Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás? (beszélgetés)
Valami érdekes félreértésben vagytok.
Nem arról van szó, hogy egy tetoválás, mint képzőművészeti alkotás micsoda.
Arról van szó, hogy egy ember adja a saját testének egy felületét arra, hogy gyakorlatilag örökre megbélyegezzék.
Erről van szó, ne a kivitelről.
A tetoválás valakin az egy személyiség jegy - a számomra.
Méghozzá jelentős személyiség jegy.
Ha nem egyéni tetoválásról beszélünk, akkor általánosságban az üzenete:
Kevésnek érzem magamat, a megjelenésemet, a kommunikációmat ahhoz, hogy igazán rám figyeljetek.
Teszek magamra egy plusz jelet.
Ez a tetoválás.
Egy jel, ami által rámtekintenek, mert egyébként rám sem néznek.
Minél több a varrás, annál többen néznek rám...
Az önbizalmam annyira alul van, hogy "csak úgy magamtól" nem váltok ki figyelmet.
:)
van korhatár a tetováltatásra ?
Egyébként néha tetszik, de mindig eszembe jut, hogy fog kinézni öreg korában. Vagy ha meghízik, vagy ha lefogy.
Néha valakin a nagyobb tetkó alig kivehető, csak egy szürkés paca, mint egy koszfolt vagy bőrbetegség.
És csak később derült ki, hogy tetkó van? Mert nem a megismerkedésnél volt a gond...
Télen szedted fel a nőt, vagy a tetkó volt rafinált helyen?
Szép férfi nincs, legfeljebb jóképű.
Szép csak egy nő lehet;)
Hát ha valaki azért szakít velem, mert kiderül, hogy tetkóm van, akkor nem is érdemli meg, hogy szeressen(M)
Ja, nincs tetkóm.. 😎
Van olyan,ami szép,és persze van olyan ami nekem nem tetszik. Nekem is van 7 tetkóm,és mindegyiknek megvan a maga jelentése.
De szerintem azért nem kell olyanokat mondani,hogy az ilyen emberek megtalálják a saját baráti körüket... Semmivel sem rosszabb egy tetoválást viselő ember,egy olyantól,akinek nincs....
Nem kell, hogy tetsszen.
Akin van, úgyis megtalálja baráti köreit.
További ajánlott fórumok:
- Nektek tetszik a Rajmund férfinév?
- Tetszik nektek a nyakon/tarkón lévő tetoválás?
- Ha egy férfinek tetszik egy nő, miért mond le mégis róla?
- Csajok tetszik, ha a férfinek szőrös a mellkasa?
- Meggondolatlan tetoválás! Van valaki, aki rátetoválással javítatta ki az elcseszett tetkóját?
- Mennyire mutatnád ki egy férfinak hogy nagyon tetszik neked?