válaszként erre: 267. - Cuncika73)
2010. máj. 26. 11:12

Szia!:)))

Hát én csak ilyen sokára értem most ide :( De sebaj, talán több mindenről tudok beszámolni! ;)

Igen, már nekem is elegem volt a rossz időből, itt is csak esett-esett, jobb nem lett. Végre most meg már itt a nyár! Remélem a veteményesetek nem szenvedett nagy kárt! :( Itt mondjuk jég nem volt, de töménytelen mennyiségű eső igen. A hidegről ne is beszéljünk, nálunk a házmester nem kapcsolta be a fűtést, és itt is olyan hideg volt, hogy be kellett öltözni :( A ruhák több nap alatt sem száradtak le, úgyhogy kész. Csodálom is, hogy azok a lakók, ahol pici gyerek van, nem szóltak neki...

Igen, én is elhatároztam, hogy belevágok a munkalehetőségbe, csak egy címet kaptam, úgyhogy ma elmegyek páromhoz, és nyomtatok magamnak önéletrajzot és motivációs levelet, és elküldöm postán. Aztán lesz ami lesz. Úgyis be fognak hívni egy elbeszélgetésre. Ott majd meg lehet dumálni, hogy mit-hogyan-merre-meddig:)

Nem tudom, szerintem nem mondtad, hogy Veszprém megyében laktok, bár aztán lehet, hogy igen, csak az én agyam tudod milyen...:D:D A Balcsi engem sem tud lázba hozni, pedig én nem lakok a közelébe!:) Valahogy a tenger jobban vonz, vagy az óceán.

A pünkösd nálunk nyugisan telt, vasárnap felkeltem (jobban mondva párom ébresztett:)), anya vett csirkemájat, azt megcsináltam dinsztelt és rántott májnak, főztem hozzá rizst, meg párommal együtt csináltunk fincsi vaníliás-barackos kuglófot. A hétfő meg pihivel telt. Filmezés, séta, pihi. Tegnap párom és anyám megint összekaptak, úgyhogy Jozsó nem mostanában jön ide :s Mert ugye tegnap jött, és kérdezte tőlem, hogy nem megyünk-e el a motoros boltba, ő bringával, én motorral (mert előtte nap kismotoroztam, és egész jól ment). De aztán mondom neki, hogy motorral nem akarok, forgalomban pláne, nem vagyok még biztos magamban. Anyám meg tiszta agresszíven rákontrázott, hogy márpedig nem megy sehova a Lilla, motorral főleg! Párom meg felkapta a vizet, mondta anyámnak, hogy elég nagy a lánya ahhoz, hogy el tudja maga is dönteni, hogy mit akar. Aztán utána végülis, miután párom elviharzott, elmagyaráztam anyámnak, hogy nem kell mindenbe beleszólni, valóban nagylány vagyok már, hogy egyedül is el tudjam dönteni mit akarok. Folyamatosan beleszól az életembe! :(( És akkor ő mondja, hogy döntésképtelen vagyok. Hát persze, ha ő dönt állandóan helyettem! :( Na úgyhogy kicsit vele is összekaptam, de úgy érzem nem volt igaza. Ok, hogy félt, meg szerinte csak a véleményét mondta el...na de ez inkább vezénylésnek tűnt, nem véleménykinyilvánításnak...na mindegy. Szeretnék már kicsit önálló életet élni, és mostanában nagyon sokszor összeveszünk, mert nem azt csinálom, meg nem úgy, ahogy ő azt elképzeli...ha belenyúlok a sz.rba, az az én bajom lesz, legközelebb úgysem teszem! Nem biztos, hogy feltétlen az a jó, ha folyamatosan meg akar mindentől védeni. Igenis a saját bőrömön kell néhány dolgot tapasztalni. Persze, én megértem őt is...de 25 éves lánynak már saját élete van.

