Tetkó (beszélgetés)
Akkor jó:))
A tetkód is ezért lett, vagy csak úgy?
Nahát, hastáncolsz?:))
Én is:))
Aki nekem csinálta,ezt mondta!
Nem fogok vitatkozni veled ezen!
Nincs mit!:)
Nem vagyok profi,de talán azért lehet,mert a kezdeti "szabályokat" nem tartotta be!2 óráig kell rajta lennie egy fólia,amit már a teováló rak rá,egy ismerősömnek 1 hétig rajta volt,és emiatt lazulhat.
Naponta egyszer kenni kell vékonyan bepantennel,nem érheti víz 1 hétig.Persze ez nem minden testtájnál oldható meg,én zuhanyzás előtt krémeztem,így a víz lepergett róla.
Ha ezeket valaki nem tartja be,előfordulhat,hogy a szervezet kidobja a festéket,és elfolyik.
...legalábbis szerintem!:)
Köszi, hogy ilyen gyors voltál:)
Viszont azt elfelejtettem az előbb, hogy egyszer láttam valakin olyan tetkót ami szét volt folyva. Az miért van? Előfordulhat nálam is?
Köszi az elismerő szavakat!
Ha nem publikus, priviben írd meg hol laksz és mit szeretnél! Pusssssz!
Szia!
Én a fájdalomról már írtam.Kb olyan,mint egy epilálás.
Én is nagyon féltem,de utólag,azt mondtam,hogy ez semmi sem volt.Én az alhasamra csináltattam másfél hete.
A tú csak 0.5mm mélyre megy a bőrbe,az pedig nem sok.
Érzéstelenítést itt is kérhetsz,és így csak 1
szúrást érzel.Én mondtam a tetoválónak,hogy készítse elő a lidokain injekciót,ha nme bírnám az első pár szúrást,de nem kellett,tényleg nem volt fájdalmas.A csontnál kellemetlenebb,de nem volt vészes.
Ha csak a fájdalom tart vissza,én azt mondom vágj bele.
Nekem ő csinálta:
Sziasztok:)
Tetkó téren még új vagyok, szóval segítség kéne:)
Szeretnék egy tetkót a vállamra kb 5-6 centiset és azt hiszem színeset. Igazából fogalmam sincs, ki a jó tetováló, a lap.hu-n néztem ugyan, de ez nekem nem mond semmit. Látom a képeket, de ebből nekem nem jön le ki hogy dolgozik(: Ha felhívom senki nem fogja azt mondani: na én szarul csinálom inkább ne gyere hozzám. Ha meg kifogok egy kontárt, hát az a munka marha jól fog kinézni.
Szóval esetleg ha valakinek van ötlete segítsen légyszi, én budapesti vagyok.
A másik, hogy nem tudom mennyire fáj. Oké hogy egyén függő, de azért egy kicsit parázok tőle. 2 hónapja még végigsírtam egy vérvételt is, de most komoly beteg vagyok úgyhogy szurkáltak már eleget - tökre hozzászoktam. Azért is akarnám most csináltatni, de mondjuk azért ciki lenne, ha elkezdik csinálni én meg nem bírom:))
A köldökömben már van ékszer, de ott is hang ember voltam, szóval érzéstelenítéssel csinálták:)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan szülőről, aki megengedi a 14 éves lányának a tetkót? Mit gondoltok a lányról?
- Igazi belevaló, farmeros, tetkós nagymama szeretnék majd lenni.
- Mennyi időbe telik kb. megcsinálni a tetkósnak olyan 10 cm nagyságú lepkét?
- Fiuk! Nektek tetszik egy lanyon a tetko? Lanyok ti is irhattok
- Mennyire faj a tetko? Mihez lehet hasonlitani?
- Tudja valaki mit jelent Victoria Becham nyakán a tetkó és milyen nyelven van irva?