Tetoválás eltávolítás (beszélgetés)
Igen, a testszínű festékre nem jó a lézer,mert nem nyeli el..
Sok szerencsét a rejuvihoz,remélem találsz valakit aki megfelelően elvégzi,és nem húz le..Mert annak elvileg már látványosnak kellene lennie,ha ennyiszer voltál..
Juj,ilyet még nem igazán hallottam hogy rejuvival szednének szemöldök tetoválást..
Szerencséd,hogy nem lettél heges,mert azért az arcodra vigyázni kell!
Ilyen esetben szerintem a lézer a megoldás..igaz ott meg kifehéredhet a szemöldök,de az biztos látványosabb lenne két alkalom után..
Szia!
Neked is köszönöm, hogy írtál. Olvastam, amit korábban megosztottál a fórummal, sajnálom, hogy te is így jártál.
A próbakezelés NAGYON hasznos lett volna!!!
Persze így a rejuvi szakemberek járnának rosszul, hiszen ha valakiről kiderül, hogy allergiás rá, az nem fog visszamenni, és a teljes árat kifizetni. Nem csoda, ha mélyen hallgatnak erről a mellékhatásról...
Egy barátomnak is volt tetoválása (én sosem láttam, még azelőtt eltávolíttatta, hogy megismertem) és ő is lézerrel szedette le. Semmi sem látszik, még csak halványan sem. Nagyon dicsérte a szakembert, ezért most elkértem a címét, és el fogok menni hozzá, első körben megnézetni az enyémet, aztán hogy javasoljon valami megoldást.
Örülök, hogy te a félresikerült rejuvi után végre biztatóbb irányba indulhattál, remélem én is így leszek nemsokára :)
Ha lesz időd képeket feltenni, annak örülnék.
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. Bocsánat, hogy csak most válaszolok, korábban nem volt időm.
Hát igen, sajnos én nem voltam elég körültekintő, azt hiszem nagyon akartam, hogy jó legyen ez a módszer, azért nem voltam kicsit gyanakvóbb, talán akkor jobban meggondolom.
Szerencsére úgy tűnik, lesz egy jó lézeres szakember, akivel meg tudom nézetni, hátha tud valami pozitívumot mondani rá.
Neked sok sikert a procedúrához, remélem gyorsan eléred a célod! :)
Kedves Skemely!
Mintha rólam szólna amit írtál..Szinte ugyanez történt velem is..Nálam annyiban más,hogy a kezelő készséges volt,de sajnos a krémeken és tapaszokon (ami szintén egy vagyon volt..) kívül nem tudott mást ajánlani/tenni..Itt egy próbakezelés lett volna jó,mert akkor nem is folytattam volna..
Szerintem nagyon sok embernek lett kelodios a rejuvi után,csak erről nem szeretnek beszélni..
Ezt mindenképpen nézesd meg egy szakemberrel.Leginkább először bőrgyógyásszal,majd egy lézeres szakemberrel.
Én jövő héten megyek lézereztetni a keloidos rész közötti festéket.A keloidot havonta fénylézerrel kezelte,ez hatásos volt,majd elkérem a fotóimat,és felteszem ide.Már nagyon halvány és nem annyira dudoros,van ahol teljesen meggyógyult..Ez egy allergiás reakció a rejuvira,amit nem lehet előre tudni,ezért kéne a próbakezelés..
Ha kicsit lejjebb elolvasod a hozzászólásomat,akkor láthatod,hogy én is ugyanígy jártam..
Szóval a lényeg az,hogy nincs veszve semmi,de először tényleg a keloidot kell kezelni,aztán jöhet a többi.Én már nagyon várom,mert az enyém már elvileg lézerezhető..Jövő héten úgyis írok milyen lett..
Skemely,
nekem már a képek alapján sem volt szimpi a rejuvi.
Lézer hatásos, szép lassan ugyan, de halványodik a tetkóm. Pechemre a zöld a legnehezebben elhalványítható szín, így elég hosszadalmas a kezelés.
A keloidra én nem mennék rá lézerrel. De ezt mindenképpen bőrgyógyásznak mutasd meg. A keloid rendellenes szövetszaporulat, azt sokkolni lézerrel nem túl célravezető dolog szerintem.
Kedves Fórumozók!
Frissen regisztráltam, ez az első hozzászólásom. A regisztrálásra az vett rá, hogy épp Google-ben kerestem a tetoválás eltávolítás címszavakra, és láttam, mennyi hozzászólás van itt, nem egy kihalt topic.
