Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (beszélgetés)
ez Murphy egyik törvénye :)
szia. szerintem nem akkora tragédia... Én elmentem volna Vele, hogy adjuk át ketten... bár a virág az talán tényleg túlzás, elég lett volna a csoki...
Csak a kis figyelmesség szerintem egy csokival le is zárul, a virág már sok. ÉN NEM KAPOK TŐLE VIRÁGOT!
miért nem viszitek oda együtt?
kaptam már Én is virágot, úgy, hogy nem volt nyomulás.....de adtak már úgy oda befizetési bizonylatot, hogy AZ nyomulás volt.....ehhez nem kell virág....
Sok múlik a kedvességen én ha ügyet intézek szeretem ha udvariasak.Ha elvégzi a munkáját attól még lehetnek rossz órái, napjai amit rajta múlik hogy reagálja le.Lehet barátságos kedves is,minden ügyfél szereti ha azt érzi ő az egyedüli,rá figyelnek.Mit tennénk és biztos volt olyan amikor telefonál,beszél ,és nem ránk figyelnek az legalább ekkora figyelmet kapna.Nem olyan gond egy kis figyelmesség.( Próbáld meg visszafelé vegyél te valamilyen figyelmességet a párodnak,akkor talán vissza is játszik észbe kap és ő is gondol rád):-))
Ez eddig mind szép és jó. De ha visszafelé lett volna ez az egész, én már vágóhídon lennék!:) Ez benne a feneség. Én ha egy rossz szót szólok, már plafonon van, de én ne tegyek szóvá semmit.
Mi az autóhitelt ügyintéző srácnak vittünk egy bonbont! Nagyon kedves volt, de nem ezért kapta. Hanem azért, mert munkáján kívül elvégzett vmit 2X. Hogy értsétek: munka előtt és után elment az okmányirodába.Más ezt fel szokta számolni, ő nem, mert állítólag útba esik neki!
De a te esetedben én is fel lennék háborodva!Szakított ő annyit, hogy megérte neki kedvesnek lenni!
Nem a csoki a gáz, szerintem. Hanem a virág.
Én is mondtam neki, hogy nem kell neki hálálkodni, épp elég jutalékot kap azért, hogy elintézte. Majdnemhogy neki érdeke, hogy meglegyen a hitel, nem feltétlenül az ügyfél érdekeit nézi...
Komolyan mondom nem értelek titeket:(
Miért nem akarjátok rögtön keresztre feszíteni a pasit...
Nem TITOKBAN akarta meg venni a csokit meg a virágot, hanem elmondta a párjának...Ha valamilyen hátsó szándék lett volna benne, gondoljátok, hogy megosztja vele?!
Pontosan... Ő valójában magának tett szívességet.
Én múltok a fényképeket előhívó csajoknak vittem csokit, mert rendesek voltak és nem kellett kifizetnem a képek egy részét, pedig Én mondtam rosszat......mégsem vagyok leszbikus!!!
Pont ezért akadtam ki! Rám ennyire nem figyel! Az évfordulónkra is csak azért vett egy doboz bonbont, mert írtam neki sms-ben, hogy "ma van ám"...amúgy el is felejtette volna.
Hát ez az... A csoki, egy kis gesztus, szerintem teljesen kifejezi a hálát. A virág már túlzás. A virág "üzenete" egy kicsit nyomulásnak is tűnhet.
Ja,igy mindjárt más!!Akkor "jogosan" fújtad fel magad,mert Neked nem kedveskedik szinte soha,vadidegen nőnek meg bókól egyből.Igazad van,hogy szóvá tetted,Neked miért nem,neki miért igen????
na ez kisssé durva,igazat adok neked!!!!
az hoyg sikerült a hiteletek,azért ő kap fej pénzt!!!!!!!!
Az én férjem is vitt a hitelügyintézőnek egy doboz bonbont(35 körüli csaj volt).
Mondjuk ő egy ronda fickónak is vitt egy üveg piát, mert az félrerakott nekünk egy hűtőt, meg egy sütőt olcsóbban. Neki ez a mániája, már nem is szólok érte.Azt mondja neki is jól esik, ha kap valamit.
Szerintem ebbe semmi fura nincs.
Én örülnék, hogy a kedvesem ilyen úriember, szerintem nincs ezzel semmi gond. Egyedül azzal lenne bajom, ha rám nem figyelne ennyire:)
jó, hát ezt te tudod, hogy milyen a párod, de akkor ezek szerint mégsem a kedvességéért kapta a hölgy....
Te tudod mi múlhat egy banki ügyintézőn?
...nem szokásról van szó, hanem egy gesztusról.
Engem nem az zavar, hogy meg akarta hálálni a dolgot, hanem az, hogy szerintem a virág már eléggé túlzás. Mondtam is neki, jóhogy nem már vörösrózsával akart odaállítani...
bárkinek lehet adni, ha szükségét érzed, hogy kifejezd, méltányolod a kedvességét.
Csúnya nőnek tuti nem venne semmit, ezt elhiheted! Pasiból van!:)
Ez nem igaz...
Az én anyukám majdnem 30 évig bankban dolgozott, és ő is kapott csokit, virágot...apu mégsem akadt ki;)
Az én párom is csinált már ilyet.Akkor én is furcsáltam,később beláttam,hogy nem érdemes felfújnom.Csak udvariasságból tette.
Bezzeg ha Te adtál volna valamit, egy hitelügyintéző pasinak, szétvetette volna a párodat a féltékenység:)
Igen, nekik szokás is adni. Banki ügyintézőknek nem.
További ajánlott fórumok: