Testtekercselés otthon - tippek (beszélgetés)
Enyhén szólva is tisztességtelen haszonnal árul a Topshop.
Sajnos nem találtam. Állítólag mindenhová 1-2 db érkezett és az azonnal elfogyott. De mégegyszer köszi.
Én is a Rossmanban vettem 5999 ft-ért. Mindegyik üzletben akciós volt akkor. Az interneten lehet találni a használatáról videót, ott a csaj krémmel használja, így csúszik a bőrén.
[link]
Ebben a topicban olvastam.
Én a gyömrőiben vettem. De gondolom,hogy mindenütt ennyi. Egy másik topicban olvastam, egy székesfehérvári hozzászólőtól, hogy ő is ugyanennyiért látta. Gondolom, hogy nem Gyömrőn.
Melyik Rossmannban volt ? Köszi M
Addig kell csinálni egy testrészen amíg kipirosodik egy kicsit. A használati utasításban az volt,hogy kb fél órát működik feltöltés után,de volt hogy 45 percet használtam és nem merült le.Kb 6 használat után egy cm-ert mértem a hasamon minuszban,ez nagyon bíztató volt:-).
Sajnos amióta elkezdődött a suli a gyerekeimnek,egyszerűen nem tudok magamra két órát szánni,úgyhogy vissza is szedtem.
Olvasgattam a hozzászólásaitokat. A múlt héten ugyanazt a Cellules gépet a Rossmanban 10 ezer ft-tal kevesebbért vettem meg, mint, amit a Top.shop hirdet, azaz 5990 Ft-ért - igaz akciós volt.
Szia! Vissza is vittem 2 nap múlva, mert hol ment hol nem. Ki is cserélték, azóta megy! Cm eredmény még nincsen!) Mennyi ideig kell egyszerre használni?
Sziasztok!
Esetleg valaki konkrét cm erdményt tud mesélni?
Szia!
Nyolc órát kell tölteni használat előtt,ha akkor sem indul be akkor rossz.Az elsőt én is visszavittem mert meg se nyekkent akármennyit töltöttem
Találtam a YouTube-n videót a cellules használatáról, nézzétek meg!
Sziasztok! Én is ma vettem egy cellules gépet, de órák óta töltöm és nem indul be. Hány óráig kell tölteni?
igen, először fel kell tölteni. Nekem is így volt:)
Sziasztok. Vettem egy celluless gépet ma, de még nem próbáltam ki. Azaz bedugtam a 220-ba, hogy megnézzem működik-e, de meg sem nyekkent... Fel kell előbb tölteni és utána megy a dolog? Vagy lehet, hogy selejtes??? :( Tudna valaki segíteni?
Én a corában vettem, jó szoros, oldalt zippzár. Sporthoz is javasolják a sportruha alá. Térdig ér, és mell alatt végződik, olyan mint a nagyanyáink bundabugyija. Jó be lehet izzadni alá.
Milyen az a thermo gatya?
Lányok ! Rájöttem, megvan a megoldás ! Krém, fólia + thermonadrág. El sem csúszik a fólia és úgy beizzad az ember alatta, hogy ihaj. Tiszta víz lett rajtam a gatya, deréktől térdig .
Szia!
Várom az eredményről a beszámolótokat! ;-)
Mi a barátnőmmel infra szaunába járunk. Tekercseljük magunkat és kenjük is egy fahéj illatú krémmel. Fél órát vagyunk bent. Még eredményt nem tudok mert eddig háromszor voltunk...!
Na hát ebből minden lett csak asszem fogyás nem! Kifakította a bőröm ott, ahol fent vlt a fólia az éjjel. Most mehetek újra szoliba, mert a combom tiszta fehér! No meg a hasam is!
Na a 20 percből 45 lett! Jó nehéz is volt! Csúszkál is a fólia, gondolkodom, hogy áttekerem magam, de vhogy majd kibírom reggelig, mert rajta van a krém...
Most megyek és tornázom kicsit Réka dvd-re
Szia!
Egy alkalom nem hinném, hogy sokat jelent,most is be vagyok tekercselve, combom és a hasam is.taéán jövő héten megmérem magam centiben. De egyáltalán nem csíp a krém...
Megtörtént a combtekercselés is és nekem is lecsúszik kissé a fólia. Gondolom, a szalonokban egyhelyben fexik az ember és akkor nem csúszkál. Reggel veszem csak le majd...
Jó éjt!
További ajánlott fórumok: