Tesco dolgozók! (beszélgetés)
Én is decembertől mennék vissza...de már rendesen kétségbe vagyok esve...
nem várnak vissza,nem kellek:(
Köszi!
Remélem sikerül!
Remélem mindegyötöknek sikerül elhelyezkedni!!!
Nagyon drukkolok nektek!
Igen,de bennem van a drukk hogy nehogy be kelljen zárni,tudod?Mert akkor nekem már nem fog járni a munkanélküli sem.Nem élelmiszerboltban dolgozom,hanem olyan termékeket árulok,ami nem a létszükséglethez kell az embereknek.
Te fiatal vagy,fel fognak venni!
De most már semmi más dolgom nincs csak várni.
Neked meg jó mert van egy jó munkahelyed.:)
Most az országban sehol sem jobb.
De ott azért jobban van lehetőség.
Mert Budapesten nyílik több féle üzlet itt sajnos a következő 30 évben nem fog nyílni semmi.És erre az egyre is a környező településről is nagyon sokan jelentkeznek.
Én már dolgozom máshol.Csak érdekel hogy mit tudnak ajánlani.Tudod én egészen másmilyen helyen dolgozom=dolgoztam mindig.A Tesco nem nekem való.
csak beleolvastam ebbe a fórumba és gondoltam ránézek a karrierportáljukra.
Én is ott .
És a pályázat lejárta után szóltak is 2 hét múlva.
És azóta csak az izgalom maradt már nem is tudom mit higgyek.Kezdem elveszteni a reményemet.Hogy még mindig nem mondtak semmi azt sem hogy igen azt sem hogy nem.
Szia régen beszéltünk.
Nekem azt mondták hogy Október végén.
A tanuló áruház az meg a karcagi ill. az Újfalusi.
Mikor nyit a Püspökladányi Tesco ?
Mi a tanuló áruháza?
Sziasztok.
Azt halottam.hogy a Püspökladányi Tescóba aki jelentkezett annak a héten megmondják .hogy sikerült e vagy sem a felvételije. Így már csak 4 nap van amit végig kell izgulni.
Akkor nekem még egy hét izgi hogy igen vagy sem.
Tönkre megyek teljesen.
levelet? felétek igy is értesitenek?
én már 4 napja jelentkeztem a bajai-ba, drukkoljatok hogy behivjanak és engem válasszanak..
Ha behívnak egy dolgozót utánna dönteni kell a sorsa felől! lehet tökletesen alkalmas ! ők felvannak véve!
Van olyan opció hogy alkalmas de van jobb is ! na ők várnak! és vagy igen vagy nem !
Vagy lehet olyan hogy tökéletes de más pozira! ezeket szokták visszahívni! ergó ez vagy te ! vagy van olyan, hogy rossz ezek kapnak mihamarabb levelet!
De tudtommal még senki nincs kiértesítve!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Kinek mi a véleménye a bolti dolgozókról?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Mátészalkai Tescós dolgozók vannak?
- Tesco dolgozók ti kaptatok már fizetést?