Párommal is összekaptam, mert ugye most bemakacsolta magát, és elhatározta, hogy otthon alszik este. Hívott magához, de én nem mentem. Nem érzem nála jól magam, olyan hideg-rideg, régies az a lakás...:( Este jött, én azt hittem itt alszik, de aztán eleredt az eső, és hazabiciklizett, mert nyitva maradt az ablaka. Olyan rosszul esett. Nem igaz, hogy nem tudott volna itt maradni velem. Utána beszélgettünk még skype-n, aztán ennyi. Ja, meg megint benyögte, hogy ma hazamegy, Bükkösdre...marhára örültem! Most majd megint jár az agyam, hogy mikor, kivel :((((( Jajjj, az én életem sosem lesz egyenesben! :(((( Abszolút szériahibás vagyok! :((( Úgy irigylem azokat, akik egy normális férfit tudhatnak maguk mellett, boldog családban élnek, és nincsenek nagy gondjaik. Talán majd egyszer az én időm is eljön, csak kérdés mikor.

Na azt hiszem most zárom soraim, légy jó! Kicsit depisre sikeredett az utolsó periódus, remélem nem haragszol.

PUSZI!!

267. cuncika73 (válaszként erre: 268. - Alyce)
2010. máj. 23. 10:40

Sziaaaa! :))) Én most villám gyors leszek,mert párom mindjárt jön,lementek megnézni a vetést,vajon mennyi kárt csinált a tegnapelőtti jégeső :S Olyan ítéletidő volt,hogy csak na!!! Szabályosan úgy nézett ki az udvar,mintha hó borította volna be!!! Aztán,ha megjött párocskám,megyek fel segíteni anyósnak,mert ebédre vagyunk hivatalosak hozzá.

Na,ez szupi,hogy a tanult szakmádban kaptál ajánlatot.Szerintem hívd fel őket,egyeztess velük és ha tuti a dolog,akkor lépjél csak.Igaza van anyudnak,párodnak,hogy a biztosat bizonytalanért nem szabad feladni.A mai világban nem érvényes az a szemlélet,hogy kockázat nélkül nincs jobb lét :S Most az a helyzet van,hogy ami adódik,azt el kell fogadni,máskülönben se pénz,se posztó :S Ami van,azt meg kell becsülni,mert munkalehetőség nem terem a bokor alatt sajna :S Figyi,aztán ha minden stimmel és úgy érzed,hogy biztosnak tűnik,vágj bele,majd belejössz,senki nem úgy születik,hogy valamihez is értsen,meg kell tanulni,bele kell jönni.Ügyes,talpraesett csaj vagy,megbírkozol a nehézségekkel!! :))) Várom a híreket! :)))

Nem tudom,hogy anno beszéltünk-e róla,mi Veszprém megyében lakunk egy kis községben,jó hely,közel van a város és a Balaton :) Na,nem mintha olyan sűrün járnánk le :S Érdekes dolog ez,itt van a szánkban,de nem hoz lázba.Ha az ország másik végében laknánk,biztos,hogy a nyarakat szeretnénk a balcsin tölteni :) De,hát ez már csak így van.

Úgy néz ki,hogy nálunk is kezd magához térni az idő,bár most megint el van borulva :S Hideg volt nagyon,vissza is kapcsoltuk a fűtést,muszáj volt :S Fürdéshez sem volt egy húúú,de jó idő,meg aztán a ruhák sem száradtak,ennyit már megtehetünk,hogy májusban is befütsünk,ha kell :S Na,de lassan összecsapom mondókámat,mert ha jön az én drágám,megint lekap a 10 körmömről,hogy "már megint gépezel?? " :)))) Holnap azt hiszem nem érek ide,mert anyósék jönnek ebédre,meg jön b.nőm is és valószínű,hogy nem tudok besurranni a szobába egy rövid cseverészésre :) De,akkor jövök kedden elvileg,ha nem szól a főnökség helyettesítés miatt :S Majd kiderül. Puszillak,jó legyél és pihenjél :))))) Vigyázz magadra,koktélokkal óvatosan,mert veszélyesek,alattomosak :))) Szép hétvégét,pusziiiiii!!! :))) Szia

266. alyce (válaszként erre: 265. - Cuncika73)
2010. máj. 16. 15:11

Sziaaaaa!!!:))))

Aranyos Tőled, hogy hiányoltál, de tényleg! :) Sajnos tegnapig munka volt keményen, nem igazán volt időm leülni a gép elé. A koktélest nem volt olyan jó, sajnos nem sok vendég volt. Főnököm át is ment a másik faluba inni a vendégekkel, na hát akkor beszívtam...jött a nép, koktélokat kértek, úgyhogy hívhattam is fel, hogy jöjjön szépen vissza segíteni:) De ez nála nem gond hála égnek, sőt, ha elmegy, és nem jelentkezek, sokszor hív, hogy nincs-e stressz. Utána meg a disco-ban kötöttünk ki megint:) Nagyon lerészegedett, egyszercsak el is tűnt a fiával. Na mondom én is elindulok haza, már úton voltam, amikor csörög a telefonom, hívott. Mondta, hogy nincs kulcsa a lokálhoz, nem tud bemenni...na mehettem vissza! :) Kész:) Olyan részeg volt, hogy négykézláb mászott be az ajtón, ari volt :D:D Másnap kérdezte is, hogy nem volt-e nagyon gáz :D De mondom nem.