Kicsivel több, mint 2 éve, némi utánaolvasás után belevágtam a Rejuvi kezelésbe. Amit már rettenetesen megbántam. Az első hülyeség, amit elkövettem az volt, hogy nem olvastam utána rendesen. Nagyon meggyőzőnek tűnt ez a módszer, amiket találtam róla, és úgy tűnt, eleget tudok. Természetesen nem hittem azoknak az előtte-utána fotóknak, amik most is fent vannak a neten. Még én is 5 perc alatt megcsinálok egy ilyet photoshopban. Nincs garancia rá, hogy azok valódi, nem manipulált fotók. De nekem már az is elég lett volna, ha alig láthatóvá halványodik a tetoválás.
A kezelő, akihez mentem, nagyon lelkiismeretesnek tűnt, megnézte régi műtéti hegeimet, amik nagyon szépek, szinte láthatatlanok, valamint a másik 5 tetoválásomat is (amiket szeretek, nem szedetném le őket), kikérdezett, nem volt-e soha hegesedésre hajlamos a bőröm, nem volt-e gond a többi tetkóval. Szerencsére soha nem volt ilyen gondom, minden sebem mindig szépen és gyorsa gyógyul, a tetkók is olyan simán és hamar, ami még a tetoválókat is meglepte. Bár most már azt mondom, bár inkább lett volna ilyen bajom, akkor lehet, hogy nem vágok bele a Rejuviba…
Szívemre tehetem a kezem, hogy 110%-ig lelkiismeretesen végeztem az utókezeléseket, egy csepp víz sem érte a sebet, amikor leestek a varok, naponta 3-szor kentem a javasolt szilikonos krémmel. Tényleg őszintén mondhatom, hogy soha egy alkalom sem maradt ki. Egészségesen is élek, sportolok, sok vizet iszom, nem dohányzom, sosem szolizom (sőt, napozni sem szoktam, nagyon fehérbőrű vagyok, a vállamon lévő tetkót szinte soha nem érte napfény, mert ujjatlanban nem szoktam lenni, tehát ilyen károsodásnak sem volt kitéve az évek alatt). A tetkóról még annyit, hogy csak fekete színű volt, és az egyik legjobb pesti szalonban készült, szóval nem házi pancsolt munka.
Mégis olyan csúnya keloidos lett a bőröm, amit még soha nem láttam. A tetoválást foltokban szedte ki, ahol megmaradt, ott legalább még sima a bőr, ahol viszont kiszedte, ott púpos, piros, heges. Nem használt az a szilikonos krém semmit sem, pedig utána is nagyon sokáig kentem, vásároltam 8-9000 Ft-ért a patikában a tubusokat.
Mikor küldtem képet a kezelőnek, hogy most hogy néz ki, nem válaszolt, telefonra sem.
Tudom, hogy aláírtam a papírt, miszerint az egyedi elváltozásokért nem felelősek, hát gondolom nem is tehetek nagyon semmit, egyem meg, amit főztem.
A második dolog, amiben nagy hülye voltam, hogy nem kerestem rá a neten angolul erre a technikára, csak magyar oldalakat kerestem.
Mikor már gyanús lett, hogy nem úgy gyógyul, ahogy kellene, rákerestem angolul is, és találtam nem egy külföldi fórumot, ahol pontosan az enyémmel megegyező tünetekről panaszkodnak sokan. Ha ezeket korábban olvasom, sosem mentem volna erre a kezelésre, hiszem az egyik húzóerő a Rejuvi mellett, a lézerrel szemben, az volt, hogy utóbbiról több helyen írták, hogy hegesedést okoz, míg a Rejuvi garantálta a minimális hegeket.
Aki tud angolul, érdemes végigfutni némelyiken:
Tőletek az lenne a kérdésem, szerintetek lenne-e esély a megmaradt tetoválást eltávolítani lézerrel? Vagy az ilyen keloidos bőrre azzal már nem is lehet rámenni?
Ha néhány kicsi foltban ilyen maradna a bőröm, az nem zavarna, sokaknak a védőoltás után is hasonló heg marad. De ez, ahogy most kinéz, félig tetovált, félig "csak" sebes, egy katasztrófa az egész, így nem maradhat.
Sziasztok!
Én is belevágtam a lézeres eltávolításba.
Valaki tenne fel képet,hogy milyen tetoválása volt és 2-4-6 hét után milyen lett az eltávolítás után neki.Én tettem fel,hogy milyen volt és 2 héttel utána milyen most.
