Tengerimalac tartók ide! (Tanács, kérdés stb.) (beszélgetés)
Fiúk ne tedd össze a kölykökkel és a mamával.Legalább amig picik.
Én rájöttem miért visit a malackám ha a másik már a közelébe megy.Valószinűleg egy veszekedés(verekedés) miatt letört az egyik felső foga.Most vettem észre ahogy ásitott az ágyon mellettem fekve.
Mennyi idő alatt nő vissza neki?Csak egy pici csonk van a helyén!
Képzel Csilla, nekem meg az eggyik megkopaszodott, nem vakarózik, tök jól van, nincsen a bőrén semmi, eszi iszik játszik, simogatható nem fáj neki, csak egyszerűen, kopasz lett a hátulja, a fején van csak szőr, most már kezd neki nőni, de nagyon lassan.
Úgy néz ki mint az állatkertben a medvék, akik szintén megkopaszodtak.
Szia!Nem tudom hogy anyagilag megengedheted e de ajánlani tudok egy atka,gomba és egyéb bőrbetegség elleni cseppet amit a nyakukra kell tenni és pár nap alatt meggyógyul a bőrük.Nekem bevált.Állatpatikában lehet kapni.A neve RH-RODEMECTIN 3000 körül volt mikor vettem de megéri.
Bőrgomba esetén még a nizoralos fürdetés is hatásos.
sziasztok nagyobb malackám beteg bőre,nem atkás,én gombára gondolok de tudnám mitől??
mikor tisztítom őket :((((((((((
most esténként meg át törlöm a ketrecet is!!!
de lehet valami allergiás lenen??
nem tudom,de el nyírtam szőrét semmi bogár semmi száradás,hámlás :S semmi piros és vakarja,de kentem tetrannal,az jó volt ,most felváltva canesten plussal és tetránnal kenem!
meg elötte:
Pimafucort-al az is jó volt! most be eknetm vele megint 2perce!
olyan édes mert hagyta le toljam hajnyíróval a szőrit olyan édes volt :)
most félig kopika:)
Megérkeztem :D
Nekünk először a Dönci volt meg(ő a lány).Utána kaptuk a Makeszt,kb 2hónapja.Azóta ők együtt élnek.Akkor kergetőztek sokat,de mire megkaptuk a kis barna/fekete Foltost,addígra összeszoktak,sokat ugrabugráltak,de egy ólban nem fértek meg.Ott veszekedtek,valamelyik mindíg kinnt maradt.A Foltos érkezésekor a Makesz eleinte piszkálta,de szerintem eddigre már a Döncit bepározta a Makesz.Nem engedte magához közel a fiúkat,az orrával bökdösi őket.Ma megvizsgáltam a Döncikét,szerintem 3 kismalac lehet benne,érezni ahogyan a pocijában mozognak.Finoman simogattam a pociját,és nagyon szelíden engedte,a hátát is megvakargattam.Holnap elkészítjük neki az új helyét.Szalmából készítek majd neki egy kis fészket,szeretnék egy nyugodt kuckót is csinálni oda neki,hogy nyugodtan,kényelmesen tudjon majd fialni.Az anyanyulam ellésénél is jelen voltam,féltem hogy valami baj lesz.De nem volt hál Isten!Teszek fel képeket az adatlapomra.Nézzétek majd meg,az én drágáimat.
Sajnos ez nállunk is igy van.Folyton marják egymást,pedig már 1 éve együtt vannak.De még mindig nem tudták eldönteni a rangsort.
De azért más lenne ha nöstény lenne a közelükben.
Igen ez így van, de akkor is összeverekedhetnek, ha mind a hárman fiúk, tudod a hülye rangsort ki kell alakítani.
Ha a nőstény egy szobában van a fiúval, akkor a fiú randa világot tud rendezni, neki megy mindennek, visít éjjel nappal, míg a nőstényhez nem teszed. Ha a harmadik lány lene nem hagynák békén, de az is lehet, hogy a lány még nem ivarérett, bár akkor is hajtanák.
Ma vizsgálgattam a Dönci malackát,nagy a hasa,lehet hogy a napokban megszül/megellik.Nem akarom zavarni,ezért nem fogjuk fogdozni,majd ha költözik,akkor megsimizzük.Amíg egyedüli malac volt nálunk,nagyon szelíd volt,de amióta megjött a Makesz(apuka),azóta megvadult :(
Na de majd kezelésbe vesszük :D
Egyébként vemhesen is ehet ugyanúgy mint egyébként?Vagy kell valami vitamint adni neki?
Mivel közeleg a tél és akik füvet etetnek a malackákkal, azok most nehéz időszak elé néznek.
Én ezt úgy oldom meg, hogy virágládába ültetek, saláta magot, fűmagot, és zabot, és valmi mindíg lesz, amíg lehet szedem a füvet, ha nem akkor ebből kapnak mindennap egy kicsit, mert ha nincsen nálunk nagyon nagy a szemrehányó visítás, és úgy néznek rám, hogy elsüllyedek szégyenemben.
A saláta nem lesz fejes, hanem csak kis csomócskák, de arra jó, hogy a szemrehányó nézésüket elkerüljem, meg ez nem is permetezett, nyáron is szoktam nekik ültetni.
Szia!
Ha megbizonyosodtál róla hogy nőstény tedd külön a fiuktól, nehogy kölykök szülesenek.
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Tudnátok tanácsot adni csajos, O.b. tamponnal kapcsolatos kérdésben?
- Kellemetlen kérdésem lenne....Nőgyógyász és mások tanácsára is kíváncsi vagyok.
- I. sz. Női Klinika, Genetikai Tanácsadó! Fontos kérdésem lenne, kérlek segítsetek!!!