Tegnap meg ugye egész nap meló, éjjel 2 után értem haza, reggel párom keltett 8 után, mert jöttünk Bükkösdre. Most innen írok. Jaj, szörnyű, hogy milyen lassú itt a net:) De hoxázni hála égnek tudok.

Jaja, jövő hétvége Pünkösd! Azt hiszem mi nem csinálunk belőle nagy cuccot, anyu dolgozik, én szombatig úgyszintén, talán én is összedobok valami sütit majd. Meglátom.

Amúgy semmi különös velem, két napja nem jó a hasam :( Olyan hasmenéses...de nem ettem, ittam semmi olyat, meg talán nem is a vírus, mert azt hiszem az lázzal jár. Viszont étvágyam az van rendesen, úgyhogy passz. Na mindegy, máskor meg úgyis az a bajom, hogy nehezen megyek :D

Olyan kár ezért a rossz időért...itt Bükkösdön ki is öntött a kis patak :S Jönnek a nagy árvízek ennek az esős időnek köszönhetően :( Remélhetőleg hamar felhagy az időjárás ezzel az idővel.

Amúgy én is tudok gyorsírni, anno a középsuliban mi is tanultuk, szerintem tedd csak rá magad, nem olyan nehéz! :) És sokkal egyszerűbb, most gondolj bele, mennyivel lecsökkented egy-egy levél megírásának az idejét. Szerintem nagyon jó dolog.

Jaj, szegény, ha jól értettem, akkor víziszonyod van? :( Az nem jó...nekem hála égnek mindegy, hogy milyen járművön utazok, semelyik nem zavar. Sőt! Amikor voltunk Tenerife-n nyaralni, beültünk egy tengeralattjáróba is, hát az volt egy nagy élmény, nem tudom hány méterrel a víz alatt :) Anyukámat sajnáltam szegényt, ő fél a bezártságtól, nem igazán élvezte. Na meg a repüléssel is így van...:( Nekem például az a kedvencem! :) Régen stewardess akartam lenni, még talán pár éve rajta is voltam a dolgon, csak sajna 500 euro a tanfolyam, amit kötelező hozzá elvégezni, és arra nem igazán volt keretem. Úgyhogy maradt a "földi" pincérszakma:)

Na azt hiszem zárom soraimat, de nem egy rozsdás kulccsal, hanem millió puszival! :)

Legyetek jók, és vidámak, várom válaszod! :)

PUSZI!!!

265. cuncika73 (válaszként erre: 264. - Alyce)
2010. máj. 14. 12:27

Szia drága!! :))) Már hiányoltalak! :(( Mert én jó kislány módjára minden nap idekukkantottam(azt hiszem) :))De,ha dolgozni kell,akkor pihenni is muszáj,mert különben fejre áll az ember :S

A gépet elvittük a barátunkhoz,azt mondta,teszteli egy pár napig,aztán szétkapja,mint a zsebórát :) Mondtam Neki,hogy pikk-pakk gondol egyet,aztán kikapcsol,bármit csináljon is a gépen a csajszi.Azt mondta a srác,van egy tippje,reméli,hogy "csak" annyi a baja a gépnek,amire így látatlanban gondol.Elvileg ma vagy holnap rámszól,hogy mire jutott.Úgyhogy,most egymás kezébe adjuk az asztali gépet a csajjal :) Nemsokára jön is haza,bár belejelentette,hogy barátnőzni szeretne délután :)) De,este leül a gép elé és klimpírozik a klaviátúrán,mint a kisőrült :)))) Szokta mondogatni,hogy igazán megtanulhatnék "rendesen" gépelni,nem csak két ujjal pötyögni,mert tök egyszerű,meg ilyen-olyan könnyű stb... Jó,de Ők a suliban is tanulják,sőt osztályozzák is a gyorsírást,gépelést. Majd belejövök :))

