Tesco dolgozók! (beszélgetés)
Igen, láttam. Én is Eddás vagyok, de, mint ahogy te is, én is imádom a rockzenét. Pl.:Ossian, Kalapács...
Múlthét vasárnap is EDDA koncerten voltam Körösszegapátiban. És mint ahogy azt megszokhattuk, most is nagyon jó volt. :-) És még a fémszívűt is adták. Én már 6 éve járok EDDA koncertekre, de koncerten még eddig nem adták(legalábbis, amiken én voltam).
Igen,Eddás vagyok:)
Láttad az adatlapomon?
Nem csak őket szeretem ám hanem úgy általában a rockzenét:)
Igen, hallottuk. De mint ahogy már erről is szó volt, van olyan, aki kihúzatja a következő munkaidejéből.
Egyébként tényleg kicsi a világ. Amint látom, mé gegy EDDA rajongóval van dolgunk.(A másik itt én vagyok.) :-)
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Nálad az első állásinterjú után mennyi időre hívtak be mégegyszer? És mi volt a második beszélgetésen? Sikerült? Nekem azt mondták tegnap, hogy kb. 2 hét múlva értesítenek, ha sikerült. Nagyon izgulok. Szerintem ezalatt a 2 hét alatt nekem kihullik az összes hajam, vagy megőszülök! :-)
Sziasztok!
Még új vagyok itt, most regisztráltam magam. Én ma voltam állásinterjún, reménykedem benne, hogy visszahívnak. Nagyon szeretnék dolgozni. És szerintem Sky_Boy-nak abszolút igaza van mindenben. Senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig neked itt kell dolgozni. Mindenki maga dönti el, hogy jelentkezik-e a munkára.Illetve a későbbiekben, ha visszahívják és netán olyan szerencséje van, hogy állásajánlatot kap, még eldöntheti, hogy szeretne-e ebben dolgozni illetve annyi pénzért dolgozni, amennyit felkínáltak. Elvégre saját magad írod alá a szerződést. De egyébként is, amiket ma elmondtak nekem az állásinterjún, nem mondanám, hogy keveset kapnak az emberek itt. Pedig csak a juttatásokat mondták még, a konkrét fizut az állásajánlatnál mondják meg.Ha lessz olyan szerencsém, hogy bekerülök a Tesco csapatába.
Nem Fülöp Emese vagyok.
Megírtam privátba a nevem.
És egy másik interjúra hívtak be mert nem tudták hogy már voltam bent interjún.És a friss árú árufeltöltőn voltam.
Szia ! Te vagy a Fülöp Emese ?
Beszéltem ma a Szabó Erikával de mondta, hogy ő ma nem interjúztatott de a friss ov sráccal is beszéltem, igaz azt nem ismerem és csak jót mondott rólad ! Tehát szerintem gratulálhatok!!!
Igen,én is így gondolkodtam annak idején:)
Nemrég kerestem állást:)
Anyagilag biztosan de a fő cél hogy felvegyenek .
És onnan majd már van lehetőség többféle ha valaki szorgalmas.
Egy másik interjúra hívtak be .
Ugy tudom nem tudta aki meghallgatott, hogy voltam bent 2 hete már meghallgatáson. Na majd látjuk mi lesz.
Szia
Köszönöm Nagyon rendes vagy és segítőkész.
De remélem, hogy elnyerem a tetszésüket.Reggel megyek be 9.-re. Szabó Erikához.
Drukkolj köszi puszi.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Kinek mi a véleménye a bolti dolgozókról?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mátészalkai Tescós dolgozók vannak?
- Tesco dolgozók ti kaptatok már fizetést?