Tesco dolgozók! (beszélgetés)
Te mennyi hetes terhesen mentél el táppénzre?
Én Nálam nagyon nem szomorkodnak, hogy nem oda megyek vissza ahonnan elmentem táppénzre, mert helyettem vettek fel embert, de a szerződése csak addig tart amíg én vissza nem megyek, de így akkor kap majd egy új szerződést, ami határozatlan időről szól. Gondolom helyetted is vettek fel valakit, vagy betanítottak.
Egyébként ugyanabba a pozicíóba kötelesek visszavenni, amiben voltál, alacsonyabba NEM!
Szia!Nálatok is nehéz vissza menni a baba után?
Te mit csináltál milyen poszton voltál?
Szia.
Most már egyikbe se mert nem mertem elvállalni,
féltem a felelősségtől.
Én egy sima pénztárosnak vagy árufeltöltőnek jelentkeztem.De arra nem volt felvétel.
Köszi.
Szia!
Köszi,én is gratulálok a te lányodhoz néztem a képeid.
Én nem a 3 hónap próbaidőre gondoltam,hanem a nyitás előtti betanulásra.Vagy az is 3 hónap?
Nálunk még most lesznek a válogatások,és aug.18-án nyit az üzlet.
A MM alapjában egy nagyon jó munkahely,csak az utazás mellett és az ottani munkaidő mellett nekem megoldhatatlan a bölcsi mert senki segítségem nincs itt.
Szia!Először is gratula a csajszihoz!
Nézd!Igazából a Tesco boltonként változó.Mivel ugye mi emberek nem vagyunk egyformák.Van jó közösség és van rossz.Alapjába a mai világba nem hinném hogy olyan rossz lenne a Tesco.Nem minimálon vagy lejelentve,kapsz eü hozzá járulást,kaja jegyet,fizetik a bérlet 80%-át.Szóval........
Én viszont nem dolgoztam a Media...
Én Siófokon szeretem lenni,és remélem ez akkor is úgy lesz ha megyek vissza.Persze dolgozni kell,nálunk meg nem is keveset!
Betanulási idő ha gond nélkül megy akkor 3 hónap,utána döntenek a sorsodról.Persze ha valami gond lesz közbe akkor egyből lépnek!
Kérdezz ha tudok segítek!
Szia!
Örülök,h vagy.
Én most készülök váltani.Kis Tesco nyílik nálunk és oda hívtak be pénztárosi interjúra.
Jelenleg Media Marktban dolgozok részmunkaidőben,de ez nem a lakhelyünkön van és a bölcsit nem tudom megoldani.
Mi a véleményed,érdemes váltani?
Annyi rosszat hallani a Tescoról:(.
Illetve azt tudod-e,h mennyi a betanulási idő?Pár hét,esetleg hónap?
Hétfőn megyek interjúra,de tök tanácstalan vagyok.
A jelenlegi helyem az biztos,de össze egyeztethetetlen a kislányommal.
Sziasztok!
Van még itt valaki?
Sziasztok!
Meg tudjátok adni a Tesco munkaügyi központ Győri telefonszámát???
Szia!
Tesconként változik,és rengeteg mindentől függ! DE az alap ott is a 3 műszak.Bár éjszakázni ritkán kell,de vannak kimondottan éjszakai OV.Nálunk(Siófok) a felvételin elbeszélgetnek meg a szokásos.Nincs semmi extra.Melyik Tescoba mész?
Sziasztok!
Tudja valaki milyen a felvételi a tescoban? Osztályvezetői szintre gondolok. Nekik milyen a beosztás? Köszi a választ! Megyek majd be, de nem mondanak semmit "majd ott meglátom" volt a válasz. reggeltől délig kell bent lenni. Mégegyszer köszi!
Sziasztok!
Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem tudjátok,hogy a siófoki Tescoba úgy is lehet jelentkezni, hogy csak éjszakai műszakra éves állásra és 8órában? Ha valaki tudja írja meg nekem. Nagyon köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Kinek mi a véleménye a bolti dolgozókról?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mátészalkai Tescós dolgozók vannak?
- Tesco dolgozók ti kaptatok már fizetést?