Örülök,hogy pároddal minden oké,remélem megembereli magát és ez így is marad :)) Szép időtök is volt a kiránduláshoz. Tihany,húúú,az nagyon szép.Egyszer mi is voltunk lent kirándulni a lányom osztályával,azt hiszem első osztályban,ilyen ismerjük meg egymást szülő-diák-pedagógus program keretében.Nagyon jó volt,lent voltunk ott a belső tó környékén,van egy szabadidő park,játszótér,szóval szuper volt.Utána még voltunk lent a lányommal meg az uncsitesómmal,busszal mentünk,csavarogtunk,apátsági körséta stb...,na aztán visszafelé hajóval jöttünk.Húúú,hát azon gondolkodott az uncsitesóm,hogy visszakéri a jegy árát,mert olyan voltam,mint a fal,ahogy ott ültünk a parton és vártuk a hajót.Mondtam,oké,akkor busz,na igen ám,de ahhoz fel kellett volna gyalogolnunk ott az apátság alatti erdei sétányon,jó meredek,na akkor mondtam,hogy azt aztán nem,maradjon a hajó :S Kérdeztem a pénztárost,hogy kb. mennyi az út hajóval. Hát úgy nagyjából 2 óra.Szegény,úgy megijedt,mert én szinte hisztérikusan visszakérdeztem,hogy mennyi????!!! :)))) Mondanom sem kell,alig vártam,hogy kikössünk :S Jó erős szél fújt,de nem gátolt meg abban,hogy kiüljek a fedélzetre,mert lent a kabinszinten sz@r volt,mert az ablakot nyaldosta a víz,szemmagasságban semmi más csak víz és víz,áááá,na rossz volt.A lánykám meg az uncsitesóm rendesen kikacagtak :)) Tényleg,lehet,hogy megfűzöm a családot,hogy egyik hétvégén ugorjunk le Tihanyba,KOCSIVAL,nem hajóval :)))) Csak legyen jobb az idő :S Most el van borulva,mint a csuda,hol csepereg,hol eláll,kisüt a nap,megint elborul,tiszta szeszélyes az idő :S Mi hétvégére egy kis kertészkedést tábláztunk be,hát....? Majd a fentiek eldöntik,hogy milyen időt küldenek le :S

Ja,el is felejtettem,hogy jövő hétvége Pünkösd.Hogy megy az idő ! :( Lesz dolgom nekem is,puccba vágni a kérót,sütit,tallért sütni.Tegnap vettem sütőpapírt,megelőzendő a sütitörést :)))Szombaton meg kellene csinálnom az édeset,bár elvileg dolgozni megyek.Nem gond,megcsinálom majd délután,ha időben hazaérek.Ez még a jövő zenéje,majd kiderül.Na,lassan én is elköszönök,holnap jövök( ez nem igéret volt :)))) ) Vigyázz magadra és óvatosan a koktélokkal :))))))) Legyen nagyon szép napod,sok,vidám vendéged!! :))) Puszillak,szia! :)))

264. alyce
2010. máj. 13. 11:19

Szióka!!! :)

Húú, én tudom milyen, amikor egy gép van a családban...speciel most is ez a helyzet áll fent, ugyanis nálunk anyu gépe adta meg magát, és az sem kapcsol be :P Az enyém (laptop) egy éve ugyanezt művelte, mindig kikapcsolt, aztán egyszercsak már be sem lehetett kapcsolni...:( Elvittem szervízbe, kiderült, hogy az alaplap meghalt. Elég sokban lett volna, csak valamit elcseszett a srác rajta, rosszabb lett mint volt, de jól jártam, mert ingyen megcsináltattam vele!! Így kaptam egy tuti kis gépet, és még új adaptert is adtak hozzá ajándékba :D Tesóval bementünk kicsit befenyíteni őket. Na de ha egyszer elcseszi, tegye is helyre a hibát....nem?

