Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)
Szia Danny!
ha visszaolvasol szinte minden le lett már itt is írva a fórumon, de kb ez:
az nem igaz ebből a cikkből h. naponta 5x KELL enni, és vacsi után már nincs gyümölcs! az csak délelőtt éhgyomorra van, vagy egész nap gyüminap esetén. :)
Totopectore
Te hogy haladsz?
Én 6ot tartom, sajnos megállt vagy nagyon lelassult most a fogyás. Azt vettem észre ha elrontom, akkor semmi sem elég, össze vissza eszek mindent. Heti 1-2 nap bénázás sajnos becsúszik.
HŰ! Fogytam 2,5kg-ot. Egy hét alatt!
Nagyon örülök, remélem nyár végére emberi kinézetem lesz!
Úgy tűnik beválnak a változtatások. Kevesebbet eszem egyszerre és sokkal több nyers zöldséget. Két nap után is érzem már a hatását. Mérlegre csak egy hét után fogok állni. Kíváncsi vagyok nagyon.
Olyan jó, hogy van ez a fórum, már éppen abba akaram hagyni, mert úgy éreztem nekem nem működik igazán.
Rie
akkor ez lehetett a probléma, mert ha zömében gyümi és zöldség a koszt akkor a mennyiségben nem ír korlátot.Eltelik az előírt idő az étkezések között?
Kemény a gyüminap, de most is lement 2kg vele, ami nagy része persze víz, de a 3 nap alatt felszedett 3kg is azért lett, mert sok vizet tartok vissza.
Még ma is kitartok gyümivel, ha nagyon nem megy van avokádókrémem eszem majd paprikával paradicsommal azt :)
Sajnos bőven van még miből fogynom :(.
Kicsit jobban átgondoltam és rájöttem, hogy nagyon kevés nyers zöldséget eszem. Igaz, hogy külön választom az ételcsoportokat,de el is felejtettem ( régen olvastam a könyvet), hogy kb.70% magas víztartalmú étel legyen. A párolt zöldség pedig már nem tartozik közéjük. Tegnap óta mindenhez eszem nyers salátát és a többiből igyekszem kevesebbet. Remélem mos már jobban fog menni. Jó volna hetente egy gyümölcs nap is.
Totopec.
gratula a 2 kg-hoz, szépen elindult neked is. :) A bűnözés utáni rosszullét is csak megerősít engem h. egészséges módszer. Ma igyekszem gyüminapot tartani.
Rie01
van még amúgy fogynivalód? Lehet ez az optimális súlyod?
Én nagyon elrontottam a hosszú7végét...csak a délelőtti gyümit tartottam be, meg is lett az eredménye. Majd leszédültem reggel a mérlegről +3 kg jött vissza. Hát marhára nem érte meg. (a gyomrom meg ég az összevissza evéstől)
6 kg ment le, az első 5 két hét alatt,1 hónapja kezdtem újra.(20 év után) Pl.ez a könyv írta le először hogy a tej nem élet erő egészség. :)stb stb..
Totopestore
én mielőtt elkezdtem ezt, heti 3-4x futottam 5 km-t. 3 hónap alatt egy gr-ot sem fogytam. Igaz a kajából nem vettem vissza,sőt éhesebb voltam, többet is ettem. Persze a mozgás is kell, de ha fogyni akarsz akkor a helyes étkezés fontosabb sztem.
Szia!
Köszi az üdvözlést :)
Ha megyek könyvtárba mindenképpen utánanézek.
Nem semmi lehet, ha most már még aktuálisabb mint amikor íródott.
Te is ezt folytatod? Régóta? Sikerült eredményt elérni vele?
Szia Tusi!
üdv itt. :)
Nagyon jók a könyvek hozzá. Könyvtárakban ált. megvan. Testkontroll 1 - 2. a címe. Ami a döbbenet h. 30 éve jelent meg az amerikai változat és már akkor mennyi leplet leránt azokról a dolgokról amik ma még igazabbak sajnos.
Sziasztok!
Én még sosem próbáltam ezt, de belevágnék!
Sesenta,Totopectore
örülök hogy belevágtok Ti is! :)
Hajrá! Most hogy itt a rengeteg friss gyümi és zöldség egyáltalán nem áldozat ezeket enni.
Én is azon agyaltam hogy miért hagytam abba? hisz működött. Most a férjem és a kislányomat is próbálom átnevelgetni. Első lépésben a gyümi kaja előtti evésével.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- A fogyás testkontrollal
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Próbálta valaki a testkontroll diétát? Tartós fogyás elérhető vele?
- Van valakinek első naptól írt fogyinaplója a testkontroll, vagy a 90 napossal kapcsolatban?