Tényleg akarod? Alakuljunk együtt! (beszélgetés)
Jó reggelt! :)
Továbbra is olvasgatom Málnapuding naplóját, tényleg, elolvasta valamelyikőtök? Hát kislyányok kapjuk össze magunkat, ez a NŐ (így nagy betűvel, megérdemli), 141 kilóról indult, minden nap edz, diétázik és csinálja töretlenül. 141 kilóval edzeni, belegondoltatok? Hát mi is meg tudjuk csinálni, úgyhogy hajrá, ne tunyuljunk, elő a dvd-vel, sétával, akármivel! Mitszótok? :))
Mi egymás melletti házban lakunk az anyósomékkal és az elejétől fogva mindent megmondunk egymásnak. Pl.: a gyerekekkel kapcsolatban is ha valamit megengednek nekik, amit én nem akkor sincs sértődés, ha megmondom, hogy ezt máskor ne.
A fiát meg a gyerekeket ismeri, hogy nem édesszájúak, max. a sógornak több jut.
A diétát még ma is bírtam, de este egy kicsit éhes voltam és nem a pszichés, hanem a szervi. Pedig az nálam már valami, mert 90%-ban nem azért szoktam enni, illetve nem várom ki amíg éhes leszek, hanem az ízek miatt kezdek enni (sajnos).
Kalinkoznak gratula! én se mernék ilyet mondani anyósomnak, de nálunk a 3 gyerek mindenevő. :D
ma megint voltam völgyben, csak ma nem pihenés volt, hanem gyerektábor 40! gyerekkel. zajosak voltak, rendetlenek, de túléltem. most pihi...
mindenkinek kitartás!
Turmixozók !Hogy haladtok?ERedmények?
Lehet, hogy heti egy napot én is beiktatok, talán ennyit még kibírok!Gratula mindenkinek, aki tovább bírja!
Tényleg nem vagyok éhes, meg persze a sok víz amit iszom el is telít(én félóránként WC-re járok). Ma este is csak a kívánás van. A gyerekek kenőmájas szendvicsét szagolgattam és az már elég volt.
Anyósom meg, mint aki érzi, sütött ma tiramisut és hozta át. Én majd meghaltam de azt mondtam, köszönöm nem kérjük, mert a párom nem eszik ilyeneket a gyerekek se nagyon és akkor állna itt a hűtőben és egy idő után biztos megkóstolnám.
Én nem állok sehogy...ülök a gép előtt :D.
Amúgy itt a meleg, enni kedvem sincs, csak inni, inni, inni. ma lovagoltam is reggel, aztán déli harmattal kaszáltam a lovaknak, mert mire a párom a benzines fűkaszával odaért, én már leszedtem nekik az adagot. :) meg nyílvesszőket is gyártottam. a vicces az, hogy most van vmennyi kedvem az élethez, de most a kedves van oda.
ha dolgoznék is lenne, aki mindezt megcsinálja, legalább visszarázódnak. volt tavaly másfél hónap, amíg melóztam(3 műszak 50e-ér....na, oda ha hívnának se mennék vissza), akkor is eljutottak a lurkók suliba, lovak is kaptak enni, igaz, nem lovagoltam rajtuk, meg este 7kor én már aludtam, vagy reggel 8kor vissza...de ment. most is menne, csak nincs hol. de majd...a remény hal megy utoljára ;-)
Huhhh!!! Ez nem is az evésmegvonás miatt nehéz, hanem mert üres gyomorra meginni azt a löttyöt elég durva. Amúgy sem szeretem a turmixokat- shakeket, de azt gondoltam az éhség miatt finomabbnak fog tűnni. Mondjuk az teljesen igaz, hogy éhes nem vagyok tőle, csak a pszihés éhség. Tegnap este a párom pizzáját szagolgattam és simán megálltam, hogy egyek belőle, elég volt az illat.
Majd írom meddig bírtam. Egyenlőre úgy vagyok vele, hogy egy ideig intenzíven, aztán meg lightosan egy-két kaja helyett. Nem mertem azt kitűzni célnak, hogy pl.:1hét, mert ha nem bírom addig, akkor az kudarcként ér, így meg minden nap siker, ameddig bírom. Szorítsatok!!!!
Ki hogy áll??? Nagy a csend ezzel kapcsolatban!
Kíváncsian várom a választ, mert ez az egy helyben való toporgás, már kicsit aggaszt.Én most szigorítok egy kicsit az étkezésen és emelem a vízadagomat citrommal ízesítve, hátha kimozdít egy kicsit a stagnálásból.
Szép napot mindenkinek!
Bio
Na, gugliztam kicsit a CM3-ról. Jól hangzik, az zavar csak, hogy sehol nem találtam leírást az összetevőkről, mert feltételezem nem csak egyetlen izéből áll. Így pár helyre elküldtem ezt a kérdést: A termék weboldalán a leírásnál ez olvasható: A CM3 Alginat szedése a készítmény összetevõivel szembeni túlérzékenység esetén nem javasolt.
Kérdésem: mik a konkrét összetevők, mert erről egy oldalon sem találni adatot!
Köszönöm a választ.
Ha úgy gondolod, hogy segít Neked és meg tudod csinálni, mi drukkolunk, hogy sikerüljön. Mindenképpen elismerésem, a turbózáshoz én gyenge vagyok akaratban. :)
A shake nem hatásos, illetve eddig még nem, igaz, napi kettőt javasolnak és ebből az egyik edzés utáni, és hát edzés az nincs. Én napi 1-et iszom, vagy vacsi helyett vagy reggeli helyett.
Nem, nem volt még második kör.de próbálok a közelben munkát találni a gyerekek miatt. elég húzós lenne, ha nem látnám őket hetekig, mert külhonban vagyok. de sajna még mindig nincs semmi.
képzeljétek! kaszáltam reggel. elég sokat, le is izzadtam, mire végeztem. :D tök vicces volt, mert mikor visszaértünk megkérdeztem a párom, h akkor adjam e oda a lovaknak a reggel lekaszált füvet. erre ő nagy szemekkel: mért? te kaszáltál?megnézem!! :D tök boldog volt tőle.
Sziasztok!
Itt vagyok. Mindig elolvasom amit irtok, csak nincs semmi érdekes velem. A fogyizás stagnál, mert sajna a mértékekkel kicsit baj van. Ezért is mivel eddig nem voltam híve, de kedvet kaptam tőletek és tegnap vettem egy turbós italport és ma kezdem. Most lelkes vagyok, mert még nem kóstoltam, de kell valami kizökkentés különben csak stagnálok és eszem, és eszem, és...
NapOcs szerintem jól döntöttél, én jó pár éve vettem tőlük lámpát és egy jó ideig nem kerestek. Mostanában viszont a partneri kapcsolatra tekintettel ilyen-olyan bemutatókra hívnak, meg eljönni bemutatni az új cuccokat. Szóval szerintem nincs kereslet és próbálnak már ők is tukmálni. Lehet, hogy lemaradtam de a második kör már megvolt az interjún?
Bio én is nézegettem már hátha akkor előbb abbahagynám az evést, de egyébként mást nem tudok róla. Itt a hoxás fórumba elég jókat írnak.
Ranna én is hasonlókkal küzdök, most a szennalevél teát iszom néha, első alkalommal másnap jött is a hatás /este lefekvés előtt ittam/. Azóta nem olyan gyorsan, de most a turbo előtt gondoltam többet iszom, hogy kikerüljem a vizívást, de már tegnap d.u. óta három pohárral is ittam, de semmi hatás:( Lehet, hogy vmelyik vizet be kell vetnem. Egyébként, hogy hat amit iszol, hatásos a shake?
MÁS:
Tudom, hogy ez a fórum nem az a fórum, de mégis bújkál bennem a kisördög, mert egy ismerősöm 2 hónap alatt hetvenről hatvanra fogyott.Szóval a kisördög csak kérdez és nem szed.
CM3 Alginat?
Sziasztok!
Sok sikert napcsi! Megértelek, az ügynöki meló nekem sem jön be. És azt a hadovát amit ilyenkor levágnak hosszú percekig..... már ha hagyod. :) Az a kedvencem, amikor előbb még fizetni is kell, megvenni kezdő csomagot, stb. Szóval nehéz ügy. A végén, ha telefonon nem mondta meg miről van szó, el sem mentem. Tuti ügynöki. Szorítunk, hogy jó legyen!
Na, lehet szorítani, megyek Kaposvárra állásinterjúra. remélem, nem valami biztosításügynöki, házalói vacak, mert azok nekem nem jönnek be. egyszerűen képtelen vagyok rátukmálni az emberekre bármit, amikor tudom, hogy kajára is alig elég nekik a pénzük. hiába, no, ilyen az én formám.de ez a kiírás szerint talán irodai meló lesz.
ja, mióta beteg voltam, nem éreztem affinitást a mozgásra, de a kajára még mindig figyelek, így tartom a súlyt. na, és persze, többet vagyok a friss levegőn, meg több ház körüli munkám is akad. :)
pusszantás mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A GYES és Álláskeresési járadék tényleg nem folyósítható együtt?