Tengerimalac tartók ide! (Tanács, kérdés stb.) (beszélgetés)
Szia!Ez malackák számától függ!
Amikor a kicsit is megvoltak még,akkor 2 naponta,most,hogy már csak 2,ill. 1 a felállás és az udvaron is vannak délután,már 1 hét is elég!
Az sem mindegy,hogy mit esznek,mi van alattuk.
Sziasztok
lenne egy kérésem,csak ugy kíváncsi vagyok:
MILYEN IDŐKÖZÖNKÉNT takarítod a malackákat?/fojtasd ok?koppizd rakd be írta alá úgy mint én/
cicaanya:2napont!
Kellemes Húsvétot mindenkinek,és minden malackának!!
Nálunk a kedvenc a kis fekete "ördike" :D
Na de a többit is imádjuk.Megint szomorú szívvel váluk el tőlük :(
Az oroszlánfejű nyuszikák ma szabadságot kapnak,kitesszük őket egy kicsit szabadba.
Sziasztok!Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
A malackáknak sok-sok finomságot:)
Szia!Nagyon édesek:))
A mi malackáinkat szombaton elvitték, mindet egyszerre:)
Örülök,hogy jó helyre kerültek és együtt is maradtak!
Raktam fel képet az adatlapomra.
Köszi a tanácsot,sajna mérni nem tudom őket.
Egészségesnek tűnik az összes malacka,esznek már mindenféle eledelt.
A Dönci is táplálja szépen őket.Tegnap unokahúgom volt itt meglátogatni a malackákat,egyet ki is választott,amit szeretne majd elvinni :D
Legalább tudom,hogy jó helyre kerül :)
A többit meg majd eladjuk.
Az előző alomból a kislányt megtartottam anyukának.A szürke kismalacnak sajna eddig nem akadt gazdija.Holnap kiirom a hírdetőre,hogy van eladó malacka.
Gratulálok Döncinek:))
Várjuk a fotókat:))
Megszülettek ma délután a kismalacok.
4 lett,nagyon aranyosak :D
A Dönci úgy lekölykezett hogy észre sem vettük.
Holnap próbálok csinálni képeket,még nagyon bújnak az anyukájukhoz :D
sziasztok
minden nap kapnak petruskát,almát,céklát,cukkinit,répát! céklát adok de csak addig míg eszik ha már 3napig nem eszik meg akkor szüneteltettem!
ami épen szezonális,körte,dinnye stb....
de itatójukba,2csepp béres cseppet teszek,meg c-vitamint. meg van minden jó nékik,na meg rendelem a kaját,én dobozost nem adok,csak tenyésztői tápot adok meg vegyes extrát,amiben csipkebógyó-borsó meg ilyesmi van.(fini illata van a kajájuknak :) )
Tessék petrezselyemmel etetni a malacokat, sokkal több c vitamin van benne mint bármelyik gyümölcsben. Almából csak egy pici kockát adj, de mellé sárgarépát, céklát, zellert is adj. Igy komlex vitamint esznek a malacaid.
A petrezselymet egy malacra 3-4 szálat lehet adni egy etetésre.
sziatok
c-vitamin nem segit,pontosan sajna az csipte ki neki,alma savanykás alma,egyx kicsipi és akkor gáz!!
de már elég jól meg gyógyult,kamilláztam,napi 3x-4x ahogy tudtam(gyönyörűen engedte!!!)
tetrankrém+canesten,a szélét hogy húzódjon össze betedine krém
és közben a kenések között meg körömvirág vazelines,nem patika haázi krém!
úgy hogy jól van szerencsére!!!!
:)
95% meg gyógyult már
Szerintem, hagyd őket egyben, csak nemek szerint válaszd szét őket, nem tudom nálatok van-e lomis piac, ott lehet venni olcsón nagy ketreceket, igaz nem terrárium, hanem rácsos, de én láttam akkorát kettőezer forintért mint egy negyed szoba és elég magas volt az oldala, igaz ezt ki kell fogni, gyakran kell kimenni.
A terrárium, az nagyon drága.
Szia!A mi anyuka malackánk és a 3 kicsi,akik már nem is olyan kicsik,lassan 5 hetesek,elég kis helyen,egy ládikában vannak,de 2-3 naponta cserélni kell az almot!
Jövő vasárnap,ah sikerül 2 malackát elvisznek!
Black-Gold grat a malackákhoz!!
csevab-eztán nézek utána mekkora szükséglete van helyileg a malackáknak,és az alapján szeretnék csináltatni nekik.Nem tudom még,hogy mind külön-külön legyen ,vagy legyen egy nagy terrárium,és külön flakkokat rakassak nekik be.
Szia!Szerintem nem kell túl vastagnak lenni,de az eladó biztosan segít:)
Mekkorát akarsz venni?
Köszi érdeklődésedet,még egyben van a malacka :)
Már az ellető házikójában van.Terráriumba szeretném majd rakni őket.Kicsit megijedtem az áraktól.Milyen vastagságú legyen a fala?
Szombatra van kiírva a Dönci,nagyon mozognak a pocijában a kismalacok.
Külön raktam a Foltos-tól,már készkelődik nagyon :D
Alig várom már a kis jövevényeket.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Tudnátok tanácsot adni csajos, O.b. tamponnal kapcsolatos kérdésben?
- Kellemetlen kérdésem lenne....Nőgyógyász és mások tanácsára is kíváncsi vagyok.
- I. sz. Női Klinika, Genetikai Tanácsadó! Fontos kérdésem lenne, kérlek segítsetek!!!