Tesco dolgozók! (beszélgetés)
igen
úgy tudom hogy 2300 jelentkeztek és ebből 150 főt vesznek fel de ebben van olyan aki másik tescoból jön át.
Köszi a segítséget. Én is várom a telefoncsörgést. Egy lépést sem teszek a telefonom nélkül, még a WC-re is magammal viszem. :-) Mert általában úgy járok, hogy akkor hívnak, amikor nem vagyok telefonközelben. :-)
A legjobb az lenne, ha mindkettőnknek sikerülne és akkor munkatársak lennénk!
Az a baj, hogy nekem nem biztos, hogy örülnek,amiért még suliba is járok. Mondjuk Gabriella azt mondta, hogy megoldható, mert akkor leszek délutáni műszakban. Szóval elvileg megoldható, mert igazítják a beosztást. Hát, reménykedem.
a legrosszabb várakozni...és sajnos nem ugy müködik, hogy ma behivnak interjura, holnap már kezdessz.
türelem!
Szia
Engem az első interjú után 1 hétre rá hívtak be.
Úgy igazából a második interjún nem nagyon kérdeztek semmit csak beszélgetünk.
Általános dolgokról.
Meg elmondták hogy mi annak a munkakörnek a feladata.És 2 hét múlva értesítenek.
Nekem is minden napom izgalommal telik alig várom hogy csengjen a telefon.De te ne izgulj sikerülni fog.:)
Gondoltam hogy ápolónéni leszel:)
Nagyon szép hivatás:)
Diplomád lesz,ugye?
nem is szabd kihagynod,addig az is munka amíg nem lesz meg a képesítésed ápolónéniként.Fiatalon még könnyebb munkát találni is.
Akkor már van tapasztalat. :-)
Én májusig GYES-en vagyok a kisfiammal, de amikor megtudtam, hogy nyílik Tesco P.ladányban, tudtam ,hogy nem szabad kihagynom ezt a lehetőséget.Remélem, hogy az igazgatók is így gondolják majd rólam. :-) Nem áll közel a szakmámhoz(ugyanis ápolónő leszek), de semmilyen lehetőséget nem szabad kihagyni manapság. Mellette még befejezném a tanulmányaimat (még 2 év) esti képzésben.
Így van,na ezért van az én melómban is kockázat.
Bízni lehet még a turistákban,hogy költenek egy kis souvenírra.A tesco állás azért biztosabb mert enni-inni mindig fognak az emberek.
Tudom milyen melót keresni,voltam már így többször is sajnos,ezért átérzem a helyzeteteket.
Ez egy porcelán-kerámia üzlet,ahol dolgozom,Budapest frekventált helyén.
De mivel mostanában eléggé megváltozott az emberek
vásárlási szokása,pénztárcája.és ugye ez nem egy olyan terméktípus,amit feltétlen meg kell venni.
Igen, én is így gondolom a szerződéssel kapcsolatban. De ha már adódott a lehetőség, ki kell használni. Hiszen addig is pénzt keres az ember.
Biztos meg tudod oldani, hogy jól menjen az üzlet! :-)
Határozatlan idejű szerződés jobb,de manapság ez nem kívánságműsor.Mindenben van kockázat,nekem is mert én pl.új boltban vagyok.
Be kell még vezetni hogy nyereséges legyen,kihívásnak veszem:)
Határozott idejű szerződésre gondolsz? Szerintem annak annyi a hátránya, hogy amikor lejár a szerződés ideje, másik munkát kell keresned. Hacsak olyan szerencséd nem lessz, hogy a megfelelő munkád miatt vagy azért mert vesznek fel embereket, kapsz másik állásajánlatot.
Legalábbis én így gondolom. Hátha más is tud neked segíteni és hozzászól a témához!
köszi szépen....hát remélem behivnak..juliusban a csemege pultba volt pozicio hirdetv, jelentkeztem is, rá pár napra hivtak telon, holott a jelentkezési határidö 2 héttel késöbb volt.
nem tudtam bemenni az interjura, mert nyaralni mentünk.:(
de azért remélem most is felhivnak, mert szeretnék dolgozni.
csak ez a határozott szerzödés aggaszt
Nekem azt mondták, hogy konkrét fizut csak az állásajánlat után tudnak mondani, mivel én több pozíciót is bejelöltem és a fizetés attól függ, hogy melyiket kapnám meg. Az interjúval kapcsolatban annyit, hogy nem kell félni tőle, nagyon rendesek. Szóval szépen higgadtan kell beszélni. Arról pedig, hogy mi lenne a feladatod, utána tudsz olvasni a Tesco-karrier portálon.
Sok sikert neked is!
ráadásul határozott szerzödés lenne, aminek gondolom van hátránya. vagy ez még változhat,
azért bizom benne hogy felhivnak, hogy ekkor és ekkor van az állásinterju.
sziasztok! uj vagyok ebben a forumban, ma jelentkeztem a bajai tescoba, dolgozni.Frissáru készletgazdálkodási asszisztens pozicioba, mert a végzettségek amit kérnek a hirdetésben nekem is megvan. mit tudnátok tanácsolni, ha esetleg behivnak interjura. vagy lényegében kb mennyit keresnék, mi lenne a feladatom. 3 müszakos munkarendet is ir. de engem nem zavar, lényeg hogy legyen munkám.
mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Kinek mi a véleménye a bolti dolgozókról?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mátészalkai Tescós dolgozók vannak?
- Tesco dolgozók ti kaptatok már fizetést?