Párommal most tényleg jól megvagyunk, anyu elment Miskolcra, és ez az egy hét kettesben szuperül eltelt:) Vasárnap vásárolgattunk együtt, kitaláltuk mi legyen az ebéd (ami már vacsi lett), sütöttem csirkecombot krumplipürével, meg csináltam hozzá rizsfelfújtat. Kedden meg elmentünk egyet a Balcsira kirándulni, mert párom olvasta, hogy várfesztivál van. Füreden meg akartunk nézni egy színházat, de sajna lecsúsztunk róla, így elmentünk Tihanyba egyet ebédelni, utána meg irány Szigliget. A várban volt egy kis várjáték, de nem volt komoly, bemutatták a régi fegyvereket, meg hogy hogyan használták azokat. Sajna nem volt sok néző, így ilyen kis családias lett a bemutató:) Utána felmentünk megnézni a várromokat, hát nagyon szép, na meg a kilátás...csak ámultunk-bámultunk :)

Én is elég sok mindent csináltam a szabadnapjaim alatt itthon, sütöttem-főztem, takarítottam, mostam, tegnap elkezdtem vasalni, és párom átvette:)

Jaj, ne is mondd az édességet, én nagyon rá vagyok mostanában állva, főleg a csokira. Ki is jöttek a kis pattik a nyakamnál :( Amióta anyu itthon van (mármint úgy, hogy nem dolgozik), azóta mindig van minden héten valami finomság. Valahogy mind a ketten megkívánjuk :D

Képzeld, ma meg ünnep van Ausztriában, és tegnap elég sokáig voltam :( Azt hiszem ez a hét így is fog eltelni...aludni sokáig meg nem tudtam, mert az egyik szomszéd már reggel 9 óta kopácsol..:( Katasztrófa. Ma meg koktélest:):D Már alig várom. Múltkor is sikerült majdnem végiginni főnökömmel a koktélkártyát, hát elég jól becsiccsentünk:D:D Ő jobban:P

Na azt hiszem most zárom soraimat, főznöm kellene, mert anyu is melóban...

PUSZI!!! Jelentkezz, amikor csak tudsz:)

263. alyce (válaszként erre: 262. - Cuncika73)
2010. máj. 6. 13:06

Szia!:)))

Jaj, ne hülyéskedj, nem baj, ha nem tudsz akkor jönni, amikor ígéred:) Néha nálam is van olyan, hogy egyszerűen nincs időm pár sort írni.

Hála égnek ma gyönyörű idő van. Tegnap az az eső nagyon lehangolt. A munkahelyen sem volt stressz, bár ez valahol jó is tud lenni, máshol meg nem.

Azt hiszem most végre kipihentem magam, bár nálam az alvásból sosem elég:) Ma már 5-re megyek, mert csütörtökönként mától koktélest lesz, és jön egy bármixer, aki betanít minket. Tiszta buli lesz:)

Holnap tudok kicsit lazítani, bár délután el kell mennem a bankba meg a postára. Éjjel hazafelé jövet leveszem a fizumat, és holnap feladom a lakástörlesztőt.

Egész idáig tettem-vettem, így, hogy anyu nincs itthon, rám hárul minden. Munka mellett kicsit nehézkes, de hát ilyen az élet! :) Előbb-utóbb így fogok járni, de remélhetőleg inkább utóbb.

Igen, nagyon rendes a főnök, remélem ez a munkahely meg is marad.

Párom 360 fokos fordulatot vett most, szerintem rádöbbent, hogy nem is olyan nehéz engem elveszíteni, és ha elveszít, nem is viselné olyan könnyen. Most itt van egész héten nálam, mivel anyu ugye Miskolcon, jól megvagyunk. Egy-két kisebb vitát leszámítva, de most már elértem azt, hogy igenis nekem is van néha igazam. Ez már haladás:)

Jaj, én annyira drukkolok Nektek a babát illetően! Tiszta szívemből kívánom!!!! Olyan jó embereknek, mint Nektek, muszáj, hogy jöjjön végre. Bezzeg aki nem érdemli meg, ott jönnek a gyerekek, mint a fene, aztán van, hogy meg sem becsülik őket :( Na de nem akarom szomorkásra fordítani a hozzászólásomat, hisz olyan szép az idő:)

Azt hiszem most zárom is soraimat, rakott milánóit csináltam, és most lett kész. Már napok óta fenem a fogam rá:))) Úgyhogy azt hiszem megyek is enni:)

Legyetek jók, és szobatiszták:))) Akkor jelentkezel, amikor időd engedi, én várom!!

PUSZI!!!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook