Tetoválás eltávolítás (beszélgetés)
Ha valaki el akar tűntetni valamit,az nem konkrétan azt jelenti,hogy azért mert sufni tetkó.
Az eltávolítás meg nem 2 ft ezt mindenki tudja.
Próbaként voltam 2 betüvel,2 különböző helyen.kb 3-4 cm2-ről van szó.
Első helyen kb 2 perc volt a kezelés.Tovább tartott az adminisztráció...Nem voltam megelégedve ezért mentem máshova.
Második helyen ugyan az a 2 betü kezelése kb 15 perc volt.Egyelőre még nem tudom,h milyen az eredmény,mert elég friss,de szemmel látható változás még nincs.
Ezzel azt akarom mondani,h ha akarják megcsinálják 2 perc alatt ha akarják elhúzzák.
Ha akarja többször átüti lézerrel ha akarja egyszer.
Gépeket nem ismerem,ránézésre egyformák voltak.Csak bepirosodott,nem vérzett,nem gyöngyözött egyik helyen se.Elsőnél jegelték,másodikon nem.
Ár az első helyen olcsóbb volt,de ott drágábbat mondtak a nagyobb felületre.A második helyen drágább volt a kezelés,de ott azt mondták ,h a nagyobb felületet megcsinálják 10-ért/alkalom ami kb 1 óra.
Ez olyan lehet mint a szolárium akkor,nem látunk bele,h a csövek mennyi idősek,mikor lettek cserélve,milyen minőségüek.
Nagy pénz,üzlet van ebbe az tuti.
Biztos, hogy a tetoválás eltávolítók között is van etikátlan, mint az élet (szinte) minden területén. Aki azonban komolyan gondolja, és hosszú távra tervez, az az eredményességre fókuszál. Higgyétek el, nincs nagyobb öröm számomra annál, ha egy tetoválást 4 kezeléssel el lehet távolítani. Ő a legjobb referencia. Mégsem ígérhetem meg ezt senkinek, mert ha nem sikerül, akkor becsapva érzi magát. Az eltávolítás sikeressége nagyban függ a hozott anyagtól. Nekem nagy különbséget nem jelentett az, hogy friss v régi a tetoválás. Az inkább, hogy mennyit, milyen pigmentet, és milyen mélyre vittek be. Gondolkodom, hogy mi lehet a figyelmeztető jel, hogy azt a helyet nem érdemes választani. -Ha azt javasolják, hogy gyere 4 hetente! Én 2 eltávolítás között 8 hetet javasolok, hogy kihagyjunk. Addig ugyanis még sokat gyógyul, halványodik a tetoválás. Ha korábban kezeljük, nem csak a benn lévő pigmentet lövöldözzük, hanem az előző, még nem teljesen gyógyult, kezelés maradványait.
A gépeket, hogy jól, eredményesen működjenek, karban kell tartani. Minden kezeléshez kristálytiszta kezelőfejjel szabad neki kezdeni. Ez ugyan nem érintkezik a bőrrel, de az előző kezelésnél ráfröccsent szennyeződés ha rajta marad rontja a készülék hatásfokát. Meghatározott időközönkét cserélni kell az egész kéziegységet, mert a teljesítménye lecsökken. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem segíthettem nektek.
Valahol azt írták,h minél ujjabb 1 tetoválás és fekete annál könnyebb eltávolítani,mert még nem ivódott bele a festék annyira..
Máshol meg azt,h minél régebbi egy tettkó annál könnyebb...Engem is érdekelne,h melyik igaz?
Szerintem a kezelő is ha rafkós azzal variál,h gyengébb fokozattal üti,h többször menjen vissza a kuncsaft ,mert neki az nem kevés pénz.Tisztelet a kivételnek,de sajnos ilyen világot élünk.
Van olyan ismerősöm akinek Pesten egymás után kétszer átmentek rajta egy kezelésen.Ő pl azt a szalont dícsérte,mert előtte volt másnál ahol alig volt valami eredmény...ezért is váltott.
Tényleg? Pedig amikor én voltam,tele volt vele az oldaluk! Lehet,hogy tényleg nem jó? :-)
Na,remélem,nem így van,és sikerül valamit intézni,ha mást nem,megtudod,hogyan működik...
Kedves anya4005!
Erről még nem is hallottam..Anno hallottam olyat,hogy bőrszínű festékkel rátetoválnak a mintára,és elvileg elfedi..de aztán több emberrel beszéltem és azt mondták hatástalan..Először is nem tudnak a bőröddel pontosan megegyező színt kikeverni,másrészt pedig át fog ütni egy idő után a tetkó alatta..
Kedves krino30!
Nem is tudom hol kezdjem,annyi minden kavarog a fejemben..úgyhogy ha kicsit zavaros lesz akkor elnézést előre is! :)
Nekem egy szalag tetoválásom van/volt a jobb karomon.
Megpróbálom összegezni hányféle kezelésen vagyok túl(a pénzbeli összegekről inkább ne is beszéljünk..)
Az első a rejuvi volt,amit a karom külső felén csinált a Nati,aztán később mikor már leesett a varr,a belső felét kezelte a kolleganője lézerrel,mert arra azt mondta előtte,hogy necces rejuvizni.Közben jött a hegkezelés,kenegetés,tapaszozás,mindez hiába..Már a szteroid injekció is szóba jött..
Addig is volt még talán egy kezelésem lézerrel a belső oldalon..Amikor láttam,hogy a sok kenőcs és tapasz semmit sem ér,mert amint levettem pár óra múlva ismét ugyanolyan volt mint előtte, kerestem egy orvost,aki elkezdte kezelni a hegem lézerrel(ez másfajta mint amit az eltávolításnál használnak) és párhuzamosan a belső oldalt is lézerezte Q-kapcsolt Nd-YAG lézerrel.Majd pár kezelés után láttam,hogy a hegem igaz,hogy javult,de a festék sosem fog kijönni a hegek körül (azt is kezelte Q kapcsolttal amikor már kezdett javulni) úgy döntöttem hogy plasztikai sebészhez fordulok a külső résszel..
A belső oldalon a lézer hatásos volt,pár kezelés után szinte alig látszott a tetkó..:)
Most egy kimetszésen vagyok túl,szép lett és gyorsan gyógyul..még egy műtétem lesz,és remélem már csak egy vékony halvány heg fog emlékeztetni erre a közel 3 éves tortúrára..:)
Hogy milyen konzekvenciát vonok le ebből?
Azt,hogy a makacsságomnak ez volt az ára,és ha előről kezdhetném,akkor csakis lézereztetnék!Mindenki le akart beszélni a rejuviról,de én akkor is végig akartam csinálni..És az elején valóban dicsértem Natit,mert hittem,vagy inkább hinni akartam abban,hogy tudja mit csinál,hiszen nagyon jól előadta magát.Megnyugtatott,hogy ettől meg attól a terméktől tutira elmúlik a heg..stb..De aztán rá kellett jönnöm,hogy nem az én készülékemben van a hiba..És amikor sorba jöttek itt a fórumon is az emberek akik hasonló cipőben jártak,és nem egyet kezelt szintén ez a hölgy,akkor már tudtam,hogy nem én vagyok a hunyó..Plusz az orvosom is megerősített ebben (aki a lézert csinálta).Nagyokat csodálkozott,hogy nem volt próbakezelés??????
Én tényleg mindkét kezelésen átestem már,és annak aki most vágna bele,azt javaslom,hogy a rejuvit messziről kerülje el!Szerintem ez nagyon nagyon kevés embernek és helyen válik be..Max pár centis sima fekete tetkóknál..
Csakis lézer,vagy ha nincs más a legvégső esetben sebészi kimetszés..
A te eseted valóban nagy dilemma,mert a színes festékkel nehezebben bánik el a lézer,de nem akarlak elkeseríteni,a rejuvi is..Plusz ott a hegesedés kockázata..
Én a helyedben lézereztetném,és ha már halványult akkor lefedetném egy másik tetkóval..vagy hagyod az egészet a fenébe! :) Tényleg nehéz jó szakembert találni,csak olyat keress aki sok referenciával rendelkezik,és beszéltél már személyesen olyannal aki nála volt..Nem tudom hol mennyibe kerül a lézer,nekem a 10x3 cm-t csinálták 10 ezerért alkalmanként..és kéthavonta jártam,előbb nem érdemes.Plusz minél nagyobb a felület annál jobbak az árak..A rejuviról nem tudok aktuális árat mondani,de az jóval drágább,mert elvileg nem kell annyi kezelés.. Nemsokára teszek fel új képeket..és ha arra gondolsz milyen rossz Neked,akkor ez megnyugtat,hogy nem is.. :D
Szia!
A helyedben,mielött rejuvizol vagy "így halsz meg",felkeresném az aestheticat,ott csinálnak tetoválás eltávolítást,hegek néklül. Konkrétan rátetoválnak a meglévő mintára egy színsemlegesítő "festékkel". Én csak érdeklődni voltam náluk a témában,nem csináltattam meg,de talán a neten utána tudsz olvasni,lehet,hogy képeket is találsz.
Néztem rejuvis jépeket,hát,borzasztó!!!
További ajánlott fórumok:
- Rejuvi tetoválás eltávolítására Budapesten tudtok ajánlani szakembert?
- Szemhéj tetoválás eltávolítása
- Tetoválás eltávolítás, lézerrel vagy rejuvi?
- Tetoválás eltávolítás hol, mivel, kinek mi vált be?
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?
- Sminktetoválás eltávolítása