Terveid,álmaid az életben (beszélgetés)
Terveim minimális, túlélésre játszom.
Álmom a családom, gyermekeim egészsége, boldogsága! Álmom, hogy ők sose legyenek céltalanok...
„Nem kívánok ragyogást, pénzt, dicsőséget.
Csak egy tűzhelyét kívánok.
Hívó lámpa fényt, meleget azoknak, akiket szeretek.
Egy darab kenyeret, csendet, pár halk szót, jó könyvet, és kevés embert.
De az aztán Ember legyen!”
Azt hiszem ez illik ebbe a fórumba:)
Egészség - nem csak nekem, hanem a családomnak is (és ez nem csak testi, hanem leki egészség is legyen)
Egészséges gyerekek
A kis üzletemből az legyen, amit megálmodtam
Azt hiszem a sorrend is jó így:)
Persze, anyagi biztonság, utazgatás, megelégedés önmagammal...sok mindent lehetne ide írni.
Boldogságot meglátni
Egy olyan társ, akivel könnyebb az élet
Család-jó nagy:)
Olyan munka, ahol kompetens lehetek és imádom
Sok utazás
Felrughassam a korlátaimat
....
Nem akarok filozofálgatni, de szerintem az ember lényegénél fogva a BOLDOGSÁGRA vágyik. Minden ember, az is aki esetleg ezt tagadná. Nem is ez a kérdés, hanem az, hogy kinek mi okozza a boldogság étzését?
Számomra legfontosabb a családom: szerető férj és sok gyerek (eddig csak egy utódunk van, így a további gyermekáldás elmaradása tölt el némi elégedetlenséggel, bár azt hiszem, ha így maradna, egyetlen fiam léte is tartós boldogsággal tudna eltölteni.)
Második legfontosabb: saját magam: és ide mindent értek: külső, belső, szellemiek, lelkiek, sikerek, barátok stb.
TÁRS
GYEREK(EK)
Szeretnék egészséges lenni-ez sajnos már csak álom.
Szeretnék találni valakit, aki végre úgy tud viszontszeretni, ahogyan én őt-ez, remélem, nem az!
-család
-gyerkőc v. gyerkőcök
-nyugalom
-megfelelő, biztos családi háttér
-boldogság
-megélhetési gondok nélküli élet
Mik az álmaid amiket meg szeretnél valósítani?
Mi az amit fontosnak tartasz az életben?
Én mivel már benne vagyok a korban szeretnék egy boldog családot,gyerekeket és egy házat egy szép csendes helyen.
További ajánlott fórumok:
- Mik a terveid ma estére?
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Milyen életre vágysz, hogyan váltod valóra álmaidat, terveidet?