Igazán nincs mit! :) Az igazság az,hogy nekem is ilyesfajta tetkóm van,és már évek óta szeretnék megszabadulni tőle..Nekem eredetileg egy szögesdrót volt a karomon (teljes szalag..) de aztán én is megbántam,hiszen az sem egy szokványos minta,főleg nem egy nőn..Ekkor jött a hülye ötlet,hogy átalakítassam..ne kérdezd milyen megfontolásból,de úgy gondoltam,hogy valami virág mintával lágyíthatnának rajta..valami szörnyű lett..egy 5 éves szebbet csinál..mondanom sem kell hogy természetesen nem szalonba mentem,hanem ahhoz aki az elsőt is csinálta..Azóta takargatom ahogy tudom,mivel tényleg nagyon gagyi.A rejuvit kívül végezték el,és most a hegek miatt olyan mintha negatívba lenne benne ez a minta,gondolhatod..Közte meg ott a festék még,szóval gyönyörű..ennek már két éve és most látom az alagút végén a fényt..Az elején el sem akarta vállani a dokim, azt mondta,ebbe nem nyúl bele,majd amikor látta ratjam mennyire kivagyok,közölte,hogy egy valamivel még próbálkozhatunk a szteroid injekció helyett.És akkor jött a festéklézer,ami szépen lassan,de hatásosan megszűnteti ezt a gyulladást és végre a héten nekiállhatunk a külső rész lézerezésének is.Már nagyon várom. A belső részt eddig egyszer ütötte át,az folyamatosan változik,halványul..szóval nem kell elkeseredni ha azonnal nem látható javulás,mert a szervezet folyamatosan "dolgozik rajta".:) Majd valamikor teszek fel róla képet is.
Én már nagyon megbántam,hogy nem hallgattam senkire,csak a magam feje után mentem és a rejuvit választottam..lézerrel már lehet régen eltűnt volna a tetkóm,és még hegem sem lenne..
A lényeg,hogy jól gondold át,hogy biztosan akarod-e és aztán ha eldöntötted akkor már "csak" a megfelelő szakembert kell megtalálnod. :) Sok sikert,és kérjük a beszámolókat! :)
Sziasztok! Nekem is van egy eltávolítandó tetkóm.
Ez már az 5. és már nagyon vártam, hogy megcsináltassam, az egyetlen ok, amiért halogattam az az volt, hogy egyik osztálytársamnak volt ilyen és nagyon tetszett, de nem akartam úgy, hogy még egy osztályba járunk. Eljött a szeptember én meg rohantam a tetkóshoz, egy korona a tarkómon alatta egy felirat ami persze más mint az övé. Amint meglett egyből levert a víz, hogy nem kellett volna egész éjjel nem aludtam, 1 teljes hónapon át minden nap sírógörcsök jöttek rám... Azóta minden nap eszembe jut és rosszul érzem magam tőle. Csak addig akartam, amíg meg nem lett.. Pedig odavagyok a tetoválásokért, mindegyiket szeretem egyedül ezt nem... Rosszul érzem magam ha már érzem, hogy egy picit is kilátszik. A hajamat is ritkán kötöm fel, akkor is csak olyan felső van rajtam amiben nem látszik. Most már teljesen mást csináltatnék. Nem tudom mit tegyek. Próbáltam elfogadni, de valahogy nem megy. A lelki világomra ment rá ez az egész.. Már előre félek, mi lesz nyáron. :( Amúgy Nagykanizsai vagyok és nem nagyon hirdetlek itt eltávolítást, pedig csakis szakemberre bíznám.
Szia!
Szerintem az nem mérvadó,hogy hányszor mentek át rajta..Nekem az eredeti mintát takarták,tehát van olyan rész ahol kétszer mentek át rajta,és az is ugyanúgy halványul mint ahol csak szimplán..Mindenképpen nézzél referenciát,kérdezősködj,ha tudsz,beszélj olyannal akinek már volt több kezelése.
Szerintetek is fiú létemre nagyon lányos tetoválást csináltattam?A virág könyöknél nagyon gáz rajtam?Nekem tetszik stb csak mások olyan rossz szemmel nézik.Egyre jobban gondolkodok hogy eltávolíttatom vagy el lehet takarni más tetkóval?
Üdv
További ajánlott fórumok:
- Rejuvi tetoválás eltávolítására Budapesten tudtok ajánlani szakembert?
- Szemhéj tetoválás eltávolítása
- Tetoválás eltávolítás, lézerrel vagy rejuvi?
- Tetoválás eltávolítás hol, mivel, kinek mi vált be?
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?
- Sminktetoválás eltávolítása