Terhesnaptár - 5 hetes terhesség (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Terhesnaptár - 5 hetes terhesség
Szióka! Akkor te biztos nagyon pihent vagy!:-))) Én fél tíz után dőltem ki, de már akkor is alig tudtam elaludni, három után meg már fent voltam!:-(((
Én egyébként soha nem szedek semmilyen gyógyszert, nem vagyok egy beteges típus. Gyerekkorom óta nem szedtem sem antibiotikumot, sem fájdalomcsillapítót, semmit. Ha megfázom, akkor sem kell gyógyszer, mert lázas nem vagyok SOHA! Fejem sem szokott fájni, de amióta terhes vagyok előfordul néha!:-(
Szia! En mindig igyekeztem elkerulni a gyogyszereket, ha lehet. Ha nem lehet, mert annyira faj a fejem, akkor Aspirint. A parom, aki diplomas apolo, azt mondja, annak nincs semmi rossz mellekhatasa, regi jol bevalt gyogyszer. Igy en azt veszem be, ha valamit kell.
Amugy en is alomkoros voltam most. Altalaban napi5-6 ora eleg, most meg aludtam 9-et.
Szép jó reggelt Mindenkinek.
Biztos a mai vizsgálat miatt nem aludtál jól.
Majd utána megkönnyebbülsz. :)
Én már 6-kor aludtam. 12 órát aludni nem semmi.
Este fájt a fejem így vettem be gyógyszert és lefeküdtem, aztán nem sokkal el is aludtam.
Egyébként Ti milyen gyógyszert vesztek be, ha fáj valamitek?
Sziasztok Kismamik és Leendő Kismamik!
Ki hogy van ma? Én iszonyú rosszul aludtam, vagyishogy nem aludtam, mert az éjszaka közepén felébredtem, és nem tudtam aludni. Most már tudnék...:-((((
Ma úgyis előbb hazamegyek, aztán irány a védőnő, majd a doki!!!
Szia!
Ez terhességben normális, és később sokkal rosszabb lesz. :((( Csak hogy bíztassalak. ;)
Láttam a Pocakos topikban kérdezted az ülőfürdőt. Terhesség alatt szigorúan tilos, mert alhasi vérbőséget okoz, ami vetéléshez, később koraszüléshez vezethet. Ezenkívül, a hosszas meleg vízben való üldögélés a fertőzéseknek is kedvez.
Azta ezt a gyorsaságot.
Én is lépek Csajok, Apa jön értem.
Puszika Mindenkinek, holnap ugyanitt!
Köszike :)))
Csak most félek, nehogy gombás legyek és elmenjen.
De NEM FOG!!!
Nekem a Lactacid Femina jott be leginkabb, de a Carefree se volt rossz, azt is probaltam. A Lactacid 600Ft korul van, a masik picit olcsobb, de eleg szinte egesz honapra.
Gratulalok a babocadhoz!:-))
További ajánlott fórumok:
- 5 hetes terhességnél a 8 mm-es petezsák méret jónak számít?
- Hány hetesen lehet érezni az első tüneteket a terhességnél?
- Ki, mit érzett először terhesség kezdetén (pár hetesen)?
- Terhesnaptár - 6 hetes terhesség
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Terhesnaptár - 4 hetes terhesség