Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Tesco dolgozók! (beszélgetés)
Szerintem még abszolút van esélyed!
csak előtte én voltam másik interjún is.
igen erre is jelentkeztem és engem 2 szer hívtak be őt meg 1 szer erre .
És ugyanarra a pozícióra jelentkeztetek?
Ha Te csináltad a pályázatát és ő bejut,te meg nem,az durva.De még ne add fel!
vagy nem
csak az a pláne hogy én csináltam meg a pályázatát is.
Akkor lehet hogy mindjárt hívnak téged is:)
Most telefonált egyik ismerősöm hogy felvették.
Együtt voltunk interjún.
Csak hívnának már!1 hét alatt 3kg-ot fogytam az idegességtől. :-(
még mindig nem hivtak, és a hirdetésüket ujra felrakták, tegnapi frissitéssel.mikor hivnak?
Hol merre vagy 4 éve Tescos?? mit csinálsz a tesconál??
Az első munkanaptól kezdve bevan jelentve a dolgozó 3 hónap próbaidő és+ 3 hónap határozott szerződés!
A próbaidő alatt 10% al kevesebb a fizu mint amúgy de amúgy rendesen dolgoztok csak néha van egy kis elméleti oktatás!
Mikor akarnak már telefonálni?Én lassan megőrülök az idegességbe.
jó lenne ha már én is ilyet írhatnék.
Igen már 4 éve Tescoba dolgozom.
igen rendes munkaidőnek számít.
Kár,mert akkor nagyobb lenne az esély a munkára
Biztosan.Máshol nem is próbálkozol.vagy nálatok nincs másik hasonló áruház?Lidl mondjuk...
:-) Csak jutnánk el odáig... Remélem sikerül!
A betanulási időre már biztosan jár a fizu:)
Akkor csak reménykedhetünk,hogy minket is felvesznek! Ma már nem hinném,hogy csörögnének.Úgyhogy még egy kialvatlan éjszaka,ha holnap esetleg szólnak valamit.Ha nem,további izgalmak.
Igen,azt nekem is mondták,hogy a betanulási időszakra is be vagyok jelentve. Mondjuk azt nem tudom,hogy azért is kapsz-e már fizut?Neked mondták?
Nem volt neki targoncás engedélye kell tenni neki egy vizsgát.És már csütörtöktől betanul de ugyan olyan már rendesen fel vették.
De nem úgy van,hogy van betanulási időszak?Vagy oda megy még először dolgozni?Én is nagyon aggódok!
Akkor gondolom neki volt targoncára engedélye,nem?Mert azokat,akik szakmabeliek hamarabb értesítik és veszik fel. Hát csak reménykedhetünk!
De akkor is telefonálnak,ha nem sikerült?
Sajnos még nekem sem de innen már a falúból már felvettek egy srácot tegnap targoncásnak.
Csütörtöktől már dolgozik.
Már kezdek agodni.
Csak csörögne már a telefon! neked szóltak már? Nekem még nem. :-(
Volt egy csaj interjún a múlthéten és neki mondták
További ajánlott fórumok: